Regragui bere do Kataru všechny opory, nechybí navrátilec Ziyech

10.11.2022, 15:19
Aktuality
Marocký svaz v průběhu letošního roku vyměnil trenéra národního týmu a nový kormidelník Walid Regragui je dalším koučem, který oznámil nominaci na světový šampionát. Na turnaj v Kataru se může těšit i Hakim Ziyech...

Regragui v létě nahradil kritizovaného Vahida Halilhodžiće. Zkušený kouč byl pod tlakem už od nevydařeného lednového afrického šampionátu a spekulace o jeho odvolání sílily i díky špatným vztahům se Ziyechem. Ofenzivní fotbalista Chelsea kvůli tomu nedostával pozvánky a původně ukončil působení v reprezentaci, do té se následně vrátil v září.

Maročany v základní skupině čekají dva medailisté z posledního mistrovství světa, a to Chorvaté a Belgičané, posledním účastníkem skupiny F je Kanada.

Nominace:

Brankáři:
Yassine Bounou (Sevilla), Munir Mohand Mohamedi (Al Wahda), Reda Tagnaouti (Wydad Casablanca).

Obránci: Nayef Aguerd (West Ham), Yahia Ait Atallah (Wydad Casablanca), Badr Banoun (Qatar SC), Achraf Dari (Brest), Jawad El Yamiq (Valladolid), Achraf Hakimi (Paris SG), Noussair Mazraoui (Bayern), Romain Saiss (Besiktas).

Záložníci: Selim Amallah (Standard Lutych), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Bilal El Khanouss (Genk), Yahya Jabrane (Wydad Casablanca), Azzeddine Ounahi (Angers), Abdelhamid Sabiri (Sampdoria).

Útočníci: Ez Abde (Osasuna), Zakaria Aboukhlal (Toulouse), Sofiane Boufal (Angers), Ilias Chair (QPR), Walid Cheddira (Bari), Youssef En-Nesyri (Sevilla), Abderrazak Hamed-Allah (Ittihad FC), Amine Harit (Marseille), Hakim Ziyech (Chelsea).

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
Ferax

Solidní tým! Za mě jeden z černých koňů turnaje

Reagovat
Y.N.W.A

Mustafa Hadži!

Reagovat
smazaný uživatel

, taky vzpomínám na 98

Reagovat
Zaschrona

Na to, co z Afriky na MS pamatujeme, tak neskutečně nabušená obranná část týmu. A i směrem dopředu tradičně zajímavý tým.

Reagovat
Seydou Doumbia

musíme tedy doufat že se rozloží sami navzájem

Reagovat
Talker

Snad Ziyech bude zářit a někdo za něj v lednu něco nabídne. Hlavně aby zmizel

Reagovat
thiago_oder_nix

Belhanda ma v Adane dobre cisla a mohol zazit posledny velky turnaj...

Reagovat
Felitel

Belhanda???

Reagovat
Modroočko

Solídny tím, ale neprajem im pre to, čo urobili Halilhodžićovi. Vypatlaný Ziyech ich po majstrovstvách sveta ešte kvalitne rozloží.

Reagovat
Seydou Doumbia

at je rozloží, od toho tam je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele