Real je v odvetě pořád favoritem, řekl kouč Barcelony Xavi navzdory úvodní výhře

03.03.2023, 11:07
Aktuality
Xavi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
Billy McClane

Strasny alibista tento clovek. Podobne ako jeho ucitel Guardiola.

Reagovat
sergi

Niekto to volá "mind games" niekto "alibizmus". A jasné, že to robia len oni dvaja.

Reagovat
Rezan

Tohle jsou mindgames pro slaboduché. Je to úplně trapnej kec

Reagovat
Agent z Melmacu

mind games z alliexpressu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ACSeRw!n

katalanska mentalita

Reagovat
iamek

Reagovat
patas92

Tak asi má pravdu s tím, že je Real favoritem, když podle Ancelottiho jste hráli dobře a měli jste lepší kontrolu, ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Eichel

Zranení sú Pedri, Dembelé či Lewa... Real tým favoritom proste je.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz Barcelona hraje doma a vede 1:0 ?

Reagovat
Eichel

Tak ani s Almeriou ani s Valenciou to žiadne terno nebolo a ten tím je bez Pedriho a Dembelého, pričom Pedri je dosť kľúčový. Ja mám docela dost stiahnutu rit z Realu aj keď sa hrá na NC. Keby boli obaja fit a Lewa vo forme, tak je to o inom.

Reagovat
Billy McClane

Pokial viem, tak na odvetu by uz mali byt fit.

Reagovat
Eichel

iba Lewa nie? Pedri bude stále zranený a bez neho je tá záloha o dosť slabšia a Dembelého očividne nechcú na Real riskovať, pre jeho krehké zdravie

Reagovat
Kejza

vzhledem k tomu, s jakou sestavou tu výhru na Bernabeu ukopal, je to dost pravda... kdyby je Real přejel, nikdo by nemohl říct ani popel

Reagovat
Billy McClane

Ale od hovori o odvete

Reagovat
Kejza

tak to třeba zkus pochopit tak, že ten výsledek byl možná spíš velkou dávkou štěstí.. takže vnímá, že Real je furt favorit. co na tom není pochopitelnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo pls Vychvalovat to, ze jsme kontrolovali zapas a oni meli maly drzeni mice je tak trochu.. barcelonske. Tady fakt neni co chvalit. Realita je takova, ze jsme ani jednou nevystrelili na branu.

Reagovat
king23

Souhlas, nicméně to, že jsme nevystřelili ani jednou na bránu je blbost ne? Jasně si vybavuji střelu Valverdeho zpoza vápna, když si zpracovával nějaký odražený míč.

Reagovat
Aldist

Do té statistiky se počítají jen střely mezi 3 tyče, a pokud si dobře vybavuju, tak Valverde střílel vedle.

Reagovat
king23

Nee, tohle zcela určitě letělo na bránu. Akorát teda přímo do rukavic Ter Stegena.

Reagovat
EaP

Carlo je kráľ. 99% zápasov je Real mužstvo, ktoré nemá ani 40% držanie lopty a nepočul som, aby povedal, že super bol lepší. Ale nič. Mňa to v podstate nemusí zaujímať. Dôležité je, že máme teraz mesiac na odvetu, vrátia sa nám zranený hráči a Real bude mať o 3 zápasy v tomto období viac. Je to síce celkom smutne konštatovanie, ale v kontexte kvality našej lavičky, prebiehajúcich zranení kľúčových hráčov je asi dobre, že sme z Európy vyleteli a môžme sa naplno sústrediť na ligu a Copu. Ak sa nám podarí získať titul a pohár, plus superpohar tak s troma titulmi na konte to bude viac ako veľmi dobrá sezóna.

Ale mal by sa Carleto zamyslieť. V podstate s kompletnou zostavou nedokázal poraziť Barcelonu s naopak zdevastovanou základnou zostavou. Veľmi som zvedavý, čo vymysli na odvetu. Ale tam veľa možností ako rzpekvapit ani nevidím. Ak nezahrá dobre Vinco, celý Real je neškodný.

Reagovat
Well

Stačí mi druhá věta, abych vyhodnotil, že budeš velký odborník nebo velmi objektivní. Situace, kdy Real neměl ani 40% držení míče nenastala tuhle sezónu ani jednou.

Reagovat
madridcan

On je inde...Mr.Proper predpokládam

Reagovat
Well

Hrajeme právě tu strašnou obehravanou, kdy je často držení kolem 70% a nic z toho.

Reagovat
madridcan

V prípade EaP Xavi vyhral 4 zo 6 Clasic na Bernabeu...tak o čom sa bavíme? Jesse Pinkman. Hotovo

Reagovat
EaP

Síce máš pravdu, 4 z 5

Reagovat
madridcan

BERNABEU ty dement! Že ste ako hostia v Arabských krajinách, tak to nie je Bernabeu. Ani Košice neboli doma v Ličartovciach.

Si sa namotal na bratislavské zvyky

Reagovat
Dayman

Pls, ten prvni 0-1 zapas je z pratelaku ve Vegas a vyhra 1-3 je ze Saudske Arabie.

Reagovat
EaP

Vaše zápasy nesledujem. Zle som sa vyjadril. Narážal som na 99% vzájomných zápasov kedy je fakt ojedinele, ak prekročiť hranicu 50% ak vôbec.

Reagovat
Well

Já mám raději přímočaré útoky než to obehrávání, takže statistika držení míče je pro mě obecně irelevantní a nesvědčí to moc o tom, který tým je lepší.

Reagovat
Unique

Každej špil je jinej...

Reagovat
marke7

Fati by mohl přestat nosit v podpaží melouny a začít makat. Hrozné, co se stalo s tímhle klukem.

Namachrovaný fracek s č. 10 na zádech co si myslí, že mu u nohou leží svět. Nechápu u něj tento syndrom primadony.

Reagovat
Petrinho17

On je úplne mimo. Absolútne bez záujmu. V súbojoch nulový, končia u neho všetky akcie. V prípade ponuky nad 40M jednoznačne predať (ak to je ochotný samozrejme vôbec niekto dať).

Reagovat
Salfovic

Melouny ?

Reagovat
Front hell

Nebo ježky. Význam stejný

Reagovat
Salfovic

Já jsem tohle úsloví neznal.

Reagovat
Front hell

Fakt? Najednou uvidíš kolik pašeráků melounu kolem sebe máš

Reagovat
Gazdo

A to ma vsetci vysmievali ked som par rokov dozadu vravel ze za 100 mega by som ho strelil keby to dal niekto. Kazdopadne odpovedou na tvoju otazku je to ze mu vsetci stale vtlkaju do hlavy ze ma byt vynimocny. Dostal 10, neskutocny plat a doveru

Reagovat
Petrinho17

105M ponúkol hneď po tej 1.sezóne Manchester united a Barcelona to vtedy hneď odmietla.

Reagovat
Neutron

dakujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tím svým alibismem v podstatě říká, že své hráče nepovažuje za dostatečně kvalitní na to, aby v domácí odvetě dotáhli náskok ze hřiště soupeře.

Reagovat
eibe

Reagovat
patas92

Ty si jiný meziřádkový čtenář

Reagovat
Raul=Real

Sa budeme utešovať ze sme mali vyssie drzanie lopty…ja tlieskam Carlo

Toto ze sme mali DOMA presne 0 striel na branu a 0 cistych golovych sanci, je asi nepodstatny fakt

Reagovat
patas92

"Musíme toto utkání zopakovat i na Camp Nou" prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kejza

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Carlovo vyjádření..

Reagovat
2miguel1

Do odvety už aj s Pedrim Lewom Osmanom a Christensenom. Čo ma začina vytačať je extremna tragickosť všetkych kridel. Ak Arsenal ponukal 70m€, tak sme hlupaci, jemu vyjde 1/20 akcii. Ferran je mentalne 10 rocny chlapec a Fati to je uz aj škoda nieco pisať. Dufam, že sa nam podari predať aspoň jedneho z tej trojice, idealne aspon dvoch, sen vsetkych troch. Uvidime, či sa nam vrati Messi ale ja by som uvital aj takeho Kvaru.

Inak ostatok Gavi je milačik, presne taketo tipy hračov potrebujeme, bojovnik, aj trochu zmrd, ale to vôbec nevadi. Frenkieho stroj začina naplno fungovat, extremne dobry, Araujo asi škoda reči, top top top a Kounde je na stoperovi takisto top.

My ked mame trenera, ktory dokonale rozumie čo a ako mame hrať, najma v Španielsku nebudeme mať konkurenciu. Už z tych par zapasov pod Xavim je vidno, že Real na nas zasa nebude mať. V tej Europe ale treba ten štyl upraviť, tam teraz zasa Real nema konkurenciu.

Reagovat
USA_osloboditel

Do toho Gaviho keď dakto trochu zajede už leží, byť tam pár po papuli. Nedávno ste prehrali pod ním Clasica takže skrot lebo na rozdiel od vás, Real ma prachy na omladenie aspoň.

Reagovat
Messiáš

Kdyz odignoruji ty vyblitky kolem..., jake pozice konkretne potrebujeme omlazovat ? Pominu-li, že mimo hrot se nám daří omlazovat i dost scoutingem a akademií

Reagovat
USA_osloboditel

My potrebujeme omladzovat a naša akadémia vyhrala LM juniorov, to že nedostávajú šancu je chyba manažmentu. Čiže tých za zenitom Carvajal, Modric a Kroos či Benzema už nie sú čo bývali.

Reagovat
Messiáš

Já kvalitu vaší cantery nezpochybnuji. Máte tam zajímává jména. Líbí se mi ten Rodriguez, Nico Paz, Pol Fortuny, Paulo Iago. Vezmete zpět Brahima a možná půjdete i po někom jako je Bellingham. To ale neponižuje naše možnosti, i kdybychom snad nemohli nikoho podepisovat. Myslím, že poslední roky ukázaly, že si dokažéme chytrým scoutingem a akademií pomoct skoro na každé pozici

Reagovat
Luc-Luc

to je typicky alibismus, odporny alibismus

Reagovat
Messiáš

On ten titulek je ale mnohem nadsazenejsi nez jak to na te tiskovce rekl. Po precteni titulku jsem si rikal to same, ale mohlo se s klidem vzit cokoliv jineho a pouzit, aby to nebilo tolik do oci

Reagovat
Rizek

Přesně.

Místo tohohle titulku tam mohlo být, že je Carlo spokojený, ikdyž nevystřelili na kasu a chce to v odvetě zopakovat. A za kokota by byl Carlo.

Reagovat
Bakary3

To je kokot že už to ani vtipný není

Reagovat
Kenneth

Vždycky byl no. Jim tam chybí už jen vrchní curak Piqué jako prezident a jsou jasný.

Reagovat
dextroza_m

Tak hlavne, že ty jsi v pohodě ty brepto.

Reagovat
Rizek

Přečti si všechny ty vyjádření. Ne jen nadpis.

Reagovat
Bakary3

Já to četl.

A zapadá to do jeho obvyklého alibismu.

Hlavně, že často mívá prohlášení, že si hráči musí uvědomit, že hrají za Barcelonu, nejvyšší standardy, víc není, ale je to posranej alibista a jeho vyjádření odpovídají trenérovi tak asi Getafe

Reagovat
Kejza

až na to, že opory jsou zraněný a sebevědomí po dvou porážkách pochroumaný.. takže ukopanou výhru 1:0 na Bernabeu považuju s tou sestavou v podstatě za příjemný překvapení. Carla bys s těma kecama o "kontrole hry" moh vyliskat za alibismus úplně stejně, ne?

Reagovat
Unique

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele