REITER PODEPSAL VE SLAVII

10.02.2007, 14:08
Aktuality
Slavia Praha se může těšit z posílení svých ofenzivních řad. Na Strahov totiž zamířil slovenský útočník Lubomír Reiter. Po úspěšném absolvování zdravotních testů Reiter v pátek s vedením pražského klubu podepsal kontrakt do konce této sezóny s možností roční opce.

"V Artmediii jsem necítil důvěru trenéra, proto jsem se rozhodl změnit působiště," uvedl 32letý útočník hlavní důvod příchodu do Slavie.

Ze současného kádru se zná nejlépe se Stanislavem Vlčkem, s nímž působil v Olomouci. Z hanáckého týmu přestoupil do amerického Chicaga Fire a má tak za sebou zajímavé angažmá ze zámoří: "Americká liga není tolik takticky vyspělá jako česká nejvyšší soutěž, ale pro diváky je hra více dramatická. Utkání navštíví patnáct až dvacet tisíc diváků, když bylo play-off, tak chodily i čtyřicetitisícové návštěvy," zavzpomínal na plné tribuny, kterých se u nás zřejmě nedočká.

Slavia doposud trpěla nedostatkem útočníků. Po odchodu Pavla Fořta do francouzského Toulouse se její možnosti ještě zúžily. Z hrotových útočníků tak na užší soupisce zůstal jen nepostradatelný Stanislav Vlček, brazilská akvizice Gaúcho a mladá naděje Tomáš Necid, který se na podzim předvedl několika dobrými výkony.

Trenér Karel Jarolím může prověřit formu nové posily již dnes v přípravném utkání proti Jablonci.

Autor: Pavel Mašlaň / slavia.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jiné řešení v současné době asi ani nebylo, takže ok.

Reagovat
smazaný uživatel

On přišel spíš do počtu a jako taková jistota, kdy se v útoku nedařilo Jandovi nebo Necidovi ( jako že Janda ale v přípravě válí, sám se divim, útok mu sedí mnohem víc než pravá záloha ). Gaúcho je zase zraněn...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ty magoři z Jablonce nám dneska zranili Aračiče a Švece, v posranym přípravnym zápase

Reagovat
HOST*Dack

Tak to ani nevim!!To jsou dobry zmrdi!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele