Real Madrid prodloužil smlouvu s Carvajalem do roku 2025

29.07.2021, 15:58
Aktuality
Daniel Carvajal bude i nadále patřit do kádru Realu Madrid. Královský velkoklub se svým odchovancem prodloužil smlouvu na nadcházející čtyři sezony...

Devětadvacetiletý obránce se do nabitého kádru nemohl prosadit, proto odešel do Leverkusenu, kde si ale dobrými výkony záhy řekl o návrat na Santiago Bernabéu.

Od roku 2013 se Carvajal zařadil mezi důležité hráče Realu Madrid, kterému během té doby pomohl k celé řadě trofejí, včetně dvou mistrovských titulů a čtyř triumfů v Lize mistrů. Po čtyřletém prodloužení spolupráce navíc může další úspěchy ještě přidat.

Carvajal je španělským mistrem Evropy do 21 let z roku 2013, za seniorskou reprezentaci však dosud nastoupil jenom do 25 mezistátních utkání. Kvůli opakujícím se zdravotním potížím odehrál v loňském ročníku pouze 15 zápasů, a proto přišel o nominaci na ME.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (39)

Přidat komentář
Kornovec

Zas 29 letemu hraci s takovou historii 4 leta smlouva! Perez je proste Perez

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu je od sezony 13/14 cili ma odehrano 8 sezon. V 6 z nich odehral 3000+ minut. Min nez 3000 minut mel pouze loni a v sezone 14/15. Osobne si myslim, ze se to s tou historii zraneni dost prehani..

Reagovat
kattos

No že by Perez byl zrovna někdo kdo by si nechával staré hráče...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
king23

Jakože s historií hráče, co hraje základ už několik sezon v řadě? Nebo s čím máš problém?

Reagovat
Gazdo

Tak trosku Barca style ale som rad ze aj Real robi taketo veci

Reagovat
ACSeRw!n

chapu, ze ho nechteji nechat odejit zadarmo, ale takovahle smlouva je fakt spis za zasluhy

Reagovat
Messi14

a Ramosovi nejde dat 2 roky

smekám..

Reagovat
Mass

Ramos taky chtěl 3x víc jak Carvajal. Prostě s někym se občas nedohodneš a ty Ramosovy srandy kolem prodloužení smlouvy byly známý.

Reagovat
Messi14

taky mel taky tak 3x vetsi prinos pro Real

ale ramos okey, nedohodli se, nicmene carvajal s jeho zranenima je celkem risk na takovou dobu

Reagovat
king23

ty vole co je to pořád za hoax s těma zraněníma? Zraněnej byl víceméně jen minulou sezonu - vz jak tady někdo píše nahoře o tom kolik minut kteru sezonu odehrál.

Reagovat
Messi14

prumerne ma tak 3 zraneni za rok, jasne krome minuly sezony ho to vyradi treba "jen" na 12-15 her, ale tak je to uz treba tretina ligy; opakujici se muscle + harmstring injury, jasne zatim nic vaznyho, ale tak uz je to ukazatel, kde 4 roky jsou proste risk (mladsi a zdravejsi uz proste nebude) , kdyz ciste v kontrastu s ramosem, ktery sice chtel euracu vic, ale taky byl o 6 let starsi a v podstate mimo posledni sezonu, dve byl relativne drzak - tak pri tomhle srovnani kdyz dali 4 roky carvajalovi, mohli dat i dva ramosovi..

Reagovat
king23

Jaký průměr se třemi zraněními za rok Chceš říct, že za těch 8 sezon, co tu Carvajal je byl 24x zraněnej? Buď na to dej odkaz a nebo si nevymýšlej nesmysly. Carvajal v průměru odehrál 2905 minut za sezonu, což je přes 32 utkání a to mu to teda výrazně kazí ta uplynulá sezona, kde prostě marodil dlouhodobě, jinak má kolem 40.

S trochou nadsázky se dá říct, že Carvajal promarodil zhruba tolik, co Ramos prostál kvůli trestům za červené karty

Reagovat
Messi14

najdi si to treba na transfermarktu

ano, od sezony 15/16 mu to vychazi na 3,16 zraneni za sezonu

takze si strc hoax do riti a nauc se googlit

Reagovat
king23

A proč jako od sezony 15/16, protože by ti to jinak nevycházelo?

Jinak samozřejmě není zranění jako zranění, jeho odehrané minuty a zápasy hovoří jasně o tom, že to není hráč, který normálně neodehraje drtivou většinu sezony. Což si může každý ověřit, tak nevím proč tu jedeš svou pohádku a zameškané třetině sezony každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos Pereze ci vedeni realu popr smer klubu samotneho za posledni 2 sezony dost casto kritizoval. Dokonce doslo nekolikrat k vyeskalovani osobniho sporu. Bylo tedy zcela zrejme ze ac je v klubu legendou bude se pakovat. Me spis zarazilo ze se zbavili Hakimiho ktery mel potencional ho nejen nahradit ale dokonce v budoucnu prekonat ..

Reagovat
Messi14

Tam se Hakimi pry vyjadril, ze se ho zbavilo vedeni, ze chtel hrat a poprat se o misto s Carvajalem.

Ale ve Spanelsku to je ted nova moda, viz FCB nakupy/zbavovani se hracu. Skoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledal bych za tim nejaky slozitosti. Hakimi byl prodan kvuli covidu. To samy Reguilon. Jsem si jisty, ze za normalnich okolnosti by aspon Hakimi zustal.

Reagovat
smazaný uživatel

Utocnici maji vyssi prestupovou hodnotu nez obranci a maji zbytecneho Ilice a Hazarda;) prodej obrancu prave moc smysl nedava zvlaste tech mladych co maji kupu let pred sebou ;)

Reagovat
teenz

Bale uz nema ani cislo? Solidni karierni sesup.

Reagovat
Messi14

naopak - jeho golfova kariera strme stoupa a z fotbalovy chytre inkasuje

snad ho pak nakej golfovej paprda pretahne holi po hlave

Reagovat
Igli

Real by se měl zaměřit spíš na nového pravého beka, sním se moc nedá počítat, jak je pořád zraněný...ale do rotace ok

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Griez zůstává a pravděpodobně i Coutinho

Reagovat
2miguel1

Kristepane, nech uz zacnu konecne predavat

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by asi rádi prodávali ale nikdo nechce kupovat

Reagovat
Eichel

Neverím, že Coutinho ostane. Nebudú chcieť platit LFC bonusy za štarty.

Reagovat
Jordi Alba

Tak on nepíše, že bude hrát.

Reagovat
patas92

Depay už je teď lepší jak Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

My fakt nechceme kupit DM? Vam fakt nepride Busquets ako vyslovene brzda v tíme? S nim mame kontrolu nad zapasom ked hrame proti Levante doma, ale s ťažšim superom nieje ani kontrola ani presing ani rychlost a vyslovene je stred pola extremne priepustný s Busquetsom.

Reagovat
Tombull

Chcem,ale nemáme za co.

Reagovat
rominhoFCB

Mna by zaujimalo, ako by sme vnimali vykony Busquetsa(a nie len jeho), keby nas trenoval nie Koeman ale Guardiola. Ci lepsia organizacia hry by ich vykony neposunula vyssie.

Reagovat
2miguel1

Busquets ma 33 rokov. On už fakt nema na futbal vo vysokom tempe. Jednak je nauceny na ten jeden styl futbalu a nic na nom nebude menit. Jeho nedostatky uz aj vo fyzickom fonde sa daju zakryt este v 3-5-2 ale videli sme, ze my potrebujeme hrat 4-3-3 ( viď El Clasico )

Guardiola ma v time len mašiny, co odohraju vo vysokom tempe cely zapas. My tam potrebujeme v strede hrača, co beha cely zapas vo vysokom tempe, nie vyklusom ako Busquets

Reagovat
LAM

Nico

Reagovat
patas92

Ne.

Ne.

Ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele