Rangnick opouští Lipsko. V Red Bullu ale zůstane

04.06.2019, 09:35
Aktuality
Sportovní ředitel Red Bullu Lipsko Ralf Rangnick podle německých médií v klubu končí. Zůstane však věrný barvám Rudých býků a měl by být šéfem fotbalových operací společnosti. Konkrétně by měl mít na starosti americký New York Red Bulls a brazilský Red Bull Bragantino.

Šedesátiletý Rangnick v této sezoně vedl Lipsko i jako trenér a skončil s týmem na třetím místě, což znamená postup do základní skupiny Ligy mistrů. Už dříve se ale dohodl na příchodu Juliana Nagelsmanna z Hoffenheimu, který mužstvo povede v příští sezoně.

Rangnickovým nástupcem by se měl stát Markus Krösche, který dosud pracoval v Paderbornu. Smlouvu by měl podepsat do roku 2022.

Autor: Jiří Fišara / sport1.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Rudnevs

Ten si to vie zariadiť. Má super prácu za super peniaze, podľa mňa už z RB neodíde a ostane tam až do konca kariéry. Naozaj vynikajúci odborník, jeden z najlepších trénerov i manažérov sveta.

Toto je asi krok k posilneniu ich celkovej siete a najmä pobočiek v Brazílii a USA, ktoré doteraz zas tak moc mladíkov neprodukovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu, on je taky super odbornik. Nevim jestli je v Nemecku nekdo lepsi, nez on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Nagelsmann a Lipsko je zajímavé spojení

Reagovat
Logan

Hrozně mě mrzí, že ho adi trénování nenaplňovalo, protože jako trenér je fantastický, což dokázal prakticky všude kde působil, i když třeba jen krátce jako letos v Lipsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Velky borec celkovo sa mi zdaju nemecki sportovi riaditelia velmi schopni... On, Eberl atd..

Reagovat
Zark

na fotce mladší petržela

Reagovat
vladino10

OT: Die Chancen des FC Bayern München auf eine Verpflichtung von Leroy Sané sind offenbar äußerst gering. „Man muss ein bisschen skeptisch sein. Es ist eher unwahrscheinlich, dass es klappt; es geht um Beträge, die sind Wahnsinn“, sagte Präsident Uli Hoeneß dem „Kicker“ bezüglich eines Transfers des 23-jährigen Offensivmannes von Manchester City.

Reagovat
Heresy

Preklad ?

Reagovat
db18

Ve zkratce: City chce 100 mil. €, Leroy roční plat 10 mil. €, celkem se to zdá Ulimu jako šílená pálka (za předpokladu, že podepíše 5 letou smlouvu to je 150 mega).

Reagovat
db18

+k tomu poplatek za agenta a podpisový bonus.

Reagovat
Heresy

myslim si ze mohli rozbit prasatko a koupit ho a dat mu i ten plat ... a jeste pribrat havertze a byla by to dokonalost sama osobe...

Reagovat
db18

City a Bayern jsou od sebe cca. 20 milionů, takže jde asi o snahu tu cenu nějak snížit... ale to jsme si zavařili už částkou 80 mil. € za stopera...

Reagovat
Heresy

nejake novinky ohledne saneho , havertze , wernera ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele