Real Madrid získal Ødegaarda

22.01.2015, 08:58
Aktuality
Martin Ødegaard podle očekávání odchází z norského Strømsgodsetu, další část své kariéry pak stráví ve Španělsku, kde posílil slavný Real Madrid. Ten informaci potvrdil na svých webových stránkách, krátce po obědě je pak naplánována oficiální tisková konference...

Čerstvě 16letý středopolař měl s norským klubem smlouvu do konce příštího roku, tu však nyní s jistotou nedodrží. Již minulý rok si Ødegaard připsal debut za seniorskou norskou reprezentaci a od té doby se o jeho služby zajímaly prakticky všechny evropské velkokluby.

Talentovaný záložník si nakonec vybral Real Madrid, který dnes brzo ráno vše potvrdil na svých oficiálních webových stránkách. Ødegaard ještě musí podstoupit zdravotní prohlídku a krátce po obědě bude oficiálně zpečetěn. "Real Madrid dosáhl se Strømsgodsetem dohody o přestupu Martina Ødegaard," stojí na oficiálních webových stránkách "Bílého baletu".

Od svého srpnového reprezentačního debutu, kdy nastoupil proti Spojených Arabským Emirátům, má Ødegaard ve svých 16 letech na kontě další dva reprezentační zápasy. Kromě Realu Madrid se o talentovaného hráče zajímal hlavně Bayern Mnichov a anglické velkokluby.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net, transfermarkt.de

Komentáře (923)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele