Real Betis propustil Rubiho, tým povede Alexis Trujillo

21.06.2020, 09:38
Aktuality
Španělský Real Betis Balompié už netrénuje Rubi. Sevillský klub se jej rozhodl po sobotní porážce 0:1 s Bilbaem propustit. Mužstvo do konce sezony převezme Alexis Trujillo, který dosud pracoval pro klub jako sportovní koordinátor.

"Vedení Realu Betis dnes rozhodlo o tom, že první tým nově povede Alexis Trujillo. Tým povede do konce sezony. Klub chce poděkovat Joanu Francescu Ferrerovi Siciliovi "Rubimu" a jeho realizačnímu týmu za všechny služby a přeje všem to nejlepší do budoucna," napsal Betis v prohlášení.

Trenér Rubi doplatil na sérii deseti zápasů, během kterých pouze jedinkrát vyhrál, ale především na dlouhodobě podprůměrné výsledky i výkony. Ambiciózní Betis je v tabulce LaLigy až na čtrnáctém místě s osmibodovým náskokem na sestupové pozice.

Čtyřiapadesátiletý Trujillo je bývalým hráčem a kapitánem Verdiblancos. Za klub odehrál 264 utkání. Na lavičce Betisu už byl ve dvou závěrečných utkání sezony 2016/17.

Autor: Jiří Fišara / realbetisbalompie.es

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolo načase. S kádrom, aký Betis má, by sa dalo bojovať o európske poháre.

Reagovat
LeonardoUžoa

Škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele