ŘEPKA SE VRACÍ DO SPARTY

13.01.2006, 10:26
Aktuality
Zřejmě největší tuzemský přestup letošní zimy je již hotovou věcí. Po necelých osmi letech se zpět do Sparty vrací obránce Tomáš Řepka. Český mistr se s West Hamem United dohodl na odstupném a k uzavření celého transferu již chybí pouze hráčův podpis...

O návratu 32letého fotbalisty zpět do vlasti se šuškalo již delší dobu. Sám hráč několikrát veřejně vyslovil přání vrátit se domů, kde žije jeho rodina. Celý přestup se měl původně uskutečnit až po skončení sezóny a komplikoval ho především fakt, že manažer londýnského klubu Alan Pardew neměl za Řepku adekvátní náhradu na post pravého obránce. Nakonec se však obě strany dohodly na jeho zimní realizaci, poslední jednání probíhala prostřednictvím faxů.

Tomáš Řepka podepíše na Letné podle vyjádření tiskového mluvčího Sparty Lukáše Přibyla tříletý kontrakt. Finanční podrobnosti celého transferu nebyly zveřejněny, v zákulisí se ale mluví o částce pohybující se okolo 20 milionů korun, a to jak směrem dolů, tak i nahoru. 32letého bývalého českého reprezentanta čekají před tím, než se definitivně připojí ke svým novým spoluhráčům, ještě dvě utkání v dresu West Hamu. Již tuto sobotu čeká "kladiváře" souboj s Aston Villou, Řepkovou derniérou v Upton Parku pak bude příští víkend londýnské derby proti Fulhamu.

Zkušený obránce je odchovancem Baníku Ostrava, v němž si ve svých sedmnácti letech odbyl prvoligový debut. V létě roku 1995 ho do svých řad získala Sparta, odkud o tři roky později odešel za 150 milionů korun do italské Fiorentiny, kde si zahrál i Ligu mistrů. září 2001 následovalo další stěhování - Řepka zamířil do West Hamu, jehož vedení za důrazného obránce neváhalo zaplatit téměř 300 milionů korun. Kruh se nyní uzavřel a 32letý zadák je opět fotbalistou Sparty. Velkou radost z jeho příchodu má pochopitelně trenér Stanislav Griga. "Je to naše nejdůležitější posila. Jsem totiž přesvědčen, že Řepka pomůže nejen na hřišti, ale že dá dohromady tu správnou partu i v kabině," prohlásil na adresu nejčerstvější posily slovenský kouč.

Sparta měla rovněž eminentní zájem o útočníka Frediho Bobiče. Nedávno se však její zástupci nechali slyšet, že na Letnou hodlají v současné době přivést jen jednoho z dvojice Řepka - Bobič. Angažováním českého fotbalisty tak zřejmě definitivně padá možnost příchodu bývalého německého reprezentanta.

Úřadující tuzemský šampion má za sebou bídný podzim. Vypadl z evropských pohárů, přičemž v základní skupině nestačil ani na švýcarský Thun, podle samotných hráčů nejslabšího soupeře, s jakým se kdy v Lize mistrů střetli. V tabulce domácí ligové soutěže pak Spartě patří až devátá příčka a na vedoucí Liberec ztrácí propastných patnáct bodů. Není tedy divu, že se na Letné v posledních měsících dějí změny. Vše začalo odvolání trenéra Jaroslava Hřebíka, jehož místo zaujal Stanislav Griga. Vedení klubu se v zimě rozloučilo s Grigovými asistenty Jaroslavem Šilhavým a Borisem Kočím, funkci sportovního ředitele opustil Miroslav Pelta.

Velké změny se týkají i hrářčského kádru. S rudým dresem se rozloučili Adam Petrouš (Ankaraspor) a Lukáš Zelenka (Manisaspor). Kurz Letná naopak nabrali záložník Tomáš Kóňa (Nitra), brankář Zeděnk Zlámal (Kroměříž) a obránci Václav Drobný (návrat z hostování v Jablonci), Michal Hanek (Dynamo Moskva), Radoslav Zabavník (CSKA Sofia), Tomáš Řepka (West Ham United). Právě obrana byla na podzim bolavou patou Sparty, která se s 27 inkasovanými góly může společně s Blšany "pyšnit" nejhorší obranou v lize.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (294)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tréner Juventusu Fabio Capello potvrdil, že je veľkým fanúšikom futbalovej hviezdy Barcelony Lionela Messiho a rád by ho privítal vo svojom turínskom tíme.

18-ročný talentovaný Argentínčan už dokázal za krátky čas v Barcelone ukázať, čo v ňom je.

V katalánskej metropole vraj dostal prezývku "nový Maradona".

Lionel Messi predstavuje v Španielsku symbol mladej dravosti a chuti do futbalu.

Tento mladík chce v Barcelone dokázať veľmi veľa a takisto sa od neho očakáva množstvo gólov.

Juventus je klub, ktorý prejavil o futbalistu veľký záujem, špeciálne kouč Capello v ňom vidí svetlú budúcnosť "starej dámy".

"Samozrejme by som hneď bral do svojho mužstva Messiho. Keď sme boli v auguste na turnaji ´Gamper Trophy´ v Barcelone, videl som ho hrať a neveril som vlastným očiam," priznal sa Capello.

"Pamätám sa ako sme vtedy komunikovali spolu s Frankom Rijkaardom o prípadnom hosťovaní Lionela u nás. Dozaista to bol z mojej strany len malý žart, ale dnes takého hráča skutočne potrebujeme," doplnil kouč.

"Messi je skvelý hráč, ktorý s loptou dokáže úplne všetko. Nikdy v živote som nevidel podobného 18-ročného chlapca futbalistu ako je on," dodal Capello.

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, Rominho, nepatří tohle jinam? Není to ani ke Spartě, ani k českému fotbalu a k Řepkovi už vůbec ne...

Reagovat
smazaný uživatel

mas nejaky problem? diskusia sa zasrava casto nefotbalovymi temami a to mnohdy aj tvojou vinou a tedka ma tu ides poucovat. je to fotbal, je, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale ako sa v tom bude potom človek orientovať? Veď to daj na stránku Barcy, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked je v tomto problem, tak to uz fakt neviem co mam nato povedat.

Reagovat
HOST*yarda

Kdyby si to dal třeba ke Gravesenovi, neřeknu ani ň. A zrovna TY mě nemáš co poučovat, že zasírám diskusi, po tom, co jsi předvedl před nedávném s Kyslíkem

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si reagoval na mna, nie ja na teba ako prvy, takze ...

a sa zamysli skor nad sebou. ja sa potom zamyslim nad sebou tiez

Reagovat
smazaný uživatel

a neviem kto prvy zacal napisal do tej diskusie clanok ktory pokracoval na 150 prispevkov vinou uz inych¨. ale offtopic si zacal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma gravesen spolocnes messim a juventusom tiez neviem

Reagovat
HOST*yarda

Aspoň se Španělskem a jeho ligou. A na ten offtopic ode mně jsi opravdu reagovat nemusel, já tě nenutil...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked chces nemam problem najst suvislost medzi barcelonou a spartou. tak jak ty robis suvis medzi GRavesenom Juventusom a Messi. a chod na chat. nechal som ti tam odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen a Messi hrají v jedné lize, toť ona spojnice...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si dovoluje po tom co som ti napisal na chate este nieco dodavat. ty uz fakt nie si normalny. vino pijes vodu kazes.

barcelona hrala kedysik so spartou a prehrala 5:0 a 2:1, aby si videl suvis podobneho nezmyslu aky mi davas ty.

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

ono zda sa, ze nemas co dodat

Reagovat
HOST*jampadampa

Romminho připadá mi, že se vracíš ke svým starým manýrům...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

moj prichod bol sice tvrdy, ale nie je tu nikto, kto by povedal, ze som vtedy nemal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba hned já...

Ne, nebudu ti vysvětlovat proč, na to nemá mčas ani náladu, jen abys neříkal, že tu nikdo takový není...

Reagovat
smazaný uživatel

no ono jak vincent tak merengues, tak yarda s mojimi nazormi na real suhlasili. tema beckham sa vysvetlila na chate, v zmysle, ze su dovody preco ho milovat i nenavidiet.tazke nesnaz sa rypat, ked zase to k nicomu nevedie a daj konkretny priklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nezajím že merengues nebo yarda, já třeba říkám, žes neměl pravdu, tím pádem nemůžeš říct, že by se nenašel nikdo, kdo by s tím nesouhlasil.

Toť odemě vše, nebudu ti tu psát, s čím nesouhlasím, šlo mi jen o to, abys netvrdil, že všichni souhlasili...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jeden maly naznak toho, ze v com

paci sa mi ako sa chces dnes prizivit, ale sam nevies co mas povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náznak(proč? aby ses začal hádat?), nesouhlasím s tím, co si v létě psal, takže tvrdit, ež všichni souhalsili, je lež.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba jsi neměl pravdu, když jsi tvrdil, že jsem Nawri! Sice je to teď celkem nepodstatné, ale nesouhlasilo s tebou určitě plno lidí ve všem možném...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vies vobec citat. hovorim predsa o fotbalovych prispevkoch

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že se v tom dá docela těžko vyznat, o čem právě mluvíš. Asi bych si měl taky koupit mapu, že? Prostě není pravda, že s tebou vždycky všichni souhlasí. Tečka a víc neodpovídám.

Reagovat
smazaný uživatel

a diskusiu si celu necitas, ale starat sa do toho ides. co je na tom logivke. staras sa do niecoho a nevies o com je rec.

je na tom nieco logicke?

Reagovat
smazaný uživatel

a este tretikrat. co je na tom logicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Že sa vracia Řepka je asi dobré, dajme tomu , že Griga vyriešil obranu, ale prečo púšťa Zelenku? Veď ten sa mi zdal šikovný smerom dopredu..

Reagovat
HOST*yarda

Hm, šikovný možná, ale leda ve čtvrtek a v březnu

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka potřebuje od trenéra zvláštní přístup. Ten k němu měl naposledy Straka a jak Zelenka válel. Hřebíka ani vzpomínat nebudu a Griga měl asi jiné představy, než že se bude piplat se Zelenkou. Je to výborný hráč, když si rozumí s trenérem. Pokud ne, tak je problém a je to hodně neprofesionální.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som si Zelenku zapamätal odvtedy ako šikovného. Ale aj tak myslím, že Griga už spravil jednu hrubú chybu, a to že má už 5 Slovákov. Keď sa náhodou nebude dariť, tak to bude prvá vec, ktorú mu ako Slovákovi otrieskajú v Sparte o hlavu, uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že si přivedl až moc Slováků, navíc když někteří nemají u nás takové jméno. Ale sám Griga řekl, že neměl na výběr, protože Spartě nefunguje skauting a proto si musel vybírat z hráčů, které sám dobře zná. Úplně mě zarazilo, když ten nekvalitní skauting Křetínský ještě potvrdil a doplnil, že třeba o Šventovi vůbec nidko ve Spartě nevěděl. Jednou vyhodí Poborského za kritiku do vlastních řad a pak zkritizuje Spartu sám a veřejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznám síce moc dobre zákulisie v Sparte, ale Křetínský už pár průserov vyrobil. Možno tam ide o niečo iné ako futbal. Ale čo chceš, keď príde mladý dravec k veľkým prachom a postaveniu?

Reagovat
smazaný uživatel

Holt se mu asi, zcela logicky, nelíbí chodící hráč. Twe se psem na procházce se důchodci pohybují rychlejc než Zelenka v zápase ( to je metafora, já než tady zase začně někdo remcat ). Ale už sem to psal na eFotbale - fakt nechápu některý sparťny, že když jim přijde jeden slušnej hráč, tak začnou všude machrovat, jak všem nakopou prdel. Sice se zlepší obrana, ale k čemu, když záloha neni schopná udržet ani chvíli míč, natož něco vymyslet a útok je míň než dřevěnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní problém byl v psychice, ne v kvalitě hráčů. Pokud se to podaří Grigovi zlomit, tak by podle mě Sparta ani tolik posilovat nepotřebovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam sou strašný dřeváci, sice kupujou za těžký prachy, ale průměrný a podprůměrný hráče, viz. Slepička, Došek, Lukáš. Za opravdu kvalitní hráče, aspoň na český poměry, tam u vás považuju Sivoka, teď Řepku a Zábavníka, dejme tomu ještě Kisel. Pospěch a Matušovič sou leda ty pověstný "ostravský hvězdy", Blažek na podzim nic nepředvedl, Kadlec se nějak "zasekl" a zbytek je sotva průměr. Tim netvrdim, že máme ve Slavii samý hvězdy, ale kádr minimálně vyrovnanej, momentálně lepší, ale 3-4 zranění nám nadělaj paseku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máte tým líp poskládaný z psychického hlediska a taky už po půl roce sehraný. Uznávám, že teď jste na tom líp, ale pokud se Grigovi podaří vytvořit mužstvo psychicky odolné, tak problém určitě nebude v kvalitě hráčů a zase se nám budete dívat jen na záda. Tím nechci machrovat, hádat se, ani pomlouvat Slavii, nějakých 200 mil. v rozpočtu navíc se při kvalitní práci musí projevit. Asi tak jak se to projevovalo v minulých letech.

S těma dřevákama nesouhlasím, kdyby měla Slavia možnost, tak by si jich určitě většinu kopuila dřív než je koupila Sparta. Ale popořadě: Blažek je pořád reprezentační 2 a jeho podzimní výkony byly ovlivněné celou obranou. Když nefunguje obrana, tak už s tím brankář většinou nic nenadělá. Ale uznávám, že na tom podíl viny má taky. Pospěch: jeden z mála, na kterých bylo vidět, že maká. Pokud se zvedne celá Sparta, bude velkou oporou. Petrouš mě totálně zklamal, víc dodávat nebudu. Lukáš: většina odborníků ho považovala za posilu, ale jeho výkon byl hodně ovlivněný asi i tím, že si nerozumněl s Petroušem. Ještě bych s ním počítal a nechal si ho. Petrouš: nezbavoval bych se ho, snažil se Spartu strhnout, ale sám to nezvládal, jako náhradník je dobrý. Kadlec: mladý talent, který asi neunesl tu psychickou tíhu, která se na Spartu valila a svezl se s tím. Až bude tým fungovat jak má, určitě bude oporou a myslím, že už to nemusí dlouho trvat a dostane se do reprezentace. Kisel: snaživý hráč, na kterém by se mělo a asi i bude stavět. Sivok: asi nejlepší hráč současné Sparty, má určitě velkou budoucnost. Pokud neodejde do Turecka, Ruska, Řecka, ... Hašek už je za zenitem a asi teď bude jen na výpomoc. Poláček byl ohodnocený jako nejlepší sparťan podzimu, má ještě hodně co ukázat. Útok je tragický, jediný Matušovič by tam mohl něco předvést. Slepičku jsem nechtěl, už jak ho Sparta kupovala. Došek měl být spasitel, ale možná, že když se bude hrát na něho, tak by se mohl prosadit. Když zůstával na hrotu sám proti přesile a nikdo ho nedoplňoval, tak s tím asi moc dělat nemohl. Kromě své výšky toho moc nabídnout nemůže, ale i tím se v české lize může prosadit.

Posily: Řepka, Drobný, Zabavník a Hanek jsou nadějní, první 3 by určitě brala Slavia všema deseti. Kóňa je mladý a i Griga řekl, že se teprve uvidí, jestli se prosadí. Každopádně podkud ne, tak nevidím náhradu za Zelenku, Herzán na Spartu nemá. Příchod Zlámala nechápu. Tam mi to připadá, že dal někdo sparťankému vedení tip a oni ho teda koupili, aniž by o něm věděli něco víc...

Čekal jsem, že Griga bude usilovat o návrat aspoň Voříška a Pacandy, ale jak to tak vypadá, tak v tomto mě zklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Řepku nebo Zábavníke bysme i brali, jde spíš o to, že my je nutně nepotřebujem, obranu máme pokupě, teda až na levýho obránce, tam na tý straně nemít Šventa, na jehož stranu se nasazujou 2 def. hráči, tak sme v problémech... Vám chybí přirozená osobnost, jde o to, jestli jí bude Řepka. On sice může spoluhráče seřvat, strhnout, jde o to, jestli mu bude na ten řev někdo zvědavej, jak to ukočíruje trenér, chápeš, co myslim, ne? Aby tam nebyly další hádky. Taky je otázka, co předvede z svý excesy, pokud udělá nejakou červenou ( -ný ) v prvních 3-4 zápasech, tak to můžete zabalit. A jeho psychika je taky slabší, teď mu daj novináři všechno sežrat desetinásobně, je jenom na něm, jestli dokáže udržet nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobnost nám chybí, ale na to si všichni zvykli za působení Poborského. Hra stála a padala s ním. Myslím, že když budou všichni makat pro tým a nebudou se vymlouvat, že nemáme silnou osbobnost, která by to na sebe v zápase vzala, tak to půjde i bez ní. A jinak hráče, kteří dokážou strhnout mužstvo máme, Sivok je pro tuto roli ideální. Blažek to má sice z branky daleko, ale v kabině platný je. Kisel už se vyjádřil, že počítá s tím, že se bude muset přičinit. Navíc by mohl mít v kabině důležité slovo Řepka. Ale i další...

Taky si nejsem úplně jistý, že Řepka neudělá žádný problém, ale snad už se uklidnil a ví, jakou bude mít zodpovědnost. Jeho psychiku bych neoznačoval za slabší, spíš naopak. Tlak na něho bude ze všech stran šílený, ale myslím, že všechny pošle do pr.... (veřejně nebo neveřejně) jak Obsta a bude se soustředit na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, tohle sou spekulace. Jak sem řekl, Řepka je velká posila, ale neřeší všechny problémy sparty, jak si někteří myslí. V každym případě nám dá odpověď až liga.

Já už k tomuhle nemám co říct, v každym případě sem rád, že sem s někym tady rozumně pokecal, bez nadávek, v klidu. Za to ti patří dík.

Reagovat
Mr.Jindros

Vypuštění Zelenky do světa je pro Spartu jednoznačným krokem dopředu. Podle mě to na hřišti rozbíjel právě on asi nejvíc. Zelenka nikdy nebyl, není a nebude dobrý hráč. Viz do jakého "velkoklubu" odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Strakou to byl výborný hráč...

Reagovat
HOST*dadoprso

jj,straka rulez

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má stále zájem, ale hráč preferuje Arsenal. Abramovičův klub přesto sdělil, že zaplatí Saints za hráče, který je považován za nejlepšího ve svém věku na ostrovech, jakoukoli vyšší částku, než nabídne Arsenal.

tak to je uroven chelsea. len a len o prachoch.

Reagovat
smazaný uživatel

...a to je úroveň tvoja, že napriek tomu, že to tu ľuďom vadí, sem pcháš nezmyselné príspevky. No a čo keď to dáva Arsenal za Walcotta, keď sa tu bavíme o Sparte?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je tvoj problem, ze nie si schopny sa v tom orientovat.

a sranda, ze na inych ked zasravaju diskusiu offtopicmi nereagujes.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť Rominho, ja proti tebe nič nemám. Len keď je tá možnosť dať to na správne miesto, tak prečo ju nevyužiť? Potom nám tu ostatní nadávajú, že aj do iných ako španielskych článkoch pcháme Barcu a Real. To je vlastne aj odpoveď , prečo ti yarda radil dať to aspoň Gravesenovi, ak už nie Barce..

Tak to už pochop a nebuď tvrdohlavý..

Reagovat
smazaný uživatel

tak inych nepoucujes.

yarda by sa mal najprv zamysliet sam nad sebou a nie mi radit, ze messi a juventus patri ku gravesenovi co je zase uplne ina tema.

a opakujem. ked mas problem v orientacii, tak si kup mapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš čo rominho? Ty si asi prípad pre nejakého doktora Človek ti to logicky vysvetlí a ty sa hádaš jak malé decko.

A keď hovoríme o doktoroch, tak ty budeš asi ten posledný, čo môže niečo vyčítať ohľadom diskusií Dr. Kyslíkovi ako si to predviedol nedávno.

Reagovat
smazaný uživatel

vid dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, já se málokdy zapojím´, ale ty asi rád provokuješ lidi že? proč sem dáváš takový kecy, když se tady lidi baví o Spartě? seš vůbec normální, tady ti to někdo řekne a ty stejně tam dáš zase takovej příspěvek, kterej stím vůbec nesouvisí? je tohle možný, omlouvá tě jenom to, že seš slovák!

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš to, jsou lidi, kterým určité věci nevysvětlíš... Až bude článek o Barceloně, tak tam můžeš nacpat 150 příspěvků mimo téma a já ti s tím rád pomůžu

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je trocha detske to robit naschval ako sa chystas. takze zamysli sa tiez nad tym co pises.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nic takového nechystám dělat, to bylo jen obrazně na podporu vasqueze... A ty mi neraď, nad čím bych se měl zamýšlet!

Reagovat
smazaný uživatel

Nič si z toho nerob, okrem teba poradil už všetkým čo s ním diskutovali..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si to pisal. je vidiet ake mas myslienky. to ze to bolo obrazne uz ta neospravedlni.trocha detske, nie?

inak schvalne sa pozrite, ze kto tu zacal viest nefotbalove diskusie. ja som sem sice nedal na danu temu, ale dal som na fotbal a vy traja len a len kecy mimo fotbal. ono snaha poucit je pekna, ale som zvedavy ci to robite stale aj inym.

a myslim, ze radsej sa pozrie niekto na messi v clanku repka,ako na yardove, vazquezove a qawertove kecy offtopic v clanku repka.

Reagovat
smazaný uživatel

a iste keby vam slo o idealnu diskusiu , tak na mna nereagujete. ak ste si mysleli, ze to necham len tak, ked na ostatnych pravidelne serete, tak ste dost naivni

Reagovat
smazaný uživatel

Typický populizmus. Nakoniec spravíš vinných nás troch . Nebude to asi náhoda, ak ti odporujú traja, že rominho? Keby si to pochopil hneď v úvode, čo sa ti tu snažíme povedať, tak tu nemusí byť toľko nefutbalových príspevkov, logické, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

1. yardu nepocitam. ten by sa mal zamysliet nad svojim prvym offtopicom v nedavnej diskusiu a este ide poucovat, ked ja sem dam nieco o fotbale.

2. ako som pisal. pozri sa co vzniklo z vasej reakcie na moje fotbalove tema.

3. si akosik nespominam, kedy si reagoval na inych ohladom offtopic. a tema barca real je vsade a len mojou chybou to urcite nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná reakcia : keďže som pochopil, že ti to asi nevysvetlím, tak volím postup " múdrejší ustúpi". Čau..

Reagovat
smazaný uživatel

azqeuzi. uznavam, ze ten prispevok mohol ist inam, ale na hl.stranke ni eje tema a ako yarda pisal tak som to chcel dat tam, kde som si myslel, ze to bude citat kazdy. ono tema real a barca je vsade. nepripadam si ako priekupnik tejto metody a urcite som s tym nezacal. ono opasky by si mali utiahnut hlavne ini aj. nasralo ma to, ako yarda isiel davat odcovske rady. sam dava do diskusii este horsie prispevky, ktore su absolutne mimo fotbalu a ide poucovat. naviac v nich castokrat aj nadava, takze urcite si nenecham robit prednasky od tychto osob. to, ze som reagoval na teba uz bolo z podrazdenia na yardu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to obrazně, tak mě ani nic omlouvat nemusí. Je to jen tvoje chyba, že jsi to nepochopil. Jen si vzpomeň před pár dny, jak jsi Kyslíkovi omlacoval o hlavu, že jedině on může za to, že nepochopil smysl tvého příspěvku.

Já se tu s nikým hádat nechci, reagoval jsem jen, abych vyjádřil podporu. To spíš ty by ses měl zamyslet, když tě nekdo o něco požádá, ty bys klidně mohl vyhovět, ale místo toho se radši budeš hádat.

Odpovídej si co chceš, mě už to nezajímá a dál ti neodpovím...

Reagovat
smazaný uživatel

ako si si vsimol, tak som pisal, ze ci to je obrazne alebo nie, tak to mas namysli. ci to spravis je mi jedno. je to detske .

ono berem, ked o to poziada niekto kto to nerobi, ale od yardy nie.preto som zacal byt taky aky som. mimochodom. myslim, ze ludom vadi ovela menej co som napisal ja, ako mimofotbalovu diskusiu co ste spustili vy. a tema barcelona real je vsade. sranda, ze nikto poriadne inde nato nereaguje tak ako vy. a od toho tu je pj, aby to kontroloval. moze prispevky jak mazat. tak davat bany.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Hele klid, nervama už nevíš, kam postuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak ještě naposledy. Mně nevadí, že jsi to sem přidal, ale to, že jsi mohl říct "fajn, pokud to někomu vadí a můžu to dát k článku, který je o španělském fotbale, tak to tam dám". Ty radši budeš tvrdit, že yardovi v tomto nevyhovíš a že když to dělají jiní, tak můžu já taky. Můžeš, ale toto ti dětinské nepřipadá? Spustilo se to tu kvůli tobě, že jsi nechtěl vyhovět, (to jsi napsal sám) ostatní se ti to snažili jen vysvětlit! Pak samozřejmě taky yarda...

Reagovat
smazaný uživatel

a proc to nevycitas im? proc bych to pchal niekam ja, ked cele forum je tu v tomto povolne? pchaju to vsetci inam, tak preco nie ja? a detinske to sice je, ale mam pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt úsměvnej, jen o prachách - my sme nikdy nikoho nepřeplatili? Chelsea sice nefandim, ale už mě štve, jak ji někdo pomlouvá jenom aby pomlouval, to je přesně ta česká a slovenská vlastnost - závist. Někdo má prachy, tak ho budeme pomlouvat. Kdy tohle vymizí?

Reagovat
smazaný uživatel

jakoukoli vyšší částku, než nabídne Arsenal.

mna skor zarazilo to slovo jakoukoli. urcite ti nemusim vysvetlovat viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakákoli je třeba o libru víc Ale tohle je spíš chyba překladu, spíš řekli něco ve smyslu "dáme vám víc, ať Arsenal nabídne cokoli". To je trh, až se někdy dostaneš na střední školu, tak si o tom budete povídat

Reagovat
smazaný uživatel

ta poznamka je hodna tvojej inteligencie.

a co sa tyka temy, tak som uz cital clanky, ze SWPsa kupovali, aby ho neziskal niekto iny z konkurentov, takze aj ked su to novinarmi urcite nadnesene veci, tak urcite to stoji za diskusiu

Reagovat
HOST*1860

Opětvidím, že se tady jedá o smysluplnou diskuzi

btw. si myslim,že je ten Zelenkaještě pomalejší než uvedl wector..

Reagovat
Mr.Jindros

Nemůžu si nenarazit. Zrovna z tebe tady zejména díky tvému stylu vedení diskuse inteligence jenom srší, opravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

spominam si na tvoj prispevok, kde si sa smial aky je Ronaldinho zubaty. takze si najpr premysli nez zacnes reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jindorsi. pamatam si ako si sa smial Ronaldinhovi aky je zubaty. a pamatam si na tu steru co si dostal , po ktorej si sa nezmohol na slovo. takze mlc o inteligencii.

a inak vidim, ze tebe je tiez jedno ako diskusia vyzera, lebo by si inak nereagoval dalsim offtopic prispevkom.

Reagovat
Mr.Jindros

Na dlouhou dobu má poslední reakce na tebe. Ty si vzpomínáš, za to já nějak ne. Ronaldinho hraje fotbal v současné době nejlíp na světě, ale když někdo řekne že je zubatý, asi těžko můžeš něco vyvrátit, protože on zkrátka zubatý je. Také jsem neodhalil, jak to co si napsal souvisí s inteligencí. Zato tebe omlouvá jedině to, že je ti třináct.

Reagovat
smazaný uživatel

ono si to povedal ty a si sa smial ako maly blbecek, ktory je asi dokonaly. ved si aj dostal od niekoho riadnu steru

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám tě nabaví diskuze, když někdo jenom nenadává Chelsea, co? Já si nemůžu pomoct, ale nebaví mě to, prostě nekoukám, co dělá Chelsea. Opět ta povaha, o kt. sem mluvil - zavist, koukání na cizí. Koukej sám na sebe, potažmo na Barcu, uvidíš, že je to lepší

Reagovat
smazaný uživatel

radsej sa prefackaj a chod spat, lebo to co trepes. neviem podla coho usudzujes , ze chelsea zavidim, ale nezavidim praveze ich ako klub lutujem. ludia ich odcudzuju a ked odide abramovich, co raz odide urcite, tak vsetci budu ukazovat, ah to je ta chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a sranda, ze neviem co od diskusneho fora ocakavas, ale ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ty seš případ, to nemá smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to nema zmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, ty si opravdu nemocný a já nestuduju medicínu ani psychologii, abych ti dokázal pomoct, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to nema zmysel asi len pre teba. podla mna je vcelku logicke, ze sucasna chelsea, ked je postavena na peniazoch a uz dnes ma miliony nepriatelov, tu na fore ich je tiez par, tak zatial ich drzia vysledky. ale ked niekedy abramovich odide a im sa prestane darit, co sa im aj prestat moze uz aj skorej, tak vsetci si povedia, tak im treba . davaju velke peniaze a ani tie na vsetko nestacia, tak ako v sucastnosti real. dufam, ze to chapes. ono ci nahodou nie je problem medzi tvojou klavesnicou a stolickou

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Pořád utvrzuješ tu svou závist, pomalu to začíná přecházet na posedlost Chelsea. Fakt s tim zkus něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial nechapes tomu prispevku, tak to je tvoj problem. sam si pisal, ze su to podla teba nezmysli a sa ides vymluvat na mna, ze zavidim. nezavidim. lutujem ich

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kam ty prispevky miznu ale zhrnem to a ukoncim.

s yardom som sa uz bavil. nemam viac co dodat. na chate mu to snad stacilo.

qawerte a vazqeuzi. viem, ze ten prispevok patril niekde inde. ale na hl. strnake nebola vhodna tema. chcel som o tom diskutovat a chcel som , aby to bolo na ociach. diskusia real barca je vsade a ani zdaleka nevidim problem v tom, ze som to sem dal ja. ono keby vam slo o tu diskusiu, tak na mna nereagujete. sami viete, ze kladne reakcie z mojej strany po kritike na moju osobu ocakavat nemusite. a vidite ako to dopadlo. aspon som sa snazil o fotbale narozdiel od inych. to ze som neskor reagoval tak ako som reagoval je podrazdenie na yardove kecy, ku ktorym nemam co dodavata.

wectore. myslim, ze kyslik ti uz xkrat povedal, aky si ty, takze pre teba plati to iste co pre yardu

Mr. Jindrosi. spominam si ako si rypal do Ronaldinha, ze je zubaty a pod., takze neotravuj. ved si dostal aj poriadnu steru vtedy a uz neviem od koho. a je pekne vidiet mnozstvo tvojich fotbalovych prispevkov proti tvojim nefotbalovym, takze ...

Reagovat
HOST*yarda

Takže poučení pro VŠECHNY: Rominho je prudký a nesnáší výčitky, pamatujte si to!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je nadherne ako sa snazis hovorit o mne. nechces hovorit o sebe. vycitky berem, ale len od ludi, ktori maju pravo nato vycitat. ono ja som ti tvoje pravidelne nadavky ci offtopic prispevky nedaval pred nos. a ty mne fotbalovy prispevok v nie prave najidealnejsej diskusii ano. takze voda - vino.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hlavní stránce nebylo vhodné téma, ale bylo jich tam několik určitě vhodnějších než Sparta. Skoro všichni by to dali k článku, kde se píše o španělské, popř. italské lize. Ale ty jsi to chtěl tady, protože se sem teď podívá víc lidí. A to je problém, tobě šlo víc o diskuzi k tvému příspěvku než k článku. A když se to někomu nelíbí, nejsi schopný to uznat.

Pro příště, qawert s malým q!

Reagovat
smazaný uživatel

takto jedine co som spravil bolo, ze som dal dva zaujiamve clanky do diskusie o sparte. real a barca tu su najviac diskutovane a nevidim nic zle na tom, ze som to dal do prveho clanku na stranke i ked je to mimo temy. je to fotbalove. naviac nehladam v tom vyhovorku, lebo nepatrim k ludom, ked ty tak aj ja, ale robi to tu vela ludi a ta diskusia je povolna, nie ako napr. forum.pctuning.cz kde kazdy prispevok mimo temy sa okamzite maze.

no a pozri sa co z toho vzniklo. yarda, ktory robi daleko horsie veci ide poucovat. snad necakal, ze si od neho necham davat otcovske rady. naviac paci sa mi ako sa snazi Mr.Jindros a wector zviest na jednej vlne s vami.

ak ti to naozaj vadi, tak to budem davat do uuuuuuplne najvhodnejsej diskusie, ktora je castokrat uuuuuplne dole, kde to prakticky uz je vsetkym na haku. vzhladom nato, co tu robia ostatni a mnozstvo offtopic prispevkov, nadavok a hadok v diskusiach som nebral za potrebne to tam davat. ospravedlnujem sa , sale vam dvom, ktori nikdy nikoho ineho za toto nekritizovali, naozaj nie som ochotny. a ostanti by sa mali zamysliet prevazne nad sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám na to svůj poslední příspěvěk, ale ne dneska. Zatím ti řeknu, že to vidíš značně zkresleně....Vysvětlím...

Reagovat
smazaný uživatel

vecer chat. 23 00

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdi do nějaký poradny nebo k doktorovi ( myslim opravdovýho doktora s diplomem ), ty máš fakt nějakej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen takovou malou poznámečku, rominho, co kdybys místo okopírování článků, který napsali jiní dal například jen odkaz (do alespoň částečně relevantní diskuze či článku) nebo to nějak shrnul a dal své stanovisko?

Reagovat
smazaný uživatel

ktory clanok co napisali ini som kopiroval?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. jasne.

preto lebo ked to kopirujem, tak linky su casto tak, ze roztahuju diskusiu. naviac sa to casto deli medzerami, tak, ze nakoniec je ten lin neplatny.

a myslim, ze aj vam sa to lepsie cita, ked to je tu okopirovane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě zkus tu druhou možnost, co tam píšou, když ti linky nevyhovujou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vybral som tu najjednodchsiu cestu. nevidim v tom ziadne minus.

Reagovat
smazaný uživatel

oki.

Reagovat
PJ

Tak to jsi asi jedinej, kdo v tom nevidí žádný mínus. Já v tom jedno docela podstatný vidim - diskuse pod článkem o Řepkovi je zadělaná debatou o něčem úplně jinym...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kyslik sa pytal na nieco ine. staci citat

Reagovat
PJ

Jo pravda, blbě sem to pochopil... Ale nic to nemění na tom, že sem tahle debata nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

a mozem sa spytat, kolkych inych si takto upozrnoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, že skoro v každé takové debatě figuruje tvůj nick. Nechi si z tebe dělat srandu, jen zkouším najít odpověď

Reagovat
PJ

Můžeš se zeptat, odpovim ti - nikoho. Od tý vaší šílený hádky s Kyslíkem sem to začal hlídat, když někde vidim podezřele moc příspěvků. Jestli v nějakejch starších článcích něco podobnýho rozpoutával někdo jinej, to je mi teď jedno. Zajímaji mě aktuální články. A když bude moc příspěvků off topic, budu je mazat.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě sere ta sprta, řepa bude hodně platnej, frode je taky kloudnej, škoda že nevyjde ten freddy noční můra na letné by mohla pokračovat........

Reagovat
HOST*jampadampa

já myslím, že jím Řepa moc nepomůže. Připadá mi, že udělali stejnou blbost jako na podzim. Vyměnili polovinu mužstva. Kdo jím zaručí, že to bude dohromady fungovat? Navíc tolik slováků to nebude dělat dobrotu. Griga si neuvědomuje, že sparta není libe.

Reagovat
HOST*Vincent

Řepa bude ve Spartě Pan obránce, bude mít respekt, bude tahoun, v tomhle tedy nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sme se nevsadili, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to tak

Reagovat
HOST*jampadampa

Se divím, že jde do té naší "trpné" ligy. Mohl v angilii ještě klidně rok nebo dva hrát a až potom se vrátit. Jinak ten homesick nebo jak zdůvodňoval svůj návrat do ČR mu teda nežeru, ještě si ho dobře pamatuji z baníku. Nebyl to rozhodně žádný domácí typ . Jinak baník porazil v přípravě břeclav 1:0 golem Myšinského. V útoku už hrál Střihavka. Jsem docela zvědavý jak se mu bude dařit.

Reagovat
HOST*jampadampa

Musím říct, že když jsem otvíral tenhle článek těšil jsem se na diskuzi o řepkově přestupu. Teď když jsem ale na konci diskuze zjišťuji, že diskuze na téma Řepka tvoří cca. 10% všech příspěvků. Těch zbylých 90% se skládá převážně z naprosto nesmyslné diskuze, kterou "skvěle moderuje" rominho. Milý rominho, neznám tě osobně ale přesto jsem si už o tobě stihl za tu dobu co tady přispíváš udělat o tobě určitou představu. Podle mě nejsi špatný člověk jenom si potřebuješ s někým povídat. Proto bych ti rád doporučil např. velmi frekventovaný chat "www.xko.cz", kde si můžeš dobře popovídat a určitě tam najdeš co tady dosud marně hledáš (pochopení a uznání)

Reagovat
smazaný uživatel

a co teraz? pozri sa . absolutne clovek, ktory sa nezucastnuje diskusije, ale nefotbalove offtopic prispevky sem da. takze radsej by si sa mal zamysliet sam nad sebou.

mimochodom, prijmam kritiku, lne ked je presna , konstruktivna a podlozena argumenty a prikladnymi situaciami. reci do vzduchu idu mimo mna. to plati pre vsetkych, takze ked su nejake pozn.

Reagovat
HOST*jampadampa

Já, že sem nedávám žádné příspěvky?

Reagovat
smazaný uživatel

no skoro nie. v porovnani s ostanymi , ale inak to, ze si sa snazil zucastnit tejto diskusie so snahou rypnut si, pritom o teba neslo a urcite si clovek, ktory nechce kazit diskusiu, tak to povazujem za zvlastne

Reagovat
HOST*Vincent

jampadampa píše méně, ale jsme za něj rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, někdy míň zamená víc...

Reagovat
HOST*jampadampa

Díky kluci.

Reagovat
HOST*Vincent

to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

upozornim, ze ja som sa bavil o fotbale. nefotbalove prispevky sem dali ini. a vecer o cca 23 00 cakam na chate. som ochotny prijmat kritiku, ale prosim vas nech to je premyslene, ziadne kecy, ze si debil a podobne. proste poviete situacii , kedy sa vam nieco nepacilo a mozme o tom rozumne diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"čekám na chatě" a všichni, co tam budou nebudou chtít strávit PÁTEČNÍ večer ničim jiným, než mluvit o nesmyslech s rominhem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked tam ist nechces, tak nemusis nikoho som specialne nevolal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že se na tu chatu dostanu. Pokud to bude někde v horách, tak při současné sněhové nadílce, by to mohl být trošku problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak chvílemi nevím jestli jsem na fotbalové stránce nebo na humoristické, vítejte ve virtuální vile eurofotbal.comu

Reagovat
HOST*Desteros

Toto je mimo téma, offtopic

Nechápu že jste to tak začali rozvádět má se diskutovat o fotbalu,osobní věci si mátě řešit jinde.Po přečtení diskuze jsem si udělal jisté názory,ale přesto nevim oco se přesně jedná takže nemůžu hodnotit přesně.

rominho:Poučuješ jiný a sám to co hlásáš neděláš to je to tvoje víno,voda a používáš furt to jedno obhájení třeba z Ronaldinhem

Nesneseš vůbec žádnou kritiku.

Ale stejně vím že dokážeš na tohle něco napsat a obhájit se a takhle to může být furt dokola,jinak bych doporučil všem chat a vrátil se k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

opat kritika, ktora mi povedala velke hovno.poucujem inych, ale sam neznesiem. takze v comj ja poucujem inych co sam neznesiem? a nedelam. konkretny priklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze kolki ludia , ktori prispievaju pomerne malo sem zacali davat dnes nefotbalove prispevky. ono v com to asi bude? to, ze je v inej teme clanok z fotbalu ale o inej teme je tu pomerne pravidelne. sranda, ze to nidky neriesite. zaujimave. to by chcelo vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusím se teda o vysvětlení. Je to ale čistě můj osobní názor. Mohlo by to být tím, že když si takoví návštěvníci čtou diskuze, které jsou k tématu, tak nepotřebují reagovat. Ale vadí jim, když místo věcných příspěvků musí číst blbé kecy, tak se ozvou. A číst musí i ty kecy, protože se pak dá jen těžko orientovat, který příspevěk je k fotbalu a který ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ako sa iste pozries tak ja som s nefutbalovym tematom nezacal. a to, ze je to o barce a nie o sparte, je tu celkom normalne a nenajdes diskusiu, ktora je 100percetne o danej teme, takze som si povedal, ze naco ja budem davat prispevok niekde inde. tym sa nechcem vyhovarat. mimochodom, dobre si pamataj tu prvu vetu moju

Reagovat
smazaný uživatel

a ono kde co kam patri a poucovanie zacal yarda, nie ja. a to ako som reagoval, je zcela normalne, ked ma ide poucovat niekto kto to robi pravidelne tiez, naviac casto v prispevkoch nadava.takze preto som tak reagoval.

od inych chcem vysvetlit to, ze preco vino kazem a vodu pijem? kritizoval som ja niekedy niekoho, ze do inej temy da prispevok z inej fotbalovej temy? nie

kritizoval som snad yardu za jeho hadky s kyslikom, za yardove nadavky? vsetko som kritizoval len ako reakciu na kritiku na mna od ludi, co by sa mali pozriet predovsetkym na seba

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde vždy jen o to, kdo začne... Nikdo neříká, že můžeš za všechno sám. Už mě to nebaví celý den řešit! Kdyby se tu vyvolalo veřejné hlasování, kdo je tu za to zodpovědný, tak bys to asi vyhrál... Ale to sem fakt nepatří, tak se to snad nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

ono prave v tom je ten problem, ze ja za nefotbalove temy ( ich zaciatok nie som urcite) . to ti kazdy potvrdi. vzdy zacnem nefotbalovo, az kym niekto zautoci na moju osobu co uz je tiez nefotbalovy prispevok, alebo ked ma ide niekto poucovat ( co je tiez nefotbalove) ako sa ma co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ti říkám, že většinu přítomných nezajímá, kdo to všechno začal, ale kdo to celé způsobil. To nemusí být vždycky to samé. A pak jsi ten špatný ty. Tak se podle toho zařiď jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

1. pozri sa co tu je za jeden jediny prispevok o messim a nie mojou vinou. ja nie som mr.jindros, wector,yarda , ktory sa smeju v diskusii aku je ronaldinho zubaty, hovoria nam ako sa cez den mali( kyslik wectora zato raz napominal) a ani nenadavam ci NEZACINAM NEFOTBALOVE TEMY.

2.pozri sa ako ludia reaguju. vacsinou sem ani poriadne neprispievaju ale nefotbalovy prispevok sem dali, len aby si rypli. vid mr.jindros.ci wector. sam si si vsimol, ze k tebe a vazquezovi som sa spraval inak ako k tymto .

3.kritizuje snad niekto inych zato , ze davaju inam nefotbalove prispevky? nekritizuje. ja som narozdiel od nich dal fotbalovy.

4.a naviac ma dokaze nasrat clovek, ktory ma ide poucovat za veci, ktore robi este viac ako ja a este horsie.

takze si to dobre precitaj co vzniklo z dvoch zaujimavych fotbalovych prispevkov, len preto, ze rypaci typu yarda, wector ci mr.jindros sa nevedeli krotit a nezamysleli sa najprv sami nad sebou. co sa tyka teba a vazqueza , tak som sa vyjadril, ze ano patrilo to niekde inde, ale chcel som aby to tu bolo na ociach. aj tak je barca a real vsade, ked som este nevidel, zeby za toto niekto niekoho napominal.a nie je tu ani poriadna tema a tak ako yarda vidi suvis medzi gravesenom a juventusom,messim. tak ja vidim suvis medzi spartou a barcelonou.

Reagovat
PJ

Nevim proč sem pořád taháš termín "nefotbalový téma". Tady ti nikdo neřek, že to neni fotbalový téma, ale všichni se ti tu snaží vysvětlit, že to sem prostě nepatří, psát o Barceloně pod článkem, kterej je o Řepkovi. Diskuse je u článků od toho, aby se mohlo diskutovat o tom, co je v tom článku napsáno. Jestli si myslíš, že je to všeobecná fotbalová diskuse, tak se pleteš...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom vsetkom viem. samozrejme by si aj ty mal vediet, preco sa hadam. vies?

preto, ze ma ide poucovat niekto kto to robi este viac a k tomu nadava.to, ze je v kazdej diskusii real barca uz je zvykom a nie som prvy ani psoledny kto to robi.inych bohuzial nepoucujete, ze?

mimochodom som si daval pozor, ci od jedneho incidentu medzi nami napomenies niekoho za neslusen vyrazy a NIKOHO SI odkedy to sledujem nenapomenul, pritom ti o to vtedy tak slo.cim to asi je?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tím, že většinou z toho celého vzejdeš jako ten špatný ty. A to už je tvůj problém, že to tak dopadne. Není to určitě jen můj názor, ale většiny přítomných.

Reagovat
PJ

Je to tim, že největší bordel děláš ty... Hádáš se úplně se všema, nevim jestli sem tu narazil na jedinýho člověka, kterej by s tebou ve všem souhlasil. Popřemejšlej, čim to asi bude. Je chyba v tobě nebo ve všech ostatních? Nemam čas ani náladu se tu dohadovat, takže tohle je poslední příspěvek. A upozorňuju, že diskuse typu tvojí hádky s Kyslíkem budu mazat.

Jestli tě baví hlídat, kdy někoho napomínam a kdy ne, tak si to užij. Měl bys ale taky vědět, že já napomínam jen tam, kde si to přečtu. Nemam čas číst všechny diskuse a všechny hlídat. Takže jestli někde napomenu tebe a jinde nenapomenu někoho jinýho, máš prostě smůlu, že tvůj příspěvek sem čet a ten jinej ne. Ať se ti to líbí nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sa hadam zo vsetkyma? vyjadrenie vlastneho fotbaloveho nazoru je hadka so vsetkyma? ano? to potom sa tu so vsetkyma hada jak kyslik, tak yarda, tak merengues, tak leite, tak dalsich xy ludi, na ktorych seres.

a je evidetne , ze na yardove nadavky seres, pritom ich tu je cela prdel a mna za malu poznamocku zotres. fakt to je na zamyslenie. tusim len citas diskusiu, ktoru si vytypujes.

Reagovat
smazaný uživatel

a na rozdiel od inych tu nepoucujem ludi za pravopis, ani zato, ze nadavanu,. ani zato, ze vedu nefotbalove temy.zacnem len vtedy ked niekto zacne smerom do mna rypat.

a toto je diskusne forum o fotbale a pokial sa ti priecia vymeny nazorov o fotbale , tak to povedz aj ostantym uzivatelom, ktorych som vymenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a este dodam, ze pozri sa kolko sa tu objavilo ludi, ktory prispievaju fotbalovo len obcas.tato diskusia sa ich vobec netykala.

hovoria absolutne nepresne nekonkretne a bez akejkolvek prikladnej situacie. hovoria do vzduchu a ide im len o to, aby sa viezli na vlne spolu s ostatnymi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak to tak vypadá, jsi slušný a příkladný návštěvník. Tak proč většinou vyjdeš z hádky ty jako ten špatný? Zkus se nad tím zamyslet, pokud se ti to podaří změnit, tak už bys neměl mít žádné problémy. Nečekám na odpověď, prober si to sám pro sebe a sám si vytvoř řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

preco? pretoze nenecham do seba rypat za nieco co robia vsetci ostatni a idu este poucovat.

dalsi dovod. je tu par rypakov provokaterov. a inak je to dost nepremyslena poznamka, lebo az na nedavnu hadku s kyslikom som sa tu nehadal mimo fotbal ani nepamatam. ak sa pamatas. tak daj vediet. urcite ta nieco viedlo k tomu , aby si to napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

ono qawerte. asi si neuvedomujes, ale na diskusiu treba dvoch a tym padom si do toho namoceny aj ty a aj dalsi. ono keby to ti quasi inteligenti nechali medzi mnou a yardom a nerozvijali diskusiu, tak mohlo byt davno po probleme.

Reagovat
smazaný uživatel

rominho, buď více nad věcí, na sebemenší kritiku reaguješ divokou diskuzí, stačí napsat k tomu svoje stanovisko, to uplně stačí......

Reagovat
smazaný uživatel

ono ta kritika je od vacsiny ludi neopravnena a od tych ostatnych ma zaraza to, ze utocia len na mna, ked to tu robi xy ludi. ale tvoj nazor respektujem. ide mi len o to, ze koli par jedincom typu vazquez,qawet, mr.jindros, wector sa to donekonecna predlzuje. akokeby nestacilo, ze sa o tomm bavim s yardom , ktory ma tym vytocil. keby sa neplietli do toho ostatni, tak mohol byt pokoj. sam vsak po neopravnenej kritike a narazkach uplne odveci koncit diskusiu nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

chudacku...

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze sa chces pripojit do diskusie a rypat. moc ti to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

a toto bol presne typ cloveka, ktory by mal povedat chudacik najprv sam sebe. fotbalovych prispevkov minimum. rypat chce. jeho kritika ani zdaleka nie je konstruktivna, ani presna a ani vyjadrena tym co konkretne mu vadi. koli takym ako on sa ta diskusia predlzuje. snad necaka, ze si necham hovorit chudacik, i ked viem, ze chce len rypat.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem tě jen litoval, jak se do tebe každej naváží a jak se sám před sebou obhajuješ, že přece ty nejsi ten špatnej a když to dělají ostatní tak proč ne já... a nakonec mi to přišlo k smíchu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si si ma obhajoval . jedna ironicka poznamka za druhou.

a naozaj, proc nee ja?

Reagovat
smazaný uživatel

neobhajoval.. litoval... ale tvoji sebelítost to nepřebilo a ironie není zas tak špatná...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sam seba nelutujem. ja lutujem tych co vodu kazu vino piju. a hlavne takych ako teba, ktory si potrebuju rypnut. ono prakticky to, ze som sem dal dva prispevky fotbalove ma nejak netrha. zaujimave boli reakcie od ludi, ktory by si mali pozamatat hlavne pred vlastnym prahom. lutovat nie. nasraty som.

Reagovat
smazaný uživatel

chytrýmu poraď, hloupého trkni co zabere na tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

no podla toho ako sa tu prezentujes aj ty,tak to plati pre oboch. takze

vies, ono nie je tazke byt rypak ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

to těžký není, těžký je takovýmu člověku dokázat jak jsou jeho reakce, mírně řečeno, zvláštní jinak mě těší tvá sebekritika...

Reagovat
smazaný uživatel

bud konkretny. povedz mi konretne co ti vadi. vsetko len hovoris vo vseobecnosti, ale nie si konkretny.

Reagovat
smazaný uživatel

cakam nato co je zvlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

PJ, prosím, až se dojde k jakémukoliv závěru, smaž to tu zase. Snažil jsem se to vyřešit po dobrém od začátku, ale pokud se to nepodaří, nechci, aby to tu bylo nějak negativně spojováno se mnou. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, rominho, já nechápu kdyý ti všechi řeknou, že sem nepatří články, které nesouvisí se spartou a Řepkou, když si sem dal ten první tak v´by se to snad aji dalo pochopit, ale když tam potom dáš schváně další o Chelsea, tak to už je provokace ne? nemyslíš?

Jo a jinak konečně by se mohla Sparta zvednout, jinak sestoupí, pokud bude hrát tak jak na podzim, ale jelikož Řepkovi věřím, tak snad se blýská na lepší časy:o))

Reagovat
smazaný uživatel

obránce ale moc gólů nedá, a na 0:0 se hraje těžko, takže pokud nezlepší hru dopředu (v co doufám..) budou se potácet stále tam kde sou, a hodně hluboko..

Reagovat
smazaný uživatel

1. nebol tu nikto kto bol schopny najst nejaku konstruktivnu kritiku. zatial som len pozoroval same rypania a blbe poznamky. nic co som ocakaval ako inteligentu konstruktivnu kritiku podlozenu dobrym argumentom a prikladnou situacio som nedostal. vsetko to bolo len typu ty si debil, ty si chudak. a podobne

2. popravde ono to je asi tak, ze tu moc ludi pravo nato, aby kritizovali nema. ty pravidelny useri, tak tych poznam a nenapada ma kto by si to mohol dovolit a ti menej prispievajuci casto neschopnou argumentaciou vyzeraju ako obycajny rypaci

3.viem, ze tie moje dva prispevky mohli ist niekam inam, ale ked si uvedomim, ze vlastne naco? ved v kazdom clanku, v kazdem diskusii nie je dodrzana tematicka 100percentnost a vyskytuju sa tam caste mimofotbalove temy , na ktore nikto nikdy neupozornoval a dnes mam pocit, akoby ste videli len mna. pritom som sem dal len a len dva prispevky mimo temy, ktore boli jak slusne tak zaujimave, tak nebol tu clanok, do ktoreho by sa vyslovene hodili

4. Pj , tebe sa ospravedlnujem. na diskusiu treba dvoch a i ked som dnes s nefotbalovou temou ja nezacal, tak som svojou vztahovacnostou ju dalej rozvijal. Vadi mi, ze akoby si mna kontroloval a inych nie. uz som sa k tomu vyjadril a mam pocit akoby si na mna poloval, lebo na ostatnych akoby seres a to pravidelne a je zvlastne , ze na mna si cas najdes. Ale netvrdim, ze nemas pravdu . prispevky by mali by fotbalove a slusne. ak budes takyto na kazdeho,tak budem barancek.Ale ked budem mat pocit, ze na niekoho pouzivas dvoji meter, tak ... nie nie, nebudem jak male decko. serem nato.

5.vazquez, qawert. boli ste slusni. to si cennim. prakticky vam nemam co vycitat.iba to, ze lepsie je sa zdrzat poznamok a nechat diskusiu medzi mnou a yardom, ale to plati prakticky aj pre mna

6.vsetci ostatni zucastneni. metlu pouzivajte hlavne doma. ono lepsie je si pozametat vlastny prah.Inak ani sa nelutujem , ani nie som az tak nasraty, ale priznam sa , ze mi vadia utoky na moju osobu, len za cielom provokovat. ono bohuzial sa tu neobjavila ani raz poriadna konstruktivna kritika a vacsinou to boli len slova od ludi, s ktorymi som nesuhlasil v nejakom fotbalovom nazore a teraz sa tvaria, ze sa s kazdym hadam. diskusia je o vymene nazorov. tak ako vy nerespektujete ten moj, tak ja nerespetkujem ten vas.aspon vam to nedavam pred oci, ze si nechcete nechat povedat. a naviac moje fotbalove prispevky tu kritizovane boli minimalne, takze asi az tak zle nazori nemam. ale necham to na posudeni inych

7.tymyo poprosim PJ, aby to zmazal vsetko. nebudem viac davat prispevky do inych tem a sam dohliadnem, aby tak nerobili ini ako sa to deje pravidelne.bol som prekvapeny ako toto vsetko vzniklo a ked sa nato co som spravil pozriem, tak to je pre velku cast ludi tu, celkom normalne.ale tym sa nechcem ospravedlnovat a ani lutovat. proste zo svojho nazoru neustupim.

8.zdrzte sa poznamok hlavne primitivnych a tych co nic vyrieseniu situacii nedaju. nie som to len ja, kto diskusiju stale predlzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to možná tím, že nikdo nemá náladu tady an takto jasnou věc psát konstruktivní kritiku, každý tak trochu doufal, že to pochopíš.

Reagovat
HOST*1860

často marně...

Reagovat
smazaný uživatel

kysliku, neni co chapat. od leta co som tu nenajdes diskusiu, kde by bolo vsade to iste tema a nikto to tu poriadne nekontroluje, nikdy nikto nikoho za toto nekritizoval. tak som si povedal, ze naco by som to daval dole? nevidim v tom ziadne minus az nato, ze to je ine tema a moje plusy to akosik prevazuju.ono,ked uz sa tu nekotroluje ani za nadavky, tak vlastne naco by som sa obmedzoval. je pekne mysliet si, ze to je detske, ale fakt je to o tom, ze vodu kazu, vino piju.

inak ono ako som pisal , kto sa pusti do tej kritiky? same blaboli a zvasty.kto ma vlastne na nu pravu? vzhladom nato, ze tu kopu ludi dane tema nedodrzuje, tak asi sa ich moc nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ostatní to chápou, takže je co chápat, třeba to časem taky pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi povedz co mam chapat? ty snad si dokonaly a mas 100percentne prispevky tykajuce sa temy? myslim, ze nemas a kto vlastne ma?

a ked niekto naozaj ma, tak ma napada otazka, ze preco nekritizovali aj vas napriklad. napr.teba, napr yardu, ze nadava. fakt myslim, ze neni co chapat.a mr.jindros,wector ci dalsi by si mali pozamatat niekde inde ako mimo domova. ono ani ty sa akosik nechces do toho pustit a urcite to nie je tym, ze tomu ja nechapem, uz ta akosik poznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo ti to tady dvacet lidí, nepochopil si to, nejsem si jistý, že bys to najednou měl pochopit, když bych ti to řekl já, takže to nech být, promiň.

Reagovat
HOST*1860

to rominho: to máš jako s barvama, taky vidíš určitý spektrum a ne všechny, tak taky nemůžeš chápat vše, tohle se prostě do tvýho spektra nevešlo....

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jeden z tych , co len trepu a ani nevedia co. ziadna konstruktivna kritika. same bludy. uz sa konecne posmelte a dajte sem nieco poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

neni co chapat a ty sam nevis co by si povedal.

ono popravde ty si posledny, ktory by mi mal nieco vysvetlovat. zda sa, ze sa chces len prizivit na ostatnych, z ktorych vacsina je takych ako ty a qawertovi a vazquezovi som uz vysvetloval, ze naco? ked inych zato nekritizovali a robia to pravidelne, tak naco sa budem ja uskromnovat. nezabudni napisat, ze to je destke. ono robis to aj ty.offtopic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se směj no, když si přečteš tuhle diskuzi, tak si uvědomíš, kdo je tady k smíchu.

Problém je jasný, nechápeš věci, které jiní chápou.

Reagovat
smazaný uživatel

je evidetne, ze nemas co povedat, lebo ako ta poznam, tak by si to uz davno povedal. a ako som uz pisal, tak zeby si mal byt prave ty ten co tu ide niekomi kazat si nemyslim. ono kto by to vlastne mal byt?"

Reagovat
smazaný uživatel

Mám co povedat ale jak už jsem psal nahoře, moje názory už tu vyjádřili jiní, nemá cenu se opakovat, že? Nebo proč bych to tu měl opisovat?

Přečti si pár příspěvků třeba qawerta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono qawert offtopic narozdiel od teba nepise, takze ma pravo nato ma kritizovat. ty bohuzial zamataj hlavne doma.

a pro qawerta otazka, ze preco kritizuje len mna a nie napriklad kyslika, yardu, fugas,ktori maju podobnych prispevkov kopu? ak mi najde nato rozumnu odpoved, tak uznam

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nezajímá, jestli qawert může a já ne, já jen souhlasím s jeho názory. Nehledě na tom, že ty jsi ten poslední, který by tady měl říkat, kdo má právo a kdo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ono ty si zacal rypat do mna a ono mi to pripomina to synonymum, ktore ta asi nesmierne stve. nechces sa dnes nahodou len prizivit?

Reagovat
smazaný uživatel

Synonymum mě neštve, napsal jsme špatné "i", přiznal jsem chybu a tím to pro mě skončilo, nejsem jak ty, aby mě něco štvalo ještě dva dny potom (jak si sám přiznal). TAkže asi tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fatamorgana ma nestve a v com inom som sa priznal, tak naozaj neviem

Reagovat
smazaný uživatel

O fatamorgáně si teď začal mluvit ty, jednou si řekl (tuším v úterý), že ti "ta nedělní hádka leží v žaludku". No a já ti právě říkám, že já takový nejsem, nevím, proč by mi hádky ležely v žaludku a už vůbec ne o dva dny později.

Myslím, že to můžem uzavřít, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tu nešlo jen o ten první vložený příspěvěk. To se ti tu snaží vysvětlit plno lidí a zatím bezvýsledně. Já na to už nemám čas... Možná jindy, možná nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

A nepoužívej můj nick k žádným příkladům! Nechce se mi to celé číst, abych zjistil proč se píše o mně, jen když zahlídnu v textu svůj nick!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a este si mi doteraz nevysvetlil, preco poucujes mna a na ostatnych si doteraz sral zeby nejaka revolucia?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem vlezl na stránky eurofotbalu,říkal jsem si,že Řepka zaujal.Bohužel jsem se mýlil.Romiho,Kyslíkovi se tady často vyčítá,že se pořád chce jenom hádat,ale podle této diskuze vychází,že se chceš hádat ty.Jsi neskutečně vztahovačný.K tomu,že píšeš mimo téma:Není to sice tím příspěvkem (je to tou diskuzí,kterou rozpoutal),ale člověk nemá šanci přečíst si o daném tématu,kvůli kterému otevíral ten článek.A to je špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre. sam uznavas ,ze to neni tymi dvoma prispevkami, takze potom sa pozri kto zacal s tymi nefotbalovymi. yarda.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy je tady poslední příspěvek od yardy?Kdyby jste se dostali jenom tam,kde zkončil yarda,bylo by tady těch příspěvků 30 a každý by se v tom vyznal.To ty ses hádal pořád dokola a opakoval tu samou věc několika lidem,a proto ta diskuze takhle vypadá kvůli tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tu neboli taky ako ty , tak by to ostalo medzi mnou a yardom. nad tym si nerozmyslal, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že to,že jsem se tímto hnusem prokousal (v domnění,že najdu názory na přestup Řepky),mi dává právo se vyjádřit.Jde o to,že ty místo abys na yardovu výtku řekl:"Promiň nebudu to dělat" nebo "Přijde mi to normální budu to dělat dál",tak se začneš oháně diskuzemi předešlými nebo se začneš ptát na to,proč to píše tobě a jiným ne.Místo, abys to uzavřel,opakuješ do nekonečna několik vět a pak to dopadne takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by som sa mal yardovi nejak spovedat? Ved on robi to iste a mne sa nezpoveda a ani sa neospravedlnuje.

a naviac opakujem, nebyt ludi ako ty,tak to skonci medzi mnou a yardom hned po 10prispevkoch.

Reagovat
smazaný uživatel

preto , lebo sem nepisete konkretne

takze tych co sa do toho nemaju co starat, lebo robia to iste co ja mozem vynechat a pre tych co to iste nerobia, tak preco nekritizuju aj inych?

a budte presni. ono napisat, ze nechapem, ze som debil, a podobne k nicomu nevedie. ono jedine co sa tu pokusil o nieco zmysluplne bol qawert a tomu som uz odpovedal , ze preco nekritizoval aj kyslika ci yardu, za to iste a i horsie veci. mozno keby som videl inokedy, ze niekoho zato kritizoval, dal by som si pozor a tie prispevky sem nedal. ale ked som nic take nevidel, dokonca tu boli prominute nadavky, tak to vyzeralo akoby to bolo kazdemu jedno. takze preco to sem nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

protože tobě chybí nadhled (to je zcela konkrétní věc)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to vysvětlím jednoduše : 20% tvých příspěvků je offtopic a 80% tvých příspěvků je o tom, jakej seš chudáček, že tebe jedinýho kritizoval Pj; a když se ti to snaží někdo naznačit, tak ho přiřadíš k partě rypaků, už to chápeš? aspoň trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som s offtopic nezacal a iba som pokracoval a offtopic orobis aj ty pokial si si nevsimo, lenze u teba je to dnes 100 percent.

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš!2 příspěvky jsou konstruktivní a o fotbale (spíš 1 a ten druhý tak napůl),tudíž ty ostatní nemůžou dohromady dávat 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

vincente viem, co chces povedat a s tebou suhlasim. ale o co sa snazia ostatni fakt neviem

Reagovat
smazaný uživatel

ono nemam rad totiz tych co sa chcu prizivit a ani nevedia zaco kritizuju. to, ze ma kritizujes ty zato, ze ich nedokazerm ignorovat, tak to berem. pokusim sa to v buducnu napravit. tuto diskusiu a preco ma kritizuju ostatni vsak chcem dokoncit

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš ignorovat, to já taky nedělám, ale stačí napsat svoje stanovisko. Myslím že jsi zbytečně na yardu vyjel, opravdu sis mohl najít na článek o Messim lepší diskusi, yarda to myslel dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

no yarda sa do toho nemal co starat, ked sam take veci nerobi. to plati aj pre vacsinu ostatnych.

to, ze to nedokazem ignorovat a vytaca ma, ked sem niekto dava primtivne nic neriesiace prispevky typu si debil, ked mu ide len o rypanie ako v pripade mr.jindrosa,wectora co tohoto 1860, ktori ma kritizovali ani nevedli preco, lebo nic poriadne zo seba ako ty nedostali,tak to priznavam. nedokazem to ignorovat. ono vlastne nie som jediny a este mi to vycitaju ludia, ktori robia to iste.

to je akoby som ja tebe zacal vycitat, ze si prispievatelom ef, ked som nim aj ja. to ma dokaze nasrat. ja vacsinou sa nesnazim nikoho poucovat, ale je pravda, ze by som mal byt viac nad vecou. lenze sledovat mnohych ako sa idu trapne prizivit, ked ani nevedia o com je poriadne rec je smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ty plati pre kyslika

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že ti 80% nestačí a snažíš se v tom pokračovat... už to nedokážu vysvětlit jednodušeji.. promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál, tisíckovka se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho na Robinha nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, já se málokdy zapojím´, ale ty asi rád provokuješ lidi že? proč sem dáváš takový kecy, když se tady lidi baví o Spartě? seš vůbec normální, tady ti to někdo řekne a ty stejně tam dáš zase takovej příspěvek, kterej stím vůbec nesouvisí? je tohle možný, omlouvá tě jenom to, že seš slovák!

napsal kouba. potom, ze sa mam citi nejak lutostivo. ved to je obycajny primitiv. mr.jindros sa smeje ako blbec na ronaldinhovych zuboch. wector zase sa snazi kritizovat uplne za nieco ine ako ma kritizuju ini, cize to, ze zavidim chelsea, pritom sa chce zviest s inymi na vlne a poucovat, pritom ani nevie o com bola prva diskusia asi.hlavne , nech si moze rypnut. yarda sa uz akosik nevyjadruje. 1860 hovori, ze mam 80percent nefotbalovych prispevkov, pritom on ich ma 100percent a ma ich dost. k tomu urovnou nesiahaju ani 5rocnemu decku po kolena.

qawertovi som vysvetloval, ze keby poucoval inych davno predtym mozno by som uznal za vhodne to sem nedavat, lebo by som videl, ze ludom na tom zalezi. kedze je tu kopa prispevkov na ef nefotbalovych a casto s nadavkami , tak som si povedal, ze naco, asi nikomu na tom nezalezi, lebo nikoho zatial nepoucovali.

s Vincentom suhlasim. som vztahovacny a nemam rad blbcov ako napr. Kouba a spol. ktori pisu absolutne od veci, len aby rypali. Bohuzial ich nedokazem ignorovat a povedat si, ze su to primitivy a preto sa ta diskusia stale predlzuje. ono ani vy ste s tym zatial neskoncili a i vy vsetci mate na tom podiel, i vy ste pisali offtopic prispevky. inak opakujem, ze som s tym nezacal.

a nebyt rypakov, tak to skonci po desiatich prispevkoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Po přečtení prvního odstavce jsem si říkal, že sis to konečně uvědomil a promlouváš si před náma do duše.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ja si to o tebe v inych diskusiach myslel tiez , ze nieco omluvne podniknes a popravde mal si nato ovela viac dovodov ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Narážel jsem na ten kopírovaný příspěvek kouby, jestli si nepochopil, tak se omlouvám, měl jsem se vyjádřit jednoznačněji.

Reagovat
smazaný uživatel

a pise snad niekto , ze si nan nenarazal?

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to situaci kdy chybí jistá schopnost na "d", nebudu raději dál rozvádět.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ty si asi sam nepochopil naco ja narazam, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sebe soudím tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

že sis to konečně uvědomil

na toto narazam, ale nesud ma podla seba, lebo je vidiet, ze si to nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel

on to zas nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

a pruuuuser kysliku. ty si nevedl naco reagujem. v domneni, ze neviem , ze narazas na prvy odstavec, ked si si myslel, ze sa omlouvam , si mi napisal, ze ( Narážel jsem na ten kopírovaný příspěvek kouby, jestli si nepochopil, tak se omlouvám, měl jsem se vyjádřit jednoznačněji)

ale zda sa, ze sam si nevedel, ze reagujem na nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono rominho, stále jen ukazuješ, jak často nechápeš cizí reakce, takže pruuuser je to možná pro tebe, výhoda ale je, že si to neuvědomuješ...Vysvětlovat ti, cos nepochopil ti nebudu, to bys zase nepohcopil to vysvětlen ía bylo by to furt dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

ono uz si sam napisal, ze co som mal z toho tvojho prispevku chapat, ze narazas na prvy odstavec, ze si myslis, ze sa idem omlouvat a ono to tak neni. lenze sam si sa osral. ja som vedel, ze narazas prave nato, lenze ja som narazal na nieco ine .

Reagovat
smazaný uživatel

No to je právě ten problém, bytostně přesvědčený, že chápe, o co šlo a ono ne...

Reagovat
smazaný uživatel

sam si to napisal o co slo( Narážel jsem na ten kopírovaný příspěvek kouby, jestli si nepochopil, tak se omlouvám, měl jsem se vyjádřit jednoznačněj) , takze uz neni co vysvetlovat. osral si sa.

ja som totiz vedel,co myslis, chyba je v tom, ze si nechapal mojej reakcii a konkretne ( sis to konečně uvědomil )

pruuuuser. trapas. kysliku. znemoznil si sa . to je haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal no, jenže jaksi mluvíš o něčem jiném, to je právě ono, co se tio snažím naznačit už třetím příspěvkem...a jak mi tady furt píšeš o co šlo ,tak tím se znemožnuejš akorát ty a čím dál tím víc...

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze nemas slov. len proste len, aby si neco napsal. onbo vsetko si to vysvetlil, ze naco reagujes prvym prispevok. Ono potom je zaujimave, ze naco si to vysvetloval? asi si nepochopil, ze narazam na nieco ine, ale to si asi doteraz uz nepochopil. chcel by som vysvetlil, co si si myslel, ked som napisal moj druhy prispevok, co som pod nim chapal?

Reagovat
smazaný uživatel

"chel by som vysvetlil"

To snad není možný, tomu než něco dojde...

Odpověď na otázku: viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

nemaaaas slov. si v koncoch. ono uz ta poznam a viem, ze keby si mal co povedat, tak to povies, ale ty nemas. si v prdeli, lebo keby si to isiel naozaj vysvetlit, tak bud by si to vysvetlil zle a to by bol problem tvojej dedukcie, alebo by si to vysvetlil dobre, ale potom tvoja reakcia na ten moj prispevok je trocha mimo. pruuuuseer kysliiik.

Reagovat
smazaný uživatel

TY mě poznáš? No to se teda HODNĚ pleteš, když si myslíš tohle, tak ti odpustím i tu tvoji nechápavost...Zkus si těch pár příspěvků přečíst POŘÁDNĚ znova a třeba přijdeš na odpověď an svoji otázku i na to, že mě až tak docela neznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

plati to co som pisal nadd tymto tvojim prispevkom. a opat si ukazal, ze nevies co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu není víc co říct, než to, že většinou nepochopíš příspěvky ostatních. NEní důvod psát nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ono sam si sa osral

reagoval si na moj prvy prispevok. ja som reagoval na ten tvoj a ty si zase reagoval na moj s domnenim, ze narazam na nieco ine. trapas trapas trapas. a to, ze nevies co povedat mi to len potvrdzuje. ono tvoj styl diskusie uz poznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš, jaak právě ukazuje, vůbec nic.

Nejvtipnější je, jak si furt snažíš namluvit, žes topochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

ale znam a uz sa nezachranis. tvoje nekonkretne kecy ta uz nezachrania.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nemusí nic zachraňovat (jiní jistě pochopí...).

A myslet si, ež ěnkoho znáš po pár měsicíh na internetu, to je trošku na zamyšlenou, jestli víš, jak to myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak a uz sa chytas toho co som od teba ocakaval.to je taka mala tradicia. hovorim, ze ta poznaaam.

a ono osral si sa dobre. hned v tvojom druhom prispevku si ukazal co si myslel v tom prvom, ale je evidetneee , ze si nepochopil ten moj. och ta dedukcia. trapaaaaas.

Reagovat
smazaný uživatel

a furt si mylsí, že mě za tu chvilku pozná To už mi trošku připomíná naivitu...

Reagovat
smazaný uživatel

vies co mi potvrdzuje to, ze ta poznam? to, ze stale narazas tymto smerom a drzis sa toho .

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mysli si, že mě "poznáš", většině asi dojde, ež to jaksi nedává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze kyslik nevie dedukovat a opat robi doleziteho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tentokrát už bez otazníku...

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou to maj doma asi těžký, viď ? Prej se chci svízt, no lol. Začal si s Chelsea, já ti odepisoval, co si o tom myslim, že postuješ něco jinýho, než je téma článku, je mi upřímně u prdele, proto sem ti za to nenadával. Ale to je jasná ukázka "vezení se"...

Kdyby si mi za to stál, tak tě kritizuju za ty kecy, ve kterejch si stěžuješ, jak ti tu každej ubližuje, ale fakt nemám tu potřebu.

Už sem ti to napsal asi 3x - vyhledej lékařskou pomoc, popř. aspoň zajdi na pivko, dej si cigaro nebo tak něco, prostě si nějak pročisti hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

vies, tvoj problem je , ze si nedokazes odpsut kecy ako si napisal v tretom odstavci. trochu to stoji na zamyslenie.

a inak zviest si sa chcel, lebo podobne clanky o chelsea sem davam pomerne pravidelne a zatial ti nevadili. a neboj. nie si jediny. takychy je tu viac

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, že ty někoho kritizuješ za kecy... Stačí se podívat, kolik si toho tu doslova "vyblil" ( napsal není vhodné slovo ), jak je každej špatnej, jak ti ubližuje... A teď i paranoidní stavy: že sem nikdy nic nenapsal k tvým článkům o Chelsea? Ani se nepamatuju, že si něco psal, asi sem to nečetl ( nestíhám tu číst všechno ) nebo tam nebyla nějaká věta alá "jenom o penězích", která by mě donutila reagovat. Fakt bych ti rád pomohl, ale nejsem psycholog.

Nevim, co ti mám ještě říct. Radši už nic, protože ikdyž už nechci používat sprostá slova jako o Vánoce, abych na něco poukázal, tak je to pro tebe pořád všechno špatně... Pro jistotu nebudu dál reagovat, nejsem jako Kyslík, nevidim smysl v tom se tu s tebou hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hadas sa tu so mnou cely cas a tedka napises toto. humorne.

a ked si to naozaj myslel, ze ti vadi to co pisem o chelsea a neviezol si sa na vlne s ostatnymi, tak to potom berem. je to fotbalova diskusia. ono to vyzera obcas , ze si sa chcel zviest a neslo ti vobec o tu chelsea, akokeby ti slo, ze dnes sa rype do rominho, tak ja tiez. usudzujem podla tvojih poznamok , ktorych typ je podobny s tretim tvojim odstavcom. myslim, ze takych tu najdem viac

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, uzavřem ttu celou debatu co tu je. Napíšeš sem jeden příspěvek, u kterýho ti všechnou řeknou že sem nepatří a nechcou ho, poté co ty neuděláš? napíšeš sem příspěvek sice ne o španělsko, ale o Chelsea nezdá se ti to jeko provokace, když ti u jednoho řeknou že sem nechtějí příspěvky jiné než k tématu a ty sem napíšeš druhej mimo téma? Já tě neznám a nemůžu posoudit jakej seš člověk, aůle podle této diskuze asi zvláštní, jestli seš sexuálně nevybitej nebo si málo zařveš doma nebo máýš problémy v práci nebo někde jinde a prostě chceš vyprovokovat takovou dizkuzi, aby sis ulevil? nebo já si nedokážu jinak vysvětlit co si tady tentokrát předvedl? a prosímtě už mi to nevysvětluj, poněvadž by si zase napsal, jakej seš chudáček, a že se tady po tobě každej vozí, ale ono to jinak ani nejde, když si to přečteš od začátku, akže konec!

Reagovat
smazaný uživatel

1. prve tvoje poznamky na slovaka z teba robia primitiva a debila. s tym bude musiet bohuzial kazdy suhlasit. uz tu raz taka dikusia bola

2. za druhe, ked ides nieco vycitat, tak si over fakta. tie moje dva prispevky boli sem dane v rychlom slede posebe a tak som ziadnu provokaciu neviedol. vsetky reakcie boli az po napisani tych prispevkov,, ale to by si ty musel vediet cas. je to hned pod nazvom vpravo

3. neni tu nikto kto ma pravo ma tu kritizovat za nieco co robi aj on. a to, ze ty to nerobis, ale ani si neprecitas cas prispevkov a ides ludi hodnotit a naviac robis zo seba magora primtivnymi poznamkami na slovaka ma moc nepresvedci

Reagovat
smazaný uživatel

Tsk zaprvé, jestli si to nepochopil, tak to bylo myšlený ironicky, to znamená (abys to pochopil), že na slovácích není nic špatnýho, ale to ti asi nevysvětlím a

za druhé já sem ti ani jednou neřekl nic sprostýho, tak mě prosímtě ušetři tvých nadávek a jestli to myslíš vážně, tak bysme si museli poppovídat v soukromí, dodžuj zásady slušnýho chování jo? to je jenom tak aby ses nechoval jak primitiv!

to je jedno ktomu prvnímu se vyjádřilo docela dost lidí, aby sem neposílal další příspěvky mimo téma, ale zapomeň na to to fakt nemá cenu a navíc sem chtěl aby si nereagoval a já se na sebe dívám právě teď, ale zatím sem nic tak hroznýho nenašel:o))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno ci to je ironicky alebo nie. to je stale ta ista vyhovrka dokola. ja tu na cechov nemam ani ironicke poznamky a vlastne ziadne. nevykrucaj sa z toho.

a plati bod 2. tak si to premysli, ze zaco ma vlastne kritizujes. chod si najprv overit fakta, lebo to je naozaj blbe,ze placas a kritizujes , ked to tak v skutocnosti neni. to mi tu niekoho pripomina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a koho to by mě teda zajímalo? ale já tě přece nekritizuju? já sem se jenom ptal proč si to sem motal a provokuješ všechny ostatní? jako chtěl si kritiku, každej ti řekl, že to sem nemáš dávat, akorát ty si pořád obhajoval ty svý nesmysli a pořád si akorát říkal, jakej seš chudáček tak co potom od ostatních čekáš?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si naozaj debil. ja ostatnych neprovokujem. oni provokuju mna. a to, ze kydas na slovaka, tak to hovori za vse. k tomu ids presvedcovat nezmyslami, ktore nemas ani overene, ako napr. s tym, ze som sem dal ten druhy prispevok len aby som provokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Yardův příspěvek o tom, že se to sem nehodí: 11:18.

Tvůj příspěvek o Wallcotovi: 12:25. Takže...

Reagovat
smazaný uživatel

tedka to fakt vyzera akokeby som to spravil ako provokaciu. nie nie nespravil.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nevsimol som si to a tak to tak moze vyzerat. naschval to naozaj nebolo.

a koubovi sa vazne nemusim spovedat. poznamky na slovaka su debilne.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak teba sere, ze ti nadavam .ano? ved to bolo predsa IRONICKY

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto děkuju qawertovi za gentlemanské přenechání...

A použiju větu větu, kterou pronesli hráči New Jersey Devisl po zisku stanley cupu 1995 akortá s jiným, jménem...(a kdo uhodne, kdo to je)

"Ale rominho, my tě přece máme rádi"

Jiank dky přesně přestupuje ten řepka do sparty? Je to definitivní? protože zprávy na idnes jsou trošku zmatené...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím, z 95. roku si ani nepamatuju kdo NHL vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrácená sezona, vítěz New Jersey.

Nápověda: ten hráč vyhrál tu sezonu conn smythe trophy (cenu pro nejužitečnějšího hráče Play-off), během sezony dal jen 6 golů a během playoff tuším třináct!

Má v nhl mnohem slavnějhšího jmenovce...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic o tom nevím...

Ale když už jsme u mimofotbalového, ale sportovního tématu... (po tom románu nahoře mi teď snad nikdo nebude vyčítat, že nepíšu o Řepkovi) Zajímalo by mě, jak na Dakaru motocyklisti doplňují benzín, přece jim jedna nádrž nemůže stačit na 700 km. A pak jak fungují doprovodná vozidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Claude Lemiux!

O těch motocyklistech moc nevím, akorát, že zrušili poslední etapu.

Reagovat
smazaný uživatel

¨'O ntam hrál? tak sem se zase něco užitečnýho dozvěděl a Rominho asi šel spat

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední etapa měří asi 31 km, tak se zas tak moc nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

precetl sem si celou diskuzi a souhlasim s rominhem.napsal zajimavou informaci o fotbale a vsem to vadilo.a kdyz se zeptal,co jim vadi,tak jste mu zacali bezduvodne nadavat.rozhodne neni jediny kdo tady napsal neco co nebylo primo k tematu a na nikoho jineho jste nereagovali.proste rominha tady nema nikdo rad tak ho musite sjet za kazdou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasil bych akorát s těmi s tím, že tady rominha nemá nikdo rád...

Reagovat
HOST*1860

třeba opravdu daME REKORD

Reagovat
smazaný uživatel

za pprvé kyslíku nemáš pravdu, poněvadž Rominho asi doopravdy bašel někoho kdo ho má rád, Toho juventusáka a cronalda nebo jak se jmenuje:o) Rominho už vtom nejseš sám!

Já ti říkal, že mě nemáš nadávat, to seš opravdu takovej úprimiti, že to nedokážeš říct slušně? a prosímtě já tě prosil, ať už toho necháš, ale to je jak háze perly sviním! jo a nechceš napsat román? to už bys mohl třeba já su takovej chudáček a já sem stím nezačal a nikdo mě nemá rád atd, to by podle toho mohli natočit aji film! a třeba dostaneš aji nobelovku za literaturu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to ještě nějakej zvrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já a mít ho rád? Myslím, že už zůstává jen cronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku tu bude: Tak proč mě nikdo nemá rááááááád? Jen jeden, jen jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

vadia ti tie nadavky? ved to bolo IRONICKY.

pouzil som taku istu vyhovorku ako ty na slovaka.

ono myslim, ze je zbytocne s tebou o tom diskutovat. ostanem v diskusii s tymi chytrejsimi yardom, ci vincentom, ktorym nejde len o prudenie.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Rominho už ani ten komisař tě nemá rád jo a to bylo konstatování a vymysli si něco vlastního ale oni ti to řekli všichni, abys toho nechal tak sem musel připěchat se svou troškou do mlýna!

Reagovat
smazaný uživatel

no ael ono to de říct ironick, aniž bys nadával ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ako som pisal. nestojis mi zato. tvoja ..... ma nevytoci. skoda, ze si to uvedomujem az teraz.ale vlastne , ved ja som ta tak bral hned ako som videl prispevok so slovakom.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Rominho mě takovej primitiv jako ty urazit nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, on to jednou zjistí.. a pak se zastydí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Začínáme 4. stovku, takže malá rekapitulace, co se událo na konci té třetí. Připadá mi, že rominho je tu spíš už pro pobavení ostatních, protože si z něho čím dál víc lidí začíná dělat srandu. Určitě se máme ještě na co těšit, navíc pořád očekávám, že se projeví dosud docela málomluvný Dr.Kyslík, takže se můžou ještě dít věci.

Reagovat
smazaný uživatel

qawerte a ty mas co hovorit o mne. sam vidis ako sa spravas. myslel som si, ze ty budes zrovna z tych rozumnych a preto som sa k tebe aj tak spraval v uvode. k yardovi a vincentovi sa tiez spravam inak ako k zvysku . ale vidim, ze som sa zmilil

Reagovat
smazaný uživatel

a cakam ta na chate.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za pozvánku, můžu dostat mapu, abych se tady z toho vymotal a trefil tam?

Reagovat
smazaný uživatel

No promiň, ale už mi s tím připadáš trapný a směšný. Já jsem se snažil ti to vysvětlit a ukončit to v dobrém pro všechny. Teď ses sám dostal do fáze, o které píšu kousek výš.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom. hovoril si na chate, ze sa mi nemas zaco ospravdlnovat. tak ti dam priklad prispevky tohto typu. len pre zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že se těch 400 dočkáme? to by bylo docela dobrý ještě 100 příspěvků jakej je Rominho chudáček, ale už snad pokračovat nebude už bysme ho mohli nechat, přece je jen ze Slovenska, ale prosím vás ostatní slováci neber te to osbně děkuju nic proti vám! to je vždycky jenom jeden z mála!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se někdo najde...

Reagovat
HOST*yarda

Koubo a spol, já vím, že teď offtopicuju, ale jak jste přišli na to, že Komisař Juve fandí Juventusu? Co kdybych ti to napsal takhle: Juve = "žív". Takže mám pocit, že se tu NĚKDO velmi baví na váš účet. A Fantomas to není...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri te sa do diskusie o anglcikej lige na hl. stranke a vysvetlite mi , co viedlo Jampudampu to tam napisat?ved nemusel na nic reagovat, nikto tam nepisal offtopic, takze o com to je? neni to snad provokace? je

Reagovat
smazaný uživatel

A viditelně úspěšná...

Reagovat
Xavi

Já se z Vás poseru!!! Tak sem si říkal, že si tenhle článek nechám až budu mít čas, že si pořádně počtu, ale tohle sem fakt nečekal!

Reagovat
smazaný uživatel

To nečekal nikdo

Reagovat
HOST*Janni

Reagovat
HOST*Fortune teller

Reagovat
HOST*Amelia

Reagovat
HOST*Ace

Reagovat
HOST*Ace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele