Real s debutujícím Lopeteguim v Superpoháru vyzve Atlético

14.08.2018, 16:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (87)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atleti s přehledem

Reagovat
misinho7

som velmi zvedavy ako bude nasa hra vyzerat proti bloku ktory atleti istotne vytvoria a celkovo je to nas prvy sutazny zapas tak snad to dopadne vitazne atleti na nas v europe nevedia, pekne si ich drtime, ale raz to musia zlomit ..snad to nebude ale teraz

Reagovat
Anacron

Už sem z těch (ne)přestupů tak pesimistický, že nečekám nic než výhru dřevorubců

Reagovat
VanKun88

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že ten fotbal se stává zase trochu normálním a i klub jako RM dostává "na prdel" a zjišťuje, že nemůže mít každého, na koho si ukáže prstem. Myslím si, že kdyby přitlačili cenově a Lewa fakt chtěl, tak ho z Bayernu uloví. To samé Hazarda z Chelsea. Takhle mají jen Courtoaise, což moc nechápu vůči Navasovi, který stále chytá na světové úrovni a ještě jsem neviděl, že by měl odcházet jinam. A nechat odejít legendu, nejlepšího střelce a nedat mu požadovaný plat...RM, jeden z nejbohatších klubů na světě, své legendě a nejlepšímu hráči na světě. Fakt sranda. A teď odmítl i Pjanič, respektive Juve. A náhradu za CR7 simulanta Viniciuse? Nový Neymar akorát v bílém dresu.

Fakt mne udivuje, že ty kluby jednají v realu jak nějaký amater playmaker ve FMku. Dokud mají hráče pod smlouvali, je to super. Náhrady se neřeší. A když jim pak chce někdo odejít, najednou nemají, kým ho nahradit. Scouting nula. Mladí nebo odchovanci nula. A najednou zjistí, že i menší kluby si své hvězdy drží a jen tak je nepustí. No, hodně štěstí RM do nové sezóny.

Reagovat
Anacron

Ono to spíš vypadá, že si právě ani na nikoho tím prstem neukázali.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

nahrady sa neriesia? sak praveze sa zmenila politika na mladez... skor ide o to ze Perez nechce kupovat take predrazene ...simulan Vinicius? to akoze podal jedneho videa kde aj dostal vazne s rukou uder tak je simulant?

A pises to tu jak nejaku tragediu pritom odisiel "iba" Cris inac je to vsetko ok. Jedine co sa riesi je ze by mal prist hrot ale ziadny dobry dostupny na trhnu nie je to je problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel jenom hráč na kterým ste měli postavenou celou hru. Vincius je bezpochyby velký talent, ale to, že už letos dostane za úkol dát 50 gólů a dovést Real k vítěztvi v LM ho může i zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť s Viníciusem se počítá na lavičku, to co jsi napsal se spíš bude očekávat od Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře i tak. Já mám rád Messiho a Barcu, ale nejsem ten typ co říká, že Ronaldo je špatný ani náhodou ne a ani Bale není špatný fotbalista, ale s Ronaldem se nemůže měřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

z kade mas ze dostane ulohu dat 50 golov ... on maximalne bude dostavat postupne minuty z lavicky co je uz aj tak prekvapenie kedze prvy plan bolo hostovanie alebo Castilla ale ziskal si to vykonmi

Hru sme na nom mali postavenu ale o to viac sa tesim teraz na timove ponatie. Cris bol moj najoblubenejsi hrac z Realu ale na druhej som strasne rad ze teraz mame moznost skusit nieco ine nehrat to iba nanho ale skusit timove ponatia, nove prvky ako presing atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že se neřeší, ale řeší se pozdě. Pokud by pravidelně každý rok přiváděli nějaké mladé hráče, kteří by měli potenciál případně nahradit jejich hvězdy, nemuseli by to pak nahánět na poslední chvíli. Je pozdě. Ceny jsou už tak navržené a potrvá nějaký čas, než se posunou někam dolů. A ano, možná je to jedno video, kde úder nebyl žádný, ale něco to vypovídá. A vzhledem k tomu, že je to Brazilec, tak nic jiného v dnešním fotbalu neočekávám. A smeknu jedině klobouk, pokud v první sezoně prskne 30 branek v LL a 10-15 v LM.

"Iba Cris" ale pořád top útočník na světě a v týmu. A vše je o penězích. Barca taky korzovala tak dlouho kolem Coutse, až ho ulovila. A aby RM najednou nechtěl utrácet...však nevadí. Aspoň se ta síla vyrovná.

Reagovat
misinho7

kazdy rok privadzat mladych hracov je nerealne kde by sme ich davali? by sedeli na lavke?

Omg co su to za ocakavanie a s tym Viniciusom budeme radi ak bude niekedy hrat a postupne sa do toho dostavat a tu od neho cakaju 30 golov v LL a 10-15 v LM

Lenze my nemame okolo koho kruzit ..jedina posila ktora by bola potrebna je hrot alebo teda utocnik ako Mbappe ale ten je nerealny aj keby sme tam kruzili neviem jak

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, neřeš. Nebudu to dál rozebírát. Profíci sedí v Realu v knc. Třeba vědí, co dělají a vyhrají pohár, titul i LM znova. Přeju jim, aby je MC nebo PSG nesmetlo v prvním kole playoff. CR7 prostě svoje kouzlo měl a ta ztráta bude citelná.

Reagovat
misinho7

Cr kuzlo mal to je jasne a nespochybitelne. taki hrac ako bol on tak skoro u nas nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to beru moc osobně. Nechci se tu posmívat RM fans nebo Realu. Značnou část dětství a celý studentký život jsem chtěl být trenérem a jeden čas jsem se o to i pokoušel. Takže mám nákres nějaké své filozofie. A přijde mi, že to RM prostě neudělal správně s odchodem Zizoua a CR7. Proto třeba mluvím o přivádění mladých. Opravdu věřím, že by se dalo ob 1-3 sezony přivést talent na lávku, na záskok při zranění, rotaci a vždy se ten hráč dá prodat. Ale může mít potenciál při nečekaném konci jiného hráče. A když pak čtu ty články a teorie, kdo by se mohl přivést a kdo nechce a koho klub nepustí, tam mi to přijde jako mišmaš, že se najednou někdo hledá. Dle mého názoru takový klub jako Real by toto měl mít ošetřené. Asi na to koukám moc ambiciozně a megalomansky. Ale prostě RM má potenciál vyhrávat RM každý rok, vyhrát třeba 7 titulů v řadě, 7 pohárů. Apod. Být prostě králem v Evropě nějakou dekádu. A přijde mi, že takovéto úseky jako letos, to sráží.

Reagovat
Anacron

"A přijde mi, že to RM prostě neudělal správně s odchodem Zizoua a CR7". ..A to myslíš, že Real to měl v plánu jejich odchod? Si asi neviděl Pereze jak byl doslova v šoku, když Zizu oznamoval odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypni uz tu fifu prosim

Reagovat
smazaný uživatel

"Mladí nebo odchovanci nula."

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud má Real aktuálně náhradu za CR7 připravenou nasázet 30 branek v LL a 15 v LM, ať už na křídlo nebo na hrot, no problém. Sorry. Nepočítám Garetha, protože ten s CR7 hrál, když nebyl zraněný. Při vší úctě Vázquez takovou kvalitu nemá. Ani Asensio.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty branky se můžou rozdělit mezi více hráčů. I když samozřejmě příchod útočníka je nezbytný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím i tak, že CR7 byl ikona. Nejen gólová mašina a topka hrát, ale měl kouzlo. Pořád ten tým táhnul za výsledky svými ambicemi a hladovostí. A ty ambice a hladovost se nedají koupit. Ale jak jsem psal výše. Třeba RM překvapí. I když se bojím, aby nepřišel útlum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

A to čekáš, že nějaký takový borec bude hrát v béčku nebo sedět na lávce a čekat až teda odejde Ronaldo (s čímž navíc zřejmě nikdo v RM nepočítal)?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ale asi to moc nesledujes jinak si to nedovedu vysvětlit. Náhrady se neřeší? Koupil se Ceballos ( nejlepší hráč ME do 21) který letos v přípravě má neuvěřitelnou formu tak proč by se někdo měl kupovat místo kovacice ? Jedina náhrada co měla podle mě přijít je útočník ale prostě se stále věří Karimovi nebo se bude hrát s falešnou 9.

Čím dostal Real na prdel ohledne přestupu? Stále je každého hráče sen hrat v Barceloně nebo Realu coz hráči kolikrat verejne zmiňuji. Proste je doba, kdy hráč jako Hazard by stál před 2 lety 100 mega a teď za něj chcou 200 na což Real stejně třeba jako Bayern zatím nechcou přistoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leží mi v žaludku ten útočník a přestup Thibauta. Je sice hezké, že RM nechce sázet 200 mega za Hazarda, když ty ceny aktuálně tak vyšponované jsou. Kéž by si to řekli i ostatní kluby. Tak snad jim to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si debil

Reagovat
maxton

Real raz za cas nekurvi trh a ani to sa ti nepaci. Chodte uz vsetci doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je solidní sračka

Reagovat
Robbie

Atletický začalo od prasacky hry a antifotbalu, ale přijde mi že se to mění a jdou pomalu nahoru herní kvalitou, přichází kvalitní, technický hráči, už by to nemuselo být takový Atletický jako před dvouma rokama

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu, co má Simeone dělat. Ví, že rovnocennou partií kluby jako Real, Barca nebo Bayern neporazí. Ti hráči jsou pořád o nějaký stupínek někde jinde než jeho tým. Naopak. Je důležité ocenit jeho práci, a že vynalezl způsob, jak jim konkurovat. On narozdíl od takového Mourinha nemá peníze a přestiž nakupovat si hvězdy. Přesto uhrál 2x finále LM a narušil hegemonii Barcy a Realu. Mohl hrát pohledný fotbal, ale ve finále být nemusel. Takhle už pár let jsou černým koněm v LL i v LM. Určitě to od nich vítám víc jak od silnějších klubů.

Reagovat
valek9610

Přesně Simeone odvádí skvělou naprosto skvělou práci nehledě na to jaký styl provozuje :)

Reagovat
Robbie

Courtois-Carvajal-Varane-S.Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Isco-G.Bale & Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Šance Atletica se zvedli. Protože jako fanda Barci říkám, že Navas je rozhodně lepší brankář.

Reagovat
Atlético de Madrid

To fakt neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Modriće bych do základu ještě nestavěl, takže místo něj Asensio.

Reagovat
misinho7

Modric podla vsetkeho nebude hrat, bude tam miesto neho Isco a v utoku Asensio ..a este je velka sanca ze nebude hrat aj Case

Reagovat
Robbie

Tak v tom případě 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je jak by vypadala záloha Ceballos, Kroos, Isco Přijde mi, že všichni občas zbytečně předržují míč, tak nevím jestli by byli schopní dostatečně podporovat útok. Ale asi ano .

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo počkej, ty tam máš Courtoise, tak to ani náhodou Keylor!

Reagovat
Robbie

Myslite že Lope bude dávat Carvajala na levou stranu občas za Marcela, já nevím kterej to byl zápas, ale myslim že sem ho tam viděl a hrál velmi dobře, on tam hrát umi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ne. Já jsem Daniho na levé straně teda zatím neviděl, ale je to možné. Spíš si myslím, že za Marcela bude zaskakovat Nacho, popř. proti slabším soupeřům Reguilón. Nebo třeba ještě někdo přijde.

Reagovat
Jordi Alba

Carvajala asi spíš místo Navase/Courtoise.

Reagovat
Anacron

Taky myslím že ne. Dani měl poslední dobou docela problémy na zranění a taky mu očividně chyběla konkurence. Takže bych to viděl tak, že se budou střídat, třeba 60:40 pro Daniho. Ale jinak je Dani dál jasná jednička na pravého obránce.

Reagovat
maxton

Na lavo bude zaskakovat Nacho

Reagovat
Jerichoo

Kde sa to bude dať pozerať v Prahe? So zvukom, najlepšie Praha 1.

Reagovat
CHONG

Keylor - Dani, Rafa, SR4, Marcelo - Toni, Isco, Dani - Marco, Balinho, Benzín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Oblak-Juanfra Godin Gimenez Filipe- Lemar Saul Rodri Koke- Griezmann Costa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Na jaký Cristianovo řeči reagoval?

Reagovat
CHONG

Že chtěl od mala hrát za Juve, a že jsou tam víc rodina než v Realu, prostě typická hovna.

Reagovat
Jerichoo

Wtf. Máš ten rozhovor?

Reagovat
Kenneth

Hmm toto Cristiano celkem nedava.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Je to docela ubrečená kunda ten Cristiano co?

Reagovat
CHONG

Aspoň něco máte společného.

Reagovat
smazaný uživatel

level mateřská školka. Lepšíš se.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť takové řeči jsou normální když přijdeš do nového klubu. Jen proto, že to řekl Ronaldo tak z toho všichni dělají haló. Myslím, že není potřeba si hrát na ublížence. Přijde mi, že někteří ještě tak úplně nepřekousli jeho odchod a teď z nich sálá zášť.

Reagovat
misinho7

Cristiano to cele dodrbava.... niekedy obdivujem ako to ten kader zvladal ked zrazu vyhlasil ze je nespokojny( a ze to nebolo raz) a ine veci... museli mat nanho dakedy asi nervy

Reagovat
Ed_Hazard

Odjakziva mi to liezlo na nervy. Chvalabohu uz je ten egoista (sice kral a pan hrac, ale chovanim debil) prec. Vdacime mu za vela, casto nas tahal zo sraciek ale v mojich ociach nikdy nebol madridista. Nikdy nebol Ramosom, Marcelom, Pepem...tym bije/bili srdce za Real. A to je u mna viac ako statistiky..

Reagovat
CHONG

No, zrovna Pepe si po odchodu taky dobře zablil, dost mě tím zklamal

Reagovat
Kenneth

Celkove to ti hraci nejak nedavaj po odchodu.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi opravnene no. Tam sme mu tu zmluvu mohli dat na 2 roky ( jemu neslo o prachy ale o dlzku kontraktu).

Ale hlavne, mal som na mysli spravanie a uctu k tymu pocas posobenia v Reale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky prezident takovy klub a potazmo i vztahy hraci/vedeni

Tech hracu co neunesl odchodu z RM bylo mnoho. Spise, jestli dokazali mavnout nad tim rukou nebo to rekli naplno pred tisku. Naposledy kdy RM se zachoval normalne a super vuci klubove legende bylo s odchodem R.Carlos/F.Hierro. Jinak vsechno vesmes naprd...

Reagovat
smazaný uživatel

ono ja to beriem, ze Real je specificky klub, naozaj ako kult osobnosti, "vo svojej bubline", a tieto reci po odchodoch beriem s rezervou

ocakavam, ze po 5 rokoch od skoncenia kariery vsetci spominaju na Real ako na jedno z najlepsich obdobi kariery (ak nie najlepsie)

Reagovat
maxton

Sergio to povedal spravne.

Reagovat
maxton

od uefy je vidiet ze ma na saláme nejaký superpohár, dať to do Tallinu wtf ? Nech sa tak hrajú nejaké pripraváky a nie toto, to u rovno mohli dať na Pasienky

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to pokazdy davaji na nejaky netradicni misto. To neni nic novyho. Poradatele od roku 2013 (co se to misto poradani zacalo stridat) - CZ, Wales, Gruzie, Norsko, Makedonie a letos Estonsko.

Reagovat
wyqinac

vzdyt to bylo fajn, ze to bylo i v Edenu tam zrovna vyslo jeste Bayern - Chelsea, to byla krasna moznost videt krasnej fotbal v CR, to se ti jen tak nepostesti..

Reagovat
smazaný uživatel

je to propagacia futbalu - vitazovia 2 najvyznamnejsich trofeji v Europe - hlavne vidiet vitaza LM je sviatok (odhliadnuc od toho ze to je Real)

Reagovat
ADM

Takto má kopa netradičných miest (a detí) možnosť vidieť víťazov dvoch prestížnych súťaží a nemusia na to vynaložiť xy peňazí.

Reagovat
maxton

mas na mysli ten 10 tisicovy stadion, kde 1 tisíc zoberu novinári a zvysok bude mat premrstene ceny ?

Reagovat
ADM

Category 1 €130 Centrally positioned

Category 2 €90 Mainly positioned in the corners

Category 3 €50 Behind the goals

Wheelchair €50 1 wheelchair user and 1 companion

Easy Access €50 1 easy access ticket and 1 companion

Stále rozdiel oproti tak 500e výletu do Madridu na svetový futbal...

Reagovat
maxton

tak to som nasiel uplne ine ceny na tento zapas

Reagovat
maxton

najlacnejsia vstupenka 300 eur, pricom zajazd zo Slovenska autobusom na milanske derby 155 eur :DDD tak nech si to tie estonske deti uziju

Reagovat
ADM

Ok, vzdávam to. Nech sa hrá všetko dookola na Wembley

Reagovat
maxton

nie ale ak to chceli spravit pre tie deti, tak to mozu dat na najvacsi stadion v okoli kde by bolo aspon 40 tisíc miest a vstupenky mohli byt stvrtinove aby na tom rovnako zarobili a ak nejde o zárobok tak neviem co tam robia najlacnejsie vstupenky za 300 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáři skvělý, defenziva skvělá, záloha skvělá, útok průměrný..

Nechápu, že vedení není schopné někoho přivést..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele