Real se definitivně loučí s Coentraem, na rok odchází i Mayoral

31.08.2018, 21:06
Aktuality
Letošní léto bylo v podání madridského Realu především ve znamení odchodů a nic se na tom nemění ani na samý závěr přestupového okna. Na předčasném rozvázání smlouvy se s obhájcem Ligy mistrů dohodl Fabio Coentrao, jenž obratem podepsal smlouvu v portugalském Rio Ave, a na roční hostování míří i mladý Borja Mayoral, který bude usilovat o větší porci minut na hřišti v Levante.

Coentraův kontrakt měl původně vypršet až v roce 2019, ovšem portugalský reprezentant již delší dobu nefiguroval v plánech madridského giganta a nic se na tom nezměnilo ani s příchodem nového kouče Julena Lopeteguiho. Po sedmi letech od příchodu do Madridu a hostováních v Monaku a lisabonském Sportingu tak 30letý levý bek Real napevno opouští a příští rok stráví v rodné zemi na soupisce Rio Ave, kterému se upsal na jeden rok.

S návratem Mariana Díaze zpět do Realu se už tak limitovaný prostor pro účast na trávníku Borjovi Mayoralovi ještě více ztenčil a není tedy divu, že 21letého útočníka madridští uvolnili na hostování. Po roce stráveném ve Wolfsburgu v předminulé sezoně si tak Mayoral vyzkouší další roční štaci, tentokráte přímo ve španělské La Lize. Vítězem o jeho služby se stalo Levante, kde Mayoral hodlá jistě překonat loňský počet tří ligových branek ze čtrnácti startů, přičemž hned v jedenácti případech šlo pouze o nástup z lavičky.

Autor: Martin Kantor / goal.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Rio ave tak to sbohem

Reagovat
ThePigFeathers

Kdyby se vysralo Rio Ave prodávat všechny talenty nebo hrace co jsou velmi dobří v dobrém věku tak to není úplně k zahození..... Třeba jim teď dojde že chtějí zkusit něco víc :)

Reagovat
Benfica

nooo pre Rio Ave dobrá posila, škoda, že si to nevybavili ešte pred EL..

Reagovat
Hiko

Wow, Rio Ave, velmi zajímavé oživení portugalské ligy

Reagovat
Benfica

Jackson Martinez bude hrať za Portimonense

Reagovat
Hiko

Kde tyhle týmy berou najednou takové prachy?

Reagovat
Benfica

tak on je zatiaľ len na hosťovaní z Číny..

Reagovat
Benfica

ale aj tak dobrá robota

Reagovat
JessePinkman

Jak vnímáš přístupový období u SLB? Snad bude titul.

Reagovat
Benfica

asi najlepšie prestupové za ten čas čo fandím Benfice.. až na Raula ktorý išiel do Wolves na hosťovanie neodišiel nikto dôležitý.. ostali Jonas, Grimaldo a dokonca aj Dias + prišli posily tam kde trebalo.. do brány (Odysseas sa predvádza vo veľkom štýle) na pravú stranu obrany aj keď tam Corchia a Ebuehi začali zraneniami.. ale tak Corchia by nemal chýbať dlho, 2 stopéri, z Lemy asi nič nebude, ale Conti má budúcnosť, ukázal sa dobre aj Alfa Semedo čo som nečakal a potom ešte posily do útoku Castillo ten hral v príprave dobre, ale sa zranil tiež, Ferreyra z Donecku zatiaľ veľmi nepresvedčil.. no a Gabriel ten ešte nehral, ale mal by byť dobrou posilou

no a hlavne sa chytil Gedson Fernandes, už ho nominovali aj do A-repre a tiež sa ukazuje Félix

len zatiaľ smola na zranenia.. ako posily Corchia, Ebuehi, Castillo, tak aj Jonas a Krovinovic.. ale dosť si verím na titul, aj plánujem ísť na posledné kolo ligy.. keď nevyhráme viac ako o 5,6 bodov tak to budú oslavy práve na posledný zápas, a to chcem..

Reagovat
JessePinkman

No těch zranění je dost. Teď musí v útoku nastupovat i Seferovic. Snad ten Corchia bude znovu brzo fit, když už se zranil dlouhodobě Ebuehi, ale furt tam je Almeida. Ještě jsem četl, že by měl odejít Samaris a přijít Ramires, ale to už se asi v létě nestihne. Gedson, Felix skvělý, to samý Alfa Semedo v roli střídajícího a Pizzi ve formě, jen tak dál. To ti přeju, doufám, že si to letos vzít nenechaj. Maj to postavený dobře.

Reagovat
Benfica

Ramires už isto nie a Samaris ešte môže, ale to už asi nestíha tiež, a fakt je, že aj by som chcel aby ostal..

Reagovat
JessePinkman

To jako fakt?

Reagovat
Benfica

vážne

Reagovat
Kucka

Reagovat
LAM

Tak jak to tak vypadá tak Rafinha zůstane a tým bude mít 23 hráčů což je dle mě ideál.

Ter Stegen,Cillessen

Alba,Miranda,Umtiti,Pique,Leglet,Vermaelen,Semedo,Roberto

Sergio,Vidal,Rakitič,Arthur,Coutinho,Rafinha,Alena,Denis

Messi,Suarez,Dembele,Malcom,Munir

Celkem je tam 10odchovanců,což je slušný a pěkně s to i omladilo.Jsem zvědavej co z toho Valverde dostane.

Reagovat
Benfica

nemal ísť k nám? nemáš niečo z dnes, lebo v PT už na to asi zabudli..

Reagovat
LAM

Rafinha?Ten měl jít do Betisu,ale přesatlo se o tom mluvit a dnes tam šel na hostovačku Lo Celso.

O Benfice nic nevim.

Reagovat
Benfica

hej písali aj o nás aj o Betis, ale som rád, že nepríde..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však jste na to místo podepsali Gabriela Pirese, ne?

Reagovat
Benfica

hej preto mi prišlo zbytočné ešte Rafinhu.. Gabriel stačí a to ani nemá isté, že bude hrať..

Reagovat
Eichel

Reagovat
Ross Geller

Co to cpeš pod článek o hráči Realu?

Reagovat
DrQQ

Až na to, že Denis Suárez nie je odchovanec.

Reagovat
Anacron

Naprosto tragické přestupové období z našeho pohledu. V podstatě stejně jako poslední dva roky, s tím rozdílem, že do teď to ten tým nepotřeboval. Letos se to bralo jako samozřejmost, že to přijde. Po odchodu Zidana a Ronalda tuplem. Návrat Mariana a jeho navlečení do "sedmičky" je pouze hořká třešnička. Ovšem nic proti němu, jsem hodně rád, že přišel. Ale i tak to nic nemění na tom, že máme nejhorší útok snad ze všech top klubů. Jakmile se zraní 1-2 hráči tak končíme. A to ani ten základ není žádná výhra. Samozřejmě mám na mysli Benzemu. Neuvěřitelný, že tu stále je. Navíc jako jednička na hrot . Je smutný, kam se ten tým kvalitou dostal za dva roky.

Zatím jak to vypadá, bych řekl, že máme mnohem větší šanci v lize, i když Barca, určitě zas pojede jako každej rok. Atlety bych tipl zase spíš na LM. My v LM letos bez šance. Ten styl je na velké týmy mrtvej, ale proti menším klubům v lize, se asi vyhneme zbytečným ztrátám.

Mohl bych pokračovat dál, ale z toho mého pesimismu jsem teda už dost znechucenej .Takže snad se ve všem pletu a budeme hrát atraktivní fotbal s reálnou možností útočit na tituly Hala Madrid!

Reagovat
misinho7

zaklad mame ten isty dovolim si tvrdit ze najlepsi na svete..az na ten hrot ...sirka kadra je ale velka bieda a to nas dorazi

Reagovat
misinho7

zaklad mame ten isty dovolim si tvrdit ze najlepsi na svete..az na ten hrot ...sirka kadra je ale velka bieda a to nas dorazi

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase budeš posílat všechno dvakrát?

Reagovat
torcida

Už zase budeš posílat všechno dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se pořád upínám k naději, že se Bale utrhne ze řetězu a rozhodne se dojít si pro Balon d'Or za rok 2019 Ale spíš čekám 3. místo v lize a max ČF v LM. Zase to ale beru tak, že po těch 3 titulech mají na případnou slabší sezónu nárok. A brzy se snad vybuduje nový vítězný tým a hlavně teda doufám, že bez Neymara...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadl na to, na jaké hrál úrovni

Reagovat
Andis

Myslím, že na právě na jaké úrovni hrál a kolik peněz si vydělal je mu to asi jedno a pohodově si dál bude čutat v Rio Ave. Nemusíš mít o něj takový strach

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba zajde párkrát na ruldu..

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Rio Ave, to je teda velkej pád Proč nezůstal v Monaku nebo Sportingu?

Reagovat
Smreky

pri mene Fabio Coentrao si vždy spomeniem na toto https://www.youtube.com/watch?v=FtPBTQ2s1g0

nezabudnuteľný "Consentraooo"

Reagovat
Hiko

Čapoun mu taky vymýšlel různá jména, něco typu Kentaur apod.

Reagovat
Elliasson

Kentaur?

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokotina davat nie oporam zmluvy na 4-5 rokov a potom sa ich nevieme zbavit vid napr. tento ci Benzema

Reagovat
Benfica

tak on keď podpísal zmluvu bol pohode.. potom prišli zranenia a išlo to s ním dole (až do Sportingu )..

Reagovat
ThePigFeathers

Pokud Mayoral dostane víc minut, tak dokáže to co v něm je....

Reagovat
h8_sfatto

další megatalent, který nic nepředvedl ...jako Pato,Robinho, Odegaard a další

Reagovat
pistacik11

Tak Pato a Robinho toho stihli predviesť dosť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele