Rashica přestoupil z Werderu Brémy do Norwiche

22.06.2021, 17:55
Aktuality
Norwich City dotáhl příchod Milota Rashicy. Kosovský reprezentant k nováčkovi Premier League přestupuje z Werderu Brémy, jenž má vyinkasovat 11 milionů eur...

Rashica se na sever Německa dostal před třemi a půl lety z Vitesse Arnhem a po prvním půlroce se zařadil k brémským oporám, načež byl opakovaně spojován s odchodem.

K tomu měl Rashica blízko před rokem, kdy o jeho služby usiloval zejména Leverkusen, nakonec však z chystaného transferu sešlo a 24letý křídelník se potýkal se zraněními. Nevydařená sezóna nakonec vyvrcholila sestupem tradičního německého klubu.

Rashica podle očekávání ve 2. Bundeslize působit nebude a také vzhledem ke končící smlouvě odchází do Norwiche City, kde podepsal smlouvu do roku 2025.

"Milot nás nedávno požádal, že by chtěl opustit Brémy. U nás se během uplynulých tří a půl let velmi dobře rozvíjel, přestože v minulé sezóně nedosáhl svého potenciálu. Vždy jsme říkali, že pokud dostaneme odpovídající nabídku, jsme ochotni Milota uvolnit. K tomu nyní došlo a tento přestup je důležitý pro finanční stabilitu klubu," řekl brémský sportovní ředitel Frank Baumann.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (447)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele