Raúl García pokračuje v Bilbau, Athletic s ním prodloužil kontrakt

09.05.2022, 17:20
Aktuality
Raúl García (© AFP)
Raúl García bude ještě rozšiřovat svou už tak bohatou sbírku startů ve španělské nejvyšší soutěži. Útočník dokončuje sedmou sezonu v dresu Athleticu a vysloužil si prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců, vedení dnes vše oficiálně potvrdilo...

"Raúl García stráví v Athletic Clubu ještě jednu sezonu. Útočník díky výkonům na trávníku splnil podmínky, na jejichž základě byla aktivována opce na prodloužení kontraktu v Bilbau do června 2023," oznámil baskický klub v oficiálním prohlášení.

35letý fotbalista dlouho operoval ve středu zálohy, aktuálně nastupuje na pozici útočníka a ve španělské lize odehrál už 551 zápasů. V průběhu letošního ligového ročníku v tomto ohledu předstihl Lionela Messiho, Manola Sanchíse, Paca Buya, Eusebia Sacristána a naposledy Raúla, před ním jsou už pouze Joaquín (597) a Andoni Zubizarreta (622).

García za sebou má angažmá v Osasuně a Atléticu Madrid, s nímž se v sezoně 2013/2014 stal mistrem španělské nejvyšší soutěže. Jednou triumfoval i v Evropské lize a Copa del Rey.

Autor: Tomáš Pavlík / athletic-club.eus

Komentáře (1)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele