Rashford zůstává v Man Utd, prodloužil do roku 2023

01.07.2019, 15:25
Aktuality
Manchester United si předčasně pojistil služby Marcuse Rashforda. Anglický reprezentační útočník, který je odchovancem Red Devils, podepsal nový čtyřletý kontrakt s roční opcí...

Rashford začal za Man Utd nastupovat v sezóně 2015/16, přičemž tehdy v jedenácti ligových zápasech vstřelil pět gólů. Od té doby nastupuje za mateřský klub pravidelně.

Nejpovedenější byly z pohledu 21letého útočníka poslední dvě sezóny, ve kterých shodně vstřelil 13 soutěžních gólů. Během předchozího ročníku si deseti trefami vylepšil střeleckou bilanci v Premier League.

"Do Manchesteru United jsem přišel v sedmi letech a od té doby je pro mě tento klub všechno," řekl Rashford. "Udělám maximum pro to, abych tomuto klubu pomohl k úspěchu a návratu tam, kam patří," dodal útočník.

Od roku 2016 je Rashford členem anglické reprezentace, za kterou do této chvíle odehrál 32 mezistátních zápasů s bilancí sedmi gólů.

Autor: Jiří Vojík / manutd.com

Komentáře (426)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele