REINA CHCE ZŮSTAT V LIVERPOOLU

11.03.2007, 13:31
Aktuality
Jose Reina se opustit Liverpool nechystá. O španělského reprezentačního brankáře je zájem především v jeho rodné zemi, on sám je ale spokojený v Anglii a rád by prodloužil současný kontrakt...

"Jsem tady spokojený a chci zde zůstat. V létě si promluvíme o nové smlouvě," prohlásil 24letý gólmam.

Reina přišel na Anfield Road před začátkem loňské sezóny. Manažer Rafael Benitez si ho přivedl z Villarrealu jako náhradu za často chybujícího Jerzyho Dudeka a Reina se své role zhostil na výbornou. Ani on se sice především na začátku letošní sezóny nevyvaroval několika přehmatů, přesto o jeho pozici není pochyb.

"Mám tady smlouvu ještě na dva roky a koukám se i za tuto dobu. Moje žena a já máme právě první dítě a je to holka. Příště se nám možná narodí kluk a bude hrát za Anglii nebo Španělsko," uvažuje Reina, o něhož údajně mají zájem Valencia a Atletiko Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele