Rayo se v LaLize pokusí zachránit jeho bývalý kouč Paco Jémez

20.03.2019, 20:59
Aktuality
Paco Jémez se podruhé v kariéře stal trenérem madridského Raya. Osmačtyřicetiletý kouč se do hlavního města Španělska vrací po téměř třech letech a před sebou má jasný úkol - udržet skromný celek v nejvyšší soutěži...

Rayo v letošní sezoně jako nováček dlouho tápalo a formu nabralo až na přelomu prosince a ledna, z pěti zápasů tou dobou vydolovalo třináct bodů a opustilo sestupové pozice, následně ovšem přišel opět výkonnostní a především výsledkový pokles. Tým prohrál sedm zápasů v řadě, propadl se na předposlední příčku a reakcí se předevčírem stalo odvolání Míchela.

Jémez Rayo vedl již v letech 2012 až 2016 a po jeho sestupu odešel do Granady, následně neúspěšně zkoušel štěstí v mexickém celku Cruz Azul a Las Palmas. Vedení s ním počítá na delší dobu, obě strany uzavřely spolupráci do června 2020.

Jémez před sebou má poměrně náročný úkol, do konce letošní sezony zbývá deset kol a ztráta jeho staronového zaměstnavatele na sedmnáctý Valladolid činí už šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů, zákaz vkládání jakékoliv reklamy a spamu. Provozovatel webu si vyhrazuje právo na mazání komentářů porušujících tato pravidla, nebo jinak nevhodných. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou Paka

Reagovat
Zark

vtipek

Reagovat
smazaný uživatel

Za mlhou tak hustou že by se dala krájet....

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=1kfXJs0daCU

Pod ním byla s Rayem vždycky sranda. I v devíti odmítali bránit

Reagovat
vitecek15

To vypadá, jak kdyby někdo hrál Fifu na druhou stranu má tady Rayo krásné dresy. Jako nikdo jinej.

Reagovat
misinho7

to bol zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele