Rangnick do AC Milán nepřijde, trenérem zůstává Pioli

21.07.2020, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
stas87

To znamená, že nepríde ani do role športového riaditeľa a vôbec sa do klubu nezapojí? To je prekvapivé, som si myslel že ak nebude tréner, aj tak do AC príde. Kto je teda v Miláne zodpovedný za futbalové operácie a klub riadi?

Reagovat
bobis21

Sportovní ředitel je teď Massara, který to dříve dělal v AS Řím a někde v Číně + do toho asi docela kecají Maldini a Gazidis. Taky doufám že ještě přijde. Na pozici trenéra mi moc nesedí, ale role sportovního ředitele by pro něj mohla být vhodná.

Reagovat
Poll Hamm

Doufám, že do pár let zase AC bude v LM

Reagovat
El-Pistolero-68

Docela škoda, byl jsem na jeho projekt hodně zvědavý.

Trochu se obávám, aby se Pioli na konci podzimu nepakoval a nejelo se zase od nuly s nějakým na rychlo sehnaným panákem... Snad bude pokračovat v té současné fazoně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
travis joe

Taky mám ten pocit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Shevchenko

Šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nevi co dělají.

Reagovat
Inzaghi

Ten tlak, který by byl na Rangnickovi poté, co by nahradil Pioliho po této sérii výsledků, teď bude naopak na Piolim, když jsme se kvůli němu vzdali Rangnicka. Přijde mi to jako šíleně krátkozraké rozhodnutí. Současných výsledků dosahujeme za hodně specifických podmínek - Ibra faktor, stadiony bez diváků, většina top týmů totálně z formy, hrajeme bez tlaku prakticky jen o sedmé místo (víc jsem se o tom rozepisoval tady https://www.facebook.com/ACMilanCZSK/photos/a.108001859287482/3104946662926305/?type=3&theater ).

Dokáže Pioli vyřešit první krizi? Budou Kessie a Hakan pokračovat v těchto výkonech, když první dvě kola nevyhrajeme a plné San Siro na ně zase začne pískat? Dokáže celý tým hrát takhle i pět kol před koncem příští sezony, budeme-li držet o bod čtvrté místo? Pioli je opět řešení na dva roky, možná na jeden, pokud neudělá v příští sezoně LM. Rangnick, i kdyby LM neudělal, mohl v následujících dvou-třech letech položit základ pro kompletní modernizaci klubu, ze které jsme mohli těžit dalších deset let. S Piolim sice získáme kontinuitu, jak velká ale byla jeho zásluha na současných výsledcích se uvidí až na podzim. Tak jako tak, dle mého je chyba nechat si utéct člověka formátu Rangnicka kvůli post-korona honeymoon period s Piolim. Ten bude mít příští rok asi nejtěžší úkol v Evropě.

Reagovat
exot12

Úplne s tebou súhlasím. V prvom rade AC chýba dlhodobejšia vízia. Vedenie vôbec netuší čo chcú robiť, toto je prvý krok k návratu na vrchol. Bez filozofie a koncepcie to nepôjde a pozícia v LM bude o náhode výsledok práce.

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

Je potřeba myslet i na hráče, kteří za trenérem stojí. Na nich se ty neustálé změny taky podepisujou a ovlivňují jejich výkony. Hráč formátu Zlatana na Pioliho pěl ódy.

Já jsem byl taky zvědavý na Ragnicka, ale přes své nesporné úspěchy je to Němec, který s calciem nemá žádnou zkušenost. Toto navíc znamená, že dost možná zůstane Maldini a bude si dál stavět tým podle sebe. S odstupem času můžeme říct, že udělal skvělé přestupy a solidně pořešil i odchody.

Jinak ale souhlasím s tím, že toto období je velmi specifické. Pioli nikde velký úspěch neudělal, je to určitě risk.

Reagovat
Zark

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
mojmira

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Spalovač šancí

V současné situaci je vlastně každé rozhodnutí špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
FORZAMILAN

Dobrý rozhodnutí. Teď, když to šlape, tak se to nechá být a Rangnick se odloží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebudou tam tahat nekoho koho Ibra nezna

Reagovat
VojtovaChelsea

OT: na transfermarkt je psany u klubů "Current transfer record" a za tim je vždycky nějaká částka. Jak tomu mám rozumět? To znamená jak na tom jsou kvůli FFP? Diky

Reagovat
Rudnevs

Nie, to nie je žiaden ukazovateľ FFP. Proste len rozdiel za koľko predali a za koľko kúpili hráčov v poslednom prestupovom období.

Reagovat
VojtovaChelsea

Dik

Reagovat
Rudnevs

Škoda. Vedenie AC si vybralo krátkodobý úspech pred dlhodobým. Je ale pravda, že Rangnick by to mal ťažké a nemal by dobré podmienky k práci, keďže prostredie a ľudia v Taliansku nie su pripravení na Rangnicka. Zvlášť teraz nie, keď by kvôli nemu odvolali Pioliho, ktorému sa teraz trochu darilo.

Reagovat
PISTOLERO

AC si ho nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Calcio si zaslouží mít znovu silné AC ...

Reagovat
Thorrin

Mě osobně to moc nevadí. Nemyslím si, že by Rangnick byl tím pravým pro AC.

Reagovat
PISTOLERO

Budete se pořád točit v začarovaném kruhu

Reagovat
Thorrin

Možná. Práce současného vedení se mi líbí, jsou i výsledky. Mám obavu, že s Rangnickem by se začlo znova od nuly, brzo by zjistil, že mu Italské prostředí nesedí a ztratil by se další rok/dva.

Reagovat
EXoRcIsT

ach boze

Reagovat
smazaný uživatel

Dali na Zlata a a ten tedy zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

AC je presne ako Ferrari v F. 1, veľká história, potenciál, vo vedení taliani a nikto tam nevie urobiť poriadok takže nemecký profesionalizmus tam bude chýbať.

Reagovat
Savi

Doufám, že je to dobrý krok. Kdyby Pioliho neprodloužili, tak se tu strhne větší nevole. Já bych vyhodil toho blba z Arsenalu...Gazidise či jak se jmenuje.

Hra se zlepšila, momentálně se nerozložíme ani když prohráváme, ani když dostaneme kontaktní gól. Což v minulém období byl vždy velký problém. Pokud se vhodně doplní tým, tak by to mohlo vyjít příští sezonu na slušné umístění.

Reagovat
El-Pistolero-68

Gazidise vykopat kazdopadne. To ale nemuzeme bohuzel ocekavat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele