Ranieri nechce odstoupit od kormidla AS Řím

19.02.2011, 17:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
Kenneth

Snad se ještě zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sbal se a běž. Ten antifotbal je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ako fanusikovia vedie zmenit nazor na trenera v priebehu par mesiacov....Ranieri a Ancelotti su toho prikladom, kym Carla minuly rok velebili do nebies spolu s Drogbom tak teraz by ich ''fanusikovia na tychto weboch ''najradsej poslali kade lahsie ....smutna realita

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci chtějí úspěch a pokud nepřijde, musí se toho svalit na hlavu toho, který za zodpovídá a kdo to má pod palcem. A trenér je vždy první v řadě na odstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by sa nerobit verdikt po jednej zlej sezone....

Reagovat
Kenneth

Fanoušci o kterých mluvíš jsou většinou analfabeti a glory hunteři.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne u chelseafans mi to pride na smiech, po double pride jedna nepodarena sezona a uz carlo von drogba nemas na to atd.... ubohost rovnako aj Ranieri minuly rok.... AS neni tym co bude vyhravat trofeje v nejakych pravidelnych intervaloch... su velkym klubom ale potrebuju majitela kt im bude schopny dat peniaze na posily ako to je u Interu ci AC ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Fanoušci o kterých mluvíš jsou většinou analfabeti a glory hunteři.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jste díky němu bojovali o titul do posledních kol, honili Mourinha a teď ho díky třem prohrám vyhazovat? Na 4. místo ztrácí 6 bodů a má zápas k dobru, pokud dohrávku vyhraje, tak je před Juventusem na pohárové příčce a 3 body od Lazia. To je fakt tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

AS ťažko naláka lepšieho trénera do svojich radov, takže by som sa ho určite nezbavoval....

Reagovat
RC

Proč by také odcházel?Trenér je to famozní!

Reagovat
$dolar$

Trener co nikdy nic nevyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

trapne ohrana hlaska

Reagovat
smazaný uživatel

V LM končí,příští rok tak EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho fandíš Shakhtaru?

Reagovat
Mihal

myslím že mu ani nefandí, iba si urobil konto aby mohol provokovať

Reagovat
smazaný uživatel

Na chatu je celkem casto a byl tam i v dobe pred zapasem v LM...

Reagovat
Mihal

tak sa mmu ospravedlňujem ak som ho urazil...

Reagovat
smazaný uživatel

nemás to jedno ? tento nick som tu uz davnejsie videl .... a ak mam byt uprimny nevidim na tom nic zle, ak by tak velmi chcel fandit tymu co vyhrava tak by to nebol S.Donetsk ale nejake BARCA , SUPERMESSI alebo nieco obdobne.... mne je Sachtar velmi sympaticky klub, mozno s najkrajsou arenou v Europe, s dobrym kadrom, bohatym majitelom ... takze maju vsetko co velky klub kt chce byt uspesny ma mat ....

Reagovat
Pipo123

zrovna jeho by som vinil najmenej, titul boja utopia a LM je stále reálna, takže by sa nemali fans AS strachovať, na ich mieste by som radšej protestoval proti vedeniu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, co je reálné, ale o to jaký hrajem fotbal + výsledky. To je bída, a ani ta soudružnost není vidět jako za Luciana!

Reagovat
Pipo123

tak ale má to zložité, každý hrá AS v rozhovore uvádza ako celý tým zhadzuje tá súčasná situácia okolo prevzatia klubu atd.. to už ani on moc nezachráni, do konca sezóny by som mu nechal čas, ak príde nové vedenie a dostal by niečo na prestupy, tak by to mohlo vyzerať inak, ale samozrejme taký Carlo by bol paráda. To nové vedenie má asi dosť financiíí nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mu by asi ani ty posily nepomohly. A ty jeho střídaní někdy.. Jo, vyšlo mu jedno jednou proti Laziu o poločase. Já myslím že jedinný hráč to řekl, a to Perrotta. Tak klub dostane asi Amík, ale co čekat? Bůh ví..

Reagovat
smazaný uživatel

A proto naháněl loni celou sezonu Inter a nakonec skončil o 2 body druhý s náskokem 10bodů na ACM? Kterej udělal serii zápasů bez prohry? Kdyby Spaletti neztratil 6 bodů v prvních 2 zápasech, tak je titul třeba v Římě...

Reagovat
DelPiero137

ja tiez neviem prist na chut Ranierimu. Ani v Juve ani v AS.

Minulu sezonu nahanalo AS titul lebo dostali novy impulz od noveho trenera. A stale to bola Spalettiho hra, hraci a skola.

Claudio stavia na hracoch a systeme ktory mu nechal predchodca. Nezapracoval ziadneho noveho hraca do systemu, nasadenie a bojovnost nie je taka ako byvala. A nezda sa ze by Ranieri chcel muzstvu vtlacit svoj system, zacat budovat muzstvo podla svojho (svoju taktiku, hracov).

Tie jeho striedania a cit davat silou mocou doveru najhorsim hracom v kabine je jeho obrovska slabina.

Je skoda aby viedol take muzstvo ako AS.

Reagovat
Alberto Aquilani

no suhlasim s polkou - fakt je , ze minuly rok ťažil zo Spallettiho práce , dal tímu ten nový impult , vtejto si už pretvára AS k obrazu svojmu a je to horšie . Navyše si vezmime , že Spalletti snad nikdy nedostal hrotaka , ak nepočítame Nondu :P , Ranieri dostal Toniho , Adriana a hlavne Borriella , a nevie ktomu absolutne prisposobit zálohu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že už není u Juve ... Tedka aby konečně vypadl i z AS !!!

Reagovat
Murtago

Fanoušci AS by mu měli líbat nohy za to, že jejich klub dovedl loni na 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

v Evropské lize doma se Šachtarem Doněck ... hrajou ještě LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme se pořád ohánět za tím, že nás loňskou sezónu dovedl na 2.místo. Letos si vzal sousto, že do týmu vloží jeho styl hry. A to se nedaří. A přesto že se to nedaří, tak se to pořád snaží do týmu vnucovat a sám vidí, že to prostě nejde. To už nastává situace, kdy už jsou samotní hráči z toho na prášky a horší se tak vztahy mezi nimi a trenérem, a to je špatně. Sice na italské scéně nevyhráváme tituly a trofeje pravidelně, jak tu někdo psal, ale vždycky od toho nemáme daleko. Když nevyhrajem titul, vyhrajem aspoň třeba ten národní pohár nebo superpohár a to se nestalo jednou. A tenhle fotbal pod ním a hlavně výsledky tomu nenasvědčují. A proto není divu, že většina chce aby odešel. Mění se čas a mění se i vztahy, tak to prostě chodí.

Reagovat
kopajda

PROBLÉM VŠECH CO NEUVAŽUJÍ...za špatné výsledky může trener...co má dělat volové když má takovou marodku a vedení týmu mu nekoupí hráče které bych chtěl a tady to začíná, na finanční stabilitě. A HLAVNĚ , trenér nemůže hýbat hráčum s nohama

Reagovat
smazaný uživatel

marodku? pokud vim tak na marodce je Adriano (kterej nás akorát stojí prachy za vejplaty) a Davídek (což je nejcitelnější ztráta) jenže takovouhle marodku už sme měli a dycky se ty hráči nějak nahradit. Navíc má k dispozici další hráče, který Luciano předtim neměl. Systém hry je žalostnej, pořád hrajem 4-3-3, jenže to je blbost, AS bylo dycky nebezpečnější po křídlech a ty hráče na to má, aby ten systém fungoval. Další věc jsou jeho nevypočitatelný střídání, ze začátku sezony kolikrát dal dolů Menez i když byl nejlepší na hřišti a ta hra pak šla šíleně dolů a kůli tomu jsme ztráceli body....na řišti je sice nejdůležítější forma hráčů, ale když ten či onene hráč hraje jinej styl než je zvyklej, tak je jasný, že ten výkon pude dolů

Reagovat
smazaný uživatel

To, že AS skončilo v minulé sezóně druhé není Ranieriho zásluha! Peklo v kabině si dělá sám a je to trenér, který snad nikdy nic nevyhrál a myslím, že dlouho nic nevyhraje !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele