Rangnick: Na titul vůbec nemyslíme, to je absolutně nereálné

14.09.2010, 13:56
Aktuality
Skvělý vstup do letošní sezony má Hoffenheim. Tým vedený Ralfem Rangnickem po třech kolech vévodí bundesligovému pelotonu s plným počtem bodů, německý kouč ale rázně odmítá rojící se řeči o možném útoku na mistrovský titul a soustředí se výhradně na nejbližší zápas...

Hoffenheim v úvodu sezony rozhodně neměl lehký los a po odchodu Carlose Eduarda se moc nepočítalo s tím, že by mohl mít ze tří zápasů devět bodů. Rangnickovi svěřenci v úvodním kole smetli doma Werder, poté si přivezli tři body ze hřiště St. Pauli a v pátek si před vlastními fanoušky poradili se Schalke. Devět bodů má rovněž Mainz, ve prospěch Hoffenheimu ale hraje lepší skóre.

"Na titul vůbec nemyslíme, to je absolutně nereálné. S maximální koncentrací se připravujeme na našeho nejbližšího soupeře. To je jediná šance, jak ho porazit," vyhlíží Rangnick zápas na hřišti Kaiserslauternu.

"Už jsme se naučili, že tíha očekávání nás dokáže hodně srazit," připomíná Rangnick předloňskou sezonu, v níž Hoffenheim po podzimu vedl bundesligovou tabulku, aby se pak na jaře propadl až za pohárové příčky.

"V kabině zároveň nejsou žádné známky euforie. A když fanoušci slaví tak, jako slavili v zápase se Schalke, pak s tím nemáme žádný problém," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
RickNash

za upřímnost

ale Hoffe fakt nemusim a z Hamburku si měli vézt jenom bod... rozhodně nebyli lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, a nemyslite ani na poháre, nemáte na to

Reagovat
Filipow

Chlapi, věřím vám že to dáte.. (i když umělé kluby nemusím, Hoffenheim si mně získal)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ragnick je děsný sympaťák, doufám že letos ty pohárové pozice konečně vybojuje

Reagovat
Arne

Tak mu prokaž laskavost.

Reagovat
smetos

ani jedna megastar a sympaticky hrajou stred BL. jen tak dál

Reagovat
Godwinson

Přeju jim to, alespoň LM ...

Reagovat
jaris7

Reagovat
Filipow

Věřím ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak postoupili do němecné nejvyšší soutěže,tak to byla senzace a kdyby se jim v te polovine sezony nezranil Ibiševič, tak věřím tomu že by slavili titul,nováček a hned kdyby vyhrali bundesligu,hmm to by byla parada ale maji rozhodně nato ji vyhrát!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele