Real Sociedad uzavřel nový kontrakt s trenérem Alguacilem

04.01.2020, 12:58
Aktuality
Real Sociedad za sebou má povedený podzim a svůj podíl na tom má Imanol Alguacil. Osmačtyřicetiletý trenér si vede velmi dobře a nyní se mu dostalo odměny, smlouvu platnou jen do konce sezony prodloužil o dalších dvanáct měsíců...

Alguacil pro baskický klub pracuje dlouhodobě a většinu času byl trenérem rezervního týmu. U áčka strávil závěr sezony 2017/2018 a před rokem se k němu vrátil.

"Z prodloužení smlouvy mám velkou radost. Hodně si vážím důvěry ze strany klubu, stejně jako lásky všech lidí okolo," prohlásil Alguacil.

Celek ze San Sebastianu zažil báječný podzim, z osmnácti zápasů vytěžil 31 bodů a v tabulce mu patří páté místo. Pomýšlet přitom může ještě výše, čtvrté Atlético Madrid má na něj k dobru jenom jeden bod a třetí Sevilla je po včerejší předehrávce s Athleticem na 35 bodech. Značnou část z manka na Sevillu může Real Sociedad umazat díky zítřejšímu souboji s Villarrealem.

"Ten zápas má spoustu otazníků. Je prvním v novém roce, končí první polovina sezony, přijde spousta fanoušků... Máme spoustu dobrých důvodů vyhrát a příznivcům znovu udělat radost," říká kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Správny krok. Real Sociedad je na dobrej ceste.

Reagovat
PeterCrouch

Naprosto správné rozhodnutí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele