Rangnick povedený vstup do sezony nepřeceňuje

24.08.2008, 19:45
Aktuality
Jenom jeden klub má po úvodních dvou kolech německé nejvyšší soutěže plný počet bodů a překvapivě to není žádný z adeptů na mistrovský titul. Dvě výhry si připsal pouze nováček z Hoffeinheimu, jeho trenér Ralf Rangnick ale vstup do soutěže příliš nepřeceňuje...

"Situace v ligové tabulce je pěkná, ale jsme dostatečně chytří a ne naivní, abychom si mysleli, že tomu tak bude až do konce," prohlásil Rangnick.

Hoffenheim v prvním kole vyhrál na hřišti Energie Cottbus, včera pak v duelu nováčků předčil Mönchengladbach. Jedinou branku duelu dal Vedad Ibisevic, který má na svém kontě již tři přesné zásahy.

"V první půli jsme nepředvedli ideální výkon. Naše poločasové vedení bylo spíše dílem náhody. Ve druhé půli už to bylo daleko lepší, vynutili jsme si chyby soupeře a vytvořili řadu šancí," řekl dále Rangnick.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Německé Blšany. Jak se mi ty vesnice bez perspektivy protiví. Jsem slyšel, že ten klub mezi fanoušky soupeře moc populární není.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco jako u nás Střížkov,akorát asi neukradli jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco jako u nás Střížkov,akorát asi neukradli jméno.

Reagovat
Arne

To teda není.

Ale maji docela dobré vyhlídky, skvělý trenér, Hopp to také dělá chytře, viz. tak akademie nebo co to tam zřídil... Narozdíl od Střížkova ale na ně chodí a budou chodit lidi, v tom kraji je velkej fanouškovskej potenciál, kousek od vesnice se staví třicetitisícovej stadion. Včera v Mannheimu bylo přes 26 tisíc, to je, tušim, vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

bez perspektivy? to si sebral kde prosimtě? jak řikal arne o akademii, tak to bylo to první co udělal v hoffenheimu, pak až začal budovat samotný tým, navíc hoffenheim hraje v mládežnickým kategoriích ve většině v prvních ligách...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou to takove Blsany v tom smyslu ze kdyz odejde sponzor tedy majitel tak klub bude v pr....

Reagovat
milan78

bez peněz to nejde nikde dejve

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla aji chelsea a taky nejsou z vesnice

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale chelsea uz je prece nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

jenže hopp neodejde, alespoň ne dobrovolně, je tam tušim od roku 1992 a k celému regionu má vazbu, protože odtamtud myslím i pochází a navíc by stačilo prodat ze eduarda a klub by se držel dlouho nad vodou a obasiho aby se z problémů dostal, třeba by spadli do druhý ligy, ale pak by se začli objevovat talenti z akademie

Reagovat
Arne

Hopp je odtamtud a v TSG jako mladej hrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele