REAL SE MI NELÍBÍ!

29.08.2006, 21:26
Aktuality
Kdo si dovolil vyslovit tato slova? Nikdo jiný, než hráč Villarrealu Alessio Tacchinardi. "Capello sází na obranu, bude hrát defenzivně a to se nikomu líbit nebude. Ve Španělsku mají všichni fotbal moc rádi, chtějí se na zápasech bavit, vidět dobrý fotbal. A to jim Real s Capellem nenabídne!" Již se o tom psalo, po prvním zápase nové sezóny, s novým trenérem a novými hráči, nelze soudit. Ale...

Alessio Tacchinardi se netají se svým pohledem na krajana Fabia Capella: "Týmy pod jeho vedením vždy hrají podobný, nezáživný fotbal. Stalo se, vyhrával, ale s mužstvem nadupaným prvotřídními hráči je to docela snadné. Nyní uvidíme, co se stane s Realem. Viděl jsem ho hrát a s klidným svědomím říkám, vůbec se mi nelíbil!"

Ani v názorech na Capella samotného nešetřil kritickými slovy: "Já si myslím, že mu chybí kvalita, ale on vždy vede a nutí hráče k tomuto způsobu hry. Ale ve Španělsku se s tím spletl, tady se to nikomu líbit nebude. Lidi samozřejmé chtějí vidět vyhrávat svůj tým, ale zároveň očekávají dobrý fotbal. Real Madrid pod jeho vedením vyhraje hodně zápasů 1:0, další skončí bezbrankovou remízou. Mají trenéra, kterému se líbí bránit, dát náhodný gól, a znovu se stáhnout do obrany. Capello je přesně takovým typem trenéra, nikdy se nezmění. Když před lety trénoval Real, předváděl to samé. A v Juventusu s tím pokračoval."

Je třeba připomenout si, že Tacchinardi hrál za italský Juventus 11 sezón. Jeho odchod je spojován s příchodem Capella k tomuto klubu.

"Je to italská mentalita, jediným cílem je gól nedostat, tomu je podřízeno absolutně všechno. Vím, že ve fotbale má pravdu ten, kdo vyhrává, ale i tak si myslím, že tentokráte to bude pro Capella moc a moc těžké, nezavděčí se ani těm vlastním s oním pověstným italským stylem."
Alessio Tacchinardi nehrál první zápas proti Realu, příčinou bylo jeho zranění. Uznává, že na jeho místo v sestavě se tlačí mnoho nových a nadějných fotbalistů: "Sena, Josico, Somoza, ti všichni jsou velice dobří, bude to bitva, ale zároveň nás to všechny donutí, pracovat v přípravě zodpovědně. Nehrajeme žádnou mezinárodní soutěž, ani Pohár UEFA, to znamená, že každý bude chtít být na hřišti alespoň v ligových zápasech."

Villarreal, podle Tacchinardiho, má po vážném zranění Gonzála Rodrígueze problémy na místě stoperů, v oné obranné ose... "Jsem připraven nastoupit na tomto místě, čekám jen na rozhodnutí trenéra. V Juventusu jsem odehrál hodně zápasů ve středu obrany, i když se mi daleko víc líbí hrát ve středu pole a rozdělovat míče, tvořit hru. Vybírat si ovšem nemůžu, udělám vše proto, abych se dostal do základní sestavy!"

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (66)

Přidat komentář
HOST*klasik

Bohužel pro Real má docela dobrý názor na Capella....

Reagovat
HOST*nofan

V Realu určitě dobře vědí jakého trenéra si pozvali. Důležité jsou taky výsledky a oni už něco předvedou, to se nebojim.

Reagovat
HOST*klasik

ale JAK to předvedou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak číslo a do řady za Del Piera...a Alegreho, který se bohužel chytá každého drbu. V případě Tacchinardiho jde o dvojnásobnou frustraci, tak se aspoň snaží zavděčit jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně tak, je to celkem ubohost, že si své mindráky léčí takhle a v mediích Ať se radši stará o to, aby se dostal do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*alegre

Nejedná se o drb, ale o slova jednoho fotbalisty, o jeho názor. A když jsme u psaní hodnotných článků, nebo zpráviček na pár řádků: 18. srpna jsem napsal článek o finále Copa Libertadores. Dlouhý, pracný, strávil jsem nad ním pár hodin. Přečetlo si ho 147 čtenářů... Články o historii MS a městech, kde se to letošní hrálo, měly také jen 70 vstupů a byly zcela jistě náročnější na shánění informací, dat, atd., než "drby", které napíšeš za 20 minut. Podívej se například na Beckham prodlouží Realu... 5 minut u počítače a a za 5 hodin 220 vstupů.Takze milý yardo, nepřeháněj a nehraj si na dotčenou slečinku, které se proti její pihaté kráse nesmí říci ani slovo. Je to jeho názor, má na to právo, právě tak jako ty máš právo pět ódy na Real, já mám právo ho kritizovat a ty zase kritizovat moji práci a já jí obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš, že kolik vstupů, tolik přečtení? Drtivá většina lidí sem chodí hlavně diskutovat.

Reagovat
HOST*alegre

Ono se o tom Vašem "nadklubu" totiž nesmí napsat vůbec nic špatného. Víš co? Sbohem a šáteček, diskutuj, nečti, měj se, adios! Tento web se beze mne obejde, jsou zde jiní a kvalitní autoři, já se zase začnu věnovat jiné a výdělečné činnosti. Nevytočils mě, naopak jsem Tobě a yardovi vděčný, otevřeli jste mi oči, nemá cenu trávit čas psaním na nic a pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš psát špatné věci (i když nemusel bys zrovna obden), ale mohl by tam být i ten pohled z druhé strany, o což už jsem jednou (marně) žádal.

Tacchinardi brečí, protože si u Capella neškrtl. Stavěl místo něho Blasiho, ten jejich vztah byl hodně špatný. To mi v tom článku chybí, stejně jako to, že je to fotbalista druhé kategorie a oproti Capellovi nedokázal vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi jen řekni, kdy já jsem pěl v poslední době ódy na Real, když tu trávím čas pouze jeho hájením před kritikou, která se na něj valí ze všech stran? A o uražené slečince tu nic nepovídej, protože se chováš velmi podobně. A rovněž neříkej, že tě jen pořád kritizuju, zkus si projet moje reakce, OK? Nikdo tě odtud nevyhání, tvé nezištné práce si vážíme, ale když si člověk přečte za poslední týden zhruba pět (?) výpadů proti Realu z tvého pera/klávesnice, tak je to na zamyšlenou. Novinářský článek, jak říká správně Merengues, by měl obsahovat i protipól, nikoli jen jednu stranu věci. Tak se ti snadno může stát, že budeš obviněn ze stranění.

Ještě k těm ódám: Napsal jsem tu dva články a jeden komentář k LM (AC-Barcelona). Butragueňo si ódy zasloužil za to, jaký byl hráč. Volby Realu byly psány s maximální možnou nestranností, šlo víceméně o výčet a objektivní soudy. Komentář byl nestranný rovněž. Takže what´s the point?

Reagovat
smazaný uživatel

alegre, ty jsi fakt

Reagovat
HOST*alegre

A ty zase

Reagovat
HOST*dada

Ratón Ayala do Realu Madrid? Hodil by se do toho krysího spolku!

Reagovat
Xavi

Tacchinardi řek jen svůj názor, který mimochodem sdílím taky a můžete si být jisti, že nejsme sami. Když jsem tady s tebou diskutoval Merenguesi, tak sem ti řekl přesně to samé, z Tvých reakcí bylo jasné, že si o tom myslíš své, teď to tady máš černé na bílém! To, že Capello hrál dobrý fotbal jednu sezónu za AS Řím je sice na potlesk, ale dalších X zápasů hraje přesně tak jak řekl Tacchinardi.

Jo a s tím rytím do alegreho jste fakt trapní, mě se jeho články líbí tady asi tak nejvíc, takže jestli přestane psát kvůli Vám, tak to fakt dík!

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty hysterické reakce madrstů, tak se mi vybavuje jedno přísloví o potrefené huse a já nevím proč?

Reagovat
smazaný uživatel

To přísloví je mimo, když se píše furt o/proti Realu...s jednou čestnou výjimkou...

Reagovat
Xavi

Vždyť tady jen víceméně okopčil rozhovor, který Tacchinardi poskytl. Já nechápu co chcete? Že to vyznělo pro Real špatně, tak to měl jako alegre kompenzovat tím, že by napsal něco jako: No tak Tacchinardi pod Capellem nehrával, takže teď si léčí komplex... To by bylo dost neprofesionální, kdyby tam uváděl nějaké takové své názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by to byl jen jeho názor? Copak se to nedá vyvodit? Článek by měl být vyvážený či absolutně nestranný, to je normální praxe.

Reagovat
Xavi

On právě nestranný byl, tím že neuváděl svoje názory, ale fakta. Samozřejmě, že když píšeš články, tak tam můžeš dát svůj názor, ale tím že ho tam nedáš a jen uvedeš to co kdo řek, tak tím přece nemůžeš nic zkazit.

Reagovat
Mr.Jindros

Máš pravdu. Na druhou stranu by nebylo neslušné uvést nějaké možné důvody, proč to řekl... zda neexistuje skutečnost, kvůli které má na Fabia pifku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestranný nebyl, když vezmeš v úvahu ty řadu článků předchozích na stejné téma od Alegreho. A vyvážený taky ne, z toho důvodu, který jsi uvedl sám...

Reagovat
Xavi

Tak já jsem v úvahu jeho předchozí články nebral. Bavil jsem se pouze o tomto konkrétním.

Reagovat
HOST*

Ač jsem fanoušek Realu tak musím přiznat že Tacchinardi má pravdu. Capello bude hrát hlavně vzadu na nulu, obrana s Cannavarem a dvěma defenzivními štíty by to snad mohla dokázat. Ale nejhorší na tom je že ve předu nemáme nikoho kdo by dokázal fotbalem bavit, Figo a Zidane jsou pryč, a jediný kdo to dokáže sedí na lavičce(Robinho).

Reagovat
HOST*Jáša

takinardi:něco ti povím-mně se taky real nelíbí FUCK REAL---------BARCA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiež fanúšik Realu a od malička bez výnimky, Capella tiež nemám moc rád, nikdy by som ho za trénera nechcel, ale trvám na tom, že pred tým, než začne niekto o mojich madridských kolegoch rozprávať ako potrefených husiach , aby aspoň dočkal povestných 100 dní a potom môže trénera a mančaft aj nás aj roztrhať v zuboch. Katalánci môžu byť akurát tak ticho, pretože tí ani nevedia, čo slovo kritika resp. sebakritika znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi tak.

Reagovat
Xavi

Hlavně, že si rozumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v jednotě je síla... A navíc chce Capello jen 50 dní...

Reagovat
HOST*vazquez

... je to macher

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě vydrží dýl .... Odhaduju 1/2 roku až rok

Reagovat
Xavi

Já bych řek, že yarda myslel 50dní nato, aby Real předělal k obrazu svému...

Reagovat
smazaný uživatel

...a potom ďalších 500 dní, aby to poskladal tak ako chceme my , fanúšikovia.

Reagovat
HOST*dada

A bude to jako domino... Barca kopne do první "kostky" a budou padat jedna radost...

Reagovat
HOST*dada

A bude to jako domino... Barca kopne do první "kostky" a budou padat jedna radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík, to jsem si neuvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzuji.

Reagovat
HOST*Real

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tímto poděkovat merenguesovi a halvně yardovi, díky kterým možná nebude psát ten, jehož články čtu nejraději...A je mi jendo, jestli je to o Realu či o historii MS.

Ale yarda, jak sám dokola opakuje, nám to svými 3 (slovy třemi) články bohatě vynahradí, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to bere takhle a stojí mu za to kvůli kritikům (dvěma) jednoho tématu přestat úplně psát, i když je svět fotbalu tak pestrý... Naše argumenty byly celkem logické, bez urážek či sprostých slov. Real je klub, kterému fandíme, logicky se ho budeme i zastávat. A pokud vím, zrovna tys měl na Alegreho kecy o nestrannosti také, takže si zameť před vlastním Nou Campem, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké kecy? Já sjem akorát řekl, že otřejší článek na Barcu musel po těch vašich řečech přijít...Nic víc.

A proč se nezastáváte realu proti Tachinardimu ale proti tomu, co jen zmínil to, co ten fotbalsita řekl...?

co je to proboha za logiku snažit se udělat článek nestranný tím, že se tam zavedou autorovi teorie...???? Ten článek nepojednává o tom, jestzli real betonuje nebo ne, ale o tom, co Tachinardi řekl. Proč to řekl, už jsou jen teorie, které tam nemácenu psát.

Reagovat
smazaný uživatel

A že bych něco vynahrazoval? To už docela blábolíš, ne? Píšu, když mám chuť a náladu, ne na povel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale alegre mátu chuť a náladu častěji...A jestli přestane psát, tak to bdue hlavně kvůli tobě. Který se vždy oháněl tím, že napsal tři články...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, za všechno můžu já, samozřejmě, já ho nikdy nepochválil, pořád mu nadávám, a tak dále a podobně... Bezva, ještě nějaká myšlenka by byla?

Ostřejší článek? To si děláš srandu? Proserete 3-0 a on vás má jako co? Chválit? A co je to za autora, když si nechá vnutit názor publika? Autorovy teorie? Pěkná blbost, stačí se podívat třeba na statistiky zápasů a výkonnost dotyčného, na to se nemusí osnovat žádné teorie... A s tím mým oháněním? To nebylo chlubení, pouze jsem chtěl Alegremu dokázat, že ač fandím Realu, můžu být i nestranný... A konečně naposled, s tou nestranností to bylo myšleno tak, že autor uvede sice něčí názor, ale dá i protipól, který zrovna v případě Tacchinardiho nebo Del Piera nevyžadoval žádné teorie, ale pouze chvilkové hrabání se ve statistikách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek mně osobně přišel dobrý, ale taky bych mohl vykládat, jak byl zaujatý a podobně. To jen vy si pořád stěžujete a chválit by vás měl za co? Za to, že jste nejbohatší klub a přesto jste bez titulů? A než napíšeš, že nic takového nechceš, tak se podíávej, kdo začal remcat cosi o chválenbí...

JAký protipól? Kdo může na stoprocent říci, že to říká proto, co mu capello udělal a ne proto, že to tak orapvdu vidí? Nikdo. Ses zbláznil ne. To tam má jako napsat "Ale jeho řeči nemají ani nic tak společné s hrou realu jakožto osobními problémy s Capellem"??? To by bylo vážně nestranné...

Alegre nestraně podal informaci, nic nedokreslil, nci nepřidal...takže problém máte akorát vy v tom, že se tam realu nikdo nezastává, tedy vám vadí, že real nikdo neprotěžuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se prosí o protěžování? Navíc si Alegre své články, které jsou dobré, proti formě nic, ještě opepřuje příspěvky do diskuse, kde se vyloženě vysmívá, takže jak mu mám věřit nestrannost?

Reagovat
smazaný uživatel

Do diskuze si každý může psát co chce, to už jseš trošk uv rkizi, že ji zmiňuješ, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, zmiňuju ji proto, že ten můj pocit nad výběrem Alegreho článků a jejich vyznění jen posiluje...

Reagovat
antimadrista

Dej si kafe

Reagovat
alegre

přestaňte se okamžitě hádat, nemá to cenu. Každý máte (máme) svou pravdu. Real je vděčné téma, když strávíte několik hodin na netu a budete hledat články o Realu, tak s výjimkou oficiálních stránek klubu a všech těch různých fanklubů, nenajdete téměř nic pozitivního. A i na těch výše zmíněných webech se kritika a nesouhlas objevuje poměrně často. Nebudu psát kolik je vstupů na jednotlivé články o Realu a na ty ostatní, merengues to napsal dobře, stejně to skoro nikdo nečte, hlavně se pod každým "blábolem" diskutuje, třeba o tom, jak kdo umí uvařit čínskou polévku... Jinak si myslím, že tento web je jeden z nejprofesionálnějších, byť psán amatéry. A nejen to, dokonce i drtivá většina diskuzí je na úrovni, přispívající toho o fotbale vědí zatraceně moc. Když to porovnám například s idnes, sport.cz a pod., tak nebe a dudy! A ke konkrétnímu případu: nemyslím si, že je povinnost autora napsat: hráč X sice řekl to a to, ale autor A dobře ví, proč to řekl. Před tolika a tolika roky si hráč X nepadl do oka s trenérem M a tak hráč X na trenérovi M hledá každou chybu a vylévá si zlost.

Mohlo by se tedy stát, že by články byly nekonečné: Ronaldinho se z trestného kopu netrefil do branky, protože má zraněný malíček na levé noze. Tento prst ho bolí od posledního tréninku, kdy mu na něj šlápl Deco. Normálně by se o nic vážného nejednalo, ale Ronaldinho trpí mírnou deformací tohoto malíčku již od doby, kdy v dětství kopal do kamenů. Sice kopal většinou pravou nohou, a tam má také malíček více deformovaný, ale díky psychickému traumatu, který pochází ještě ze svého pobytu v tělesné schránce matky před porodem, si bolest z jedné nohy lehce přenáší na druhou, právě tak jako ony sugestivní fyzické změny. A nyní se nabízí otázka: Proč šlápl Deco Ronaldinhovi na malíček? Odpověď jsme hledali v kronice farnosti Puerto loco, kde prožila mládí Decova matka. Ta totiž pracovala na vinicích svého bohatého a zhýralého strýce, který ji mimo jiné pohlavně zneužíval. K tomu se ještě vrátíme. A bude to senzační odhalení! Tak tedy Decova matka, jejíž jméno neuvádíme z důvodů nepošpinit její ctnost a čestnost, šlapala vinné hrozny a ze šťávy takto získané zhýralý strýc vyráběl lahodné nožní víno. Ano, nožní, na rozdíl od onoho mnohem známějšího a levnějšího vína stolního. Matka Decova musela pracovat až do posledních hodin před porodem a tak se její šlapání proměnilo v Decovu šlapací fobií. A ještě ke znásilňování. Decova matka krásně zpívala a strýc ji chtěl výhodně prodat do jistého pěveckého sboru, v jistém hlavním městě, jisté evropské země , vedeném jistým věhlasným sbormistrem. Aby ji na tuto změnu prostředí připravil po všech stránkách, musel ji pohlavně, ne pohlasně, zneužívat od útlého mládí. Matka se ovšem prodat nedala a raději malého Deca porodila. Deco dnes chce založit pěvecký sbor FC Barca, ale Rijkaard není tomuto úmyslu nakloněn. Oprava: Podle posledních informací, trestný kop nekopal Ronaldinho ale Roberto Carlos, nebolela ho noha, ale měl zánět středního ucha, který mu způsobil závan větru pocházející z Ronalda, který díky své obrovské rychlosti dělá dokonce okolo sebe vzdušné víry a tornáda. Odkud se bere Ronaldova rychlost? Proč Roberta Carlose tak často bolí levé ucho? Proč nemá rád Rijkaard zpěváky? O jaké utkání se vlastně jednalo? Pokračování příště!

Jo a kdo si myslíte, že se alegre zbláznil, připojte prosím svůj hlas pod tento diskuzní příspěvek.

Reagovat
exmafie

Jaj, to je hrozně dlouhej příspěvek, o čem to je???

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre, hlavně nekonči, seš tady jasně nejlepší redaktor..

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre, hlavně nekonči, seš tady jasně nejlepší redaktor..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu bláznivý, ale trefný.

Taky se připojim se žádostí, abys psal dál se stejnou chutí. Tvoje články jsou nejen zajímavý, ale navíc vtipný a k tomu si dokážeš udržet profesionalitu. Prostě se to skvěle čte a vůbec netušim, za co tě duo yarda-merengues kritizuje...

Reagovat
exmafie

Těch si nevšímej, jsou to holt fandové Realu, těm se furt něco nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Exmafie a ty jsi jako dezertoval, nebo co? A jestli se někomu něco nelíbí, tak jsou to fanouškové jiného klubu...

Reagovat
exmafie

Dezertovat??A ke komu, snad ne k Barcelonským...Ne ne, to byla jen ironie, Real je klubem no.1, ať se děje cokoliv, ikdyž v některých momentech bych hráčům i vedení nakopal do pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím už hezky dlouho. Nicméně vážně, nikdo tě nevyhazuje ani nekritizuje tvoji tvorbu, ale jako autor musíš počítat s následky svých článků, když dáš prostě takové téma, tak se ozveme a zrovna u Alexe a Tacchinardiho to bylo nabíledni, proč kritizují... Já si vážím tebe i toho, co děláš, ale jsem i fanoušek Realu, takže se s tím smiř, pokud vím, článek o Becksovi jsem ti pochválil, takže to nebude z mé strany jen slepé kopání do všech kritik, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jo. Jseš zapšklej fanda bílejch nekopů, jseš nasranej, kam jste to až dotáhli a vylejváš si zlost na někom, kdo napíše o tom marastu pravdu. O ničem jiným to není. Věř mi, znám to, Sparta a její krize je žhavým tématem všude, kam se podíváš a taky mě to sere, že se to furt omýlá, ale chápu to, je to výživný téma, novináři ví, že jakejkoliv článek o Spartě jim vynese velkou klikatelnost (prostě hodně přečtení) a dlooooouhou diskusi. To samé je s Realem a ty by sis to měl uvědomit a ne se chovat jako děťátko ze školky a kritizovat autora, kterej to napíše ...

Jinak alegreho články se mi líbí a osobně si myslím, že hlavně na něm tady ten web stojí. Myslím si, že by klidně mohl dělat placenýho dopisovatele nějakýho většího webu (iVčera ) a vedlo by se mu zatraceně dobře. Buďme rádi, že je tady a nešpiňme ho stále a pořád

Reagovat
smazaný uživatel

OK, takže se shodneme, že se nám jeho články líbí, a shodneme se taky, že nás serou výpady proti klubům, kterým fandíme. Neřešitelné. Máme mlčet? Nemáme říct svůj názor? To je trochu ujetý, nemyslíš? Byl to jediný článek či příspěvek, který na toto téma Alegre napsal? Nebyl, proto kritizovat budu, už jenom proto, že nikdo neví, jaké bude mít Real výsledky v této sezóně. Hala Madrid!

Reagovat
Xavi

Dobrý!

Reagovat
smazaný uživatel

Ťa to nejak zobralo Je to k jedu, keď píšeš dlho článok a nikto to nečíta a ešte viac k jedu, keď ťa potom za to kritizujú. Ale aspoň si si ujasnil, že si najobľúbenejší redaktor tábora FC Barcelona Píš ďalej, cesta na vrchol je tŕnistá...

Reagovat
smazaný uživatel

...spravil si asi jednu chybu pri tomto článku, a to, že si napísal článok o jednom vcelku bezvýznamnom názore, aj keď si to možno myslí viac ľudí. Zaváňa tento článok bulvárom, keď by sa venoval čas všetkému čo povie nejaký futbalista, tak sa z toho nevymotáš. Navyše názor Tacchinardiho, pri všetkej úcte, nič nerieši a v podstate ani nikoho nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak například mě je Tacchinardi sympatickej tím, že řekl nahlas to, co si ostatní myslí a bojí se to říct, aby neurazili tento královský kolos. Já mu tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se asi ostatním stalo, kdyby to řekli nahlas? Máme svobodu slova, nevšiml sis?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele