Razgrad neví, kde by hrál odvetu play off o Ligu mistrů

07.08.2013, 21:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A to je takový problém se dva týdny předem domluvit a první zápas odehrát doma?

Reagovat
smazaný uživatel

predsa zalezi na tom co k tomu povie super. dohoda je mozna vzdy UEFA s tym nerobi problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit soupeře, který by dělal problémy (v případě, že by měl stadion k dispozici). Vždyť v tomto případě by hrál odvetu doma, což je prostě výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, vacsina to takto berie ale teraz stoji vec tak ze Razgrad by o tuto "vyhodu" mal prist a tak spekuluje. pritom zbytocne ved cez Slovan presiel odvetou doma, cez Partizan vonku.

bude zalezat koho dostane, Razgrad nema vela fanusikov a keby mali hrat v Rumunsku tak stratia aj tu malu podporu. lepsie je potom zacat doma a nespekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si to umum predstavit, protoze zacinat na hristi soupere je vyhodnejsi

Reagovat
discarda

Koukam ze zdejsi ortodoxni pils fans , maj velky potize s chapanim prostejch vet. Nejdriv se dolar vedle v clanku , pulhodiny zamysli nad smyslem vety : suma se může vyšplhat minimálně na 280 milionů korun a ted tvuj skvost , nastesti me to ale neprekvapuje :)

Reagovat
discarda

No ale lepsi je hrat prvni doma a odvetu na neutralni hristi ne

Reagovat
smazaný uživatel

sparte taky naridili vymenu poradi zapasu, tak nevimproc by to nemohli udelat ted

Reagovat
Pokahontas

Tenhle problém mají na svědomí nepřiměřeně přísné nároky UEFA.Předkolo Ludogorec doma v Razgradu hrát může,a hlavní soutěž ne?To je fakt uhozený pravidlo

Nemají tamsnad trávník a branky?Nějaké to zázemí pro novináře by se tam asi taky s trochou dobré vůle našlo.Hlavně že se má fotbal hrát pro lidi

Reagovat
Pokahontas

Mimochodem-jako by se nemohl ten koncert přesunout na pár set metrů vzdálený Stadion Bulharské armády...Koncert žádné požadavky UEFA splňovat nemusí!

Reagovat
smazaný uživatel

stadion bulharskej armady nesplna kriteria. od veci by nebol georgi asparuchov keby ho nezacali prerabat (viac tu: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=855122&page=11). skoda, ze lazur v burgase sa nevie prerobit, to je pekny stadion

Reagovat
smazaný uživatel

koncert

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele