Real Sociedad bude hledat náhradu za Llorenteho, ten letos dohrál

26.01.2011, 17:33
Aktuality
Real Sociedad přišel až do konce letošní sezony o jednoho člena základní sestavy. Útočník Joseba Llorente má problémy se zády a ty si vyžádají minimálně čtyřměsíční přestávku, baskický klub o tom informoval včera...

31letý útočník v neděli večer nastoupil k utkání na půdě Villarrealu, v němž jeho tým ztratil jednobrankový náskok a nakonec podlehl 1:2. Krátce po změně stran pak hřiště opustil, v pondělí se podrobil vyšetření a to odhalilo vyhřezlou ploténku.

Llorente se zřejmě bude muset podrobit operaci a už nerozšíří svou letošní sbírku osmnácti startů a pěti ligových branek. Realu Sociedad pak nepomůže v tažení letošní sezonou, v níž nováčkovi Primera Division po dvaceti kolech patří jedenácté místo s osmibodovým náskokem na osmnáctou Almerii.

Llorente přišel do San Sebastianu v létě z Villarrealu a dá se očekávat, že po jeho zranění se vedení klubu ještě porozhlédne po nějaké posile. Tím spíše, když dlouhodobě má zdravotní problémy další útočník Diego Ifrán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
X-bano-X

Ale nie

Reagovat
smazaný uživatel

Vela nebo Bendtner na hostovačku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, Wenger nechce Velu mimo Anglii pustit a Bendtner...no to je prostě Bendtner, dostatečnej důvod, ne?

Reagovat
supervizor

včera dal dobrého gola

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

teď už vm náhradu za Bomella buď de Jong a nebo Kevin Muscat http://tn.nova.cz/sport/fotbal/dalsi-fotbal/video-brutalni-faul-ktery-ukonci-karieru.html škoda že už není nejmladší mohlo být to vypadat zajímavě kdyby do sebe zajely De Jong s Muscatem to by jiskry lítaly

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada? Bommel sice měl pár nebezpečnách zákroků ale na De Jonga a Muscata nemá ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten muscat je pěkný prase..chtělo by to klub rváčů..De Jong, v. Bommel, G.Gattuso, J. Stam, A. Witsel, Muscat, S. Hunt. Kurva tam by lítali nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane,Robbie Savage.Ale podle me ten Muškát nechtel ujela mu noha

Reagovat
Kucka

co je za post? LO?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele