Reina bude chytat i příští rok, pak možná pověsí rukavice na hřebík

29.04.2020, 20:37
Aktuality
Na poslední štaci aktivní kariéry se pomalu chystá Pepe Reina. Španělský brankář koncem srpna oslaví už osmatřicáté narozeniny a tou dobou bude znovu působit v Miláně, připravovat se pak bude na dost možná poslední sezonu mezi profesionály...

Reina v minulosti chytal za Barcelonu, Villarreal, Liverpool, Neapol a Bayern Mnichov a před necelými dvěma roky se upsal milánskému AC, které ho letos v lednu zaslalo na hostování do Aston Villy.

"Po hostování v Aston Ville se vrátím do Milána. Bude to těžké, z mojí kariéry zbývá ještě jeden, maximálně dva roky a myslím si, že můj čas ve světě fotbalu skončí příští rok v Miláně," domnívá se Reina.

"Ohledně budoucnosti nikdy nevíte, ale jako hráč už nebudu mít šanci. Tak možná jako trenér, kdo ví," nechal se dále slyšet Reina.

Reina býval součástí nejúspěšnější generace ve španělské historii a na svém kontě má titul z mistrovství světa, stejně jako dva primáty z evropského šampionátu. S Neapolí triumfoval v Italském poháru, s Bayernem se stal mistrem Německa a během působení v Liverpoolu pozvedl nad hlavu trofeje pro vítěze obou tamních pohárů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaktoze se tak zakopal v liverpoolu patril mezi TOP ne ?

Reagovat
papanegra

Asi věk..

Reagovat
masina_LFC

práveže ku koncu pôsobenia v LFC už nechytal dobre a všetci z toho vinili Achterberga vtedy, ktorý vydržal dodnes

Reagovat
El-Pistolero-68

Vsak v Neapoli pak chytal taky vyborne. Ve 38 asi nebude delat jednicku v top klubu, kazdy neni Buffon nebo Van der Sar.

Reagovat
kattos

V Neapoli byl pořád výbornej a na očích.

Reagovat
king23

Proč zakopal? Je mu 38, po odchodu z Liverpoolu odchytal 4 dobré sezony jako jednička v Neapoli. Celkem stihl jako dvojka za Casillasem skoro 40 zápasů za repre...myslím, že dobrá kariéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry spatne sem to podal. Spis proc ztratil misto v liverpoolu a sel hostovat a pak podruhe ztrail misto v Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopat by meli spis tebe.. To ze byl jednicka v Neapoli v jeho veku je zakopani se?

Reagovat
j_mrazik

Dnešek bych pojmenoval: "Kdo mohl kam jít?"

... těch expresek je tady za dnešek snad 10.

Reagovat
cristiano.K.

když už rozdejchal ten koranavir, tak by mohl no.

Reagovat
Müllered
Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: “Of course I am looking forward to moving on and I am so motivated for the next project. But deep inside I want to go back because the fans are so special. Maybe in five years, maybe in 10 years, but before I die I want to manage Tottenham.

“I want to feel what it means to win one title with Tottenham because the fans are amazing, all the love we received was amazing and that is a good opportunity to pay back all the love they showed us from day one.”

Reagovat
Mastný Chobot

I want to feel what it means to win one title with Tottenham

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně vtipný, úplně se popadám za břicho Tomášku

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hachim Mastour

FM logika

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vyhral nejvic titulu v tom jak vsichni co zdrhnou za lepsim rikaji jak ho maji radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, Mauricio teď zdrhnul za lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
wishmaster
Reagovat
smazaný uživatel

Ornstein: Playing games abroad including China were suggested by some executives at various clubs.

I know there are players who will not go into camps for 6 weeks even if it means giving up the money. They need to be with their kids and parents who they look after.

Ornstein: Concerns among players are that they could infect elderly relatives who live with them.

Many players feel they should not go back quite yet. They all want to play but there is the fear of infecting relatives

Reagovat
smazaný uživatel

Ornstein: Arsenal could be in trouble next season. How many companies will get corporate boxes after the suffering from the COVID issues.

Arsenal are unlikely to make anywhere near the £100m they usually make from gate receipts

mohli by sme hravat len s odchovancami

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letting it be known to @David_Ornstein and others that transfer deals are likely to be loans, swaps or other creative deals. Most clubs are putting out similar info, and market will definitely deflate

Reagovat
Nikikrew

No jo, takze Wiliam je isty

Reagovat
stiflerovamama

Nech si hovorí kto chce, čo chce Williana by som skúsil aj ku nám.

Reagovat
Nikikrew

A naco nam bude? Aby blokoval priestor pre Saka, Nelsona a Martinelliho? Je to podla mna dobry hrac ale to najlepsie uz ma za sebou

Reagovat
Mastný Chobot

Len aby si Saka ten priestor sám pekne neodblokoval odchodom

Reagovat
Nikikrew

Neverim ze by odisiel ak odide tak mesiac nepachnem na EF

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej hrac, ale uz potrebuje zmenu on i Chelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

other creative deals ako Kurzawa nech idú do piče

Reagovat
SunFells

Peníze jsou zbytečný luxus, Pawel Brozek in.

Reagovat
ajouki

Upřímně, toto riziko tu může být další rok i více. I kdyby to v UK dostali pod kontrolu, tak stále se vlastnosti viru nemění a stačí jeden případ super-přenašeče v okolí těch fotbalistů a k nákazám dojde. Vir se nebude ptát, jestli už začala sezona nová.

Pokud nechtějí non-stop sedět doma na zadku (pak jim není ale z čeho platit výplaty), tak na samotném tréninku/zápase je to riziko stejně snížené. Největší problém budou fotbalové šatny a cestování na zápas. Zbytek jejich denního programu bude holt podléhat jinému režimu, než na který jsou zvyklí, ale to se dá na úrovni vrcholového sportu zvládnout.

Já jsem pro, aby se hrálo co nejdřív to bude relativně bezpečné, i přestože bude zbytek země v karanténě. Dohrát letošní sezonu i kdyby se to mělo protáhnout do srpnu/září a připravit se tím na novou realitu, která může být v platnosti minimálně pro další sezonu. To bych se nedivil, kdyby byly přerušeny evropské poháry, protože tam už se riziko zvětšuje (cesta na letiště, let, cesta do hotelu, noc, zápas, cesta zpět). Stejně tak reprezentační zápasy.

Odehrát dvě soutěže (liga a domácí pohár) v režimu jeden zápas týdně by bylo zvládnutelné. Bude víc prostoru pro regeneraci a trénink, takže by omezené a zpřísněné podmínky neměly mít dopad na zranění.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

OT: lze nekde v android aplikaci Facebooku nastavit, aby se zobrazovaly nejnovější příspěvky? Diky za odpoved.

Reagovat
Busby babes

uplne vpravo nahore jsou takove tri vodorovne carky, na to kliknes a v dalsim menu je moznost Nejnovejsi.

Reagovat
Jardin

To je treba duvod, proc to jedu na webu misto aplikace. Kdyz dam v appce nejnovetsi, tak tam nejnovejsi prispevky vubec nemam a stridaji se mi tam treba prispevky den dva stare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem chtel napsat reakci na muj prispevek nad timto, ze jsem na to uz prisel Ale dark mode to nema, ze?

Reagovat
Busby babes

novej FB layout bude mit i dark mode, takze zalezi, jestli uz jsi prepnul nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja myslel android aplikaci. A ta asi nema, ze?

Reagovat
Busby babes

jasne... tam tu moznost nevidim, to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Britská policie chce mít právo ukončit sezonu, pokud po rozběhnutí Premier League nebudou fanoušci dodržovat nařízení o zákazu shromažďování. Listu Daily Telegraph to řekl Mark Roberts, šéf policejního oddělení zodpovědného za fotbal. I když se utkání budou hrát za zavřenými dveřmi, policie chce zabránit tomu, aby se fanoušci před zápasy nebo v jejich průběhu shromažďovali před stadiony, když stále ještě nebude epidemie pod kontrolou. "Nechceme, aby docházelo k věcem, které porušují nařízení o zákazu vycházení. Aby se po vší té snaze o sociální izolaci shlukovali fanoušci u stadionů a tréninkových areálů," řekl Roberts. "Pokud se liga rozběhne, musíme dát fanouškům jasně najevo, že když nebudou dodržovat omezení, tak bude sezona zkrácena. Musejí vědět, že čím více budou dodržovat pravidla, tím jednodušší pro nás bude, aby se ročník dohrál," uvedl policejní šéf.

Čo tak pokuty fanúšikom?

Reagovat
Busby babes

pulka manchesteru pred Anfieldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe mal (má) peknú kariéru. Sympatický chlapík, v LFC bol borec.

Reagovat
kattos

Druhý brankář španělské nadvlády.

Reagovat
wild

Gary Neville

June 8th for the @premierleague return! This is being briefed anonymously. No-one wants to put their name against this one!

Reagovat
Busby babes

to jsem zvedavej. V tuhle chvili tipovat, co bude za mesic... hraci pry maji mit rousky a dvakrat tydne testovani. ale hlavne jsem teda zvedavy, jestli jim to vlada povoli.

Reagovat
Busby babes

a taky jsem zvedavej, jak v dobe, kdy neni dostatech ochrannych prostredku pro lidi v nemocnicich a testy obecne, vysvetli to hromadne testovani a tak... To muze byt slusnej PR fail.

Reagovat
stiflerovamama

Vedení bundesligy přitom už několikrát zdůraznilo, že pravidelné kontroly hráčů a členů realizačních týmů by nijak neomezily testování ohrožených skupin obyvatel. Také laboratoře potvrdily, že jejich kapacity by ani s takovým nárůstem nebyly plně vytíženy.

Predpokladám že podobne by to bolo aj v Anglicku. Asi toľko k týmto rečiam, že testovanie vo futbale by nejako ovplyvnilo bežné testovanie.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze nemecko je co se testovani tyka jinde nez UK. nebo bylo, mozna je to ted v UK tkay lepsi.

Reagovat
kiwwi

tu ale nejde o kapacity labakov...v UK chceli testovat 100k ludi denne a este sa za ten cas k tomu ani len nepriblizili, lebo nemaju dost testov (nie kapacit v labakoch). A ako je to fer, ze nevedia pre ludi zabezpecit dostatocny pocet testov, ale futbalove kluby is budu spotrebovavat kopu a pravidelne kazde 3-4 dni

Reagovat
stiflerovamama

Zase používaš koronavirus ako zastierku svojej zlomyselnej túžby neudelenia titulu LFC

Reagovat
stiflerovamama

Odpoveď je jednoduchá, ak bude dostatok testov a testovanie futbalistov neovplyvni bežné testovanie, kompetentní povolia hrať. Ak nebude dostatok testov a testovanie futbalistov ovplyvní bežné testovanie, kompetentní hrať nepovolia. Jednoduché, a netreba sa tu hrať na to aké PR faily a nespravodlivost v tom uvidia nekompetentni ľudia.

Reagovat
kiwwi

tak kedze chcu testovat 100k ludi denne a ani raz sa im to nepodarilo, tak logicky, ze to ovplyvni bezne testovanie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Nj, lebo situácia o mesiac musí byť rovnaká ako dnes.

Reagovat
ajouki

To jsou ale jenom kecy neschopných lidí tohoto dosáhnout.

PL kluby si můžou udělat vlastní skupinu, v rámci které obstarají potřebný materiál po své ose. Pokud chtějí ligu za měsíc spustit, tak můžou úplně v pohodě obstarat 100 tisíc testovacích sad, které nenaruší veřejnou kapacitu. Oni nepotřebují výběrové řízení, nic, prostě to koupí. Laboratoře mají kapacity, takže vyhodnocení vzorků už je bez problému. Stejně to nemůžou dělat skrze stát, protože budou potřebovat vlastní cestu, jak se k nim budou dostávat výsledky.

Reagovat
Busby babes

PL kluby si můžou udělat vlastní skupinu, v rámci které obstarají potřebný materiál po své ose.

ano, v situaci, kdy nebudou mit dostatek testu pro beznou populaci, to bude super, ze bude PL vykupovat dostupne kapacity potrebnejsim.

Reagovat
ajouki

Po celé Evropě se dělá třeba půl milionů testů denně a všichni získávají materiál z podobných trhů. Pokud pro PL potřebují dělat nějakých 1000 testů denně, tak je to nic a neměl by být problém to získat po své ose aniž by kohokoliv ohrozili. To že státy obecně nedokáží naškálovat věci na velké čísla, to není chyba kapacit ale státu a lidí uvnitř. Se podívej kolik firem v ČR dělá prospěšné věci, co produkují, ale stát není schopen to využít ve svůj prospěch.

Kluby PL mají peníze a motivaci. Můžou udělat fond 10 milionů liber, najmout schopné lidi a vše si zařídit po své ose. I kdyby měli najít firmu, která jim potřebné testovací sady do měsíce vyrobí. V ČR za měsíc vyvinuli a vyrobili bez přispění státu plicní ventilátor.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/henrywinter/status/1255837605155012610

#mufc staff in Old Trafford kitchens currently preparing 60,000 meals for NHS staff across Manchester

Reagovat
EXoRcIsT

celkovo sa sprava MU pocas tejto pandemie ukazkovo

Reagovat
bourbon

dobrý gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že si dá kopačky spíše do vitríny. Co furt máte s těmi hřebíky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele