Remeš dotáhla rekordní přestup Cajusteho z Midtjyllandu

11.01.2022, 11:46
Aktuality
Jens Cajuste po třech a půl letech opustil Midtjylland. Švédský reprezentant se stěhuje do Remeše, která zaplatí odstupné 10 milionů eur, což je její historicky nejdražší nákup...

Dvaadvacetiletý záložník přišel do Midtjyllandu jako neznámý hráč z mateřského Örgryte IS, záhy se prosadil do základní sestavy a v sezoně 2019/20 mu pomohl k zisku titulu.

V loňské sezoně se Cajuste a ambiciózním dánským klubem představil ve skupinové fázi Ligy mistrů, čímž na sebe ještě více upozornil.

V létě mělo o jeho služby zájem Stade Rennes, opakovaně však nepochodilo.

Cajuste si přesto Ligue 1 zahraje, neboť o půl roku později se stěhuje do Remeše, která uspěla s nabídkou ve výši 10 milionů eur. Pro francouzský klub jde o zdvojnásobení historicky nejdražšího přestupu, jímž byl do této chvíle příchod Predraga Rajkoviće z Maccabi Tel-Aviv.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, llequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Si rikam wtf co je to za klub a pak zjistim, ze to je Reims tak jesteze neprestupuje do Saske Kamenice

Reagovat
IgorMičinec

Tim bych se zrovna nechlubil

Reagovat
Stannis Baratheon

Ještě se chlub že jsi historický a geografický ignorant....

Reagovat
kilobyte

Nechápu proč používají v článcích Remeš, když v tabulce a "klubových stránkách" mají Reims.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja čtu komentáře jen kvuli tobě. Ty jsi uplne jina liga

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrovna do posrané Remeše? Škoda jeho. V L1 jsou lepší týmy pro rozvoj takového hráče. Ale na ten jejich odporný beton by mohl být platný i on.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele