Rashford v lize poprvé od července skóroval na Old Trafford

30.12.2020, 14:43
Aktuality
Marcus Rashford (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
Vánoční owník

Lol, tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
tnt03

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol píšou jenom tragédi

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/LUFC/status/1344027568484343814

tohle zacina taky zit zajimavym zivotem.

Na Amazonu byla jako pundit Karen Carney, rekla tam, ze Leeds postoupil diky Covidu a tak, viz video v tweetu. Coz se muzeme asi bavit, ze je trochu hloupej koment a neni to tak uplne pravda a tak.

Ale Leeds se rozhodl to vypichnout, ze jako: koukejte jaka je to blbost.

No a to zacina byt trochu problem. Behem poslednich deseti dnu tu bylo po te porazce od nas docela dost lidi, kteri rikali jak musi zmenit styl ahrat jako Big Sam a tak (trochu prehanim, ale padlo i tohle), coz jsou daleko vetsi kraviny nez rekla Carney, ale to se rozhodli ignroovat... pak placne kravinu zenska a...

Reagovat
smazaný uživatel

No, co si budeme povídat, Carney mluvila strašný blbosti, tak až se potom nediví.

Reagovat
Busby babes

coz o to asi uplne nejde. strasny blbvosti mele spousty punditu kazdej tyden a ofiko klubovej ucet se z nich nesnazi idioty udelat, tak proc ted jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba protože tohle je snad největší blbost, kterou kdy na adresu Leedsu řekl? Osobně mi to přijde horší než napsat, aby hráli jako Big Sam. Však ta pomatená ženská zpochybňuje těžce vydřený postup.

Reagovat
Lacko_Boh

pozor, toto nemozes vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Busby. Kdybych mu ale napsal, že jsem černá holka, vyhrát mě nechá.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

*Cerna holka z Manchesteru. Vtedy by si mal sancu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

on to ma strašne prekrutene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

“They outrun everyone and credit to them. My only concern would be: would they blow up at the end of the season?’ We saw that in the last couple of seasons and I actually think they got promoted because of Covid in terms of it gave them a bit of respite. I don’t know whether they would have gone up if they didn’t have that break.”

vazne? ja ti nevim... Kdyby rekla: United skoncili treti diky Covidu, prootze meli pauzu, nabrali sily a vratili se jim hraci, byla by to picovina?

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa končí, když mu přeskočí. Je jedno, jestli na začátku, či konci sezóny....

Ženská plácá

Reagovat
Freedo

Což není pravda. Projeď si vlákno. Víckrát jsou tam zmíněná jména, která LU acc okomentoval ve stejném duchu a je jich celkem dost.

Reagovat
Busby babes

ja tam odkazy na dalsi tweety Leedsu nevidim...

Reagovat
Freedo

Tady jsem ti našel dva příklady, bylo by toho víc, takže Carney nebyla jediná, jak se tu snažíš naznačit. Ten účet se tak chová pravidelně. Jestli by to tak mělo být, to nehodnotím.

https://www.birminghammail.co.uk/sport/football/football-news/leeds-united-aston-villa-agbonlahor-19158499

https://www.leeds-live.co.uk/sport/leeds-united/leeds-tim-sherwood-tweet-newcastle-19477484

Reagovat
Busby babes

dik. ale jen teda, nikde se nesnazim naznacit, ze to Leeds neudelal predtim, dokonce jsem pridal komentar F365 kde to i zminuji. Porad plati, ze si za minuly tyden vybrali jen tu Carney i presto, ze nerekla v zasade nic tak hrozneho a ze jen minulej tyden padlo na adresu Leedsu daleko vic picovin, presto se rozhodli predhodit davu zrovna ji... Kazdopadne debilni je to v kazdem pripade.

Reagovat
Freedo

Já jsem předtím neviděl těch 10 dní a myslel jsem, že to bereš obecně. Sorry. Každopádně tyhle případy z minulosti naznačují, že to není nijak cílený na konkrétní skupiny. Zaměřit se na ní mohli, protože live výstup na TV má mnohem větší dosah, než když někdo něco plácne na Twitteru a tudíž víc ovlivňuje obraz klubu.

Reagovat
Lacko_Boh

kristepane

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/leeds-karen-carney-tweet-twitter

Now, there are a few things to cover with this. First, does it matter that Carney is a woman? Yes and no. No, because an official club account shouldn’t really be singling out and targeting pundits for criticism and abuse anyway – that’s our job. It’s cute when we do it. We’re punching up, not down. It is, in fairness, worth noting that the tweet was not out of character for the Leeds social #brand. But yes, it also does matter that the pundit in question is Carney, because it dramatically changes the response to the tweet in entirely predictable ways.

F365 vyborne, opet.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú ale picoviny

Reagovat
Acquanni

Já teda nevím, první jsem shlédnul video a pak jsem přemýšlel, co se jako řeší. Pak se tu dočtu, že vlastně Twitter LU dělá z chudáka ženy hloupou a terč, a to protože je to žena Ty to bereš z pohledu "Udělali to tak protože to řekla ženská". Přitom jak se řeší níže, LU Twitter takhle zareaguje častěji. Mě přijde dost blbý, že když si dovolí reagovat na ženu, musí to být hned ten důvod proč tomu tak je. Co když třeba reagovali jen na blbost a bylo jim u zádele, jestli to řekla ženská, chlap, nebo klidně tučňák. To, že bylo řečeno více blbostí na adresu Leedsu na tom nic nemění, holt si správce jejich profilu zvolil tohle jako největší blbost, ale proč to musí být hned nutně braný jako "protiženský" akt? Samozřejmě to nevíme, může to být blbec který si jen chtěl udělat terč ze ženský, ale když to nevím, nevyvozuju tak automaticky Můžou vypíchnout sto reakci na blbosti a není problém. Jeden kde figuruje ženská a už je to problém, přes čáru, sexismus?

Reagovat
Busby babes

viz vejs. Me to prijde obecne dost spatnej zpusob komunikace. A zvlast po vyhre 5:0.

A proste reakce na zenskou budou jiny nez na chlapa a to melo adminovi LU dojit. velmi dobre to popisuji v tom clanku z F365. ale holt Leeds...

Za sebe uz jsem jen dodal, ze picoviny o Leedsu treba po zapase s nama mlel kde kdo a reakce nebyla zadna, so...

Reagovat
Acquanni

Jasný, o tom, jestli to je nebo není dobrý způsob komunikace se nemusíme bavit, tomuhle taky nefandím. Nějaký reportér/ka je pro klub upřímně bezvýznamná záležitost a neměli by mít potřebu to řešit. Ale holt média a sociální sítě v dnešní době takhle fungují, i takové seriózní kanály/zdroje sdílejí memes, reakce, hlouposti atd. Prostě to táhne, sdílí se to, mluví se o tom.

Ale právě o tohle jde mě. "Adminovi mělo dojít, že na ženskou budou reakce jiné než na chlapa". Proč? Vždyť je v pořádku, když si v tomhle případě admin vybere "blbost k reakci" bez ohledu na pohlaví toho, kdo jí řekl. Mě se nelíbí, že by si neměl dovolit něco člověk říct/napsat proti jen protože by to řekl proti ženský. Když řekne chlap blbost a někdo to vypíchne, je to vlastně ještě ok, ale v tomhle případě je to problém?

Reagovat
Busby babes

tka ja to tu sdilel vickrat, treba ESPN neco podobneho taky zkouseli vuci nam, bylo to imho taky trapny pokus o banter, coz nevim, jestli by mela byt uloha tehle uctu. Ale ok, jeste je to vuci klubu jako takovemu, ne vuci konkretnimu cloveku, na ktereho se pak sesype dav stylem, ze musi pomalu zrusit socialni site... A ze se to stane, je uplne jasny a ty lidi, co delaji socky klubu PL by to melo dojit...

A k tomu zenska... jak rikam, imho to velmi dobre popsali v tom clanku vejs: Now, there are a few things to cover with this. First, does it matter that Carney is a woman? Yes and no. No, because an official club account shouldn’t really be singling out and targeting pundits for criticism and abuse anyway – that’s our job. It’s cute when we do it. We’re punching up, not down. It is, in fairness, worth noting that the tweet was not out of character for the Leeds social #brand. But yes, it also does matter that the pundit in question is Carney, because it dramatically changes the response to the tweet in entirely predictable ways.

Of course we all enjoy pointing out when, say, Tim Sherwood says something arse-crunchingly thick. Now we’d still suggest an official club account should steer clear of taking him publicly to task, but you can also be fairly confident that if a club did tweet about Sherwood it wouldn’t lead to responses saying this is why men shouldn’t be allowed to talk about football, that men make useless pundits, that employing a man like Sherwood is simply political correctness gone mad, that it’s box-ticking, and that he should stay in the kitchen where he belongs. It’s Tim Sherwood and it’s Twitter, so there definitely would be some personal abuse in there to be fair – which is why it’s a bad idea for a club to get involved in this sort of caper full stop – but even with someone like Sherwood it would be a minuscule amount compared to that Literally Any Woman would suffer for the same ‘crime’.

Reagovat
Busby babes

a moje pointa byla prave o tom, ze teda zrovna v posledni x dnech se v novinach i TV psalo o dost vetsich kravin na tema jak musi Leeds prestat hrat tak jak hraje, protoze od nas dostali sestku... a pak si vyberou tohle, coz ani neni blbost. pomohla Leedsu pauza? velmi pravdepodobne ano. Driv meli konce sezon spatny, protoze odesli, ted meli mesic pauzu, kde mohli nabrat sily...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně frustrující hráč. Během jedné akce je schopen v plné rychlosti obejít tři protihráče a pak podělat přihrávku na tři metry.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kvalita" odchovanca ako za starych cias Macheda, Obertan, Januzaj...vsetko to mali byt buduci Ronaldovia Ale tak aspon v ramci mesta sa moze cez plot pozerat na Fodena a hadam aj priucit sa futbalu

Reagovat
Neutron

Kvoli takejto blbosti si zalozit ucet...

Reagovat
smazaný uživatel

k veci

Reagovat
Neutron

lebo reagovat k veci na cloveka co ide porovnavat Rashforda s Obertanom, Machedom atd. nema absolutne zmysel.

A k tomu Fodenovi...ako Foden je fajn futbalista, ale porovnavaj ked aspon cosi Foden odohra. Takze tolko k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

no nato,ze Foden "nic" teda neodohral, ma 3x viac trofeji ako cele MANU dohromady za poslednych 5 rokov :)

Reagovat
Neutron

Rashford cez 1200 minut vs Foden slabych 500 minut odohratych. Trollis uplne nasilu na toto si si fakt zakladat ucet nemusel, takych ako si ty je tu dost a kvalitnejsich.

A k poctu trofeji sa opat nema zmysel vyjadrovat pretoze sam si uvedomujes aky si blb.

Vsetko dobre do Noveho roku Ti prajem

Reagovat
smazaný uživatel

To,ze ti niekto udava jasne fakty,co sa ale tebe nepacia,nie je troolenie. Foden ma odohratych spolu 1200m, Rash 1700,ale je mi jasne ze si si vytiahol tu statistiku,co sa ti hodi - no nevyslo Trofeje su dalsi holy fakt,ale tak chapem,ze v obdobi sucha MANU je lepsie pred tym zatvarat oci. A invektiva si nechal pre rodinnych prislusnikov,ked to znova nebudes zvladat.

Reagovat
Neutron

Vidim, ze ohybanie faktov ti robi dobre a aj vymedzenie casoveho useku, ktory ti je pohodlny. Foden proste v City ligu velmi nehrava, ze tu argumentujes minutami v pohari, kde vela timov setri hracov A-cka je celkom zjavne a na to co tu z neho ides ty robit je to proste malo. O tych trofejach opat len strielas uplne niekam do slepa, pretoze jeho ucast na tych trofejach taktiez nebola nijak zavratna a ziskali by ich aj bez neho. Ja nemam problem s trofejami City, ropaci z druho az tretoligoveho timu urobili majstra Anglicka - v pohode vyhrali to na ihrisku, United maju slabsie obdobie znova ok to sa stane kazdemu klubu, ja na taketo veci haklivy nie som, fandim United ovela dlhsie ako si ty vobec zistil, ze existuju nejaky City, takze uz som z pohladu fanusika zazil okrem dvadsat rokov uspechu aj slabe obdobie takze tieto tvoje podprahove vyrypovacky su mi totalne u riti.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tomu jak se chovat jako debil...zrovna Foden je největší špína...to že porušil ty covid pravidla, to bych ještě asi pochopil...ale to, že se někde kurví a má doma těhotnou ženu...to je sviňárna největší

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja nemoralizujem povahu Rashforda. Ako clovek klobuk je vyborny, pomaha nadacii a v tomto smere by mohol ist prikladom ostatnym mladym. Ale kvalitu ako fotbalista moc nepobral, taky lepsi Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

* ako clovek, klobuk dole, je vyborny

Reagovat
iamek

Co je zač ten Aarons, kterého chceme přitáhnout už v Lednu ? 20 let, RB, Angličan ... Dalot by tím pádem šel určitě na přestup do AC a Williams má tím pádem asi smůlu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela velký talent. Divil jsem se, že po něm někdo neskočil, když šli dolů. Dopředu je určitě lepší než AWB, takže by to byla slušná konkurence. Williams by pak šel asi na hostování do Southamptonu/Leverkusenu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.redd.it/efbqs5oj78861.jpg

Tak kdy začne šaškárna s Ramosem?

Reagovat
Busby babes

ja tam vidim navrat Depaye!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi čeká s Wijnaldumem na Barcu, pokud tam teda vydrží Koeman do léta

Reagovat
smazaný uživatel

pls nastoupi ješte Ozil za Arsenal? fortuna na to vypsala kurz 13

Reagovat
Mastný Chobot

Nie

Reagovat
Tolstobik

Z toho seznamu za to stoji tak ti dva z AC, jinak o nicem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jako sorry ale k tomuhle článek?

Reagovat
Lacko_Boh

typek zachranil miliony deti od hladu

Reagovat
Busby babes

proc ne?

Reagovat
Vsadim gule

O článek nejde. Ale o komentáře..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec..

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně dlouhá doba. Jakože hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak odstráni zo svojej hry tie Naniovske návyky, tak bude úplný top.

Reagovat
nani92

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele