Rebić zůstává v AC Milán, s Rossoneri podepsal pětiletou smlouvu

12.09.2020, 20:29
Aktuality
S očekávaným prohlášením dnes večer přišlo vedení AC Milán. Italský klub v týdnu prodal do Frankfurtu Andrého Silvu a opačným směrem se nadobro stěhuje Ante Rebić. Oba v klubech původně hostovali do konce sezony 2020/2021...

"AC Milán s potěšením oznamuje trvalý přestup Anteho Rebiće z Eintrachtu Frankfurt, fotbalista v klubu zatím působil za dočasných podmínek. Chorvatský útočník s Rossoneri podepsal smlouvu do 30. června 2025," oznámilo vedení italského klubu v oficiálním prohlášení.

Rebić za několik dní oslaví 27. narozeniny a první sezona na severu Itálie se mu povedla. Loni zasáhl do 26 ligových zápasů, v nichž nastřílel jedenáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (55)

Přidat komentář
AngryPrd

Super, dúfam, že sa mu bude dariť ako doteraz.

Reagovat
Kaka14

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrný útočník v průměrném klubu v lehce nadprůměrné lize

Reagovat
El-Pistolero-68

Píše podprůměrný uživatel s nickem nadprůměrně inteligentního, ale i nadprůměrně ožralého politika.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kaka14

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Zadne ale, nadprůměrně ožralý je dalsi plus.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cr7sux

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milanista9

Reagovat
Elliasson

Třeba jsou to jmenovci.

Reagovat
Fortex

Úplně zbytečně jsi to zkoušel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LesyJePan

Commisso teraz spraví bordel

Reagovat
Kaka14

Aspoň nekúpime predrazeneho stopéra z Fiorentiny a nedáme im Paquetu za bagatel

Reagovat
LesyJePan

Ale ani Chiessu. Myslim ze to prave krídlo potrebuje posilnit viac. Stoperov máme stále 5ks.

Reagovat
Eldarion

za Chiesu som aj ja, ten môže hrať kdekoľvek vpredu a má veľký potenciál. Castiho mám rád, je to pracant, ale kvalitu nemá podľa mňa na to aby nás posunul zo mid-table tímu na vyššie priečky.

Toho Milenkovica som doteraz vôbec nejak nevnímal, pozerám, že cenovka cca 40 mil. a aj na transfermarkte 28 mil. čo je celkom dosť na 22 ročného stopéra.

Reagovat
Kaka14

Chiesa v AC by bol splnený sen, však hádam Maldini s Massarom niečo ešte vymyslia do konca prestupaku

Reagovat
10

Juventus v přípravě porazil Novaru 5:0. Pozitivně bych hodnotil Kulusevskiho, kterej už tak imo v 9. kole dokáže víc, než Fede za celou dobu jeho působení v Juve. Pokud se mluvilo o nějakým postupným zabudování do kádru, tak to podle mě vezme za své max hodně brzo.

Líbil se mi Pellegrini, spolu se Sandrem bych je nalevo nechal jako stabilní dvojici, není čas vymyslet něco lepšího...a navíc na trhu ani nic lepšího není, kvalitní nebo aspoň nadějný RB by ale měl zůstat jednou z priorit.

Pjaca vypadal dobře, pokud mu vydrží zdraví a nepřijde Kean, jako backup do útoku i na křídlo může být velkým překvapením. McKennie je slušný zvíře, fyzicky nebude mít moc konkurenci, jeho obrovská rychlost je vzhledem k postavě hodně překvapující. Arthur na mezzale bude taky velký upgrade.

Celkově ten tým vypadal dobře, vzhledem k fázi přípravy a času na ní. Je tam vidět mnohem větší agresivita, rychlost v přechodu, entuziasmus (primárně od nových hráčů), po čem všem Andrea na první tiskovce volal. Přesně opak zápasů z posledních sezon. Na hodnocení je brzo, ale pozitivní náznaky tam jsou.

Reagovat
The Krupy

dík za zhrnutie

Reagovat
Pinturicchio

Super.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Zark

Reagovat
db18

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

No a čo ten Portanova z juniorky? Za tú polhodinku čo bol na ihrisku dal o sebe vedieť si myslím viac než dosť a v nadstavenom čase doslova hviezdil, no vo svojom zápasovom raporte si sa o ňom nezmienil ani slovkom. Čo myslíš, mal by už v tejto sezóne na to, postupne sa prepracovať do ligového základu? Dosť som v novej sezóne zvedavý aj na Demirala. Pred zranením hral dobre a mohol by mať na základ...

Reagovat
10

Demiral vypadá, že navázal přesně tam, kde před zraněním skončil, což je skvělá zpráva. S De Ligtem imho nejsilnější dvojka, protože Chiello zatím vypadá po zranění dost neohrabaně.

Portanova má čas, bylo by fajn, pokud by se mu našlo nějaký hostování v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Včera jsem koukal na Everton a PSG. Allan nejlepší hráč na hřišti, média ho vynáší do nebes, od SKY dostal známku 9. Florenzi (s Neymarem) nejlepší za PSG. Tohle nejen AS a Neapol strašně prokaučovali. Zvlášť, když tady trošku zapadlo, že Allan šel nakonec jen za 25+3m

Reagovat
M11

Allana tezce nechapu.. ten mel byt davno v top klubu za trojnasobek

Reagovat
10

PSG za něj údajně minulej rok nabízelo 60m, ADL asi klasicky zkoušel nějaký jeho nesmysly, tak z toho vycouvali a Allan se nasral, pak ho odstavili a dopadlo to takhle. Čistě do počtu mají jeho pozici všechny top týmy v Itálii obsazenou, ale hodil by se imho každýmu, včetně Juve.

A Florenzi, přes všechny jeho nedostatky, je pořád bojovník a Říman, kterej prostě do AS patří, zvlášť při jejich skladbě beků. U nich je ta ztráta identity taky do očí bijící.

Reagovat
danko10

Guido Fienga.

Reagovat
10

"Sto facendo un lavoro che non è il mio e non sentirete da me frasi da conoscitore di calcio."

tím vlatně shrnul celou situaci v Římě

Reagovat
danko10

Toto je trochu vytrhnute z kontextu, ale v globale sa chlap priblizil tymto vyhlasenim pravde viac, nez si kedy mohol mysliet.

Bol to on, kto odstrihol Tottiho z pozicie, v ktorej bol prakticky neskodny, cize okrem hnevu fanusikov tam nejaky exekutivny prinos nevidim.

Bol to on, kto ukoncil karieru De Rossimu.

Bol to on, kto vylial Florenziho za podmienok, ktore nemaju logiku z pohladu sportoveho, financneho a fdanusikovskeho uz vobec.

Bol to on, kto nedokazal poskytnut Petrachimu aspon rok na to, aby mohol robit to, naco bol najaty.

Teraz prisiel Friedkin a fotbal v Rime sa bude robit inak a lepsie. A preto prvy, velmi logicky, krok na tejto ceste bol, ze psychopat, o ktorom pisem vyssie, dostal prakticky neobmedzene pravomoci, do kadru pribudla dalsia futbalova mrtvola bez akychkolvek vazieb na klub pod dlhodoby kontrakt a posledny riman bol vypraskany na suchu hostovacku do klubu, v ktorom podla mna doteraz ani netusili, ze institut hoastovania existuje.

A rimsky fanusik medzicasom pluje hromy blesky do Londyna na Baldiniho, ktory nema s klubom uz tri mesiace nic spolocne.

Reagovat
10

Je to smutný, tohle neustálý plýtvání potenciálu. Ale k AS to poslední roky bohužel tak nějak patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš samozřejmě pravdu, nicméně není žádným tajemstvím, že za Pallotty měl na starosti "špinavou práci", on nátlak na konec odchovanců byl hodně přiřazován právě Baldinimu a Totti se vyjadřoval po svém odchodu na adresu Fiengy, a to jako na jediného z vedení, velice hezky. Vztah Florenzi/Fonseca byl minulou sezónu dost komplikovaný, takže je těžké přisuzovat někomu konečné rozhodnutí. To, že samotné podmínky jeho odchodu jsou směšné, je věc druhá.

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

taky jsem ten Everton včera viděl a můžu jen potvrdit. Uvidíme jak si povede dál, ale za 25+3 je to bohužel hodně pod cenou. U nás by už nejspíše těžce hledal motivaci

Reagovat
10

myslím, že je celkem očividný, že to v managementu hráčů v Neapoli není úplně v pořádku...ono to podobně může dopadnout teď s Koulibalym a Milikem, mám pocit, že ADL už trošku nezvládá a celá Neapol na to doplácí

Reagovat
mastakillah

měl je průběžně pouštět a ne držet na sílu. Myslím, že už to musí docházet i jemu ...S Koulibalym to tak snad nedopadne a co se týká Milika, tak ten ať klidně jde ...nikdy to očekávání nenaplnil a to ani nebylo příliš velké ...

Reagovat
Brandon Walsh

Je to škoda. Zvlášť, když z Anglie nebo Francie do SA chodí dosluhující playeři a nebo odpad.

V poslední pár letech odchody - Allan, Alisson, Salah, Countinho, Veratti, Pogba, Kean, Cavani, Silva, Lavezzi, Pastore, Icardi, ...

Do SA perspektivní Smaijling, Young, Rabiot, Ramsey, Moses, Sanchéz, ... Snad jen Lukaku jako jeden z těch nejlepších současných útočníků.

Většina těch hráčů jsou pro své kluby klíčové osobnosti. Proto mě vždycky dostanou ty řeči o tom, jak je SA nekvalitní a další kecy.

Reagovat
10

tomu se taky vždycky směju, třeba bez Alissona se Salahem by Liverpool titul ani LM nikdy neměl

Reagovat
Brandon Walsh

Tým dělá všech 11 hráčů, ale je fakt, že zrovna ten Alisson ukázal, proč rok předtím nezískal Liverpool titul v LM

Reagovat
10

Alisson udělal rozdíl vždycky, když bylo potřeba...11 hráčů mají všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Super...konečně to vypadá, že by se to mohlo postupně začít zvedat než jen stát na mistě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele