Řepka cílí na zázemí a odchovance, chce navázat na Hrdličku

09.03.2021, 15:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
doshcz

Reagovat
Remt

Hovoří velice strizlive a rozumne

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle je pro Teplice jackpot. Ta vize je naprosto top a na tohle přesně by Teplice měli mířit. Týpek co zažil Hrdličku, ví jak pracoval jak to fungovalo. Jestli je schopný se ještě ukáže ale věřím že by to mohlo být ono. Ještě bych doplnil nezapomínat i na skauting, kterým se Teplice vždy pyšnily hlavně třeba v Bosně nebo ta "africká" doba Tohle už mělo přijít před 3 lety a ne v době kdy jim hoří pod prdelí až Hlavně přivést někoho za Kučeru protože ten vás vysoko moc nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě teoretická otázka:

Pokud by třeba za 10 let Teplice hráli každoročně TOP 4 s Plzní, Spartou a Slavii a udělali třeba i titul nebo nějaký větší úspěch v Evropě, kolik by tak mohlo pravidelně chodit fanoušku?

Ústecký kraj je dost lidnatý, takže tam potenciál určitě bude. Je opravdu škoda, aby byl na české poměry tak pěkný stadion věčně poloprázdný. Samozřejmě pokud nebude stále trvat lockdown.

Reagovat
KingMaster13

V Teplicích? Klidně 15 tisíc. To město má potenciál na fanoušky jako kráva stačí si vzpomenout že když hráli pěknej fotbal pod Zdendou a hráli zápas o 2. flek proti Plzni tak tam bylo téměř 17 tisíc.

Reagovat
Gelu28

A to je přesně ta česká demence....kterou oproti Západu máme....hrajem hovno...co bych tam chodil....daří se ? tak at nás tam je plný stadion čest výjimkám v naší lize těch pár klubů.

Reagovat
KingMaster13

S tím bohužel nic nenaděláme ono i ten fotbal tu není tak populární a pere se o výsluní s jinými sporty U Teplic je to i díky tomu vedení, že lidi tam vidí jakousi agonii ve vedení a vidí jak to jde dolů no. Zrovna teplickej fanoušek je hodně náročnej ale z vlastní zkušenosti vím, že když se jim daří tak přes 10 tisíc jich chodit bude určitě. Ostatně i na pražská S každý rok je tam kolem těch 10 tisíc Ale štve mě to taky no, hned by ta liga vypadala jinak a čest všem týmům kam ty lidi chodí. Pak jsou kluby kam se nechodí ani v případě úspěchu (Bolka, Jablonec, Příbram).

Reagovat
smazaný uživatel

V ceske lize nejsou vyjimky, kdyz se nedari tak nebyl plny Eden, Letna ani Bazaly

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
Gelu28

dyt to se neboj že nepamatuji že na Slávii chodilo i 3000 lidí a na Baník ještě méně když to tam dojebával Petera a po něm Šafarčík

Reagovat
Han střelil první

Poslední roky na Bazalech byla fakt šílenost. Tam se na to už úplně sralo, aby se tam fanoušek cítil pohodlně. Tam opravdu fungovalo jenom kouzlo Bazalů.

Reagovat
KingMaster13

Na Strahově jsem jednou zažil na zápase s Libercem 2 000 diváků to bylo hodně smutný Slávisti to místo nesnášeli a dost to bojkotovali, plno jsem tam zažil jen na LM, ani na derby nikdy nebylo úplně plno

Reagovat
bobis21

Tak tam se to právě kvůli vedení často bojkotovalo, jednou to byla snad celá sezona, takže opravdu nikdo nechodil. Přesto jsme dostávali pokuty za fanoušky, protože disciplinárka asi potřebovala prachy

Reagovat
esmuellert

Jo to byly časy, snad ještě přijdou, snad.

Reagovat
andrew96

Na šlágry býval téměř plný dům pravidelně. Ale s průměrem bych byl opatrný. Vždyť i v jejich stříbrné sezoně, která se ještě vezla na vlně postupové euforie, činil průměr něco přes 8 tisíc.

Reagovat
KingMaster13

Protože nechodili ze začátku sezony až cca od 6. kola kdy zjistili že hrají dobrej fotbal a pak to zase kleslo na jaře

Reagovat
andrew96

Jistá tendence k vyšším návštěvám na jaře je z údajů patrná, nicméně ne taková, aby výrazně pohnula s celkovým průměrem (ten spíš navyšují odchylky v podobě zápasů s pražskými S). Celkově jsem nenašel nic, co by mohlo vést k tomu, aby na Stínadla chodilo pravidelně jen přes 10K.

Reagovat
KingMaster13

Tak právě na většinu ligy kolem těch 10k kdyby hráli fakt hezky a byla vidět jistá koncepce a na ty nejlepší vyprodáno. Potom by to ten průměr 13 třeba hodit mohlo.

Reagovat
andrew96

Nereálné, nic kromě bláhových vizí k takovému číslu nespěje. Za těch 8K by byly i v době rozkvětu rády.

Reagovat
Kincl

Podle mě velký protože by tam začali jezdit i lidé z Mostu, Chomutov, Ústí atd

Reagovat
esmuellert

Nezapomínal bych i na autobus fanoušků z Drážďan.

Reagovat
Witcher

za 10 let tu ten stadion ani stát nebude

Reagovat
Han střelil první

Jak vidíš budoucnost klubu?

Reagovat
esmuellert

Pokud se nezačne s jeho rekonstrukcí, tak máš pravdu.

Reagovat
soukup

Chodit fanoušků by mohlo nula, bude to zakázané. Za 10 let bude zrovna vrchol 20. vlny a ty tři týdny v březnu 2031 budou pro další vývoj naprosto klíčové. Tam se fakt budeme muset semknout a zůstat tu chvíli doma.

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele