Rennes vykoupilo Gouiriho, obratem do Nice poslalo Labordeho

01.09.2022, 22:44
Aktuality
V poslední přestupový den se v Ligue 1 urodila jedna zajímavá výměna mezi Nice a Rennes. Oba celky, které chtějí bojovat dlouhodobě v popředí tabulky, zajišťující evropské poháry, se dohodly na rošádě Amineho Gouiriho a Gaëtana Labordeho. Více si každopádně připlatí celek z Bretaňského poloostrova, ten totiž k Azurovému pobřeží pošle částku okolo 28 miliónů eur.

Ani Nice ovšem příchod Labordeho nebude stát zanedbatelnou částku, Rennes totiž za služby bývalého útočníka Montpellieru zaplatí kolem 10 miliónů eur. Klub o něj stál již několik dní, kdy se o téhle rošádě mezi jihem a severem Francie spekulovalo v kuloárech, a především pak kvůli obnovení spolupráce s Andym Delortem, s nímž právě u MHSC tvořil Laborde obávané útočné duo. Les Aiglons musejí doufat, že se jim dařit bude, pryč je totiž nejen Amine Gouiri, klíčový prvek ofenzívy, ale také Kasper Dolberg, který se pokusí restartovat svou kariéru díky hostování ve španělské Seville. Klub již dříve angažoval jinou známou tvář Nicolase Pépého.

Rennes po příchodech Arthura Theateho nebo Arnauda Kalimuenda přivedlo další nákladnou posilu, která by měla zásadně zlepšit konkurenceschopnost v útočném počínání. Klub si však ve finále mohl současný poměrně drahý transfer dovolit, už dříve totiž slušně zpeněžil přestup Mathyse Tela do bavorského Bayernu a také ten Nájifa Akirda do londýnského West Hamu.

Autor: Patrik Sandev / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Hodně zajímavá výměna Delort s Labordem těším se na obnovenou spolupráci...Gouiri celkem po loňském pozdimu šel herně dolů a ofenzivnější styl Rennes by mu mohl sednout.

Reagovat
Gazdo

Preco uz Gouiri nesiel niekam vyssie? Ja som mal za to ze je to celkom solidny mlady utocnik

Reagovat
Seydou Doumbia

Popisují ve druhé půlce komentu. Celkem mu odešla forma mi tak přišlo a hype okolo něj teď moc není. Zvedne se a zájem zase bude dle mého.

Reagovat
Gazdo

Ved to ze ked odisla forma mohlo sa to niekomu chciet zaplatit tu cenu. Ved to nie je nejaka palka a pre taku Chelsea by islo vylozene o pakatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele