Ředitele Slavie Doležala by podle iDnes mohl nahradit Platil

21.05.2010, 14:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
centos

Takže navážou na sparťanský model, jen místo Chovance bude Jarolím a místo Haška Rada. Muhehe.

Reagovat
salami

nic horšího si už snad nedovedu představit, i když jako třetí do party k nim jako odborník(ve Spartě Kmoch) by mohi jít Pepík Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

už mě pěkně serou

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední pohrobek starého svazového vedení ve fotbale asi končí ...

Reagovat
Liquid

Skvělé a teď poslat pryč i Rosena a Jarolíma ať nechají odpočívat, ten do Slavie nesmí v horizuntu 5ti let vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

já si naopak myslím, že odchod Doležala je předpolím pro návrat KJVCD . Jasně se řeklo, že pokud Jarolím přijde, odejde člen vedení. A jelikož Jarolím se může s Rosenem, tak ten, kdo ho asi tak rád neměl, byl Doležal. A ten je pryč ...

Reagovat
Bakary3

Ale nemá se vrátit do trenérský funkce.. No, Bůh ví, co to má bejt, nejradši bych byl, kdyby tam nebyl vůbec, mam takovej pocit, že on stejně neumí bejt ve vedlejší roli..

Reagovat
Bakary3

Tak nějak jsem přemejšlel nad novou a napadlo mě tohle..

Vaniak (Romanovs)- Grajciar (Mikula), Kaufman (Hošek), posila (Hubáček), Dens (Trubila)- Trapp (Janda, Ragued)- M. Černý (Koreš), Belaid (Vaněk, Duranski), J. Černý (Mareš)- Ivanovski (Kysela), Hloušek (Hurka, Zákostelský)... Zbavit se Vomáčky, Krajčíka, Šenkeříka, Vlčka, Naumova, Ivanoviče, když nepůjde dolu s platem, tak Ragueda a nebrat (!) L. Jarolíma..

Reagovat
Didier Drogba

Ivanovič?

Reagovat
Logan

Mato

Reagovat
Didier Drogba

sem si říkal,že Braňo by do Slavie nešel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ani nepřišel a už se ho zbavujou :D nová moda ve Slávii, my v Jablonci asi vyhodíme Henryho :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Naumovi bych dal jeste sanci a Ragueda bych taky jeste nechal pod Ciprem se zvednul jinak souhlas s odchodama...

Reagovat
salami

s utokem a ofenzivní částí zálohy souhlasim, Trapp se podle mě na stoperu rozehrál a nechal bych ho tam, Hubáčka vrátil nalevo, ale ten Dens by se tam taky mohl vyzkoušet, jinak by si to o místo pravýho beka rozdal s Grajciarem, pro kterýho to je podle mě jediná možnost jak se udržet v sestavě. A pak zásadně nesouhlasim s brankářem, podle mě je čas dát tam už někoho jinýho. A ještě s Kaufmanem je to velká neznámá, jak na tom bude herně a zdravotně, ale taky trochu věřim že by se na stoperu mohl chytit.

Reagovat
salami

Šenkeřík a Ragued by měli zustat, Ragued pro mě člen základu a Šenkeřík jako idealní náhradník(po odchodu Vlčka a asi i Kysely by jsme tam moc alternativ neměli), jinak s ostatníma odchodama/příchodem souhlasim

Reagovat
Bakary3

No ale koho do brány, peníze asi nejsou.. No jo, Diviš by byl řešení, ale pustili ho.., já ale furt věřim i Romanovsovi, pokud ale nebude lepší než Vaniak, no tak co.. Šenkeřík se mi hodně znelíbil, šancí měl až až, hraje špatně, navíc je i často zraněnej, produktivita nulová.., budu radši, když bude šanci dostávat třeba někdo mladej, třeba i ten Zákostelský, protože oproti nulovýmu Šenkymu to neni oslabení.. Ragued do kádru patří, ale vzhledem k jeho platu nemá odpovídající výkony..

Reagovat
salami

Mně přišel Šenky vždycky jako takovej pohodář a vždycky když šel na hřiště tak makal, takže pokud nemá přehnaný finanční nároky, tak bych ho tam rád viděl i příští sezonu.K tomu Zákosteleckýmu, nechci ho odsuzovat jenom kvuli jednomu sestřihu co jsem s nim viděl, ale připadalo mi, že ani neumí pořádně běhat, minimálně pusobil dost neohrabaně, jinak doufam že Ivanovski dostane konečně hodně prostoru, nechapu proč ted na konci sezony neodehrál třeba 4 utkání v zakladu v řadě a místo něj tam Cipro cpal Vlčka, přestože tvrdil že chce ukázat kdo na Slavii má a kdo ne, a Vlčka už jsme viděli v akci snad tisíckrát.

Reagovat
Logan

Grco v obrane, Dens nalevo, Ragued neni v sestave ... cloevece ty jsi blazen ...

Reagovat
Bakary3

V obraně chvilku hrál po odchodu Krajčíka a byl výbornej, navíc nemůže bejt dozadu horší jak Krajčík a dopředu je lepší. Dens nalevo, protože tam prostě nikdo lepší neni, Hubi si to sice někdy odkope, ale to je na Slavii málo a v pohárech (který teda nehrozej..) je to už strašně málo, nic.. A Ragued na Trappa nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že kraje obrany Grco a Dens by nám záviděl snad každý, ale to bychom pak museli (!) dokoupit další hráče na posty před nima a na to fakt momentálně nemáme. Potřebujeme nutně alespoň 2 stopery, kvalitního ofenzivního záložníka a kanonýra, do tohohle plánu už se v žádnym případě nikdo jinej nevejde. Ale kdo ví, kádr se bude muset celej překopat a kdo ví, jak to celý bude. Krom toho mám takovej neblahej pocit, že u nás Grco nezůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím, co tě vede k tomu, že vynecháváš Ragueda. Pokud se přivede někdo kvalitní před něj a on tak už nebude muset vymýšlet a tím pádem kazit, tak je to nejden z nejlepších ( né-li nejlepší) defenzivních záložníků v lize. Mimochodem Dens nalevo by byl podle mě poloviční, já osobně bych se ho nebál dát na pravý křídlo, předpoklady na to má, na obránce je ho podle mě v GL škoda.

Reagovat
Bakary3

Nemyslim si, že by se museli dokoupit další hráči, díky všelijakejm přesunům se to dá vždycky poskládat, těch hráčů je tam dost. Kvalitní OZ ? Na co ? Jarda Černý, Belaid a příležitostně Milan Černý, kterej sice neni žádnej tvořič, ale v záloze platnej je, to podle mě stačí.. Jinak teď v béčku docela září Vaněk.. Ale s dvěma stoperama a útočníkem souhlasim.. U Ragueda nechápu, že se to pořád omlouvá jeho parťákem a tim, že "až nebude muset tvořit".. On nehrál dobře ani s Belaidem (dokonce bych řek, že hůř, než teď, teď se zlepšil) a tvořit si myslim, po něm ani nikdo nechce, on se do týhle role pasuje sám.. A Dens mi přijde jako hráč, kterej chce bejt všude a je podle mě škoda, když je limitovanej lajnou.. Podle mě by mu to nalevo sedělo víc a do hry Slavie by dostal hodně fotbalovosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleželo by na tom, kdo bude nastupovat v útoku. Pokud se přivede ňáký hráč do šestnáctky, tak bude potřeba dostatek centrů a celkově přihrávek ze strany ( jako to uměl Matěj kdysi dávno...). Pokud tam zůstanou Vlček, Šenky atp., tak by byla dobrá ta varianta, jak si říkal - Dens zleva a celkově to víc tahat do středu na kombinace a střely. OZ bych rozhodně přivedl, je sice hezký, že teoreticky nám tohle místo zaplňuje Belaid a Černý, jenže jak to vypadalo tuhle sezónu... Krom toho oba dva to umí i z kraje, takže kdyby se přivedl nějaký ten OZ ( v jinym případě teda Belaid), tak by to nevypadlo zase tak špatně na 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

„Není to pravda, žádná taková změna se nepřipravuje, mohu pouze zopakovat, že představenstvo zasedalo 18. května a řešilo výhradně obsazení postu hlavního trenéra,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

Reagovat
fantomas

Příjmení zní slibně, já nejsem proti. Pokud teda mr. Platil v minulosti neplatil jak mourovatej a nechal si něco i pro Slávinku.

Reagovat
Liquid
Reagovat
smazaný uživatel

taky nezapomínejte na uzdravení jednoznačně nejlepšího slávistického hráče podzimu 09-Adama Hlouška...jinak někdo tu řikal, že je pro odchod Ivanovskiho, toho bych nechal, s Hlouškem se může skvěle doplňovat, Vlček a Šenky už jsou bohužel asi za zenitem, Naumov ať se vrátí do Viktorky

Reagovat
salami

odchod Ivanovskiho tu nikdo nechtěl, bylo tu psáno o odchodu Mata Ivanoviče

Reagovat
smazaný uživatel

sry, špatně jsem to přečetl, Ivanovič ven? to je docela vtipný, jelikož za A tým Slávie odehrál jen pár minut pokud vůbec nějaký :D Slavie potřebuje perspektivní hráče...Vlček, Šenky, Krajčík nebo Hubáček ji už moc daleko nedotáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie by prostě potřebovala velkou rekonstrukci týmu, Rosen pryč, Doležal pryč, zbyteční hráči pryč...a naopak povolat by nový trenér mohl talentované hráče z béčka jako je Vyhnal, Vaněk nebo třeba Berkovec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele