RANGERS POVEDE SMITH

10.01.2007, 16:00
Aktuality
Tahanice okolo osoby Waltera Smithe jsou u konce a 58letý manažer přece jenom usedne na lavičku Glasgow Rangers. Smith zatím působil u skotské reprezentace a tamní svaz jeho uvolnění nedávno odmítl, kouč ale šel za hlasem svého srdce a na svou funkci u národního týmu rezignoval...

"Jsem z návratu do Rangers nadšený. Tenhle klub mám ve své krvi a už se nemůžu dočkat, až konečně začnu," rozplývá se nad návratem do Ibrox Parku Smith. 58letý kormidelník působil v Rangers nejprve pět let jako asistent Greama Sounesse, v roce 1991 se pak ujal funkce hlavního manažera a vydržel v ní sedm let.

Právě na tuto dobu fanoušci skotského klubu velmi rádi vzpomínají. "Jezdci" během ní získali sedm mistrovských titulů v řadě a k tomu přidali tři poháry za vítězství ve Skotském národním i ligovém poháru.

Společně se Smithem složila funkci u národního týmu další velká postava historie Rangers - Ally McCoist. Bývalý skotský útočník bude nyní Smithovi asistovat společně s Kennym McDowallem, který pro změnu kvůli této příležitosti složil funkci trenéra rezervního týmu Celtiku Glasgow.

"Už se těším na spolupráci s Allym a Kennym. S Allym jsem pracoval během působení u národního týmu a jsem rád, že se k nám rozhodl připojit i Kenny," neskrývá nadšení ze svých asistentů Smith.

Manažerská židle v Rangers byla volná od 4. ledna, kdy z této funkce odstoupil Paul Le Guen. Bývalý kouč Lyonu měl spory s kapitánem Barrym Fergusonem, kterého dokonce vyřadil z týmu a zbavil kapitánské pásky. Své rozhodnutí odejít z Ibrox Parku pak označil za nejlepší řešení pro všechny zainteresované strany.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1859)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na me moc tlusty.. a ty posledni nesnasim, jak sou vykrojeny..

Reagovat
penepi

Jasne, ja len cisto zo zvedavosti. Aj tak je to na hovno, ideal by bol mat moznost chytit si do ruky naraz viac druhov a zahadzat si s nimi, ale tak ako amater musim ist takto na nahodu no.

Reagovat
tomasinho

Ty silver star mám já no. Teď teda násadky a letky zvlášť, ale vyhovují mi.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nekdo sazite na tipaci, tak tam je soutez na Grand Prix

Reagovat
tomasinho

Bronze Adonis

Reagovat
smazaný uživatel

typek

Reagovat
smazaný uživatel

Cross prumer 77 ten je uplne v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Mensur asi easy game no, ten je ted oproti Wadeovi jinde

Reagovat
tomasinho

Škoda Smith, krásně si to sehrál na tu devítku přes 170. Snad ale otočí i tak.

Reagovat
tomasinho

Kurva posrany los. Ale top zápas, Michaela stálo výhru špatné otvírání i zavírání, teď na konci to měl dát aspoň na 2:2. Bylo mi jasné, že tohle nebude zrovna turnaj pro Smithe, i tak jsem nasranej, zvlášť, když další kolo Wilson.

Reagovat
tomasinho

Lewis ale moc dobře, ale stejně ho nemám rád, na těch TV turnajích mi nechybí vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvtipnejsi je ta cast pavouka, kde je Mensur.. ten uz ma jisty semifinale

Reagovat
tomasinho

Jojo a k němu Jackpot/Snakebite. Jsem zvědavý dneska, De Zwaan a Webster hráli první kolo skvěle, mohli by ty favority potrápit hodně. Gurney nic moc forma, ale Meulenkampa by měl dát. A Barney s Chizzym slibuje taky solidní podívanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jackpot

Reagovat
tomasinho

Tak borci, dneska asi po měsíci a půl turnaj. Bylo nás 10, dvě skupiny po 5 lidech, 4 šli dál. Opět poslední, ALE..Dneska daleko lepší, 3 těsnější prohry, tedy 2 ze 3, ten jeden byl moc dobrej na mě. Hráli jsme do 2 legů, 2x teda 1:2, jednou 0:2. A poslední zápas jsem urval a vyhrál 20. První leg jsem zavřel 56 i přes netrefený single (8, 16, D16 první šipkou). Druhý leg jsem zavřel 78 bullem po taky ulétlé šipce (13, 15, BULL), druhá skupina už dohrála, tak všichni koukali a zatleskali, chtěli si plácat.

Nakonec jsem nepostoupil o vzájemný zápas, měl jsem o jeden leg lepší skóre jak ten borec, ale rozhodují tam vzájemné. Jinak bych hrál čtvrtfinále s Polyákem, s tím jsem pak hodil pokec a fajn týpek, dal mi pár rad a tak. Máme turnaje i v úterky jinde, mám přijít, že měl viděl při rozhazování a bylo to hodně dobrý, v zápasech pak slabší, že potřebuju hrát.

Takže tak, jako daleko pozitivnější dneska, jsem spokojený, furt to je hrozně nevyrovnané (hodím stovku a pak třeba 26), ale aspoň první vlaštovka.

Reagovat
penepi

kurva, motivujes ma, idem prave objednat tie sipky a snad sa do konca roka odvazim ist aspon na jeden turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ježiš vymrdanej Lewis, přesně jsem čekal, že vyřadí Smithe a pak zahraje takové hovno. Mensur i Wright easy čtvrtfinále.

Reagovat
penepi

jj, nasral aj mna, ale z celkom inych dovodov

Reagovat
penepi
Reagovat
penepi

https://www.doubletopdartshop.com/product.php/4288/joe-cullen-maestro-90--tungsten-steel-tip-darts-by-unicorn

tieto boli druha alternativa, mozno by sa mi lepsie drzali, ale vyzeraju na picu

Reagovat
smazaný uživatel

to sou ty moje

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ja teda nemam 25g a asi i mozna mam nakej starsi model

Reagovat
penepi

Zobral som 21g

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam 21

Reagovat
penepi

Aké shafts a odkiaľ si pls kupoval ku ním?

Reagovat
smazaný uživatel

uz si to nepamatuju, kde sem je kupoval, ale mam ty kovovy..

Reagovat
penepi

Garymu vcera inak statocne zajebalo. V tych sipkach hadam neostal jediny vyslovene sympaticky hrac

Reagovat
tomasinho

Tak každému občas jebe, prostě nervy a tak. Nepřeceňoval bych to, každý někdy vypění. Gary holt nezvládá moc prohry.

Reagovat
penepi

https://www.iam180.sk/sipky-fenomen-doby-snad-definitivne-i-v-cesku/

Pekny clanok. Musim povedat, ze ten rozdiel medzi ceskymi a slovenskymi sipkami je fakt celkom horibilny (asi najlepsie to podciarkuje vasa ucast na MS). Napriklad aj teraz som si pozeral turnaje a prakticky nic v okoli, len sem tam nejaky oficialny turnaj po celej republike, ktory spada pod oficialnu federaciu, inak fakt nic. Na jednu stranu ma to docela jebe, na druhu si hovorim, ze tu ma clovek aspon trosicku sancu nieco dokazat, v CR je ta konkurencia fakt obrovska.

Reagovat
penepi

Este som nasiel nejake regionalne ligy, tak mozno na to sa zameriam po novom roku.

Reagovat
tomasinho

U nás jsou taky ligy, tento týden v naší moravskoslezské bylo první kolo. Ale ty týmy se tvoří postupně, nebo už se znají. U nás je parta, co to hraje, takže nebyla šance se tam dostat no. Příští rok bych to mohl zkusit ale už.

Reagovat
tomasinho

Snad dneska konečně už MvG. Po kolapsech na Matchplay a Champions League potřebuje major jako sůl. A Wright je ve finále vždycky o parník horší.

Reagovat
penepi

To je fakt piča ten Gerwen. Horší priemer aj doubles a vyhrá 5:2. Snáď jeho posledný major na dlhú dobu, s tým chrbtom to už aj tak bude len horšie.

Reagovat
tomasinho

Piča je leda tak Wright, největší finálový labil ever. Dostane se letos MvG do hlavy, porazí ho 2x v PL, Champions League i na world series v Austrálii, ale finále nedá, i když je lepší. 5 setů byl lepší, měl vést 3:2, tam byl ten zlom, jak nedal ten D16 a MvG zavřel 101, brejkl ho, i když byl už skoro mimo hru. Od té doby se sám zvedl a šel nahoru.

Celkově to finále bylo shit kvalitou, ale jsem rád, že konečně něco MvG uhrál. Už to potřeboval, po PL to šlo od něj nějak všecko do prdele. Snad mu to pomůže a začne zas aspoň trochu víc dominovat, jak jsme zvyklí.

Snakebite je sice fajn, ale bude vždycky loser. Kdyby mu jednou nepodstrčil osud Price do finále, tak ani ten major nedá nikdy.

Reagovat
penepi

To riadne preháňaš. Wright išiel poslednu dobu poriadne hore a pokial ho hodnotíš ako labila, tak 98 % hracov je na tom ešte horšie.

Reagovat
tomasinho

Je, hodnotím ho prostě v porovnání s MvG a Garym třeba. Wright je super hráč, zlepšil se i v hlavě, ale finálové zápasy prostě nezvládá, tam to není o žádném přehánění. I když zahraje parádní semifinále, ve finále je to o parník horší.

Reagovat
penepi

Tak ale práve to je to, že ho porovnávaš s hentými dvoma zvieratami. Pri nich ti vyjde ako labil fakt každý, možno ešte s výnimkou Barneyho. Ale fakt je taký, že Wright - aj keď si ho nijak nejdem - patrí dlhodobo k absolútnej špičke a čo ma najviac udivuje - stále ide kvalitou hore.

Reagovat
tomasinho

To samozřejmě, jen že u něj každý turnaj je rapidní pokles ve finále oproti semifinále.

Reagovat
penepi

A čo je dobreho na dominancii jedneho hráča? Uplna kokotina, nech je to aspoň trochu vyrovnane a zaujímavé, predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nemusí to být jak 2016, ale trošku lepší by být mohl, bezvládí je takové divné. A prostě ho mám rád a nejsem zvyklý, že je takto lehce k poražení. A s těmi zády přeháníš zase ty, v poslední době ho nijak nelimitují teda.

Reagovat
penepi

Však akože dúfam, že nie, zranenie neprajem ani Kingovi Ale nedávno som niekde zachytil, že znova mal nejaké sračky s tým chrbtom + práve počas tohto finále sa mi zdalo, že v určitých momentoch ledva chodil a chytal sa za chrbát, ale tak možno som len prehnane všímavý.

Reagovat
penepi

No a s tým jeho štýlom odchodu to po zdravotnej stránke žial pôjde už len dole s pribúdajúcim vekom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Pouzivate aj nejake doplnky? Kupil som si teraz zo zvedavosti prasok na ruky, brusic hrotov a puzdro, tak som zvedavy.

Reagovat
tomasinho

Pouzdro mám, brousič si taky asi pořídím.

Reagovat
smazaný uživatel

brousic hrotu mam.. uz se mi stalo, ze mi vypadavaly

Reagovat
penepi

To sa mi prave ze nikdy nestalo, ale tak zobral som to. Chcem po dlhom case zacat poriadne trenovat, tak som nakupil pokokot toho - okrem spusty letiek a shafts aj vodovahu na terc, kluc na zlomene shafts a podobne srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

mne se to stalo jednou no.. taky asi zalezi, jakou intenzitou obecne hazis.. kazdopadne sem to nabrousil a zase pohoda

Reagovat
penepi

inak hadzal som uz iba dvoma stylmi a po vcerajsku je rozhodnute, lebo ako mi dosli tie nove Jackpotove darts, tak pri jednom style odhodu sa mi nezapichuju do terca, takze aspon som definitivne nasiel svoj jeden styl, v podstate to tam zajebavam ako Lewis alebo Smith

Reagovat
smazaný uživatel

ja snad ani styl nemam.. proste to nak vemu do ruky a hodim

Reagovat
tomasinho

Wow, Ratajski vyhrál o víkendu oba players Championship

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna na posledni chvili, kdyz to nejvic potreboval..

Reagovat
penepi

Piči, Chizzy ma nasral v tom poslednom legu, celý zápas hovno hral a potom zatvorí 157, pričom Jackpot bol na D18. Ale Cullen potešil

Reagovat
tomasinho

Chizzy byl právě o parník lepší jak Jackpot, však měl daleko vyšší average ne? Jen zas nezavíral, jinak luxusní závěr, topka fakt.

Cullen spíš standard, všecko to bylo o Smithovém zavírání, x šipek na 5:5, co nedal, tak rozhodlo. Pak to šlo do prdele už. Ale Cullenovi to přeju, sympaťák. Ale Smith mě sere prostě, ta nevyrovnanost je hrozná, takto nebude na tu úplnou špičku mít nikdy.

Reagovat
tomasinho

Loool, wtf. Nejslabší MvG sezóna, coe pamatuju fakt. Dneska brutální pohřebiště favoritů. Teď doufám ve finále Cullen - Chizzy.

Reagovat
penepi

Ja neviem čo mu je, však prvý zápas zajebal priemer 110 jak poloboh, ale asi fakt zhoršená koncentrácia. Inak máš pravdu, Chizzy jasne lepší avg, ale nejak mi to nedošlo počas zápasu, proste vždy mal podávajúci jasný náskok. Ale velmi mi to nevadí, Chizzyho možem a po vypadnutí MvG a Wrighta ma relatívne slušnú šancu na prvý major.

Reagovat
tomasinho

Jojo, akorát Chizzy prostě nevyhraje skrze ty své doubly. Ale přál bych mu to teďka asi nejvíc z toho, co tam zbylo. Hlavně ně Wade nebo Cross Za mě teď asi Cizzy, Cullen, Hopp. Ale Hopp na to nemá ještě ani zdaleka.

Reagovat
penepi

Presne tak aj ja Ale zostalo tam viacero sympatakov - Evans, Reyes, Webster.

Reagovat
tomasinho

To jo, ale ti podle mě na to nemají. Možná Webster když má den.

Reagovat
penepi

Prave ze pri tom pavuku a hracoch, co tam ostali, moze vyhrat asi kazdy.

Reagovat
tomasinho

Kdyby se hrálo do 6, tak možná, do 11, potažmo do 11 se víc ukáže kvalita. Docela velká šance i pro Crosse něco uhrát.

Reagovat
penepi

No jo, proste Chisnall.

Reagovat
tomasinho

Kurva, nestíhal jsem odpoledne, ale super výsledky. Doufám ve finále Cullen vs Hopp, ale čekám, že Wade bude na Hoppa moc.

Reagovat
tomasinho

Tak Wade je snad ještě větší pičus, než jsem si myslel. Fakt hrozný kokot, co zas předváděl. Opičky po výhře na diváky, sotva podá Hoppovi ruku. Chápu to napětí, ale tak ty vole, se nějak chovám, v jeho pozici a s jeho zkušenostmi by člověk čekal, že bude mít trošku úroveň. No bohužel. Hoppa mi bylo hrozně líto. Taktéž Cullena, druhý major, co vypadl po tom, co měl match darts. Obě semifinále naprostá katastrofa a finále ani nesleduju, nedokážu si představit asi nic nudnějšího než tyto dva. Ale snad vyhraje Whitlock, to je aspoň docela sympaťák, Wade je kokot akorát tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

A cudujes sa mu? Nemci nanho piskali cely zapas, po hentakom obrate dokazem uplne pochopit, ze sa potesil aj s davkou provokacie. Isiel som do toho s tym, ze fandim Hoppovi, ale prave kvoli divakom som to nakoniec doprial Wadeovi a ten zaver bol famozny.

Reagovat
tomasinho

K Hoppovi se choval jako kretén, jak kdyby on sám fanoušky pudil k tomu. Dělá, jak kdyby v takové atmosféře hrál poprvé. Ano, divím se mu, že se choval až tak debilně. Ale tak nějak jsem to od něj mohl čekat.

Reagovat
penepi

Tak to sme asi pozerali iny zapas. To, ze mu nepodal pred poslednym legom ruku, dokazem uplne pochopit, sustredil sa na svoj vykon a nevnimal okolie, to by som mu nevycital. A nakoniec mu to aj vyslo, ta koncentracia bola ukazkova. Ja nemam dovod si Wadea zastavat, ak by som mal vybrat hraca, ktory je asi tak nicim zaujimavy, tak poviem jeho. Ale vcera nic zle nerobil a zasluzene vyhral a po tych rokoch mu to aj doprajem.

Reagovat
tomasinho

Já chápu ještě ty gesta na fanoušky, ale k soupeři se choval jako kretén a ne zdaleka poprvé. Hopp nikoho nenutí pískat na soupeře, sám měl nervy, Wadovi vadilo i tempo, což já při těch nervech chápu. Hůř se ještě musí hrát domácímu než tomu, na koho pískají.

Já mu to nepřeju vůbec, málokdo nsz okruhu nei irituje víc jak on. Namyšlený pičus a totální nezvladajko.

Reagovat
penepi

Prave ze on ma charizmu toaletneho papiera, preto ma nedokaze ani iritovat a nevadi mi.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom ma nadhernou manzelku. Nechapu.

Reagovat
tomasinho

Já to měl taky tak, ale už to přešlo do averze spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jako v tom zapase s Maxem to byl vrchol.. respekt pro Maxe, ze to takhle profesionalne ustal.. ja bych se asi neudrzel

Reagovat
smazaný uživatel

a presne, na finale sem ani nekoukal.. hlavne sem mel nalozeno strasne na Hoppa a von to prohraje z 10:7 nebo z kolik.. demence fakt

Reagovat
tomasinho

Smith dneska parádní Snad dá Price, na toho se pomalu už se taky pomalu nemůžu ani dívat. Finále MvG vs Smith by bylo cool.

Reagovat
penepi

Barney famózny

Reagovat
tomasinho

Kvůli derby jsem nekoukal, ale mazec. 10/12 checkouts, asi rozhodující faktor. Snad trď Smith FTW, má to krásně otevřené.

Reagovat
tomasinho

On se též hecne jen na MvG a zas bude hrát hovno x měsíců. Je otřesné jej sledovat, snad už ho zas nebudou cpát do PL, těch pár zápasů ročně by mu to zajistit nemělo. Přijde mi, že ho to i nebaví moc.

Reagovat
penepi

Jj, súhlas, už je za zenitom, ale aj na MS sa isto hecne a dajú ho tam aj další rok - hlavne kvôli Rotterdamu. Inak tiež dúfam v Smitha dnes.

Reagovat
penepi

To sú dvaja kokoti toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

nejhorší možný zápas ever pro mě. Nejoblíbenější hráč a největší kokot a 5 odjebanych šipek na výhru. Noční můra úplná, společně s prohrou MvG proti Crossovi asi nejhorší zážitek šípkový.

Reagovat
tomasinho

https://www.live-darts.com/category/darts-news/world-youth-championship-2018-round-up-20181105/

Tak letos by mohl Schindler, v posledních týdnech měl i na pro tour solidní formu. Dimitriho strop je zatím o dost výš, ale mohl by zkusit překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin hraje ted fakt dobre.. ale podle me spadne na hubu, ty jeho prohlaseni, nevim nevim no. DvdB je pro me porad jeste lepsi hrac.

Reagovat
tomasinho

Jo, to každopádně zatím je no. Navíc Martin moc nezvládá ty pódiové zápasy, další velké plus pro Dimitriho.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Wade.. takova serie..

Reagovat
tomasinho

Kokot, snad spadne na hubu. Ale asi si zajistil účast v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas s Hoppem, kdy Hopp vedl 10:7 a jeste to projel me stal 4k.. picus..

Reagovat
penepi

Durranta namiesto neho

Reagovat
smazaný uživatel

Duzza nema zajem jit do PDC ne? Ale McGeady (nebo jak se to pise), to asi bude zkouset

Reagovat
penepi

Zaujem aj ma, ale musel by si vybojovat pro tour kartu v Q-School a toho sa obava a zatial neriskuje stabilny prijem z BDO. Tak snad neskor, lebo to ma docela sere, pretoze aj v PDC by spravil poriadny prievan: https://i.imgur.com/yeMYaZM.png

Ale dnes ma kkt nasral, lebo mi odjebal tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze do pristi qschool uz muzou jit lidi z bdo bez postihu, kdyz neprojdou, tak se muzou vratit do bdo zpatky.. je to zmeba do novy sezony

Reagovat
tomasinho

Ratajski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

116.26

Reagovat
tomasinho

Loool, to byl zápas. MvG útok na rekord, v jednu chvíli měl okolo 123, Clayton až 115. Pak opadli oba a MvG ještě posral 3 match darts a dokázal to prohrát

Reagovat
tomasinho

My erection will take a while to go down after that game

Top komentář z fb někde

Reagovat
smazaný uživatel

do pici.. malem svetovej rekord a on to jeste projede ale JC hral skvele

Reagovat
tomasinho

Odměna za vyhranou skupinu? Osmifinále s MvG

Reagovat
penepi

jj, ani sa netešil z tej výhry 5:0

Reagovat
tomasinho

Ale věří si dost

@Bullyboy180: "I won't duck a challenge, I won't give up. If I had to play Van Gerwen or Clayton I'd pick Van Gerwen because it's a big test for me, it's a big ask but I know I've got the game to beat him." #BwinDarts

Michael Smith

Verified account

@BullyBoy180

Following Following @BullyBoy180

More

Replying to @livedarts

I don’t have a loser attitude anymore

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene MvG je k porazeni.. ale Smith musi zvednout svoji hru, to co predvadel ve skupine by asi nestacilo

Reagovat
tomasinho

To každopádně.

Reagovat
penepi

Imho nema vela sanci v best of 19 formate. MvG okrem posledneho zapasu, kedy mohol mat v pici, lebo hral s retardom, to tam hadze ako v najlepsej forme -- avg 113 a 108 a proti Smithovi isto zapne, takze tam asi easy postup.

Reagovat
tomasinho

To tak měl i minulé turnaje a pak najednou skrat. On ten MvG nemá tu neporazitelnou auru, je mentálně víc zranitelný mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, ale je to taky dany vseobecnym standartem, kterej se treba i oproti minuly sezone pomerne zvednul, spousta hracu dokaze hrat kolem avg 105, to nebylo

Reagovat
tomasinho

Vyhodím šipky a spálím terč asi. Jsem hroznej loser. Já se budu někomu smát, že je labilní.

Reagovat
penepi

no daj, čo sa stalo

Reagovat
tomasinho

No nic, klasika. 4 zápasy a jeden vyhraný leg. Zase jsem hrál jak kupa sraček. Mám prostě problém no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No fakt, se postavím k oche a blackout. Nevím, jestli stojím v dobrém úhlu, při každém odhodu držím šipku jinak, klouže mi atd. Rychle se nechám rozhodit slabými náhozy.

Reagovat
smazaný uživatel

hele mne nemusis rikat nic.. ja po tom debaklu na nove sem totalne bez sebevedomi a doma se to taky projevilo mi prislo.. je fakt, ze sem potom i docela dlouho netrenoval, jak sem si neveril ted sem zase zacal a uz to je lepsi.. ale na zadnej dalsi turnaj, jak sem si maloval sem zatim nesel, ale asi pujdu co nevidet se nekam zase ztrapnit spis sem se smal tomu, jak si to popsal

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitri 9 darter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cross dobre mu tak, blbeckovi

Reagovat
tomasinho
Reagovat
penepi

typci, vsetkych troch silno mozem

Reagovat
smazaný uživatel

dneska doufam Ratajski vyhraje, at mi podrzi tiket jinak Gary je jasnej, Wade to asi da, ale ten Unter neco hral docela dobre a pak snad MvG no..

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz je to ofiko, Duzza jde do PDC

Reagovat
tomasinho

Super.

Reagovat
tomasinho

https://www.pdc-europe.tv/en/buy-tickets/

Jinak, koukali jste na lístky na Euro Tour v červnu? Nechcete někdo jít? Já bych šel v neděli na celej den asi ideálně, v pátek nehrajou ty esa. Neděle mě láká nejvíc, odpo 8 osmifinále a večer čtvrtfinále až finále.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz mam koupeny na sobotu a na nedeli vecerni session

Reagovat
tomasinho

Já právě přemýšlím, co koupit no. Jestli komplet neděli jenom a riskovat, že někdo dobrý v sobotu vypadne.

Reagovat
tomasinho

Yeees, konečně ten pičus prohrál

Reagovat
tomasinho

Už zas? Bože, to je fakt špína.

Reagovat
smazaný uživatel

ani naznakem se mu nepodiva do oci.. a jeste ty jeho ksichty po kazdym hodu protihrace.. fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

zapas zatim splnuje vsechny ocekavani asi 75x uz trefili T20, nebo kolikarat to Mardle rikal

Reagovat
tomasinho

To je zatím kurevská paráda. Asi byla otázka času, než MvG ten brejk získá zpátky. Ještěže Smith srovnal aspoň na 5:5, ale čekám něco jako 10:7 MvG. Zatím bomba ale, Smith přes 105, MvG přes 110.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, ale čekal jsem to. Smith zaslouží obrovskou pochvalu, hraje teď fakt skvěle, tohle byl možná nejlepší zápas od něj v takovém delším formátu. Ale přesto těch výpadků měl více, chybí mu do MvG ta konzistence, MvG zahrál fakt parádně. Od toho stavu 5:5 po té pauze byl prostě Mike lepší, bylo to podle mě čekání na brejk. Ten první pak Smith ještě odvrátil, když stáhl na 8:9, ale víc to nešlo. Škoda, že tam nedal tu 160ku teďka, to by ho mohlo nakopnout do posledního legu. Tak či tak prohra, ale já jsem spokojenej, jsou tam obrovské známky zlepšení u Smithe, dneska prohra se vztyčenou hlavou, MvG nebyl moc k poražení. Už jen to, jak se choval MvG po zápase uznale ke Smithovi značí, jak skvělej zápas to byl. Jako jen tak dále, dobře, že ho to posrané finále s Wadem nevzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

smitha tipujem do 5 rokov na titul ms

Reagovat
penepi

Sorry, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

od myslim stavu 5:5 Smith uplne vykonnostne odesel, spousta odhozenejch sipek do 1, dost navstev u terce bez velkyho triplu a trosku mu to vlezlo do hlavy pak, jak se MvG dostal do vedeni, tak mi prislo, ze uz neveri, ze by to moch otocit. zato MvG drzel stejne standart po celej zapas, takze zaslouzene vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

jo a 180 a pak D3..

Reagovat
tomasinho

Jojo, jinačí frajeřina Jsem si vzpomněl na ten 10 dart leg na D1 od MvG, co tu házel penepi.

Reagovat
tomasinho

https://www.youtube.com/watch?v=I8m3XffG8EQ

To mě prostě rozseká vždycky.

Reagovat
penepi

Akože klobúk dolu, ale sere ma to hlavne preto, že teraz už to bude nuda, už ho nemá kto zastaviť, garymu nejak neverím

Reagovat
tomasinho

Hlavně finále bude zřejmě fraška, v dlouhém formátu jsou ti hráči z druhé části bez šance. V tomto formátu podle mě i Gary teda při téhle formě.

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha strana pavouka je fakt bida no, podle me je uz rozhodnuto

Reagovat
tomasinho

Michael Van Gerwen

Verified account

@MvG180

6m6 minutes ago

More

Michael Van Gerwen Retweeted Michael Van Gerwen

Really enjoyed that one.

Full credit to Michael Smith he really pushed me hard.

I needed a 108 average and 11 180s and I'm really glad I played that well to reach the quarter-finals.

Great match. Hope you all enjoyed it as much as I did.!

Reagovat
penepi

Dnes na Gerwena kurz 1.45, viem si predstavit, ze to je jeho najvyssi kurz za kurva dlhe obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam 1.44 no..

Reagovat
tomasinho

Mně to furt přijde ještě nízké na to, že hrají dva nejlepší hráči na světě. Určitě Mike favorit, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Price

z 9-12* na 16:12

Reagovat
penepi

Z 5-10

Reagovat
tomasinho

Pičus, společně s Wadem a Crossem moje top 3 na hejtování.

Reagovat
penepi

Ooh, GARY, GARY!!

Nadhera. Pricea tiez velmi nemusim, ale je mi sympaticky v tom, ze sipky zacal hrat az v 2012 -- vzdy je nadej.

Reagovat
penepi

Vyjebany skurveny kokot.

Reagovat
tomasinho

No ty pičo, tak to byl mazec. To fakt špína ten chlap. Gary sice je nezvladajko, ale co je moc, to je moc. Price je fakt kokot, myslím, že dneska předčil u fanoušků i vrchního nepřítele Gurneyho.

Reagovat
penepi

Neviem o nikom, kto by toto zvládol, možno Barney par rokov dozadu.

Reagovat
tomasinho

To asi ne, ale je fakt, že Gary je na tohle náchylnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Price neskutecne.

Reagovat
tomasinho

https://twitter.com/KimHuybrechts/status/1064267098568957954?s=19

Huybrechts s Gurneym už si dělají prdel, že spadli v žebříčku nejméně oblíbených hráčů

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

@TopRopeTaylor

Replying to @KimHuybrechts

You were hated? Since when?

@KimHuybrechts

Since i cheered on stage for a big score or checkout... these days the lads do it for an 81 LOL !

Toto ma dojebalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

https://twitter.com/Raybar180/status/1064474070719315968?s=19

Barney po příští sezoně končí. Tak to ho nacpou zas do PL za zásluhy

Reagovat
penepi

Určite áno, kvôli farewell v Rotterdame. Keby aspoň spravil nejaký výsledok na MS, aby to bolo obhájiteľné, lebo inak to fakt bude trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Price je to kokot, ale mindgames k tomu patri.. Gary neunasel

Reagovat
penepi

Akoze ano, sem-tam to moze byt prijemne ozivenie, ale tvrdit, ze mind games k tomu patria je kokotina jak voda v kosi. Si predstav, ze teraz by si vsetci povedali, ze to zabera a zacal by to robit kazdy. Vsak by sa v tych viac zapasoch viac nehralo ako hralo a kazdy by sa tesil ako taky kokot fakt aj po 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Mí sousedi asi už ví, jak se cítil Gary proti Pricovi. Jsem hodil 180ku a parádně si zařval yeeees a come on A už se ozvalo ťukání na topení zeshora

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Ja inak uz dobre dva tyzdne kaslem na triply a hadzem vyhradne na bull - na ten mam celkom uchylku a vzdy mi to tam relativne padalo. No a verim, ze si raz zahucim tak ako ty, ked si splnim sen - ked trafim 3x bull. Zatial mi niekolkokrat padol 2x bull 1x25, ale tri sa mi tam este nepodarilo natlacit.

Reagovat
tomasinho

To se ti bude hodiz při rozhozech na střed. Já na turnaji nejsem schopný moc vyhrát rozhoz. Já zatím trefil jen 2x bull a pak D16 na 132 Teď jsem málem konečně zavřel 131 přes dva doubly, ale poslední šipka těsně o drátek nad D20 Turnaj ale dneska nedám, po minulém fiasku

Reagovat
penepi

Blizia sa nam MS, pre mna najkrajsie obdobie v roku, a uz je znama drviva vacsina hracov. Komu vsetkemu budete fandit - v nejakom poradi koho preferujete viac, nech mam prehlad?

Myslite inak, ze bude 9D? Posledne dva rocniky nebol a kurz 2.10, ze nepadne ani teraz, je celokm lakavy.

Reagovat
penepi

Za mna cca takto: A. Lewis, Cullen, M. Smith, G. Anderson, Van den Bergh, s tym, ze potom je tam este zopar hracov, ktori su mi sympaticki a ktorym budem priat od zapasu k zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

DvdB, Cullen, Wright, Chizzy, Klaasen, Jamie Lewis, Gurney a Hopp.

Reagovat
smazaný uživatel

chybi ti tam Price

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem mu nefandil, nevadi mi, ale proti vyse vypsanym hracum bych mu nefandil.

Reagovat
Zaschrona

Tak v první řadě samozřejmě Karlu Sedláčkovi a oběma ženským. Z dalšího kola Dimitrimu a Ratajskimu, z nasazených pak Gary, Barney, Chizzy, Hopp, Jamie Lewis, Cullen, nevadil by mi ani úspěch Mensura nebo Whitlocka. Ale obecně většině hráčům to víc či míň přeju, vyjma týpků jako Wade.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaja Zlej, MvG, A. Lewis, de Zwaan, RvB, .. asi tak

Reagovat
tomasinho

Cokoliv krom Wada, Crosse a Price.

Ale každopádně kromě Sedláčka Smith, MvG, Chizzy, Cullen, Dimitri. Asi v tomto pořadí.

Reagovat
penepi

Reyes za kilečko je tam, možem ísť spokojne spať.

Reagovat
penepi

Price

Reagovat
tomasinho

Krása no, Ratajski zahrál skvěle ale. Hlavně jak zavřel 123 přes T19, T16, D9 zatímco Price měl nachystané 56.

Reagovat
penepi

1.65 na Gerwena

Reagovat
tomasinho

Kokot fakt ten MvG. Už v SF jsem si říkal, že je zpět, že tohle mu fakt brutálně pomůže, že takto otočil s Garym, když dvě třetiny zápasu byl horší a dotahoval. A on se ve finále takto sesype. Gurney hrál skvěle a parádně zavíral, ok. Ale Mike tak dlouho klepal na ty dveře, až ho brejkl, ale hned se nechal brejknout zpátky. A to se opakovalo ještě jednou, fakt nevím, co chce víc. Je momentálně fakt nehorázně zranitelný na svoje poměry.

Reagovat
penepi

A pritom stale najlepsi na svete. akurát je pravda, že ten rozdiel medzi ním a druhým Andom je stále menší a menší.

Reagovat
tomasinho

Na většině majorů ale selhal.

Reagovat
smazaný uživatel

SuperCHIIIIIIN

Reagovat
penepi

Tak Cadby nejde na MS. Co je lepsia sprava, nekvalifikoval sa Pipe.

Reagovat
penepi

Aj ked teraz pozeram, ze este dnes sa moze kvalifikovat ako jeden z troch poslednych na PDPA kvalde, ale tak snad to ten kokot neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal vizum.

Reagovat
penepi

jj, ale za tym musi nieco byt, lebo vsak Australia nie je nejake Somalsko a hlavne vo vztahu k UK tiez som zachytil, ze jeho manazer sa vyjadril, ze vraj Cadby v prvom rade nema pas a mal opakovane problemy so zakonom, nema tusim cisty register trestov, takze tam moze byt hlavny problem

Reagovat
smazaný uživatel

Kaja vyfas v prvnim kole Browna, to je hratelny

Reagovat
penepi

jj ten kurz 5, co tam teraz je, je velice lakavy

Reagovat
penepi

si dokonca myslim, ze aj Klaasena v dalsom kole by mohol uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

jo nema to spatne rozjety, Klaasen je uplne mimo no

Reagovat
smazaný uživatel

kde to vidis? pokerstars, ani tipsport to nemaj vypsany.. ale urcite to stoji za zkousku

Reagovat
smazaný uživatel

hm tyhle britsky kurzy stejne nechapu

Reagovat
penepi

Ja to vidím normálne, da sa to tam niekde prestaviť

Reagovat
penepi

Tak dam nejake svoje nepodstatne postrehy zo zrebu.

Gerwen ma imo lahucky zreb az do semifinale, kde mu hrozi Anderson. Dovtedy ho ale nema kto zastavit -- Hopp nebude mat narok, tam je skor sanca, ze ten padne s Noppertom. V osemfinale asi Lewis/RvB, obidvaja sa vedia vypnut k 100+ vykonom, ale myslim, ze tento rok by to ani nebola drama (ako posledne roky, ked hral MvG proti Barneymu) a oboch by ich s prehladom porazil. No a stvrtfinale je este smutnejsie - tam vychadza napriklad Whitlock/Wade, ale tiez Ratajski pripadne Norris... No a uplne seriozne hovorim, ze by som nebol extra prekvapeny, keby sa tam dostal Sedlacek. Preto podla mna pre Gerwena lahucka cesta do semifinale, co moze byt aj nevyhoda, ak ho dovtedy nikto poriadne nepreveri.

Na supera mi to jasne vychadza na Garyho. Ten ma tiez na prvy pohlad dost lahky zreb, az vo stvrtfinale mu hrozia tazsie mena (Gurney, Chizzy, Huybrechts), ale posledne tyzdne, mozno aj mesiace je Ando podla mna este o kusok lepsi ako van Gerwen, takze ani u neho neocakavam nejake zavahanie.

Druha polovica pavuku je uz zaujimavejsia, kedze prave po MvG a Garym je to momentalne velky vykonostny skok, ktory sa najlepsie prejavi na MS pri systeme setov. V tretej sekcii, ktora je jednoznacne najnabitejsia, ocakavam velmi skory koniec Crossa, dost mozno uz v druhom kole proti Zwaanovi, ak by aj postupil, tak dalsie kolo mu hrozi Reyes, ktory ho teraz posledne rozjebal. Tu bude tiez zaujimave sledovat druhe kolo, ktore bude pravdepodobne Dimitri vs Clayton, podla mna bez favorita a velka skoda, ze jeden z tychto borcov hned skonci. V osemfinale mozno uvidime Suljovic - Smith, co by bolo celkom peklo.

V poslednej stvrtej sekcii to nie je take nabite, tam maju nadej ist daleko White a Cullen, z top favoritov je tam iba Wright.

Ak by som si mal od brucha tipnut dvojice vo stvrtfinale, tak:

MvG - Whitlock

Gurney - Anderson

Bunting - Suljovic

White - Cullen

Reagovat
tomasinho

Já jsem ještě takto dopředu na tu nekoukal, ale musím mrknout no Doufám teda, že Smith půjde dál, Mensur v osmifinále bude hodně těžký oříšek, ale má hru na to ho vyřadit. Pak by bylo hratelné případně i SF/finále.

Reagovat
smazaný uživatel

MvG - Whitlock

Gurney - Anderson

Van den Bergh - Smith

Price - Cullen

Cross podle me vylitne v prvnim zapase a Wrightovi taky vubec neverim

Reagovat
tomasinho

Vršek mám teda stejně no. Skoro bez debat, možná Chizzy místo Gurneyho, ale nevím, nevěřím mu s tím jeho zavíráním.

Pak to je těžké, souhlasím s váma oběma, že Cross vyletí. Buď už na De Zwaanovi nebo na Rexesovi nebo pak na Claytonovi/Dimitrim. Buntingovi až tak nevěřím, uvidíme, co Dimitri v tom formátu. Zkusím ale tipnout spíš Claytona. A k nim určitě Smith, nemůžu jinak

Poslední čtvrtka určitě Price, nabuzený teďka je až až, že by ho White přetlačil se mi moc nechce věřit. No a pak Wright vs Cullen, rád bych věřil Joeovi, ale on má pech na ty důležité zápasy. Wright i s tou nahovno formou tam proklouzne.

Takže za mě takto asi:

MvG - Whitlock

Anderson - Gurney

Smith - Clayton

Wright - Price

SF

MvG - Anderson

Smith - Wright

F

MvG - Smith

W

MvG (nezlobil bych se za Smithe )

Reagovat
penepi

Pekne nezaujato, tak to ma byt.

Reagovat
tomasinho

Tak mít těžší los, tak Smithe tak daleko nedám asi. Ale toto věřím, že zvládne, formu docela má.

Reagovat
penepi

Tak ono si treba v prvom rade priznat, ze taketo "analyzy" su smiesne, a hlavne pred turnajom ako su MS. Uplne kludne ani MvG ani Gando nemusia postupit ani do osemfinale. Smithovi fandim, ale v pripadnom zapase proti Suljovicovi mu moc neverim, Mensur je pomaly a precizny kokot, ten jeho styl hry moze o to viac Smitha rozhodit, ked sa mu prestane darit, na co je on celkom nachylny este stale zial.

Reagovat
smazaný uživatel

u Wrighta zalezi na tom, jakej set sipek zvoli

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, tipovacka nam teda hrube nevychazi.. ale zatim vedu

Reagovat
tomasinho

Co říkáte na Královku? Za mě velké zklamání atmosféra, kromě pár skupinek jedinců fakt bída. Já u našeho stolu řval v podstatě sám, až mi to někdy už bylo blbé, bo pak za mnou lidi neviděli, když jsem furt vstával. Jinak fajn, ale tohle jsem čekal teda daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za me letos taky zklamani... Stal sem vzadu za stolama u pip a moc se nefandilo. Minule to bylo uplne o necem jinym, lepsi atmosferu sem na sipkach nezazil. Ted se na tom bohuzel podepsalo vic veci: loni to bylo precejenom pro vetsinu lidi poprvy. Ted si nemoch stat kde si chtel, vecer byl postavenej jako normalni turnaj a hraci i tak na par vyjimek (MvG pokus zavrit 119 pres bull 19 bull a pak checkout 76 pres d18 d20) hrali, cemuz ale bohuzel neodpovidaly jejich nahozy a prumery. Minule padalo vic 180 a i cesti hraci hrali o hodne lip. Minule kdyz hodil Mardle 180,, tak bezel mezi fanousky, obehnul kolecko a se vsema si placal. Dale atmosfere neprospela prisnejsi poradatelska sluzba, ktera napriklad zakazovala na cely tribune pro sezeni pit pivo. Nezbejva ted doufat, ze v cervnu to v Letnanech uz bude s vetsi kapacitou s o necem jinym. Kazdopadne tam nejsou mistenky ani sektory a asi to bude, kdo driv pride, ten driv sedi..

Reagovat
tomasinho

Tak na Euro tour tam jsou lístky early access. Že tě pustí dřív a jdeš tam, kam chceš.

Reagovat
tomasinho

Už se nám to blíží. Připomeňme si legendární momenty Jamese Wada

https://www.youtube.com/watch?v=AQsimrtbUs8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Tiez uz ide na mna sipkova horucka, tak som dnes rozsiril wiki trochu, snad to niekto oceni.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_PDC_World_Darts_Championship#Daily_Schedule

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje nekdo z vas i snooker?

Reagovat
penepi

Uz iba velmi sporadicky, kazdopadne Ronnie je dlhe roky moj favorit, to je pre mna po Federerovi najvacsi sportovec vsetkych cias.

Reagovat
Zaschrona

Jen občas videa na YouTube, živě naprosto sporadicky. Dřív jsem to sledoval víc.

Reagovat
Sali5

dřív skoro každý turnaj na Eurosportu, teď, když prakticky nemám přístup k televizi, tak jen jednou za rok aspoň to MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave koukam na kazdej turnaj a chybi mi nejakej panel, kde by se o tom dalo diskutovat.

Dneska Higgins se zlomenym zebrem, bez motivace hrat dal, potopil 147

Reagovat
tomasinho

Vůbec ne, já to ani nechápu, jak se to počítá a tak, jde to mimo mě.

Reagovat
tomasinho

https://www.live-darts.com/category/darts-news/player-to-support-at-the-world-championship-based-premier-league-20181210/

To jste viděli? Některé fakt sedí. Cross a Leicester, Wright a Everton, Barney a United. Wade a Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz z dalky cejtim vuni tungstenu... MS je zpet..

De Zwaan - Kumar sazkovky, ani nevypsaly kurzy na tenhle zapas (aspon teda pokerstars) ..

Tady neni o cem. Kvalifikanta asi nikdo nezna, ale problem by to pro JdZ bejt nemel ani nahodou, formu ma slusnou a hlavne pri hre na velkym podiu vetsinou hraje vyborne.

Nabizi se asi jedne vetsi pocet 180tek od de Zwaana (kurz 1.15) nebo pocet setu v zapase pod 3,5 (1.28).

Schindler - Harris, 1,55 - 2,40

Asi nejvyrovnanejsi zapas vecera. Schindlerovi vubec neverim, posledni mesice se pomerne trapi. Harrise sem dlouho nevidel, ale kdykoliv sem ho v pruberu roku videl, tak hral solidni sipky a urcite by mohl prekvapir. Osobne tenhle zapas radsi vynecham, ale kdyz bych mel vsadit, tak bych zkusil spis Harrise kvuli kurzu.

Dekker - Ashton, 1,30 - 3,30

Dekkerovi se stalo to, co asi nikdo nechtel.. V prvnim kole narazi na zenu a tim se automaticky dostal pod tlak.. Nicmene Dekker hraje posledni dobou solidne a verim, ze to zvladne.. Lisa by kazdopadne mohla urvat set.

de Zwaan/Kumar - Cross

Predpoklada se, ze de Zwaan postoupi a v poslednim zapase vecera vyzve uradujiciho mistra sveta Crosse. Pockam na kurzy, ale zvyzuju solidne nalozit na postup de Zwaana. Cross je posledni mesice uplne mimo a jeho hra spis odpovida hre okolo top50 PDC OOM a ne jako top10 hrace.. Navic tlak, obhajoba titulu atd.. + de Zwaan presne miluje tenhle tip zapasu.

Reagovat
tomasinho

Vidím to podobně. U Schindlera mi navíc přijde, že on hraje špatně na velkých podiích v TV. Na Players Championhips a podobně mu to docela hraje, ale jak má hrát na big stage, tak jde rapidně dolů. Tam bych se taky nedivil jeho porážce. Každopádně bych tam viděl 4-5 setů.

A doufám, že De Zwaan nás všechny potěší a sundá Crosse

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Schindler od ty doby co prohlasil "ze hraje nejlepsi sipky svyho zivota", tak hraje bidu.. asi spatnej mindset taky de Zwaan je muj oblibenec, snad to da no .

Reagovat
penepi

Co som cital nejake anglicke fora, tak Crossovi tam dost veria, unho je naozaj predpoklad, ze na MS sa vysponuje k svetovym vykonom. Ale tak budem tiez dufat, ze poleti uz dnes.

Reagovat
penepi

Nevedel som ako to mam vyskladat, hlavne ten Schindlerov zapas je tazky. Kazdopadne isiel som prvy tiket "na istotu" - de Zwaan 3:0 - ten Ind je uplny nimand, necakam, ze by mal vyhrat co i len jediny set 3:2. A k tomu som pribalil Dekkera s -1.5 hcp, osobne si myslim, ze Lise nasoli s prehladom 3:0. Dokopy to cini kurz nejakych 1.98, tak na rozbeh by skromne potesilo.

No a potom rozmyslam co s tym Schindlerom na druhy tiket. Schindler ma za posledny rok priemer 93, Harris 92, ale predsa len, Schindler hral daleko viac tazsich zapasov. Zaroven kurz na Harrisa je vyborny na prekvapenie, ale aj Schindlerov (u mna 1.58) je stale paradny, lebo favorit predsa len je, takze fakt neviem zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nakonec dal de Zwaan vice 180, Harris a Dekker.. uvidime

Reagovat
justcall

já zkusím Schindlera, nelíbí se mi jak ho tu podceňujete

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, je furt favoritem, o tom zadna

Reagovat
penepi

Len tak pre zaujimavost, moze byt napomocne mozno

https://pbs.twimg.com/media/DuI9NpPXQAExqLN.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koltsov 112.. z kvalifikace myslim postoupil po vysledku ve finale 3:0 na sety (6:0 na legy).. uz na minulejch MS i na World cup of darts za Rusko hral vyborne.. urcite mozny prekvapeni pro prvni zapas

Reagovat
Dr. Admess

Nějaký rozpis a co se případně bude vysílat najdu kde?

Reagovat
penepi

https://www.iam180.sk/program-pdc-world-darts-championship-2019/

Vysielať by sa podľa mna malo prakticky všetko na nova sport 2 s výnimkou dnešného otváracieho zápasu kvôli prijebanemu Rapidu Viedeň

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejaka stranka kde to budu moct sledovat ze zaznamu, idealne aniz bych vedel vysledek? A idealne v anglictine (na YT jsou casto videa v nemcine na coz asi nemam)

Reagovat
penepi

Dpč, Schindler -1.5@1.96, Harris +1.5@1.67, alebo počet setov 4.5+@2.64?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to na Hariise pomerne brutalne kleslo

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je neco jinyho, blbnu

Reagovat
penepi

Pdc.tv na mesiac zakupene, pome na to

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffry ke konci bylo videt, ze uz to vypoustel a nesoustredil se.. snad to zvladne

Reagovat
penepi

Uplne do pohody. Ten cigan bol dobry asi ako rakovina prostaty, takze aj Jeffryho vykonnost isla automaticky dole, ale stale solidny priemer. No a tento rok ma avg 95 a Cross tusim 96, takze to je fakt uplne otvorene. Ale verim de Zwaanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak superspatne ten ind nehral, cekal sem to podstatne horsi

Reagovat
penepi

Tak 78 avg a 19 % checkout je v dnešnej dobe velka bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny, ale kdyz ho porovnam s jinejma kvalifikantama za posledni tri roky.. tu avg prave kurvej ty double.. vic klidu a bylo to slusny, naky nahozy tam mel

Reagovat
penepi

Jj, to súhlas, som to tak podvedome hodnotil práve kvôli tým doublom - polovicu z nich mal vždy meter vedľa

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
penepi

Inak tento zapas nakoniec vynechavam, fakt som neni stotozneny so ziadnym tipom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nevydrzel a dal Harrise no

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

JdZ 2,45 hmm.. tak to nevim no, doufal sem ve vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo nějaký lepší stream, než je tohle?

https://www.goldenarrowschannel.info/internal/stream1.html

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale funguje i tedka

Reagovat
penepi

To je extremny dement ten Harris

Reagovat
smazaný uživatel

twn vole to je kokot... dve sipky v ruce a jde na bull.. totalni demence a mel obrovsky stesti, ze to kvuli tomu neprohral.. verim tomu, ze uz to na velky stage nikdy neudela

Reagovat
penepi

2.29 na Zwaana mi ale za to nestoji, ked je tu realna sanca, ze dostane 0:3. Skusim over 4.5 setu, tam je to 2.67.

Reagovat
smazaný uživatel

ani za tech 2,45 sem to nedal.. to se radsi v klidu podivam na zapas taky jednou

Reagovat
tomasinho

Já to tak mám furt, nevsázím vůbec

Reagovat
tomasinho

Loool, takový set Ashton. Chudák Dekker, ej úplně mimo od úvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak tohle zavani tezkym pruserem

Reagovat
penepi

Lisa for the title. Ale realne si nemyslim, ze jej to dlho vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

nevydrzi, ale pokud se Dekker neprobere, tak leti tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ženská si ho dobře vodí

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být šíleně na hovno pro Dekkera, být jim, tak po tomhle setu uteču z ally pally a hledám nejbližší most

Reagovat
smazaný uživatel

no, neco mi rika, ze tohle bude jeste velka show

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dekkera bylo po tom setu 2,15, to se mohlo trestat..

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale vsad to, kdyz vidis, ze mel spoustu sipek kdyz hazel na triple snad bliz k double

Reagovat
tomasinho

No konečně. Nasral se, nahecoval se a to potřeboval nejspíš. Snad tuhle pičovinu co nejdříve ukončí. Je to divné, ještě jak lidi na něj bučí.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, je to cirkus a pro nej neco strasnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Chudak ten Dekker fakt, to musi byt strasne vypatie. Normalne mi zacal byt sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

prislo to jenom mne, nebo ten Ashton chtela vyrovnat nahoz 177 Dekkera a zapomela si spocitat kolik ma? ten switch nedaval zadnej smysl.. T20 byl pro ni porad skvele otevrenej

Reagovat
smazaný uživatel

*ted

Reagovat
penepi

Gary approves

Reagovat
smazaný uživatel

Gary to rve do T20 a nebo proste misscountne.. Tady mi prislo, ze proste mela v hlave to, ze musi odpovedet stejnym nahozem a v jejich ocich Dekkera nasrat a naopak vyhrotit crowd. Kolik ji pripadne zbyde pro nic bylo v tu chvili druhorady.. Evidentne ji jeho oslavovani nahozu nevoni.

Reagovat
penepi

Myslis? Moze byt, ja som skor rozmyslal, ze proste "spanikarila" ako Gary a podvedome hrala to, co Dekker. Keby ho chcela vyhrotit, tak zahra logicky este viac - prave tych 180 - ale tak moze byt aj tak ako ty pises, nevidime jej do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost mozny, ze tam vidim neco, co tam neni ze jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentář na sky je taky docela šílenost u tohohle zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, bohuzel je tam jako co-caster Gulliver.. je tam samozrejme jenom kvuli tomu, ze hraje Ashton a je videt, ze ji tlaci no.. zbytek zapasu to ale je (bude) pecka.. hlavne, kdyz tam je Wayne, to je borec nejvetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, díky bohu byl tenhle zápas vyjímkou

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz ji k tomu pustili znova

Reagovat
penepi

Kurva je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze ji vyndal.. Anastasii ale budu fandit

Reagovat
penepi

Teraz mi islo hlavne o tiket, ale asi by som to prial Dekkerovi aj bez toho.

Reagovat
tomasinho

Tak uf, zvládl to, hodně jsem s ním soucítil. Fanoušci taky jako hnus, tam bučeli po jeho oslavě. Aspoň, že to teda zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

mate nejaky stream??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz mi to teda nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

divné... já jsem na chromu s ublockem a normálně mi to jede, zkus ještě tohle https://goldenarrowschannel.info/stream1.html

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, zkousim to na chromu, firefoxu, mafthonu i edgi vsude jsem povolil flash a nic..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall

funguje

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ho drti Cross klasicky mimo

Reagovat
penepi

Toto ma nejak neprekvapuje, kludne moze Cross vyhrat 3:1.

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw proc tady vlastne nemate radi crosse??

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
justcall

taky nevím, je to týpek.. minulé mistroství házel jak robot

Reagovat
penepi

Lebo tuna dvom borcom - tomasinho & T7s - vyradil MvG v semi minuly rok a mne zas pojebal Taylora vo finale.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to nic moc, jsem cekal, aspon nejakou aferu behem sezony..

Reagovat
tomasinho

Kromě toho se debilně ksichtí, má nejtrapnější walk on song ever. A co je hlavní, neskutečně mě nasralo, jak po tom finále lezl do prdele Taylorovi, to byl fakt vrcholný hnus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KnoxXx

Cross si pravom brusi zubky na druhy titul, vykon hodny ostrielaneho matadora

Reagovat
penepi

Pice fakt, 106 avg a ani 5. set nespravi.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo mel ten vyssi avg se kterym prohral Reyes??

Reagovat
penepi

Neviem, co myslis - ale dva roky dozadu v II. kole Reyes (avg 106) prehral s MvG (avg 105) 2:4.

Reagovat
penepi

Konkretne 106.07 - doteraz druhy najvyssi losing average v historii MS, teraz ho de Zwaan so 106.09 prekona. Najvyssi ma 109.34 Barney - pred dvoma rokmi v semi proti MvG, ten tam vtedy zajebal 114, aby sa nepovedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem myslel ale ted se divam na wiki, ze pak mel jeste vyssi avg rvb.

Reagovat
smazaný uživatel

omg 106+ nestacilo.. de Zwaan hral lip, Cross to vyhaluzil par dobrejma zavrenima..

Reagovat
Zaschrona

Aneb náhozy nejsou všechno.

Reagovat
penepi

Jo, ved to je stare zname, ze trebles su pre divakov, doubles pre majstrov. A dvojnasobne to plati v setovom rezime MS.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Ale tohle pořekadlo je podle mě zas až moc přehnané, jakkoliv to správně vystihuje, že náhozy nejsou všechno, ono to prostě musí jít jedno vedle druhého. By měli ukazovat kromě průměru mnohem častěji i to procento zavírání.

Reagovat
penepi

Tak ano, ide o timing. A statistiku checkoutov uz ukazuju dost casto aj pocas zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

bez triplu se na double ani nedostanes..

Reagovat
Zaschrona

No, lepší zápas v prvním kole už možná nebude. De Zwaan docela smolař, že koupil zrovna Crosse a ten teda zahrál nad očekávání.

Reagovat
tomasinho

Pro De Zwaana škoda, že nedal ten druhý set. Za stavu 2:2 ve druhém setu byl proti podání pořád napřed v tom legu, ale nakonec to zesral. Vést 2:0 na sety, tak už to nepustí, nebo spíš teda, už by se z toho Cross nedostal.

Reagovat
penepi

Nejake tipy na dnes?

Reagovat
penepi

Ja na afternoon session nakoniec idem Nicholson v Burness over 3.5 setu a k tomu Tabern v R Smith 2.

Reagovat
penepi

Popiči mi to vyšlo, s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

na afternoon nic, nejak sem nestihal.. na vecer neco sepisu

Reagovat
penepi

Hento mam celkovy kurz 2.49, este som dal na dalsi tiket J. Lewisa a Nopperta, spolu 1,73, tak snad nebudu blbnut chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou paradne frajeri ted

Reagovat
smazaný uživatel

Noppert - R. Lam, 1,28 - 3,70

Noppert se po prestupu do PDC zacina skvele rozehravat a jde posledni dobou fakt hodne nahoru a ceka ho podle me velka budoucnost. Lam je neortodoxni a nevyzpytatelnej, predevsim softovej hrac. Je potreba rict, ze to neni vubec spatnej hrac. Mam dojem, ze se v softech dostal do finale MS 2018, ale nejsem si jistej, nechtel bych kecat.

Kazdopadne tohle by mela bejt jistota pro Nopperta. Jako zajimava sazka se nabizi kurz 4,75, ze Lam zavre aspon jeden leg bullem. Ze softu ma bully vypilovany a uz dokonce na MS PDC hazel rovnou na bull prvni sipkou, kdyz si to umyslnne pripravil na zavirani a prvni sipkou to taky trefil.

Stevenson - Evetts, 2,10 - 1,72

Priznam se, ze Stevensona asi vubec neznam, takze tady se neodvazim cokoliv hodnotit.

Evetts je nadejnej hrac, ale zatim to neni zadna diskoteka.

Dobey - Koltsov, 1,28 - 3,60

Dobey ma za sebou par skvelejch vysledku za posledni mesice a je to jedna z tech nadejnejch anglickejch mladejch pusek. Nicmene pro me rozdeleni kurzu v tomhle zapase absolutne neodpovida. Koltsov totalne znicil vychodoevropskou kvalifikaci, kde musel porazit pomerne dobry hrace a finale dokonce vyhral 3:0 na sety (tusim 9:0 na legy). Kdykoliv hral na big stage (WC of darts, MS), tak hral fakt dobre. Tady zkusim urcite prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a potom vlastne posledni zapas vecera bude Gary Anderson v Nicholson/Burness.

Tak tady neni co resit - 3:0 pro Garyho + vic 180tek.

Reagovat
penepi

S tym Koltsovom si dovolim nesuhlasit, nie je to s nim az taka slava. Dobey tento rok na velmi peknom priemere 93, na TV tournaments dokonca cez 94, kdezto Koltsov iba 84 - to je znacny rozdiel a v tomto smere patri Koltsov medzi najslabsich na celych MS. Navyse Koltsov tento rok prakticky nic nepredviedol okrem jedneho semifinale Challenge Tour, inak vypadaval aj s daleko menej kvalitnymi hracmi ako je Dobey, ktory je Andersonov zverenec.

Reagovat
penepi

Plus v tej kvalifikacii mu stacili tri vitazstva, pricom tam hral s uplnymi no names a skoro vypadol v semi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to rusak.. sebevedomy mu chybet nebude ale tak treba vyhori no..

Reagovat
penepi

Tak Rusi su velmi lahko psychicky rozhoditelni. Doteraz odohral na MS tri zapasy s priemermi 76, 78, 79.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam videt progress

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Ale sklamem ta, tych 76 dal prave v poslednom zapase. Ale vsak uvidime, tam dokazu byt strasne rozdiely, mozno to dnes vytiahne na 90+, alebo naopak Dobey vyhori. Ale osobne necakam prekvapenie, max jeden set pre Rusaka.

Reagovat
penepi

Od ktoreho kola sa musi v rozhodujucom sete vyhrat o dva legy?

Reagovat
smazaný uživatel

od druhyho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Sousa hral fakt skvele, celkem smula

Reagovat
KnoxXx

na tu biedu od Nicholsona sa uz zjavne niekto nemohol pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicholson co tam ten klaun predvadel.. at uz se radsi drzi jenom komentovani, to mu docela jde.. urcite lip nez hazeni no

Reagovat
smazaný uživatel

van Tergouw jde od novy sezony do Q-School

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Tie Jamieho 180 zas lepšiu prvú šípku ako on nemá asi nikto

Reagovat
smazaný uživatel

kurva.... kiwi jede nakonec sem Lewise dal

Reagovat
penepi

Pici, ja už som nechápal, čo robí Benecky na MS

Reagovat
smazaný uživatel

jj... ta podoba je neskutecna

Reagovat
tomasinho

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

vcela mvp

Reagovat
penepi

Životný moment

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Burness pekne

Reagovat
penepi

Ten Mansell je kus neschopného kokota

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna bida, postoupit s timhle prumerem

Reagovat
smazaný uživatel

Takova nahoda ten prvni leg..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11-darter... a pred tim takove hovno skoda, karel zatim dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz je po vsem. Tam byla jedina sance, ze si bude drzet sety kde ma podani..

Reagovat
justcall

kde to sledujete?

Reagovat
KnoxXx

NovaSport2

Reagovat
smazaný uživatel

chance

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon jeden set by si zaslouzil, ale Brown tam vzdycky haluzacky hodil 6 idealnich sipek a bylo..

Reagovat
penepi

Haluzacky

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kdyz haze prumer 75 a pak mu tam padne 6 skvelych za sebou, kdyz to nutne potrebuje, tak je to haluz.

Reagovat
penepi

Tomu sa hovorí timing. ale inak nič proti názoru, že Sedlacek by si zaslúžil aspoň set, kľudne aj dva.

Reagovat
penepi

Tak dnes úspešný den, na rozdiel od včerajška. Vyšli prekvapenia (aspoň podľa kurzov) na presné skóre - Alcinas 3:0, Brown 3:0, North 5 setov a potom čistý tip na Hoppa. Samozrejme nevyšla najväčšia tutovka, kde mi to dojebal Mansell.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho druheho setu, tam to dost zajebal ale avg pres 92 na prvni zapas na ms dnes lepsi prumer jen keegan a hraci hrajici druhe kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Alcinas sa pekne pozviechal v dvoch najdôležitejších legoch a ukončil párty

Reagovat
tomasinho

Ten Wright, to byla trága. Ještě odstraňte Mensura a Smith volná cesta do finále

Reagovat
Stana95

já si teda myslím, že ho ze začátku trochu podcenil každopádně Alcinas hrál místama suprově

Reagovat
smazaný uživatel

"If I stick with one set of darts they're all in trouble. My confidence is still there and I'm looking forward to the next game already."

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze je ten klaun venku.. a dneska snad Vincent, Jones a Anastasie u Barneyho se trosku bojim pruseru

Reagovat
penepi

Dpc, skoda Ilagana, minimalne posledny set si zasluzil, skvely vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre von hral lip nez Vincent, ten mel z prdele kliku

Reagovat
Zaschrona

Jak jsem si o něm na začátku myslel, že je to jakýsi filipínský Neymar, během zápasu jsem mu to začal přát, je to škoda, VvD měl pěknou kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Devon konečne prešiel prvým kolom

Reagovat
penepi

Chlapci slusne nezvladali. Ale Petersen super, sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je picus ten Jones nechat se porazit od takovyho trageda, to je bida.. tak vecer muze uz zachranit jenom zazrak v pristim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Neskúšate niekto ísť na tikete proti Barneymu?

Reagovat
penepi

Ja som momentálne v Rusku a mám tu zablokované niké, takže nehrám nič, ale každopádne za pokus to stojí. Osobne si myslim, že Barney si to s prehladom postráži, on sa v podstate môže sústrediť už iba na MS, ale motyka môže vystreliť.

Reagovat
tomasinho

Barney by to měl přehodnotit a skončit hned raději. Jestli ho takto vezmou do PL, tak si poslední rok udělá jen ostudu.

Reagovat
tomasinho

Thornton je další takový, co by to měl zabalit

Reagovat
penepi

Jj, vždy sa mi mýlili s Hamiltonom, tak ho aspoň úspešne nasleduje v kariérnom zostupe.

Reagovat
tomasinho

Asada hustě

Reagovat
penepi

Veľmi dobre

Reagovat
Sali5

Vincent

Reagovat
tomasinho

Dobře on no. Ale Webster mu to dost ulehčil, hrozný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ufff.... kdyby to Ron vcera neotocil, tak sem dobre v hajzlu.. mel sem pekne nervy v kyblu, ale dobre to dopadlo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

dosť je tých otočiek tento rok veru. Mne včera vyšiel krásny tiket Vincent, Rowby a Gurney 3:0, všetko kurzy nad 2. Naopak, dojebal ma Ratajski už budem fakt dávať asi iba na “prekvapenia”

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Asada

Reagovat
Sali5

Portela v prvních třech setech průměr přes 100, pak mu tam Ron zavřel 124 proti podání a od té doby se úplně sesypal, jsem mu i celkem fandil, ale tak cg

Reagovat
tomasinho

Gurney s přehledem, Dimitri bude muset jít ale dost nahoru, pokud chce dát v pátek Claytona. Na ten zápas se mimochodem těším, to by mohl být top 2. kola. A dneska už konečně Bullyboy

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitri hral, co potreboval.. nepochybuju o tom, ze bude hrat pristi zapas lip.

Reagovat
penepi

Graaf prvy set priemer 63, velky borec. S tym by som uhral vyrovnanu partiu snad aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je lojza.. ja to vedel, ze to neda

Reagovat
penepi

Ach Cullen Cullen. A ja som naivne veril, ze toto je turnaj, ktory ta moze vystrelit medzi TOP 10.

Reagovat
penepi

Fuu, velka skoda toho slabeho posledneho setu, Huybrechts mal nasliapnute na rekord MS, co sa priemeru tyka. On je fakt neskutocny heavy scorer.

Reagovat
smazaný uživatel

ten me fakt bavi sledovat

Reagovat
penepi

Reagovat
tomasinho

Plno lidí ho hejtuje, ale mně nevadí. Je vtipnej, oslavy mi nevadí, taky jsem emotivní. Frut lepší jak Price. Hrozně se mi líbilo, jak spolu s Dimitrim prožívali WC.

Reagovat
smazaný uživatel

hm 160 a 147. to to docela rozjeli wilson 112 avg

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď na dnes koniec s prekvapeniami. Smith a James musia ďalej

Reagovat
tomasinho

James ať jde klidně do prdele. Michael musí, i když první set byl hrozný, ale aspoň ho uhrál.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
tomasinho

Tak to dal, ale hrál hrozně dneska, těžká bída. Snad s Hendem půjde nahoru dost.

Reagovat
tomasinho

Omg, to bude Asadu mrzet, šipka na 2:0. Teď už si to ten kretén pohlídá.

Reagovat
tomasinho

Kretén zkurvený

Reagovat
tomasinho

Ten člověk je fakt neskutečný odpad, bože můj, takto mě neiritoval ani Taylor snad.

Ale Asada klobouček, i když nakonec si za to debil může sám, měl ho porazit, šipka na 2:0, šance ve 4. setu srovnat, 2x šance na brejk v 5. setu, co víc chtěl, fakt nechápu. Mohl být od toho vyjebance pokoj. Fuj, fakt se zas choval jak piča dneska, podání rukou zas tak kreténské, jak to umí jen on. Odpad fakt, aby ho mor vzal. A Whitlock, který ho měl odstranit, si tam přijel na dovču

Reagovat
Stana95

nechápu, jak tomuhle borcovi může někdo fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda James Skvelé double

Asada

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Zaschrona

Hrozná škoda. Wade

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
penepi

Asada škoda, prial som to Japončíkovi, ale James to zvládol rutinérsky, to mu treba uznať.

Reagovat
tomasinho

Jel si furt to svoje, Asada byl lepší a nezvládl to. Hlavně i když byl proti podání napřed, tak pak úplně zprznil set up shot a leg posral. Nebo to posral rovnou na doublu. Škoda, určitě na něho v pohodě měl, proto mě to tak sere. A taky proto, že se choval jako kokot zas. Asada chudák Japonec nechápal. Ale vyklidněný byl skvěle, nenechal se moc vtáhnout do Wadovych mind games.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole jeste ze sem u toho Wadea usnul, picus

Reagovat
penepi

Norris ma zlomenu ruku, alebo co? Lebo nechapem ten kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni na jeho vysledky za tenhle rok, strasna traga

Reagovat
penepi

Beaton tiez velmi slusny kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rupne

Reagovat
penepi

Beatonovi tiez neverim, ale toho Norrisa skusim. Novy turnaj, novy zaciatok.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ide to s ním dole vodou Snáď dnes zaberie. Citizen

Reagovat
tomasinho

Jojo a pak se omlouval na sociálních sítích jakože official statement. Pičus hnusný. Co z toho, že se pak druhý den na sociální síti omluví, že se choval jak kokot. Stalo se, je to dostatečně zkušený hráč a měl by se kontrolovat teda. Obdivuju Asadu, jak zůstal klidný a ještě si udržel svůj level hry.

Mimochodem spekuluje se, jestli nebyl ožralý, že tak dost vypadal

Reagovat
penepi

Tomu zas neverím. To už mám odskúšané - do nálady áno, pevnejšia ruka. Ale hrať vyslovene pod vplyvom, keď už to má vplyv aj na správanie, to hrá človek ťažko podpriemerne.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybuju o tom, ze kazdej sipkovej hrac presne vi, kolik toho potrebuje vypit, aby hral svoji nejlepsi hru

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam treba tri plzne napriklad.. ale potom uz od ctvrty to absolutne nemuzu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja bejt na miste Asady, tak me diskvalifikujou za inzultaci

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se zacne jeste vymlouvat na tu jeho nemoc..

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo o ňom vôbec nie je známe, že má psychickú poruchu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze ma, ale uz nekolik let nemel problemy.. neni nic jednodussiho, nez to na to svest.. neverim mu ani slovo

Reagovat
penepi

-„Chcel som mu ublížiť, chcel som mu naozaj ublížiť.“

-„Spravil som to pre svoju krajinu a môjho syna.“

-„Chcel som vyhrať za každú cenu a vyhral som. Už dlhú dobu som tak netúžil po víťazstve.“

-„Sú hráči, ktorí vyhrali turnaje a správali sa horšie a ak mám pravdu povedať, nemyslím, že moje správanie bolo za hranou.“

Nebolo to len o správaní sa počas zápasu, toto ešte drístal po zápase. Myslím, že toto patetické ospravedlnenie je iba PR krok, aby v ďalšom zápase nedopadol ako Pipe pred rokom a nedostal 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me koho mysli, tim ze se chovali hur.. MvG ? tezko.. Price? taky ne.. Taylor? ani ke konci kariery nedelal takovy hovna, Manley? mozna..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pri tom rozhovore mohol byť kľudne v tom "stave".

Reagovat
penepi

Samozrejme, je tu aj táto objektívna možnosť, možno mu škaredo krivdíme, tá choroba fakt neni sranda. Ale pravda tiež je, že je podozrivá náhoda, že to takto vyhrotil práve na najdôležitejsom turnaji, keď sa mu nedarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wattimena procenta na zavirani horsi nez ja a stejne nakonec ten set urve

Reagovat
smazaný uživatel

Norris krása

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck skvelej zapas

Reagovat
penepi

Vynikajuco

Reagovat
penepi

Zajtra treba za oblicku podat ze Huybrechts vyhra, krasny kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda.. tam dam asi hodne, Chizzy na to nema podle me letos vubec

Reagovat
smazaný uživatel

dal si ho nakonec? ja tam na nej poslal, verim mu dost

Reagovat
penepi

Dal som za 50, takze prehra

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
tomasinho

Nasadení hráči, ktorí v Alexandra Palace skončili už po svojom prvom zápase.

Wright

Suljović

Whitlock

Webster

Cullen

Van Barneveld

Bunting

Beaton

Wilson

Pro Smithe se to krásně otevřelo, Mensur byl největší strašák pro mě. Snad toho Michael využije takovou volnou cestu. Musí prostě, takovou šanci na finále nebude mít možná dlouho už. Ještě mu odstranit Crosse a come on. Ale sám musí hrát dobře, jak jsme viděli, vypadnout může kdokoliv.

Reagovat
penepi

Po tomto kole je podla mna velka chyba sa na to takto pozerat. Tie rozdiely su fakt male - favorit zahra 95 avg, ale ocividne to v dnesnej dobe nie je problem dorovnat.

Na oko to vyzera pre Smitha vyborne, ja dufam, ze to dotiahne do finale, ale kludne moze padnut uz v dalsom kole. Uvidime ako zahra Henderson, aj O'Connor vyzera byt silny tento rok. Co sa Crossa tyka, ten moze vypadnut ako s Reyesom, tak s Claytonom/Dimitrim/Humphriesom.

Proste je to strasne nevyspytatelne.

Reagovat
smazaný uživatel

ono obecne ty vykony na MS sou nic moc.. kolikrat se ani jeden hrac nedostane pres prumer 90 a to sou treba hraci z top50..

Reagovat
penepi

Teraz znova, van de Pas #30 skoro vypadol s kvalifikantom, pricom obaja o nicom vykon s 86 avg. Strasne pomaly sa to tento rok rozbieha, tam sa kludne moze dostat taky Alcinas do SF.

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že pro ty favority je nejhorší právě to druhé kolo, pak se začnou rozehrávat, kdo ho zvládne, půjde dál. Favorité můžou dál vypadávat, ale podle mě už tolik překvapení zase nebude.

Reagovat
penepi

Tak akoze prekvapenia byt mozu a podla mna nas ich caka este vcelku dost, ale stale je viac ako mozne, ze semi bude #1 MvG v. #4 Ando a #2 Cross v. #6 Price

Reagovat
penepi

Pekne Strasne sa mi paci jeho dres, celkovo dizajn aj farby.

Reagovat
penepi

Ja inak seriozne rozmyslam nad Buntingovymi sipkami. Vzdy som bol zvyknuty hrat s 26g, ale posledne som kupil tie Jackpotove 21 (realne maju 22), ale po case mi to pride vela, rychlejsie sa mi unavi ruka a nedokazem potom hadzat dostatocne uvolnene. 12g je asi prilis ale tu 17g verziu by som asi skusil.

Reagovat
tomasinho

Mi to přijde hrozně málo teda, já měl zatím jen 21 a 22 verze, ale asi bych neměnil, ani těžší, ani lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv min nez 20g mi pride silene malo.. nedrzi to smer, musis to strasne silne rezat a hazet spis rovne, nez obloukem, kterym hazu vetsinou ja prave

Reagovat
smazaný uživatel

http://oi67.tinypic.com/5cf8jp.jpg

ja zatim neotevrel, ale uz se na to brzo chystam.. btw vcera na softech 139 out, T20, T19, D11

Reagovat
smazaný uživatel

DEVOOOOON

Reagovat
penepi

No nech sa páči, White po troch setoch avg 109 a prehrá.

Reagovat
ronaldik

Zápas Klaasen - Brown je strašný utrpení

Reagovat
tomasinho

Bože ten White je ocas Už to přestává být prdel to MS. Průměry hrozné a když někdo má lepší průměr, tak stejně vypadne. Fakt šílenost. Doufám, že zápas Clayton vs Dimitri mi spraví náladu

Reagovat
penepi

A potom nastúpia takito neschopní kokoti. To je radosť fakt.

Reagovat
tomasinho

Teď naštěstí dávám Liverpool, dám si až poslední zápas dneska.

Reagovat
KnoxXx

Aspinall

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Price sa pekne rozsypal.

Reagovat
tomasinho

ASPINAAAAAAAALLLLLLLLLL

Kurva, to byla krása, top top prostě. Aspinall hrál ale fakt dobře, Price pátý set totálně nezvládl, pěkěn se mu vrátilo to jeho chování. Jak fandové od první šipky řvali three nil, nathan aspinall

Reagovat
smazaný uživatel

Oni kričali 2-0 and you fucked it up

Reagovat
tomasinho

Fakt? Já myslel, že toto. To bylo tím, že mi eský komentátor furt pindal do toho Já myslel, že řvali to, co jsem psal já

Reagovat
tomasinho

Takže v SF benito, alcinas, aspinall, Dolan, king, petersen, Kyle Anderson nebo West, to je mazec.

Reagovat
tomasinho

Dimitri Snad v osmifinále vyřadí Crosse.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho snáď už poriesi Reyes.

Reagovat
tomasinho

Tomu moc nevěřím teda. Ale jako v SF snad stejně Smith, případně Dimitri proti jednomu z té osmičky. Mazec

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Neee, Price ne celej turnaj ztrácí smysl tam už zůstává z těch sympatickejch jedině Gurney...

btw, co máte všichni s tím Smithem?

Reagovat
tomasinho

Jak všichni? Vyloženě fanda Smithe jsem jen já tady.

Reagovat
tomasinho

To je výběr sympaťáků Price a Gurney, přidej k tomu Wada a máš to kompletní sadu idiotů

Reagovat
djiros

Reagovat
penepi

Gurney je v pohode

Reagovat
tomasinho

Pamatuju, jak jsi zrovna ty sám na něj dost pičoval loni třeba

Reagovat
penepi

jj, to ano, nie je to moj oblubenec, ale nemam ho za kokota ako Pricea

Reagovat
smazaný uživatel

Proč lidem vadí Gurney?

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to je strasnej dement.. nevim, co uz to bylo za turnaje, ale delal ten naprosto nesmyslnny gesta na crowd a byl pak zaslouzene vypiskavan a to, jak se choval potom, co vyhral Grand Prix, to proste neni salek meho caje

Reagovat
tomasinho

I v tom zápase žďuchnul schválně do Whitlocka. On je takový ten troll mi přijde, co lidem dost vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

troll bych to urcite nenazval.. to je spis ten Price nebo Manley

Reagovat
tomasinho

Ale má nejlepší walk on song, to se mu musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi pro me ne, ale je super, to jo tenhle song je obrovsky oblibenej a on udelal dobre, ze si walk on music na nej zmenil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck celej rok totalne mimo a tady to strasne diktuje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pro me top dva zapasy - Chizzy a Kim a pak samozrejme MvG - Hopp, tam by to melo litat...

Reagovat
tomasinho

Jojo. A třeba se hecne k lepšímu výkonu i Jamie Lewis, i když nevěřím, že by Gurneyho porazil. Ale aby to aspoň mělo kvalitu ten zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam, ze se trosku zvedne, aby to nebyl uplnej debakl.. ale neverim mu na vic, nez na dva sety uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

ze by ted zase zapracoval Csaplar a vedeni 2:0 by opet nestacilo na vyhru ? uz doslo snad k sedmi obratum z 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

frajer se dostane s turnajovym prumerem 88 do top 16

Reagovat
penepi

Tento caller ma neskutočne irituje, hlas ako kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ten buzik? Taky mě sere.

Jinak Gurney brutální zklamání, huybrechts zklamal taky, čekal jsem víc.

Reagovat
penepi

Tak akoze Huybrechts totalny vybuch, ale co som aj cakal, ked som mal na neho podane. Ale keby bol vtedy zavrel na 1:1, tak by to bol uplne iny zapas, co uz.

Reagovat
penepi

Ten trtko, čo tam je teraz. Najviac ma dojebava, keď hlási ‘First leg [meno] to throw first, game on’, kokot

Reagovat
tomasinho

Jojo to je ten, jak se ofiko přiznal, že je gay. Má divný hlas.

Reagovat
penepi

Wattimena škoda, hral jak boss

Reagovat
mistr129

Tak jsem vás našel

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Inak za mna zatiaľ najväčší pre Marka Webstera

Reagovat
smazaný uživatel

vi o cem mluvi.. uz sem s na nej zvyknul a uz mu i rozumim... ze zactku sem mel docela problem jak polyka pulku slov, ale ted uz v pohode.. skoda, ze je Mardle nemocnej

Reagovat
justcall

dneska bych dal Dobeyho a Dolana, názory?

Reagovat
penepi

Že logiku to bez pochýb má, ale bude to presne naopak.

Reagovat
justcall

tak nakonec cajk

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wade a Brown skvelé nastupovky. Ramones + Thin Lizzy

Reagovat
smazaný uživatel

wade ez

Reagovat
tomasinho

Browne, ty kokote

Reagovat
tomasinho

Tak to projebat kurva. Hlavně ten poslední leg 6. setu. To byla tragédie. Idiot, mohl být od toho vymrdance klid. Dolana asi dá, takže až MvG. A to si musím zvyknout, že budu ten jehi odporný rypák sledovat beztak každý týden v PL.

Reagovat
penepi

A však Dolan ho kľudne môže poraziť

Reagovat
tomasinho

To může, ale nevěřím mu tak moc, ten zmrd se tam bude držet zuby nehty. Aspoň, že ho pak čeká MvG, být on v té spodní části, tak mě jebne

Reagovat
penepi

MvG padne s Jackpotom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No a dokonce ani on ne, však hraje s Joycem, toho dá

Reagovat
ronaldik

Ja mám naopak radost, že vypadl ten růžový spratek. Nesympatictejsi už jsou snad jen Aspinall a Klaasen.

Reagovat
tomasinho

Nesympatičtější než Wade není nikdo. Dokonce ani Price Aspinall je naopak hodně v poho. Brown je idiot, to jo, ale všecko je lepší než ten pičus Wade.

Reagovat
penepi

Preco je Brown idiot?

Reagovat
tomasinho

Viz níž.

Reagovat
penepi

Vsak ale to by si ho mal chvalit, ze daval Wadeovi pocitit jeho vlastnu medicinku.

Reagovat
penepi

Aspinall je typek

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze Brown daval trosku ochutnat Wadeovi jeho medicinu? cet sem neco, ze tam zrovna fair play moc nebyla.. ja to bohuzel nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

brown obcas trochu pomaleji bral sipky pri zavirani. ale nic extra. na konci se tam naopak dost objimali a normalne se bavili. spis divaci celou dobu buceli.

Reagovat
tomasinho

No po každém odhodu šel jak šnek a šipky vyndával jednu po druhé hrozně dlouho. Wade vždycky už čekal s napřaženou rukou, že bude házet a Brown zdržoval dost, asi aby ho vyvedl z tempa, dělal to i se Sedláčkem v prvním kole.

Reagovat
tomasinho

Hoši, šťastné a veselé, vše nej do nového roku a ať MS vyhraje nějakej Michael, bral bych oba

Reagovat
smazaný uživatel

taky hezky svatky, 27. se tesim zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Wade

Reagovat
penepi

Priatelia, nech tieto nudne dni bez darts co najrychlejsie ubehnu a potom title for Jackpot alebo Gando

Reagovat
tomasinho

https://www.perfectdarts.com/Unicorn-Michael-Smith-Phase-1-Noir-Darts-Set-22g?search=michael%20smith

Hrozně mě lákají tyto černé šipky v desginu Smithe. Já mám od něj silver steel Michael Smith 22g, jenže ty mají barrel 7,1 a tyto černé mají 6,4. To mi přijde docela rozdíl teda. Jinak tvar vypadá stejně, jen se bojím, že by to moje tlusté prsty nedaly Myslíte, že to je moc?

Já už totiž začínám mít problém, že šipky začínají vypadávat z terče. Nevím, jestli nestačí nabrousit, nebo není problém v terči, ten mám asi rok a dva měsíce a hlavně dvacítkový segment je pěkně dojebaný už. Vlastně tak přemýšlím nad tím, že ty šipky padají výhradně, když podhodím T20, z té singlové dvacítky dole.

Reagovat
penepi

Však si pootoč ten terč

Reagovat
tomasinho

Taky možnost A co myslíš, jen 0,7mm dost velýk rozdíl, asi je co?

Reagovat
penepi

Nemyslim si, ze by to mal byt nejaky neprekonatelny rozdiel. Ale tiez je pravda, ze ja oblubujem radsej hrubsie barrely no.

Reagovat
tomasinho

Konečně šipkyyy Ta pauza byla nějak moc dlouhá. Odpoledne Smith a Dimitri, večer Gary a MvG s Jackpotem, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

jj, presne.. strasne dlouha prestavka dneska to budou skvely zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Devooooon

Reagovat
penepi

teraz by mohol Humphries prekvapiť, nech je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je curak ten belgickej picus. S takovým hovnem prohrát a házet takový srackoidni nahozy, samozřejmě mě to stálo 5 litrů ty pico zkurvena

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

ses blazen, tohle byla jistota na Luka

Reagovat
tomasinho

No ty kráso, mě poser fakt. Ten Cross fakt dojde do čtvrtfinále takto easy

Reagovat
penepi

Cross zatial bojuje velmi sympaticky po celkom nevydarenej sezone, to mu musim uznat. A radsej nech je vo finale on ako nejaky Alcinas, co tam s Garym alebo Gerwenom dostane 1:7.

Reagovat
tomasinho

To každopádně. Ale já chtěl Smithe, případně Dimitriho.

Smith teď způsobuje nervy prostě. Hraje dobře, ale ten třetí set prostě z 2:0 projet neměl. Hendo se drží ale výborně. Snad to Smith zvládne, nasralo by mě, kdyby vypadl s průměrem nad 100, když jsou ve 4. kole hráči s průměry pod 90. Je dneska o chloupek lepší, ale Hendo se fakt dobře drží, zuby nehty. Snad už tento set Smith prolomí a pak to dá 4:2, nevím, jestli mám nervy na poslední set A prohrát to, tak se hodím asi pod vlak, protože to má krásně otevřený tu cestu daleko v turnaji.

Reagovat
penepi

Nebudem klamat, pristihol som sa ako fandim Hendovi. Proste ak nejde o Jackpota a Cullena, tak v drvivej vacsine zapasov fandim outsiderovi. Preto aj prakticky nikdy neprajem Gerwenovi, nie preto, ze by mi bol ako hrac alebo clovek nesympaticky - to prave naopak.

Kazdopadne Smith zasluzene, to bez pochyb, a snad si zahra v QF proti Crossovi, to by bol luxusny zapas.

Reagovat
tomasinho

Jojo, Searle by snad neměl být takový problém. Henda jsem se hodně bál a věděl jsem proč. On dokáže zahrát výborné zápasy, navíc proti favoritům. Zahrál hodně dobrý zápas, jen Smith byl lepší. Stovka průměr, skoro 50% an doublech, velmi dobrý výkon. Pro Henda škoda, že není třeba v té dolní části, tam by mohl jít dále. Ale nestěžuju si, za Smithe jsem hodně rád teda. Searle snad bude kapičku s menšími nervy. A čtvrtfinále se Crossem by bylo luxusní, takové předčasné semifinále z této půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.. Zkusím outsidera on vede a posere to. Ať jde tenhle zkurvenej sport do prdele.

Reagovat
tomasinho

Paul Nicholson právě ztratil svojí PDC kartu po vítězství Devona Petersena and Lukeho Humphriese vypadl z TOP64 a bude muset jít do Q- School!

Dobře mu tak, hraje už hrozný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze to Alcinas urve.. uz bych to potreboval

Reagovat
penepi

To bol hriech nehrať Benita pri tých kurzoch

Reagovat
smazaný uživatel

mne dneska nevyslo skoro nic, at na Humprheise

Reagovat
smazaný uživatel

To mrdam tohle.. Allin na Van De Pasa a on předvádí tohle

Reagovat
smazaný uživatel

omg to sou nervy.. nastesti vyrovnal, ale z tech nahozu bolej oci

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký nervy, já dneska nemám nejmenší šanci cokoliv vyhrát. Tohle byla třešnička. Kdy měl vyhrát 4:2 a prohraje..

Reagovat
Orlandiiik

84 průměry

Reagovat
smazaný uživatel

strasny ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba ted vylitne Gary, to by ten vecer jeste zachranilo

Reagovat
tomasinho

Ty vole, Gary je lucker fakt. Nejdřív se zachrání tím D6, kdy Dobey už byl na 50, teď ho zachrání Dobeyho minela. Podruhé, co přežil fakt tak tak a ani neví jak pořádně. Dobey ale i tak skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

horsi hrac jde dal.. fakt mel dost stesti no

Reagovat
smazaný uživatel

Dobey rekord - nejvic 180 na MS pri zapasu v osmifinale (15)

Reagovat
penepi

Pici, skoda Dobeyho, obrovsky talent. Ale Gary zatial pritomny v obidvoch najlepsich zapasoch turnaja a v oboch vitazne, vie zapnut v pravej chvili, neskutocny hrac.

Reagovat
mistr129

Reagovat
tomasinho

Všichni jsme se těšili na MvG s Jackpotem, ale stejně budu nakonec asi překvapen, když Jackpot dá víc jak set nebo dva.

Reagovat
tomasinho

Loool. tak teď mu MvG daroval set úplně.

Reagovat
tomasinho

Oba se ale rozehráli k parádní partii od té chvíle, co ho Mike pustil do zápasu. Naštěstí teď ten set uhájil dvěma 11dart legy

Reagovat
tomasinho

Luxus Přes 108, skvělý výkon. Lewis hrál taky výborně, toto by stačilo na skoro každého zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo fandit MVG?

Reagovat
tomasinho

To se ptá vrchní kuřbuřt Mourinha jo? Jinak teda naprosto normálně, v pohodě týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je, sympaťák navíc. Ale proboha proč někdo fandí takovýmu favoritovi? Od malička vždycky přeju outsiderum, nechápu že někdo dobrovolně přeje prostě favoritovi.

Reagovat
penepi

Reagovat
tomasinho

Já tenhle soucit a připosranost nikdy moc nechápal. Já fandím tomu, kdo mi je sympatičější a je mi u prdele, jestli je jednička nebo stopadesátka. Jasně, občas si každý zafandí outsiderovi, ale většinou v případě, že hraje proti favoritovi, kterého nemám rád.

Reagovat
penepi

Sucit a priposranost, uz som pocul vsetko. Ked hraju dvaja hraci, ktori su mi viac ci menej u prdele, tak si vyberiem outsidera z principu, kvoli prekvapeniu a kvoli zmene.

Reagovat
tomasinho

No a to mi přijde jako kokotina. Chtít furt nějaké změny a překvapení. K čemu to pak je? Abychom v osmifinále měli naprosté kokoty? Sorry jako, o takové změny fakt nestojím, abych v závěrečných fázích MS sledoval hráče, co se nedostanou nad 90. Fakt tuhle logiku s outsidery obecně nepobírám. Pokud nehraje s někým, koho nemám rád nebo to nepomůže mému oblíbenci.

Reagovat
penepi

To uz je ale uplne ina debata. Ale pokial ti hraci na to maju, tak nech prekvapuju. Ved sam si dnes napriklad prial Dobeymu a podobne. S priemerom pod 90 predsa k ziadnemu prekvapeniu nedojde. A pokial by aj ano, tak je to chyba favorita, ved kurva sipky su asi najobjektivnejsi sport.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasny, kam miris.. ale on me v podstate privedl ke sledovani sipek, takze mu fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Nathaaaan konecne nekdo poslal toho haluzaka domu

Reagovat
penepi

Dnes zatiaľ ideálne výsledky, snáď to bude pokračovať Smithom, Jamiem a Crossom.

Reagovat
justcall

a obhájce je venku..

Reagovat
penepi

Jj, škoda lebo som sa tesil na smith v cross, ale Humphries bude viac ako solídna náhrada. Toto sú presne tie prekvapenia outsiderov, o ktorých som písal. Dúfam, že Luke to potiahne až do finále.

Reagovat
tomasinho

Jojo, protože je lepší mít nedůstojné finále, hlavně mít překvapení

Reagovat
penepi

To, ze tam bude hrac, ktory v osemfinale spravi 100 priemer a vyradi uradujuceho majstra sveta, je nedostojne? Nehovoriac o tom, ze je to stale len hypoteticke, ale pokial by vyradil Smitha, tak si to zasluzi, neviem, co je na tomto nepochopitelne.

Reagovat
tomasinho

No pořád to je jeden zápas. Překvapení jsou fajn, ale jen do jisté míry, tady jich už je hrozně moc a ovlivňuje to kvalitu turnaje, kdy se outsider jednou hecne, ale pak to je horší už. Já i když cestu humphriese obdivuju, tak ho ve finále fakt nechci. A to neříkám proto, že fandím Smithovi. Sleduju to, abych viděl top zápasy, představa toho, jak MvG ničí někoho ve finále brutálním způsobem, to by mě asi moc nebralo. Přesně to bych čekal. Já to tak měl i v tenise, rád jsem měl překvapení, jenže na grandslamu finále bez první čtyřky nebo jen s jedním z nich bylo vždy o ničem. Já jsem v tomhle děsná konzerva no.

Reagovat
tomasinho

Jinak humphries ok ještě, ale Joyce je výsměch turnaje, sotva přelezl snad jednou 90, jinak furt pod 90 a je ve čtvrtfinále. Ještě že teď má už MvG.

Reagovat
penepi

Jasne, obaja prirodzene chceme vo finale vidiet co najkvalitnejsie sipky, ale tie nutne nezarucuju nasadeni hraci, ved aj preto je tolko prekvapeni. Tiez si uprimne nemyslim, ze by Smith uhral proti MvG lepsi vysledok ako nahecovany Humphries. Obidvaja by chytili tak 3:7. Gerwen ale podla mna prehra s Andom/Chizzym v semi.

Reagovat
tomasinho

Smith tak 3:7, možná 4:7 no. Humphries možná tak set, dva no. A vůbec si nemyslím, že by měl MvG prohrát s Garym, nedejbože s Chizzym. Zatím předvádí o parník lepší výkony, navíc v dlouhém formátu na 6 setů. Gary si navíc své štěstí už vybral. Čekal bych něco jako 6:3 MvG.

Reagovat
penepi

Gary hral co potreboval, na Gerwena to minimalne tento rok vie, tusim ma aj lepsiu bilanciu. A netvarme sa, ze on nie je schopny hadzat 105+ avg, ked ho super vyhecuje.

Reagovat
tomasinho

Však to neříkám, ale sám přiznal, že ho limitují záda (pokud nebyly další jeho uplakané mind games), moc to neukázal. MvG z něj umí dostat maximum, jenže to platí i opačně. Věřím, že MvG si to letos ujít nenechá, po tom loňské "fiasku" má motivaci jako prase a dobře všihní víme, že nasraný Van Gerwen = daleko větší nebezpečí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
tomasinho

Jestli z tohoto Smith nedá finále, tak si hodím mašli

Reagovat
tomasinho

Lol až teď se dívám na Wada. On ten idiot zas nepodal pořádně ruku a nepodal ani rozhodčím pak. To je tak nehoráznej pičus Větší nezvladajko není. To i vrchní nezvladajko a uplakánek Gary má úroveň prostě, je sportovní, i když si furt na něco stěžuje. Ale Wade je dno.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si vsimnul, ze ji nepodal ani rozhodcim.. sileny

Reagovat
tomasinho

Aspinall mazec, každým zápase se lepší. To Smith to finále ještě moc jisté mít nebude, ani když dneska vyhraje. Hraje kluk zatím hodně dobře, jsem rád, že šel dál on a ne Dolan.

Reagovat
Stana95

tak co, vyletí Gary dneska?

Reagovat
tomasinho

Neyvpadá to tak moc

Reagovat
tomasinho

Chizzy začal hrát pozdě. Gary si to zkušeně pohlídal ale, dobrý zápas od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze dneska vecer bude rychle hotovo

Reagovat
tomasinho

Dneska krásný den, LFC i Smith 5:1

Reagovat
KnoxXx

vysnivane finale Gary/Michael sa zasa o kusok priblizilo

Reagovat
tomasinho

Z Garyho se stal hroznej uplakánek mi přijde, furt si na něco stěžuje. Po každém zápase teď zmiňuje svoje záda, jak by si tím chtěl udělat alibi pro zápas s MvG. Doufám, že ho Mike sundá, v poslední době Gary pindá až moc. Finále Mike vs Mike by byl sen

Reagovat
penepi

Pekne mind games, stylizuje sa do role outsidera, nech to ma psychicky lahsie, rozumne. aspon nema pravidelne velkohube vyhlasenia za kazdych okolnosti ako Shrek, to ma rozhodne irituje daleko viac, ako bolavy chrbat, o ktorom je navyse uz dlhodobo zname, ze s nim ma velke sracky.

Reagovat
tomasinho

Tak velkohubé, on prostě ví, že je nejlepší a očekává od sebe vždy jen to nejlepší, na tom nic moc velkohubého není, respekt k soupeři má vždycky, jen si je vědom toho, že pokud hraje svůj top, tak ho krom Garyho neporazí nikdo. Je to součástí jeho mediální prezentace, těžko mu to můžeš zazlívat. Nikdy ale nějak neurazil soupeře.

No ano, problémy se zády má Gary dlouhodobě. Ale je sranda, že půl roku se o nich nezmíní a pak když málem vypadne a když má hrát s MvG, tak najednou zase začne zmiňovat, že ho bolí, aby si udělal alibi. Přitom je to fantastický hráč, který dokáže porazit MvG i bez toho, nemá to moc zapotřebí. A furt pindá i na další hráče, šipky se změnily, bla bla. Tak jasněže, ale k lepšímu. Vadí mu skoro všechno. Já ho mám pořád rád, ale tuhle část jeho osobnosti moc v oblibě nemám.

Reagovat
penepi

S tým súhlas

Reagovat
penepi

Ale s tým, že sa šípky zmenili predsa nadával na hracov ako price a wade, to sa zas čudujem, že práve tebe takéto prehlásenia vadia

Reagovat
tomasinho

No nejen na to, s tím samozřejmě souhlasím. Chovat se jak čurák odsuzuju taky. Spíš mi jde o to, že on je ten největší uplakánek. Nemůže chtít, aby šipky byly tam, kde byly před 20 lety. Víc peněz, médií, fanoušků. A je to i show, někdy to je třeba brát tak, pokud to není úplně za hranou. Garymu ale vadí úplně všechno snad.

Reagovat
penepi

Jemu nevadí ten vývoj, to si všetci vrátane Garyho vyslovene pochvaľujú, však majú viac peňazí vďaka tomu. On to hovoril v kontexte toho, ako sa zmenilo správanie (niektorých) hracov. Na tom nevidím nič vyplakavajuceho.

Reagovat
tomasinho

Mu ale začíná vadit úplně všechno. Říkal, že hráči popírají mind games, i když je očividně dělají. A že je dělá on mu nevadí. Že on po výhře nad Pricem někdy na jaře říkal, že je to jeho vizitka neproazit hráče, co má záda na sračku. Taky to není zrovna košér. Mi přijde, že se snaží stylizovat do pozice nějakého toho správného proti mladým příliš oslavujicím klackům, ale na mě to prostě nepůsobí dobře od něj.

Reagovat
penepi

No a akurát pozerám:

Michael Van Gerwen se před semifinálovým zápas zmínil o svém soupeři : Gary Anderson říká každý týden, že jeho záda zase bolí, ale on prostě stárne!

Neviem, čo tým chcel povedať, ale prakticky dal Andersonovi za pravdu, veď tie problémy sú spojené práve so starnutím. Kazdopdne toto sú tie jeho typické arogantné prehlásenia, s tým jeho rešpektom voči ostatným to zas zďaleka nie je take úchvatné. Minule začal nakladať Hoppovi a je tam toho.

Reagovat
tomasinho

Však tohle řekl ve srandě, se smíchem, tomu by se určitě zasmál i Gary. Ono je fajn to číst, ale někdy je lepší dát si video. Oni se mezi sebou mají podle mě ti dvai docela rádi, není tam nezdravá rivalita, jakou měl MvG s Taylorem třeba. Velýk respekt i strach z toho druhého.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

MvG ho znici..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Gary dá.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo Nathan hraje neskutecne

Reagovat
penepi

Neskutocny zapasik, klobuk dolu pred oboma borcami. Ako povedal Mardle, u Smitha sa tento rok nieco zlomilo a uz definitivne patri k uplnej spicke. Historicky rekord v pocte 180 v semi MS, neni o com.

No a teraz uz pome Gary, posli toho plesateho kokota domov.

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec,, Gary si veme tri sety a pojede domu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik myslíte že stojí vstupný na semifinále třeba?

Reagovat
mistr129

na NS říkal komentátor, že tak okolo 70 liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to nebude vic nez nakejch 60 liber.. ja sem na finale Premier League daval snad 45

Reagovat
justcall

Gary bez šance..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je skoleni, Mike tresta.. 9 legu on the spin a avg kolem 110, Gary nevi, kde je

Reagovat
smazaný uživatel

15:3 na legy

Reagovat
smazaný uživatel

to zavirani (a priprava) je od mvg uplne wtf.. kdyz je pod stovkou tak je temer jistota, ze zavre.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sa to trochu nenatiahlo. MvG

Reagovat
penepi

To je uplna mizeria, co tam Gary stvaral. MvG tam mal zas svoje typicke exhibicne momenty, ale na jeho pomery tiez nepredviedol nejaky zazrak. Smith ma rozhodne sancu ak nadviaze na dnesny vykon.

Reagovat
mistr129

mě přišlo, že od stavu 3:0 Gary už ani nechtěl. Třikrát zavřel 100+ a stejně si sehrával úplně na hovno. Asi dva legy po sobě tam dával ze 186 single 20

Reagovat
penepi

Chcel podla mna praveze az moc, a preto mu to neslo. Zlomilo sa to uz v druhom sete, kedy hned v prvom legu dojebal tri sipky na double a uz sa to s nim viezlo.

Kazdopadne, aby nedoslo k omylu, tak stale si myslim, ze MvG mu nalozi tak 7:3, prinajhorsom 7:4. Aj ked mal dnes Smith o cosi lepsi priemer, tak to bolo nateraz asi jeho maximum, kdezto Gerwen si hral co potreboval a ak by bolo treba, tak je schopny zapnut este o jeden stupen vyssie (110+ avg).

Reagovat
smazaný uživatel

Gary si zacal s tim zavrenim 80 pres 2x double top.. to nemoch Mike takhle nechat a pekne tam vystrihnul ty dva bully

Reagovat
tomasinho

Wow, wow, wow. Teď jsem dokoukal, byl jsem trošku se zpožděním, začal jsem později, abych si mohl přetáčet reklamy. Musím to vydýchat

Nejprve MvG. Wow, to byl koncert, naprostá dominance, v jednu chvíli přes 110, nakonec kapku polevil, ale i tak neskutečnej, zavírání na 50%, set up shots prostě fenomenální, Gary below par, nějak to pak nedával už, přišlo mi, že to v půlce někde vzdal. Stačilo by to na dost top hráčů, ale dneska to bylo zofuale málo, co předvedl. Navíc do dělal na doublech. Čekala se bitva, lidi to tak moc hypovali, až z toho nakonec nebyla žádná bitva a byla to taková jednoznačná záležitost. Well done Mike.

Reagovat
tomasinho

Finále mých snů. Dneska se mi potvrdilo, že Smith je moje jednička. Takto nervózní jsem byl naposledy loni při zápase MvG s Crossem v semifinále. Mí dva nejoblíbenější hráči ve finále, nic lepšího se stát nemohlo. Ale budu přát Smithovi, i když stejně jako penepi mu úplně nevěřím. Taky čekám něco jako 3:7, možná 4:7. Ale rád bych se mýlil. MvG ale "man on mission" a vzít si to asi nenechá.

Teď ale óda ba Smithe. Wooow, to byl výkon. Já byl v úvodu nasranej jak pes, protože to promrdal, mohlo to být easy 3:0 a on vrátil Aspinalla do zápasu. Aspinall se pak ale rozehrál a hráli oba fenomenální šipky, fakt jsem nečekal, že Aspinall bude tak dlouho přes 100, hrát tak famózně a ještě super zavírat, klobouček před ním. Smithe zachránil asi 3x D9, hlavně poslední šipka na výhru v 5. setu. Dokázal vždy zabrat, když bylo třeba a měl méně těch slabších náhozů bez triplu než Aspinall.

Nevím, nenacházím dostatek pochvalných slov, prostě paráda. Žádný brutální výpadek, od toho blackoutu na Matchplay a prohře ze 7:1 na 8:11 s Chizzym si to hlídá, v hlavě to měl srovnané a byl fakt brutálně koncentrovaný. Proti čtvrtfinále hodně vylepšil doubly, díky tomu šel už tak vysoký průměr nahoru. Mít přes 105, rekordní počet 180ek v SF MS, přes 51% zavírání, prostě wow. Roste každým zápasem, měl to ulehčené, že mu z cesty odstranili Mensura, Crosse. Ale jako dneska měl soupeře, co hrál stovku, možná hrál i lépe, nežby hráli ti favoriti. A přesto to dal, jsem neuvěřitelně šťastný.

Snad to teda nebude až taková demolice jako ve finále Premier League. První finále, určitě bude nervózní. Věřím, že hru na titul má, jenže bohužel ho čeká GOAT, který umí dát svůj strop ještě výš. Důležité podle mě bude, aby si to nenechal utéct v úvodu, vydržet co nejdéle vyrovnaně nebo i vést, jak mu MvG trošku uteče, bude to v háji. Každopádně se brutálně těším, nejlepší možné finále pro mě.

Reagovat
tomasinho

Jinak doufám, že se kokoti jako Wade dívali na to, jak vypadá fair play a pravý profík. Smith ve všech zápasech velký respekt k soupeři, i během zápasu si s nimi ťuknul třeba po jejich zavření. Ukázkové chování. Taktéž mladíci jako Aspinall nebo Humphries ukázali daleko větší úroveň jak většina těch starších mazáků. V jejich zápasech se Smithem bylo i napětí, však šlo i finále mistrovství světa, přesto tam byl i velký respekt a taková ta sportovní stránka věci.

Reagovat
tomasinho

18 consecutive 100+ averages for Michael van Gerwen on the Alexandra Palace Stage.

To je mazec

Reagovat
tomasinho

https://www.live-darts.com/category/darts-interviews/rob-cross-reflects-on-tornado-12-months-20181231/

Cross sympatický rozhovor, ještě ho možná časem i přestanu hejtovat, působí docela sympaticky, i když mu ten loňský rok nemůžu odpustit stejně Ale už to není tak intenzivní.

Reagovat
tomasinho

https://www.live-darts.com/category/darts-interviews/gary-anderson-sheds-light-on-retirement-rumours-20181231/

A aby toho nebylo málo, ještě Gary. No, jako zajímavé, že se letos necítil u terče dobře, když vyhrál tolik velkých turnajů - UK Open, Matchplay, Champions League. Hlavně mě potěšila jedna jeho věta: "If you want a Premier League, get rid of the old yins and stick these youngsters in it."

Reagovat
tomasinho

A když už jsem zabrousil k té PL. Kdo myslíte, že tam nakonec bude?

Já osobně bych se prostě odprostil od emocí, od posledního roku kariéry, od rozlučky v Rotterdamu a Barneyho tam prostě nevzal. Bohužel ho tam čekám teda.

Viděl bych to podobně jako loni, akorát si tam nacpou Wada za ty dva tituly po sobě. Místo koho? No, to je otázka. Ještě před GS bych řekl Price, jenže ten zabral a vyhrál major. Asi místo Whitlocka, i když neměl úplný zlý rok a australský trh je dobrý důvod. Snad nechají Mensura, loni sice vypadl brzo, ale měl výborný průměr a patří tam kvalitativně.

Reagovat
penepi

MvG, Cross, Wright, Anderson, Gurney a Smith sú 100 % istí.

Price, Mensur, Wade, Chizzy, RvB — jeden z nich chytí čierneho Petra, osobne by som tipol Chizzyho, aj keď Barney tam nemá čo robiť, nemá šancu na top 4 a bude rad, ak neskončí už po prvej fáze.

Každopádne ideál by bol okrem tej top 6ky ešte Jackpot, Chizzy, Mensur a teda Wade no.

Reagovat
smazaný uživatel

Wade tam snáď musí byť.

Za mňa MvG, Cross, Wright, Anderson, Gurney, Smith, Wade, Price, Mensur, Lewis

Reagovat
smazaný uživatel

MvG, Anderson, Cross, Gurney, Smith, Price, Suljovic, Wade, Barney, Hopp/A.Lewis.. by se mi docela libilo Barney tam musi bejt na 100%. Sipky se porad hrajou hlavne pro divaky a od toho tam ty divoky karty sou. Navic jeho posledni sezona a furt je tam sance, ze se jeste trosku zvedne. Horsi to snad uz bejt nemuze,

Reagovat
penepi

S tým Hoppom som to už počul, ale akože prečo? Neviem, či sa vobec dostane po týchto MS do TOP 30. A keby aj, nehrá nijak udivujúco, tam sú ini adepti, minimálne 10, ktorí na to majú daleko viac ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Hru na to Hopp zatim samozrejme nema, ale PL je i v Berline. V Nemecku je obrovskejch trh, kterej PDC slusne zivi a meli by mit zastoupenyho svyho hrace.. Mozna jeste ne letos, ale pokud pujde vykonnostne jeste nahoru, tak pristi rok urcite.

Reagovat
penepi

Wright tam musí byt, prví 4 z OOM idu automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomel sem na nej.. v tom pride bez "Hopp/Lewis"

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=wc1RyiHfa08

musim rict, ze souhlasim jednoznacne s Mardlem

Reagovat
Riviera Kid

Vysílá PL nova sport?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Riviera Kid

A jsou nějaké dobré české stránky o šipkach?

Reagovat
penepi

iam180.sk

Reagovat
Riviera Kid

Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mna do tej 10 patrí Whitlock žiadny Suljovic 1 turnaj sa mu podaril World Matchplay.Simon na väčšine tv turnajov vo štvrťfinále MS sa mu nepodarilo to je fakt za mna 10 by mala byt

Mvg,Cross,Anderson,Wright,Gurney,Smith,Wade,Barney,Whitlock,Price

Reagovat
penepi

Az na to, ze za posledny rok ma Suljovic vacsi prize money ako Whitlock. Nehovoriac o priemeroch, v tom je daleko pred Whitlockom.

Reagovat
tomasinho

A když jsme byli u toho německého trhu. Kvůli jednomu večeru je na Hoppa moc brzo a možná bude i za rok. Ale německý trh dost obstarává taky Rakušan Suljovic, na to by se nemělo zapomínat teda.

Já fakt tipuju jen Wada místo Whitlocka no.

Reagovat
tomasinho

Jinak samozřejmě blbost, že jeden turnaj. Suljovic vyhrál jeden podnik world series, pravidelně hraje dobře. Simon je sympaťák, ale momentálně pro něj místo nevidím. Leda by fakt nešel Barney.

Reagovat
penepi

Ak by sme to brali cisto pragmaticky podla prize money za ostatny rok (ci uz vratane alebo bez 2018 MS), tak fakt by to mali byt tie mena, co tu padaju najastejsie:

MvG, Anderson, Smith, Wright, Gurney, Cross a potom Wade, Price, Suljovic a Whitlock.

Ale tiez je pravda, ze Barney je za posledny rok 11. (spolu s Chizzym), takze na 99 % tam bude - asi prave na ukor Whitlocka, jedine, zeby Suljovic odmietol, ale to pochybujem. Inak ale teoreticky tam je naozaj stale v hre aj Hopp, 14. najvyssi prize money za minuly rok a marketing je marketing, rozhodne by som nevylucoval ani jeho, akurat je potom otazne, koho by poslali do prdele miesto neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Simonov fanúšik preto by som ho tam chcel vidieť ale jednoducho Suljovicova forma na konci roku je zlá 1 kolo European champs 1 kolo finále World series síce semifinále grandslamu ale na MS koniec prvé kolo

Simon finále European champs ,štvrťfinále World series,Stvrifnale grand slam tak podľa mna tam bude Simon a plus lepšie pocinanie v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Len ma strašne štve že ten Wade tam bude určite :(( strašne ma nebaví sa pozerať na jeho hru a ešte ten Price týchto dvoch tam nechcem a určite niesom jediny

Reagovat
penepi

“Koniec roka” je strašne úzke obdobie. Chápem, že si to upravuješ v prospech svojho obľúbenca, ale do úvahy sa berie cely rok - alebo teda minimálne obdobie od konca predošlej PL v máji - a v tom bol Suljović lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no , samorejme MS dokaze nektery hrace do PL katapultovat, ale jelikoz tam oba vyhoreli, tak to podle me hraje spis pro Suljovice z vyse vami vypsanych duvodu

Reagovat
smazaný uživatel

A čo hovoríte na Barnevelda podľa mna si to PDC alebo Sky sports obhaja síce hra zle ma víťazstvo World Cup a finále na Masters a v PL taký priemer a navyše konci takze podľa tam Barney tam bude na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem to vys. Podle me tam urcite bude.

Reagovat
smazaný uživatel

No čo zatiaľ hovoríte na finále ? Podľa mna podľa očakávaní Smith pod tlakom v každom legu a netrafuje doubly MvG 108 avg zatiaľ nehratelne

Reagovat
smazaný uživatel

MVG má avg 101, Smith 95.

Ale jinak je to klasika, i proti Garymu vyhrál tím, že Gary nedával doubly.

Reagovat
andrew96

Poslední záchvěv naděje, teď už je ale asi hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Smith se regulérně posral no. Škoda, chtěl jsem vyrovnanější finále, ale může si za to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Smith cely turnaj prekvapovalo zavieranim ale dnes totálne v prdeli bohužiaľ tu je hotovo len hádam Smith nedostane 7:0 ako manley 2x od taylora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Smith pekne 124 takze neodíde s nulou..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz se hraje bdo nebo co to je? mvg staci strasne malo

Reagovat
Riviera Kid

Hraje co potřebuje. Vždycky když musí zabrat, tak zabere.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že když jsme měl proti němu, tak zavíral jako kráva a ve finále hází jak já v hospodě.. Strašně vocas.

Reagovat
penepi

Toto je asi najtrapnejsia cesta k titulu v historii ale vsak chyba tych superov asi s vynimkou Jackpota, ze sa zosrali

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nemá žádnou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MvG vyradil Hoppa (ano, hypovali to hlavne media, ale stejne..), A. Lewise, Anda a Smithe.. nepride mi to jako easy cesta k titulu teda..

Reagovat
mistr129

Reagovat
tomasinho

Vůbec ne, však to je píčovina. Lehkou cestu měl spíš Smith. MvG to úplně lehké neměl, navíc prostě vše zvládl naprosto suverénně.

Reagovat
penepi

Však pisem, že okrem Lewisa hrali všetci biedne, veľmi sa teda nezapotil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hrali spatne, ale to bylo kvuli tomu, ze hrali proti MvG, jak pisu nize.. ikdyz Anderson uz dva zapasy predtim ukazoval, ze neni uplne ve forme, mel velky problemy vubec do semi postoupit

Reagovat
penepi

To je blbosť, vyšlo to tak akurát tento rok - Anderson presne ako píšeš a už na pohlad submisívny Smith sa proste zosral vo finále, nič výnimočné. Skôr je to vo všeobecnosti naopak - MvG tými svojimi výkonmi ťahá a hecuje aj súperov, ktorí prori nemu zahrajú väčšinou svoj nadpriemer, ale samozrejme to nestačí, lebo on da vždy viac.

Reagovat
tomasinho

Tak bídně, on měl každý zápas nad 100, vyhrál by je tak či tak.

Reagovat
penepi

To som ani nikde nepoprel, to sa ale nevylučuje, že ti jeho súperi hrali hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

takze vyhral nezaslouzene a se stestim, to se nam snazis celou dobu rict?

Reagovat
penepi

Ee, od začiatku pisem, že škoda, že ho súperi viac nepotrápili, nikde nespochybňujem, že vyhral zaslúžene. To sa v sipkach asi ani nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem doufal, ze budou ty zapasy zajimavejsi, hlavne semifinale, asi jako kazdej, ale holt to dopadlo jinak.. ja beru jako nezaslouzenou vyhru, pokud jeden hrac dominuje na skorovani a druhej urve legy zazracnyma zavrenima a ten druhej hrac haze doubly do dratu ale je to spekulativni, protoze ty doubly proste netrefil a je jedno jak.. jinak mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

S průměrem 95 se proti MvG opravdu vyhrát nedá. A tolik šancí, co spláchnul do záchodu, to se jen tak nevidí. A nešlo jen o doubly, ale celkově o ty směšné náhozy.

Každopádně MvG zaslouženě, měl to teda hodně snadné, ale na to se historie ptát nebude.

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Je to tam, paráda, MvG je legenda

Reagovat
penepi

Reagovat
mistr129

Pokud mě mé počty neklamou, tak MvG dostal za své 3 tituly větší prize money než Taylor za všech 14

Reagovat
penepi

2019 Unibet Premier League Field

Michael van Gerwen

Rob Cross

Peter Wright

Gary Anderson

Daryl Gurney

Michael Smith

Gerwyn Price

James Wade

Mensur Suljovic

Raymond van Barneveld

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávané.

Reagovat
tomasinho

Jojo, očekávané.

Reagovat
krisa

škoda, že Price i Wade tam aktuálně výkonnostně patří, páč jinak to jsou strašní vymrdanci

Reagovat
tomasinho

Zase ti přilákají pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

takze presne jak sme psali no

Reagovat
tomasinho

Jsem strašlivě zklamanej. Ani ne z výsledku, psal, že to bude tak 7:3, 7:4 možná. Ale celkově, z těch finále MS, co jsem měl možnost za těch pár let, co šipky sleduju, vidět, bylo toto suverénně nejhorší. A to jsem tak obrovsky těšil, protože v něm hráli moji dva nejoblíbenější hráči. Jenže jsem se do toho emočně vůbec nedostal, nebavilo mě to, diváci byli taky mimo, nikoho to nevtáhlo, fakt hroznej zápas, kdy MvG stačilo relativně málo.

Smithovi se stalo to nejhorší, co se stát mohlo. Přesě jak jsem psal, musí dobře začít, dohánět protu MvG je naprosté sci-fi, navíc pro hráče, který stejně to finále hlavou nezvládne. Posral si to hned v úvodu, kdy ještě hrál i kolem stovky. Jenže zavíral fakt otřesně dneska. Místo 7:3 to mohlo být klidně 5:5, ty šance tam byly. Jenže někdy od půlky už stejně jak Gary Smith odpadl. Nevěřil tomu, že to dá, těch mizerných náhozů bylo příliš mnoho. Kdyby to šlo, měl by zavírat jen bullem Jinak to fakt byla katastrofa.

Absolutně nezvládnutá psychicky, klesnout o 10 proti semifinále je dost no. Ta tíha toho zápasu ho přeci jen hodně dostala, chtěl to až příliš moc. Když ztrácel, možná to hnal až příliš moc, sám to říkal, že se snažil až moc možná. Já měl daleko strach z jeho předešlých zápasů, kdy byl 3x v řadě velkým favoritem. Tam to zvládl skvěle, parádní turnaj, ale ta kaňka tam bude. Snad to ho to moc nepoloží a bude podobně hrát i během sezony, nějaký major by to už chtělo a MS třeba rok.

Reagovat
tomasinho

Každopádně gratulace MvG, taky tam na zavírání obšas panikařil a nehrál nic úplně extra na svoje poměry, ale stačilo to prostě, každý zápas na turnaji byl zase přes 100, hrozně moc chtěl to MS zpátky. A má ho zaslouženě naprosto, sice nebyl v podstatě prověřen během turnaje, ale to není jeho věc, co mu přišlo pod nohy (ruce spíš), to semlel a došel si pro to v suchým triku. Jsem rád, že se trošku odpoutal od Garyho s Jackpotem. Určitě nějaké tituly přidá ještě, ale jeden by mohl Smithovi nechat. Ale jak jsem říkal, jsou to dva mí nejoblíbenější hráči, bohužel dneska vyhrála dvojka, každopádně aspoň že tak.

Smith ať si užije svatbu v sobotu a pak hurá pořádně zamakat.

Reagovat
tomasinho

Kurva na iam180.sk jsem v FB soutěži netrefil počet 180ek o jednu Mohl jsem vyhrát terč. Tež nemohl Smith ještě zabojovat před tím ukončením

Reagovat
krisa

tak pokud se nepletu, jedna mu skončila na zemi, když si třetí šipkou vyrazil jednu 60

Reagovat
tomasinho

Vidíš to, to je fakt. Škoda no.

Reagovat
tomasinho

This year's World Championship final was the first since 1983 to feature two players aged under 30

Reagovat
smazaný uživatel

‘’Během přestávky jsem byl tak frustrovaný, že jsem praštil rukou o zeď. Kdybych využil své šance bylo by to 5-5. Michael van Gerwen si titul nezaslouží!,, M. Smith

Reagovat
tomasinho

Škoda, že takto to vůbec neřekl, na iam180 to debilně napsali i s odkazem na video, kde vůbec neřekl, že si to MvG nezasloužil. Spíš naopak, jen říkal to o svých šancích, což je pravda. Nesnáším tuhle debilni žurnalistiku, to odněkud zkopírovali a neověřili, jestli to není shit. Já viděl celou jeho tiskovku i rozhovory na pódiu a nic o nezaslouženém titulu MvG neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to sorry.. popravde mi to prislo divny, spis bych cekal, kdyby to rekl hned po zapase a ne na tiskovce.. a po zapase vypadal, ze neni schopnej rict skoro nic

Reagovat
tomasinho

Jojo, měl slzy v očích. Mě by to taky překvapilo, zrovna Smith je hodně fér hráč. Například i toto.

https://twitter.com/ModusDarts180/status/1080780121676632064?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

on to MS vyhraje, o tom nepochybuju, ale precejenom to chce jeste ziskat zkusenosti z finalovejch zapasu a zlepsit hlavu a on to vi moc dobre.. hned po zapase rikal, ze to urcite neni jeho posledni moznost a bylo z nej videt odhodlani

Reagovat
tomasinho

Jojo, taky myslím. Tu hlavu bude muset zlepšit, hru na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tohle jsem nevidel, to by predpokladam skoro nikdo neudelal.. ja treba urcite ne a kdyz si vzpomenu, co delal Taylor pri hodech souperu, kdy crowd hecoval napriklad tim trapnym "islandskym" tleskanim..

Reagovat
tomasinho

Jojo, on to zmiňuje i v komentářích, že je taky hráč a že by mu to v tu chvíli nebylo příjemné. Fakt hodně fér no, možná až moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak MvG ma kolem sebe takovou auru, ze vetsina hracu, ktery proti nemu hrajou, tak automaticky hrajou hur z respektu proti nemu.. Naopak napriklad Barney nebo de Zwaan to nemaji a taky ho pak dokazi porazet..

Reagovat
tomasinho

Dneska naši na Q-school nic moc, snad se jim další dny povede lépe.

Reagovat
tomasinho

Simon Whitlock

Ověřený účet

@SWhitlock180

Sledovat Sledovat uživatele @SWhitlock180

Víc

Very disappointed not to be in the 2019 @OfficialPDC PL as I had a good year and remain in top 10 of the world rankings, my averages were high and I performed well in most TV events.... it is a kick in the teeth BUT it will make me more focused and determined this season

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo to odnyst musel, smula

Reagovat
tomasinho

Masters 2019 Draw –

(1) Michael van Gerwen v (16) Jonny Clayton

(8) Mensur Suljovic v (9) Simon Whitlock

(5) Daryl Gurney v (12) Dave Chisnall

(4) Gary Anderson v (13) Darren Webster

(2) Rob Cross v (15) Joe Cullen

(7) Gerwyn Price v (10) James Wade

(6) Michael Smith v (11) Ian White

(3) Peter Wright v (14) Adrian Lewis

Reagovat
smazaný uživatel

Wright snad out sem na nej zvedavej, jak po vypadnuti vyhrozoval, ze zustane u jednoho setu sipek a ze se souperi maji na co tesit..

Reagovat
tomasinho

Jojo a Wade vs Price taky super, by se tam mohli zabít navzájem. Finále by zas klidně mohlo být jak na mistrovství světa.

Reagovat
penepi

Kurva, uz nech to je. Dnes zacina to paralympijske hovno, kde divaci vstavaju s kartami "60", ale to fakt nemam velmi chut sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se asi na par zapasu podivam.. respektive si to zapnu a spis u toho budu delat neco jinyho kazdopadne sazet na to nehodlam

Reagovat
smazaný uživatel

To je nudnejsie ako monoskop.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirkal a Sedlacek dobre jedou. Snad to dneska vyjde,

Reagovat
tomasinho

No včera to moc nezvládli

Reagovat
penepi

Každopádne ak chcete vidieť raritu, tak teraz si to zapnite. Smith-Neale hrá s barlou.

Reagovat
penepi

No dobre, ojebavam, este vacsia rarita je ten vykon, to je este horsie ako som cakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videls sem to.. koukal sem pred zapase na kurzy a rikam si.. ten hral na Grand Slamu docela dobre a vyhral Winmau World Masters, tak ze bych na nej vsadil, ale nastesti sem nevsadil ze je, zkryplenej, sem samozrejme netusil

Reagovat
smazaný uživatel

13 letej Bennett ve finale youth BDO zahral prumer 86..

Reagovat
penepi

Pekne, o 10 rokov ho mozno uvidime vo finale hlavneho turnaja BDO, kde zahra priemer 89.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhrá proti finalistovi, ktorý zahádže krásnych 82

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes takhle rict.. sem zvedavej, jak se ukaze van Tergouw

Reagovat
tomasinho

Koukal jsem, hustej výkon docela. Ještě v jakém tempu házel

Reagovat
tomasinho

Jojo za 5 minut bylo plno. A já to zjistil pozdě.

Reagovat
krisa

aha, já se na ten odkaz tady z práce nedostanu. To se ale dalo čekat. Trochu mě to mrzí kvůli Taylorovi, přeci jen je otázka, zda ho sem ještě někdy dotáhnou. Na druhou stranu, byl jsem na obou pražských exhibicích a jako samozřejmě super ale pořád to jsou jen sranda šipky, mnohem víc se těším na léto na ten ostrý turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

pres im180 nebyly listky uz asi po peti minutach.. ale zkus FB stranky Crosse, ja to pres ten odkaz od nej poresil a listek mam

Reagovat
mistr129

Na kolik to vyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
mistr129

taky na to kouknu

Reagovat
liquicitizen

super díky, uchmatol som si tri lístky, snáď sa mi podarí doraziť do Prahy

Reagovat
Zaschrona

Dík, bez tebe bych byl ztracen a byl bez lupenů. Takhle se tam snad dostanu, jakkoliv píšou, že rozdávají víc lístků než je kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mam taky dva lupeny, ale moc se mi to nezda.

Reagovat
smazaný uživatel

ta firma SAP fakt prachy neresi.. navic sponzorujou Crosse, melo by to bejt legit

Reagovat
Zaschrona

Taky. Ale co, kdyby náhodou bylo plno, tak místo toho zajdu někam na pivo.

Reagovat
krisa

sport1: teda vysílat (skoro) celé MS BDO ale finále ne, to je vskutku kulervoucí strategie

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.pdc.tv/news/2019/01/15/durrant-headlines-uk-q-school-entries

sem zvedavej, jak si povede Durrant, R. Green, Hine, Lam, McGeeney, Menzies, Painter, Parody, Part, D. Portela, Reynolds, Shepherd, Waites,Whitehead, J. Williams a pak samozrejme zensky.. akorat nevim, proc tam neni Cadby a van Tergouw.. kdyz tam meli byt.. mozna jsou mimo tu UK Q School ?

Reagovat
smazaný uživatel

RESULT: Women's World finalist Lorraine Winstanley defeats three-time World Champion John Part 5-3 with an 88 average to reach the Last 64!

Reagovat
smazaný uživatel

Durrant a Waites sa majú po dvoch dňoch krásne dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Durrant hori jako papir..

Reagovat
penepi

Duzza

Reagovat
tomasinho

Wow, 4 kvalifikace na euro tour, 4 české finále a 3 výhry. 2x Jirkal, jednou Sedláček. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

yes, Conan to zvladnul a jsme zvedavej na Sheparda, 11 let zpatky byl ve finale WC PDC a porad je mu jenom 32

Reagovat
penepi

Čo hovoríte na trest pre Gerwyna?

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena tremesicni stopka? turnaje a PL normalne hrat bude ne ?

Reagovat
mistr129

Dostal podmínku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to sem to nejak blbe pochopil asi jinak za me zbytecny.. Wade se na MS choval mnohem hur

Reagovat
smazaný uživatel

a navic proti kvalifikantovi z Japonska, to byla fakt demence

Reagovat
tomasinho

No nevím, zas to bylo finále a dělal to opakovaně. Wade bude potrestaný taky,ale později. Spíš je komedie, že Gerwyn má půl roku podmínku a pokud poruší pravidla, 3 měsíce nebude moc hrát. K tomu pokuta. A svatoušek Gary, PDC fans player of the year? Posrané varování. To je joke prostě, hlavním viníkem tam byl Price, provokoval ho, ale Gary měl taky dostat alespoň pokutu a ne varování. Holt i v šipkách jsou někteří víc jak jiní.

Reagovat
tomasinho

Tak Masters bez Garyho. Po tom únavném MS maratonu mi už ale šipky chyběly. Těším se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

byl nekdo na to Prague Darts Slamu? ja se tam dostal v pohode, ale cekal sem hodinu a pul ve fronte.. takze sem tam uz prisel radne posilnen a posledni dva zapasy si uz vubec ani nepamatuju

Reagovat
penepi

a tie čo si pamätáš ako skončili? Nikde som nevedel nájsť výsledky

Reagovat
penepi

Prave som si splnil sen - zavretie 150 cez 3x bull je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

wtf co to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

vcera sem nevidel a dneska asi bohuzel taky neuvidim.. ale zejtra snad uz jo

Reagovat
tomasinho

Včera nic moc krom prvního zápasu. A i tam Gurney slabší. Mensur super, pak shit a MvG fajn nahozy, ale blbě zavíral. Ale i tak v poho.

Reagovat
tomasinho

Zdá sa, že Michael van Gerwen má už rečí o zranení Garyho Andersona plné zuby.

"Gary sa na svoj chrbát sťažuje celý rok. Možno je to teraz vážne, ale potom by mal počas zvyšku sezóny mlčať. Nie je možné, aby ho trápilo zranenie chrbta po celý rok, zatiaľ, čo hádže priemery medzi 107 a 110 vo všetkých svojich zápasoch.

Rád sa stavia do pozície outsidera a to mi lezie na nervy. Vôbec to nepotrebuje, pretože je to skvelý hráč s obrovským talentom. Také veci by nemal hovoriť, ak mám byť úprimný.

Verte mi, Gary bude hrať Premier League. Dovolím si povedať, že určite neodstúpi. To by nemohol spraviť svojim sponzorom. Alebo niečo samozrejme musí byť kompletne zle s jeho chrbtom. Nedokážem to posúdiť a preto musím veriť jeho slovám."

Haha, pěkně

Reagovat
penepi

Alebo ako si v par vetách totálne nasrat do huby. fakt kokot

Reagovat
tomasinho

Naopak. Gary si sere do huby. Furt brečí, říká, jak bude hrát méně, ale stejně si nedá pokoj a nevynechá aspoň kus sezóny, aby se to snažil vyřešit, když to je tak dlouhodobý problém. Naopak chápu, že pro ostatní je unavující furt poslouchat to jeho skuhrání. On je nehorázná plačka.

Reagovat
penepi

Áno, preto teraz odstúpil z prvého turnaja sezóny, lebo len plače.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby jenom brecel, tak snad neodstoupi z toho turnaje, ne?

Reagovat
tomasinho

Protože teď to je hovno. Ale stěžuje si před každým turnajem, aniž by to řešil, vynechal něco většího. Jenže on nic většího jako PL vynechávat nebude, bude zase jen půl roku fňukat a dělat si alibi. Zároveň tím hnusně vytvářet tlak na soupeře. A nejlepší bude, až zas řekne, že soupeř je shit, když neporazil starce s rozbitými zády. Jak loni s Princem. Ať o tom drží hubu a hraje, stejně s tím hraje furt skvěle. Chápu, že hráče to sere číst před každým turnajem. Ale zvykl jsem si, že Gary je untouchable všude. Viz ta komická rozhodnutí komise.

Reagovat
penepi

"hnusně vytvářet tlak na soupeře"

človeče, moc to prežívaš. ak je niekto psychicky tak labilný, že sú preňho tlak Garyho reči o chrbte, tak nech nehrá šípky, ale petanque.

Reagovat
tomasinho

No je to prostě mindgame, jinak by furt dokola nebrečel. Samozřejmě že hráč má v hlavě, že hraje se zraněným soupeřem. Vytváří na sebe větší tlak, zvlášť, když ten správný soupeř to furt připomíná.

Reagovat
Rakoid

V čem je v tomhle případě takovej rozdíl petanque x šipky?

Reagovat
tomasinho

Jinak teda zatím bídné zápasy, Wright s Lewisem kvalita jak prase, aspoň to mělo zápletku. Cross taky hrůza, Wade vyhrál s průměrem 86. Jedinej Smith včera přes 100, zatím jediní s Mensurem. Jak to tak vidím, tak finále bude opáčko MS. Snad se Wright s těmi novými divnými šipkami nehecne dneska.

Reagovat
tomasinho

Chizzy dobrá forma. Bunting taky nehrál zle.

Reagovat
tomasinho

Bože, ten Cullen to posere ještě proti tomu čurákovi. Doufal jsem v sf jen se sympaťáky.

Reagovat
tomasinho

Zkurveny turnaj, večer to prcám. MvG snad udělá titul. Ale jinak vše posraným nahoru teď, hrát už nějakých 11 dní nemůžu a nebudu moct asi hodně dlouho ještě, když ani nechodím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snakebite

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Wade

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson sa odhlásil z PL

Reagovat
penepi

Placko.

Reagovat
tomasinho

Poprvé udělal něco pro své zdraví. Místo toho tlachání x let už to mohl zkusit daleko dřív. Bude dost chybět, ale snad to aspoň vyřeší a bude pak klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Chronické problémy určite nevyrieši rýchlo, ak vôbec niekedy.

Reagovat
tomasinho

Tak záleží, jestli jsou chronické no. Evidentně se mu to teď zhoršilo ještě, když najednou něco dělá. Pokud je to neřešitelné, tak holt skončit, má dost let už, malé děcka, měl by myslet i na ně. Pokud by se to mělo hraním zhoršovat.

Reagovat
tomasinho

Pro šipky škoda, ale on konečně se začíná brát vážně aspoň a jenom nekecá. Evidentně s tím místo xletého tlachání chce něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant si zase vymejsli se zadama

Reagovat
tomasinho

Ty vole, že zrovna ty budeš mít problém s pochopením psaného textu. Já jsem nikde neříkal, že simuluje. Jen že s tím nic nedělá a furt jenom fňuká, zatímco hraje dál a před každým turnajem to vytahuje jako alibi. Což je fakt, za kterým si stojím.

Teď poprvé mu skládám pochvalu za to, že místo pindání bude pro to něco dělat. Sice bohužel na úkor PL, ale konečně něco dělá a něco tomu obětoval. Do teď jen kecal, kecal a hrál dále.

Reagovat
tomasinho

Nastává ale další otázka. Kdo bude jeho náhrada? Whitlock?

Reagovat
penepi

To snad nie, ten na to teraz fakt nema. Chizzy alebo Jackpot, ale na 99 % Chizzy.

Reagovat
tomasinho

To by bylo fajn, Chizzy tento víkend hrál dobře

Reagovat
mistr129

Podle mě to bude on, když si tolik stěžoval..

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
tomasinho

Wtf, ti teda vymysleli kokotinu

Reagovat
penepi

Hm, podla mna zaujimavy napad.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jako mne se to libi celkem.. Hopp, Dimitr a de Zwaan sou velky adepti na to se tam pristi rok dostat, maj sanci se ukazat

Reagovat
tomasinho

Kluci, prosím vás o jednu maličkost a přede sorry za spam. Můžete zahlasovat pro tyto dva projekty? Byl bych vám moc vděčný. Díky moc.

http://srdce.age-management.cz/soutezni-prace-2018/detail/87

http://srdce.age-management.cz/soutezni-prace-2018/detail/88?search=ochr%C3%A1nce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mel bys to dat teda aspon pod PL, sem chodi tri a pul lidi.

Reagovat
tomasinho

Tam je nechci moc otravovat zase no.

Reagovat
smazaný uživatel

zkousel sis menit IP nebo neco podobnyho? mozna by tam slo naklikat vic hlasu

Reagovat
tomasinho

Nezkoušel, ani nevím jak

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápasy zatiaľ Pri Dobeyho výkone sa mi to riešenie PDC páčilo. Snáď mladé pušky budú miešať karty

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 4x nine darter..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ve ctvrtek me ceka prvni zapas.. zaregistroval jsem se a dostal jsem se do jednoho tymu-- tak jsem na to zvedavej, snad to nebudu moc kurvit

Reagovat
tomasinho

Pěkně. Já teď skoro 3 týdny bojuju se zánětem šlach v kotníku, navíc na stojne noze. Takže vůbec nemůžu hrát, tři týdny bez plnohodnotného hodu na terč. Už se to lepší a zkoušel jsem to, ale jak se o tu nohu neopřu, tak to letí do prdele. A vydržím tak 2 minuty. Takže úplně na hovno, ale jsem rád, že už trochu zvládám chodit po bytě bez ortézy a berlí. Ale šipky mi dost chybí, na turnaji jsem nebyl asi tři měsíce, už jsem se chystal, když mě postihlo toto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten tym, kterej me vzal hraje druhou steelovou ligu.. a prej jezdej obcas i na zapasy mimo Prahu treba 100 km kazdopadne jsem nastoupil do dvou zapasu - nejprve zapas dvojic 701 DO, kde jsem hral fakt slusne, hodil sem naky stovky, pak 123 a tak, muj spoluhrac hazel bidu, ale dokazal po my priprave oba legy zavrit a vyhrali sme teda 2:0 na legy, pak sem nastoupil do zapasu normalne 1vs1 501DO a prohral sem 0:2.. vubec mi to tam nepadalo, triply sem trefoval do dratu a souper hral fakt dobre, par 140tek a pak zavrek 148 na konec zapasu.. kazdopadne sem rad, nakonec sem lepsi hrac, nez sem si myslel jinak celkove sme vyhrali 10:8 na zapasy a ve ctvrtek nas ceka dalsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

* po mi

Reagovat
penepi

Reagovat
tomasinho

Jako mazec ten bíkend, MvG nejdříve devítka po cestě 177, 147, 150 checkout. Druhý víkend po sobě překvapil s jinou devítkou. Minule zavřel 141 přes T19, T16, D18, teď 150 přes 2x T19 a D18. Mazec, je fakt jinde.

Včera ho ale dobře sundal Aspinall, hrál super a lépe zavíral. A pro první titul si došel Durrant, kterej hraje zatím výborně, škoda, že ale porazil Dimitriho.

Mimochodem PL děs, Smith to s Wrightem hrozně posral

Reagovat
smazaný uživatel

jit 150 pres devatenactky je ted uz u vetsiny hracu preferovana cesta

Reagovat
tomasinho

No neřekl bych, dost často se pořád hraje na dvacky. Jako hraje se dost i přes 19ky, ale rozhodně bych neřekl, že častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

casteji asi ne, to sem asi prehnal, ale brzo to podle me casteji uz bude

Reagovat
tomasinho

Bože, ten Smtih je někde na líbánkách ještě. Jak loni nehrál úplně top a nějak vyhrával, letos ho to "štěstí" opustilo. Začal dobře, vede 2:0, pak prohraje 3 legy v řadě a když má po 9 šipkách nachystaný D20, tak Gurney zavře 140. Gurneyho neschopnosto zavírat ho vrátila do zápasu, ale koncovku zas posral. Velká škoda, měl mít minimálně o bod nebo dva více. Příští týden musí bezpodmínečně porazit Barneyho. Ten mi přišel včera něčím posilněný, jak se furt tlemil i při odhodech

Reagovat
smazaný uživatel

Wade

Reagovat
penepi

hra jak kral

Reagovat
tomasinho

Letošní PL je zlý sen. Wade, Price hrají dobře, Smith hraje průměry o dost lepší jak loni, ale prohrává, co jde. Dneska začal super a od Crossova 164 zavření byl skoro bez šance, Cross hrál parádně. Ještěže to je tak vyrovnané zatím, teď má Smtih sérii soupeřům které musí porazit, tři ze čtyř aspoň musí dát (Aspinall, Mensur, Price, Wade). Na Crosse a MvG neumí, tam jsem čekal prohry, ztratil zbytečný bod s Wrightem a s Gurneym dva.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zacinam mit Price hrozne rad, zacal se chovat fakt uplne jinak.. myslim, ze mu ta facka prospela.. precejenom byl do sipkarskyho sveta trochu novej a musel se srovnat, verim tomu, ze uz se bude chovat pomerne normalne.. spis zacinam bejt alergickej na Crosse, to co udelal pri finale UK Opena je fakt demence a ja bejt Aspinallem, tak bych to bral i jako provokaci a mindgames (ikdyz sem presvedcenej, ze on to takhle nemyslel)

Reagovat
tomasinho

Jo, mně taky nevadí až tak jako Wade, začínám si na něj zvykat a hraje teď hrozně dobře. Navíc zvládá každotýdenní bučení fanoušků fakt dobře. Já jsem zklamaný trošku z Mensura letos. Cross mi nějak přestává vadit, jen mě sere, že se Smithem vždycky zavírá jak hovado, to SF UK Open mě sere, tam ho měl Smith dát a měl by konečně TV major.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, hezky pekne u stolu pekne silena atmosfera.. skoti sou blazni.. pica furt ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz mam za sebou tri zapasy v ty steelovy lize.. uz se zlepsuju a uz mam dve vyhry akorat me sere, ze sou zapasy ve ctvrtek, takze nevidim PL .. domaci zaoasy hrajem v A je tu, kde hraje i Pavel Jirkal s Navratilem (prvni ceskej ucastnik MS PDC) a kdyz je clovek vidi, jak to tam sazi.. docela masakr Pavel dneska po 13h nastoupi v Leverkusenu do zapasu na European Tour.. doufam, ze to zvladne

Reagovat
tomasinho

Hustý, gratulace. U nás zavřeli tu hospodu, kde jsem chodil hrávat já. Kluci hráli ligu taky ve čtvrtek no. Ale bohužel, já nehraju, doma začínám pomalu, ale furt bída, 2 měsíce se mi vleče zánět šlach na stojné noze, takže nedokážu úplně ideálně stát ještě.

Pavel to zvládl pěkně včera, dneska ho čeká v 13:00 D. Webster, zápas za odměnu pro něj. Snad zabojuje.

Jinak v PL o nic nepřicházíš, mě to letos nějak nebaví, fakt krutě moc ale. Nějaké divně vyrovnané (možná vyrovnané díky nemohoucnosti některých), nemá to šmrnc nějak. Teď mě nasral MvG i Smith, Barneyho vrátil do hry, navíc 2x Rotterdam. Každopádně mezi devátým a třetím 4 body jenom. Boj o top 4 bude hodně otevřený, podlě mě lock jsou jenom MvG a Cross, který chytil teď hodně dobrou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Webster uz byl precejenom nad jeho sily, ale spatne nehral, mohlo to dopadnout jeste lip, nez 3:6

Reagovat
tomasinho

Jirkal škoda, hrál moc dobře, škoda těch 3 šipek za stavu 3:3 a pěti za stavu 3:4, tam se to zlomilo, do té doby hrál pěkné šipky

Reagovat
tomasinho

Looool, MvG chce letos zavřít co nejvíc kombinací devítek? Po těch jeho 141 zvláštní cestou a 150 dneska 147, když po T19 dal BULL a D20. Mazec

Reagovat
smazaný uživatel

jj vcera sem videl, luxus nejlepsi ten prvni leg.. souper mel prumer 151 a prohral ho

Reagovat
tomasinho

Jojo, bo mu zavřel 170 před nosem Ale jinak Cross má letos výbornou formu, vypadá to, že už se vypořádal se vším tím tlakem, který ho loni brzdil a je zasloužená dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

jj urcite.. je to videt hlavne v PL, ze oni dva jsou precejenom od ostatnich trochu dal..

Reagovat
tomasinho

Jinak MvG už 20 devítek, Taylor 21, takže brzy ho překoná.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, ačkoliv Smithovi Barneyho prohra pomohla, docela jsem mu to výhru přál. Čekal jsem, že se vyhecuje, ale spíš byl hrozně svázanej a bylo to ještě horší než obvykl letos. Docela smutný konec, doufám, že dneska proti MvG aspoň z něho tlak spadne a zahraje dobrý zápas.

Reagovat
penepi

Dosť trápna rozlúčka

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BBCSport/status/1111604437141868546

He's done a complete ONE HUNDRED AND EIIIIIGHHTTTYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Wade 9 darter

Reagovat
tomasinho

Mám to jenom já, nebo letos někomu taky přijde PL tak nějak bez šťávy?

Reagovat
penepi

Práve naopak, konečne je to vyrovnané a zaujímavé.

Reagovat
tomasinho

Tak za MvG to bylo vždycky docela vyrovnané, letos je MvG s Crossem, mezera, pak vyrovnané. Ale nějak mě to letos nebaví, nevím proč, něco mi tam chybí, ale nedokážu to popsat. Ale to je asi jen můj pocit, že jsem se do toho nějak nedostal od začátku. Ale sleduju to furt.

Reagovat
penepi

Potom je jedina zostavajuca odpoved - Gary.

Reagovat
smazaný uživatel

co se tyce vykonu, tak to trosku kleslo.. avg nejsou tak velky, ale furt je to zajimavy

Reagovat
tomasinho

Jinak Smith má fakt úplně opačnou sezonu jak loni. Loni měl horší zápasy,ale nějak vždy našel cestu k výhře i přes horší průměr, někdy přes zavírání, někdy přes chyby soupeře. Letos nevyhrál snad žádný zápas, kdy byl lepší a měl průměr kolem stovky. Včera zas zahozený bod, úplně zbytečně. Jediné jeho štěstí je, že top 2 je jistá a pak bude boj. Jenže už musí zabrat a aspoň 2x-3x vyhrát, což při příštím kole s MvG půjde asi těžko.

Reagovat
penepi

No ja ti neviem, vsak ma skoro identicky average aj checkout percentage ako pred rokom. Len proste pred rokom mal stastie, ze superi akurat proti nemu hrali este horsie. Teraz je zasluzene tam kde je.

Reagovat
tomasinho

To ano, ale když letos zahrál zrovna dobrý zápas, nevyhrál nikdy. Přitom vyhrál zápasy, kde hrál daleko hůř. Loni zvládal klíčové momenty a měl i to štěstí, letos je to naopak.

Reagovat
penepi

Akoze ano, ale zas potom je tu druha strana mince, ze na dve z tych troch vyhier mu stacili podpriemerne vykony.

Reagovat
tomasinho

No nevím, jestli zaslouženě. Horší jak Wright, s ním třeba dvakrát byl o dost lepší a jen dvě remízy, měl mít minimálně tyto dva body navíc teda.

Reagovat
penepi

Ano, tie dva zapasy mohol a mal fakt vyhrat, ale to je vsetko. Naopak s Priceom mohol kludne prehrat.

Reagovat
penepi

Inak pre zaujimavost TOP 5 hracov podla avg tuto sezonu (po MS):

1. MvG - 100,5

2. Cross - 99,9

3. Price - 98,8

4. White - 98,2

5. Jamie Hughes - 98,1

A potom pre mna osobne velke prekvapenie, ked - sice s minimalnymi odstupmi, ale aj tak - je Wade az. za 7. Wrightom a 6. M. Smithom.

Reagovat
penepi

az 8.*

Reagovat
smazaný uživatel

Gezzy

Reagovat
tomasinho

Ach jo, snad druhý nejlepší zápas Smithe v PL a soupeř zahraje zas jak z jiné planety. Škoda i zavírání, asi dva nebo tři legy mohl mít navíc. Měl tam jako první šipku na double. Každopádně MvG senzace, dnes jsem body nečekal. 4 hráči ted na dvanácti bodech, už musí příště Smith zabrat, jinak bude brzy out z boje o top 4. Teda out - on se do toho boje ještě nezapojil

Ale vyrovnané to minimálně je pěkně, ti dva jsou jasní vepředu, ti dají O2 určitě. A pak kdo ví.

Reagovat
tomasinho

Kokot Wade Players CHampionship double o víkendu. V sobotu uhaluzil trochu finále se Smithem, dneska ho dál v SF. Začíná mě srát ještě víc kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Vyměnil jsem šipky a hraju teď s 21g Priestley's. Scoring mnohem lepší, ale nemůžu ani za hovno hodit jakýkoliv double . Navíc jsem trošku musel změnit svůj styl a bolí mě teď z házení loket. Stalo se vám něco podobného?

Reagovat
tomasinho

Já už dlouho používám stejné šipky, tak ti neporadím úplně. Ale postoj jsem musel trošku upravit kvůli zánětu šlach v noze. A taky jsem první dny cítil bolest v ruce, ale spíš jen první dny, než si to zvyklo. Taky jsem před tím x týdnů nemohl házet vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když nad tím tak uvažuju, tak to ani nemusí být dáno tou změnou šipek/postoje. Včera večer jsem hrál jeden zápas na prodarteru a od nějakého čtvrtého legu ta bolest prostě nešla vydržet a musel jsem ten zápas vypnout. Dám si chvilku od terče pauzu a uvidíme, co to udělá

Reagovat
paver

Kája Sedláček ve čtvrtfinále turnaje European Tour, kdo by to byl před pár lety řekl... S D. Websterem to byla fakt skvělá bitva, ten zápas měl úplně všechno.

https://www.livesport.cz/zapas/I1dkzF3C/#statistiky-zapasu;0

Líbilo se mi, jak britští komentátoři řešili Kájův nástupní song a jak doslova žasli nad kvalitou jeho hry. Trošku jinačí kafe než proti Whiteovi včera, no...

Reagovat
penepi

Hopp je hrateľný, ale doma je vždy kurevsky silný. Ale take finále s MvG by bolo pekné.

Reagovat
paver

Hlavně Hopp je Kájův kámoš, takže to bude dost zajímavej zápas i z tohodle pohledu

Pokud naváže na výkon z dnešního odpoledne, tak to rozhodně nemusí být konečná, ta dolní část pavouka je dost hratelná... Nezbývá než Kájovi držet palce!

Reagovat
tomasinho

Nakonec to těsně nevyšlo, velká škoda. Podle mě velká škoda 5. legu, tam měl Kája tuším 3 šipky na 2:3 a nedal to. Max mu pak utekl a i když ho Kája srovnal, měl už jen jednu možnost na brejk no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedlacek zahral fakt vyborne. Ctvrtfinale je fantazie.. Jeste jeden turnaj a muze bejt v top64.

Reagovat
penepi

To uz by sa fakt pomaly ale isto dostaval na hranicu toho, zeby sa tym na stare kolena mohol zacat zivit.

Reagovat
penepi

Gurney je skurveny frajer

Reagovat
penepi

Price vecny sore loser Wade

Reagovat
tomasinho

Kdo ví, co tam bylo. Já bych Wadovi nepodal ani smrad ze svých koulí, natož ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budte radi, ze se tam stage neco deje ja tyhle mind games mam rad, nevime co se tam stalo, ale na prvni pohled to vypadalo, ze mu Wade neudelal nic

Reagovat
penepi

Aka je to uz len mind game, ked po zapase superovi nepodas ruku?

Reagovat
mistr129

Wright out, Smith out, tak snad aspoň ten Gurney postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

co to zase bylo curacek Gurney zase neunasi

Reagovat
penepi

Tu ti už emócie prekážajú? zbytočne takto hodnotiť, nič objektívne sa nedá skonštatovať, kým sa obaja nevyjadria. Fakt je len ten, že ten waleský jebo, čo si pomýlil športy, sa vždy tlači na súpera, kým ešte odhadzuje a skoro všetky incidenty sú v jeho zápasoch, to tiež nebude náhoda.

Reagovat
penepi

Navyše Gurney prehrával 3:6, pre neho je bod zlatý, takze nemal čo neunášať

Reagovat
paver

Price se chová jako největší ocas každej zápas. Za to lepení na záda a řvaní po každým hozeným nesmyslu bych se taky neudržel. Daryl je zrovna ten typ, co si jen tak něco líbit nenechá a už před zápasem jsem čekal, že se něco semele.

Ještě jak si ho debílek při podávání rukou přitáhnul k sobě, to už jsem si fakt myslel, že mu jí Daryl natáhne.

https://www.youtube.com/watch?v=lcdDDBNatu8

Reagovat
tomasinho

Smith vs De Zwaan byla lahůdka, takové zápasy bych mohl sledovat furt. Jen škoda, že Smith od stavu 4:2 úplně vytuhnul. Ale ta rychlost a ty náhozy, senzace. De Zwaan bude brzy moje top 3 s takovou

Reagovat
tomasinho

A pak předvede toto. 1/10

Reagovat
smazaný uživatel

koukate nekdo pres pdc.tv? zapas se uz hraje a oni tam maji, ze prenos zacina az za 43 minut

Reagovat
penepi

Gurney - Wade finale, nech sa lubi

Reagovat
smazaný uživatel

PREMIER LEAGUE TABLE TOPPERS

2005: Phil Taylor

2006: Phil Taylor

2007: Phil Taylor

2008: Phil Taylor

2009: Phil Taylor

2010: Phil Taylor

2011: Phil Taylor

2012: Phil Taylor

2013: MVG

2014: MVG

2015: MVG

2016: MVG

2017: MVG

2018: MVG

2019: MVG

Reagovat
tomasinho

https://dartsnews.com/wade-reveals-disappointment-after-5-000-fine-they-didnt-take-my-mental-illness-into-consideration/?fbclid=IwAR36oYW_6kIfWiFK22qtA_biQc41GUE2R11kGdQrOcaa-25XRqjQIzdXnlA

Ježiš, to je kokot Snad mu dneska Cross nakope prdel. Doufám ve finále MvG - Cross, který by bylo asi spravedlivým vyústěním sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Daryl se z toho zesral

Reagovat
penepi

Je to kral, zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

easy game

Reagovat
tomasinho

No, podle mě potřebuje World Cup obměnu jako sůl. Jak mě to vždy bavilo, tak letos skoro vůbec. Podle mě tomu škodí dvě věci. Že je týmová soutěž je to krom prvního kola všechno o singlech. A taky ten debilní formát do 4, který je sice fajn v tom, že je víc překvapení, ale taky to reálně neodráží kvalitu. Já bych teda určitě hrál klidně jenoim čtyřhry na více vítězných legů, ať je to zajímavější a je tio zperstření normálních turnajů.

Reagovat
penepi

Ja by som vytvoril timy zo styroch hracov a natiahol to na tyzden (9 dni).

Reagovat
tomasinho

To by se tam zas plno týmů ani nedostalo pořádně nebo bychom viděli průměry pod 80, ne-li pod 70. Zas takovou úroveň na TV turnajích neuvidíš, to PDC neudělá. Navíc by se tím úplně megha zvýhodnily ty nejlepší země.

Reagovat
penepi

Len to na mna posobi tak komicky, ked reprezentaciu tvoria dvaja hraci. Ale mas pravdu, no.

Reagovat
Zaschrona

Taky by se mi docela líbilo, kdyby se to trochu natáhlo. Ideálně to začít skupinami a jet to formátem současného fotbalového MS. A asi bych taky byl spíš pro ty čtyřhry, jak navrhuje tomasinho, to mi přišlo na celém tom turnaji nejlepší. Raději než na body to pak hrát na vítězné sety jak na MS a postupně je přidávat každým dalším kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Od pristiho WC se planuje mit vice zapasu dvojic, mozna singly odpadnou uplne. A pravdepodobne se zmeni format - na vice legu.

Reagovat
Zaschrona

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmeny budou.. Uz se to resi. Jinak teda cesi velky zklamani.. Hlavne Pavel. Kdyz ho v Ajetu vidim, jak tam sazi jednu 180 za druhou a tam nemoch pomalu trefit ani single..

Reagovat
smazaný uživatel

prvni devitka nazivo!! GEZZY!! at se tady neprejici nemci treba poserou.. jinak teda organizace tezce nezvladnuta.. cekal sem hodinu a pul na pivo a to sem kousek fronty jeste predbeh

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to tipujete? za me neverim MvG, Andersonovi a ani Crossovi.. tusim Gurneyho nebo Price

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste neverim ani Wrightovi.. sice ma ted neskutecnou serii a formu, ale ten se klasicky sesype

Reagovat
penepi

Za mna Gurney.

Reagovat
tomasinho

Já už jdu s křížkem po funuse, když už někteří vypadli. Anderson a Wright souhlas, ale Crossovi docela věřím, z té jeho části nejvíce, pak Gurney. Věřím ale, že se i MvG, že se zvedne.

Reagovat
penepi

Kurva, de Zwaan, toto prejebať

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffry.. takovejch match darts.. a tiket v pici

Reagovat
penepi

Inak výsledky idú zatiaľ solídne. Síce som sa popálil na Icemanovi, ale trafil som Kinga aj Hoppa. Pričom aj Smith s Whiteom mali pekné kurzy.

Reagovat
tomasinho

Hrozné, neskutečně mě to nasralo, takhle si to úplně odjebat. A ještě s tím zmrdem. Mi se z něho normálně zvedá kufr.

Aspoň že Mensur šel dál, Wattimena s kolíkem v říti mi nesedí.

Reagovat
tomasinho

MvG nic moc zase, hlavně zavírání, sotva přelezl 90, v dalších kolech by mohl mít problém, pokud bude pokračovat v tomto duchu. Ale snad se zvedne.

Teď jsem zvědavý na ten poslední zápas.

Reagovat
penepi

Snivam o tom, ze Lewis ho po vyse dvoch rokoch porazi, ale MvG si podla mna zdvihne standard, ked bude treba. No a hlavne Jackpot dost mozno neprejde ani cez Duzzu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mel Duzzu na tiketu, posral mi to jenom ten de Zwaan.. Lewis uz je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Brown, Gurney, Wright... ten posledni zapas tezko rict

Reagovat
tomasinho

Já věřím víc Claytonovi, ty dva souhlas a ten poslední taky nevím, to může dopadnout jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Brown posledni mesice nachazi celkem ztracenou formu, verim mu

Reagovat
tomasinho

To jo, ale Clayton je furt podle mě vyrovnanější a v delším formátu jeho konzistenci věřím víc než Brownově formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Clayton je v hajzlu

Reagovat
tomasinho

Uf, Smith to zvládl, ale to zavírání měl příšerné dneska. Měl vyhrát daleko dřív, ale aspoň že tak. Takové zápasy by měl zvládat. Ve čtvrtfinále King, rád bych řekl lehčí cesta, ale dneska byl skřet nebývale efektivní a využil Garyho nerozehranosti po pauze. Každopádně by to měl zvládnout Smith, aspoň do toho SF.

Wade má z prdele kliku, zase proti němu hráč podával do zápasu a nic. Přežívá fakt neskutečně, snad už ho MvG příště sejme. Pokud se tedy nenechá sundat Duzzou už teď, ale snad ne

Reagovat
tomasinho

Wow, wow, wow. To byl zápas, Duzza hrál skvěle, ale jakmile MvG otočil na 9:8, věřil jsem, že to už nepustí. Zvlášť po tom zavření 134. Ale prostě ta forma tam není, na zavírání hlavně, v hlavě taky není tak silný poslední týdny. Koncovky nějak nezvládá a Duzza po skvělém výkonu zaslouženě postupuje. MvG moc matchplay nechutná no. Teď jsem zvědavý, horní část bez Garyho i MvG. Doufám v SF Smith vs Duzza teda.

Reagovat
penepi

Mna zacina Smith kvalitne iritovat, dufam, ze pojde do pice.

Reagovat
tomasinho

Čím? Mně právě přijde, že už je až moc fér a oblíbený, že nemá ten zabijácký instinkt.

Reagovat
penepi

No prave tym. Plus zacal robit vselijake debilne arogantne grimasy, ako vcera proti Hoppovi, a to aj ked vyhraval a nahodou netrafil triple, az mi bolo trapne aj za neho, ked to spravil 4krat v priebehu jedneho legu. Tak, kurva, nech je stale ferovy a slusny, alebo nech je vyslovene arogantny, nech si vyberie.

Reagovat
tomasinho

Tak nasrany a arogantní je taky rozdíl on spíš čeká od sebe až příliš no. A je fakt, že včera na těch doublech měl důvod se vztekat. Ale ať to je jakkoli, tak Kingovi bych přál leda proti Wadovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Duzza Tipuji jej na celkového vítěze. Peter hraje neuvěřitelné šipky, každopádně čekám, že se z toho ještě posere. Zatím skvělý turnaj

Reagovat
tomasinho

Dneska hrál Duzza teda bídně a hůř než třeba Smith, kterému dost posral čísla ten jeden blbý leg, co nemohli zavřít. Šance vidím teda vyrovnaně, ale budu klidnější, než kdyby hrál Smith s tím idiotem. Já tipuju finále Smith vs Cross a výhru Crosse.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál sice včera úplně excelentně, ale dost to začíná připomínat Roba na WC 2018 Ať už to dopadne jakkoliv, naštěstí tam už není žádný ocas jako třeba Price, kterému bych to musel nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Wright vyleti dneska

Reagovat
smazaný uživatel

10:10! jedeeeem.. Bernard si vybral na sponzoring dobre

Reagovat
penepi

Gurney nadhera. Snad trhne titul.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec bych se nedivil, kdyb to dneska Duzza urval.. Smith mi pride trosku off jeho hru, ukazal to nekterejma zahozenejma sipkama v minulym zapase, ciste z frustrace.. asi na sam na sebe naklada fakt velkej tlak, zvlast kdyz je Gary a MvG out, tak asi cejti, ze by to mel vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo, Cross se rozjel brutalne

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi obrat v historii Matchplay.. a jak tam zase Gurney nasrane brecel kvuli crowdu.. k nezaplaceni

Reagovat
tomasinho

Jojo přitom v Belfastu měl cross proti němu to samé, spíš horší. Obrat brutální ale, i když kvalita dlouho špatná, než se Cross pak rozjel. Gurney to ale těžce nezvládl.

Teď come on Michael, ale souhlasím s tím, cos psal. Že si nakládá moc na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to uplne v pohode.. je normalni, ze tlacej svyho kone.. nebylo tam nic nesportovniho, jako bejva treba v Nemecku, tohle bylo v pohode.. ale chapu ho, ta frustrace u nej musi bejt neskutecna.. pustit vyhranej zapas v SF Matchplay, to nasere

Reagovat
tomasinho

Tak nakonec přesně naopak, než jsem čekal. V hlavě to daleko lépe zvládl Smith, začal famózně, neskutečně zavíral a Durranta to zlomilo. Vždycky se na chvíli probral, ale zas upadl. Smith šel pak sice dolů, ale pohlídal si to hodně zkušeně. Snad si stejně jako na MS nenechal nejlepší výkon na SF. Dneska to bylo hodně povedené teda od něj. Za to Duzza se nechával rozhodit až moc, tlak a uteklý úvod ho stáhli dolů. Ve finále ale bohužel víc věřím Crossovi.

Reagovat
smazaný uživatel

u nej je hrozne dulezity, aby chytnul zacatek, pak se tezko zastavuje.. Duzza hral konecne jako hrac BDO taky si myslim, ze to da spis Cross no

Reagovat
tomasinho

Ach jo, já jsem zas děsně zklamanej. On tu hlavu na to nemá prostě, já musím vždy fandit nějakým chokerům, to je snad prokletí. Ten úvod strašidelný, první session do 0:5 mohla klidně být 2:3, ale to zavírání bylo katastrofální. Pak trošku zabral, ale vždycky, když to bylo o 3 a on mohl snížit na rozdíl 2 a tedy jednoho brejku, úplně to pohřbil. Povedlo se mu vždy o kousek přiblížit, aby další leg zahodil. Už měl být na 11:13, 12:14, ale dostal se tam až za stavu 13:15. Tam trefit bull na 14:15, ještě to bylo drama. Jenže nedal a Cross dnes zavíral perfektně. Za ten úvod a konzistenci si to jasně zasloužil, byl prostě lepší.

Ale nasere to, vyšší průměr, víc šipek na double a prohraješ. Třetí velké finále a stejně jako na MS si nechal utéct úvod a už to nedohnal, ta hlava ho nepustí, nechává se moc rozhodit a ztrácí koncentraci. Věřím, že ten major brzy přijde, ale moc větších šancí asi nebude, zvlášť, když MvG i Gary byli out. Fakt škoda.

Reagovat
penepi

Tak zalezi z akeho hladiska to beries. Ak to beries iba z pohladu tohto roka, tak ano, tych sanci uz nemusi byt vela, ale inak ich bude pozehnane, vsak je stale strasne mlady a ak nejak neupadne, tak podla mna ma na to byt do 5 rokov svetova jednotka.

Reagovat
penepi

Aj ked to som prehnal, vsak MvG, Cross, Gurney, Aspinall a teoreticky aj Wade a Price su vsetko jeho rocnik.

Ale aj tak si nemyslim, ze dosiahol svoj vrchol. Hlavu na ten pomyselny uplny vrchol zatial nema, ale ide konstatne hore. Finale troch najprestiznejsich podujati (PL, MS, Matchplay) v priebehu jedneho roku a posun na 4. miesto v rebricku su vizitka jasnej kvality .

Reagovat
tomasinho

To ano, ale takový Gurney nemá ani jedno z toho, ale má z 2 majory už. I ten Aspinall už má jeden, proti tomu Cross finále úplně odjebal.

Reagovat
penepi

Co nema Gurney? Ten je svetova trojka, mimochodom.

Reagovat
tomasinho

No nemá finále na ani jednom ze 3 největších turnajů. Ale má 2 majory, myslím, že Smith by ty finále rád měnil. Loni world series s Wadem, toto, velké šance hozené do koše.

Reagovat
penepi

Aha, tak to ano, no. Ale aj tak si myslim, ze Smith ten major prave na nejakom "mensom" turnaji v dohladnej dobe ziska.

Reagovat
tomasinho

Doufám.

Reagovat
tomasinho

To ano, strašně mladý. Ale bude někdy MvG tak slabý ještě třeba? Nezlepší se ti okolo? Škoda turnaje, kde MvG i Gary byli out. Zatím totiž v PL i na MS hrál finále s MvG, proto to dnes byla obrovská šance.

Reagovat
tomasinho

Tady je nějak mrtvo Já teď world series nestíhal vůbec, jen výsledkově. První senzace Heta, pak konečně zase zabral MvG. Včerejší zápas s Garym byl od něj po dlouhé době fakt top.

Reagovat
tomasinho

Gawlas byl neskutečnej, v 17 při premiéře na takové úrovni otočí z 3:5 na 6:5, zahraje průměr nad 99 a skvěle zavírá jak starý mazák. Proti 58. hráči světa, naprostý luxus. Za odměnu si zahraje s Mensurem u něj doma.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt masakr 99 prumer.. znamej proti nemu hral a prej to je talent jako krava

Reagovat
krisa

To ano, je neuvěřitelný Je tady od nás, taky jsem proti němu hrál. Přišel k nám na trénink a všecky nás zřezal jak psy Teď postoupil do finále juniorského MS do Alexandra Palace. 21.12. proti Irovi Keanovi Barrymu Neskutečný úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

ja hraju ligu v Ajetu, treba se s nim taky brzo potkam ten postup na MS je luxus!!

Reagovat
ACSeRw!n

koukam nekdo ? Sousa proti MvG sel zavrit 120 pres 3x double top.. prvni dal mimo, pak dal triple 20 a pak zase triple a bustnul..

Reagovat
tomasinho

Už máš svůj nick jo?

Jinak dneska další devítka proti Wadovi, krása Chizzy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
ACSeRw!n

Wright to je furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak to může dopadnout, když mám vsazenyho Wrighta..

Reagovat
ACSeRw!n

mne posral prvni jeho zapas zase tiket no

Reagovat
krisa

to už je pomalu na psychologa, nebo psychiatra..

Reagovat
tomasinho

https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/velky-uspech-ceskych-sipek-mladik-gawlas-si-zahraje-finale-m/r~618683d0ffd811e98776ac1f6b220ee8/

Kdyby si někdo chtěl počíst můj článek o včerejším skvělém úspěchu Adama Gawlase.

Reagovat
ACSeRw!n

dobre ty

Reagovat
tomasinho

Byla sranda nahánět do po SMS a fb, aby mi dal vyjádření. Ale nakonec se povedlo a ještě jsme se tomu zasmáli druhý den. Jsme domluvení i po tom finále, rád bych možná někdy po MS udělal i větší rozhovor.

Jojo, grandslam je super pro příští rok, navíc, když si to tak vezmeš, tak tam plno hráčů bylo 23 a starší. Hopp, JdZ, Humphries ve finále má taky 24 už. A on si to finále udělal v 17, ještě vlastně šest let nebo kolik může hrát o tento titul. A ještě si zahraje o dospělácké MS.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz sem koukal na ty ostatni hrace v top64. tak on byl jediny s vlajkou mimo tradicny sipkarsky velmoce.. parada je, ze ma pristi rok jistej Grand Slam

Reagovat
mistr129

Tak asi po půl roce zas sleduju nějaký zápas, doufám že se Wright změnil a neprosere to tradičně

Reagovat
penepi

Price neuveriteľný. A to sa dostal k šípkam len v 2012.

Reagovat
penepi

Schindlerovi chybala jedina vyhra v ramci 30 eventov Pro Tour, aby sa kvalifikoval na MS. Cez vikend este mal sancu ako vitaz nemeckej super ligy, kde prehral s Kurzom vo finale. Teraz ma poslednu sancu na Players Championship, ale musel by to cele vyhrat a hned 1. kolo proti Smithovi.

Reagovat
penepi

Vie niekto ako je to s tym postupom mladeznickeho sampiona na MS? Lebo ma ist iba vitaz, ale Humphries uz je kvalifikovany cez Pro Tour, takze nema uz aj Gawlas de facto istotu MS?

Reagovat
krisa

Ne, Adam musel vyhrát. Škoda ale i tak neskutečný úspěch.

Reagovat
ACSeRw!n

bylo videt, ze zkusenosti chybi.. ale snad je ziska

Reagovat
krisa

hrál jsem proti němu jen jednou a viděl ho hrát jen pár krát a tak nevím, zda to tak nemívá normálně ale v tom finále se mu docela dost třásla ruka. Ovšem není se co divit, já bych na to pódium střízlivý asi nevlezl a jemu je jen 17

Reagovat
penepi

Najkrajsia cast roka sa nezadrzatelne blizi a s nou jedina otazka - Michael alebo Gerwyn?

Reagovat
tomasinho

Pořád Michael prostě. Nevěřím, že by ho na větší počet setů dal.

Reagovat
penepi

Tiez si myslim, ze Michael to da znova suverenne ako pred rokom. A Gerwyn sa asi nedostane ani do finale.

Inak mimo misu, kupil som si Gurneyho sipky, zatial najlepsie, ake som drzal v ruke. Takze mu budem fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wade

Reagovat
ACSeRw!n

Barney

Reagovat
paver

Barney Aspoň to druhé kolo jsem mu přál, v případě porážky by tam mohl symbolicky předat žezlo svému mladému krajanovi... Porážka s průměrákem ze Států mrzí

Reagovat
ACSeRw!n

ten jeho rozhovor po zapase byl vrchol trapnosti.. zadnej horsi rozhovor sem asi neslysel.. misto toho, aby se k tomu postavil jako chlap, tak tam breci a ani fanousky nepopzdravi.. egoista posranej, dobre mu tak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Woodhouse pekne. Škoda, že to do víťazného konca nedotiahla aj Suzuki.

Reagovat
penepi

Zaujimavy turnaj zatial. V hre boli 4 hraci z top 10 a 3 su uz out.

Reagovat
tomasinho

Stejně jako loni, PDC by se měla dost zamyslet nad tím debilním systémem nasazování do druhého kola. Samozřejmě tím nechci nikoho omlouvat, ti hráči jsou lepší a prohráli jen vlastní vinou, ale i tak je to kravina.

Reagovat
penepi

A ako by si to chcel spravit? Jedina cesta je zvysit pocet hracov na 128 a zeby vsetci startovali od prveho kola (1-128, 2-127...), ale to by napriklad pre Smitha neznamenalo v druhom kole o nic lahsi zreb.

Reagovat
tomasinho

To ne, ale měli by všichni stejné startovací podmínky, rozehranost atd. Normálně jako tenisový GS, buď na 128 nebo ubrat no. Protože kromě exhibicí třeba ti nasazení hráči nehráli měsíc soutěžní zápas a to je dost. Soupeř už na tomto místě hrál ten den nebo den předtím, to je rozdíl.

Druhá věc samozřejmě je, že Smith nebo i Cross měli jasně vyhrát i tak a je to jen jejich chyba, Cross hrál celkově blbě, Smith hlavně hrozně zavíral. Hlavní příčinu by pořád měli hledat ti top hráči u sebe, ale i tak začal loni dost nebezpečný precedens v tomhle a nevím, jestli to je úplně ku prospěchu šipek.

Reagovat
ACSeRw!n

furt pro vyhru musis udelat minimalne 9 legu.. to fakt neni zadnej ruleta format na 5 viteznejch legu apod.. co maji rikat ti z prvnich kol ? ti maji oproti profikum mnohem min prilezitosti top konfrontace a stejne obcas postoupi.. argumentovat rozehranosti.. to snad nemyslis vazne

Reagovat
djiros

Letos jsem úplně mimo, takže jen MS, takže se zeptám, proč se účastní ženy a názor na ně? Publikum k Evettsovi hrozné, pokud je nějaká spojitost, tak vysvětlit prosím. A názor na dvě 9? Má to smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac žien na MS! Evetts to určite chápe, veď sa aj usmieval. Ženy sa zúčastňujú od minulého roka.

Reagovat
djiros

Ano nic proti ženám Sherrock hraje výborně. Jen je úsměvné, že šipky jako sport vznikly z hospod a hráči samotní v zákulisí ještě chlastali a dneska se v publiku "tlačí" růžová barbie?

BTW: loni jsem to nějak nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne by mohli ženám dať 4 miesta. Je to super oživenie prvých kôl už len kvôli atmosfére a hrajú super.

Reagovat
djiros

Klidně ano, ale nepřijde ti to unfair? Chlap vs chlap ok, když jednoho fakujou za chování, minulost. Bude ta podpora žen proti komukoliv navzdory oblíbence publika pokračovat? Jinak všechna čest Sharrock, hlavně na zavírání

Reagovat
smazaný uživatel

Nepríde. Ja by som tiež v hale fandil žene proti hocikomu. Určite to bude pokračovať.

Reagovat
penepi

Fallon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
penepi

Hendo je velky sympatak. Verim tomu, ze by mohol Pricea poriadne potrapit.

Reagovat
penepi

Čo to tam ten O’Connor skúšal na tom D1?

Reagovat
Sali5

Reagovat
penepi

Mám štyri teórie.

a) zle počul rozhodcu

b) rozhodca mu zle povedal

c) počul dobre a chcel to skúsiť cez D1+D1, pripadne S1+S1+D1

d) proste mu drblo v hlave

Ale velka škoda, hral fakt parádne

Reagovat
penepi

Tak bolo mu povedané dobre. On to proste mincountol.

Reagovat
Sali5

Jj, já se teď díval na záznam a on od začátku házel na D1, první byla mimo, pak trefil single (čím ve svojí mysli bustnul) a tu poslední jen tak zahodil (čímž bustnul reálně) a rozhodčí zahlásil no score. Každopádně taková chyba v takovém momentu, to je fakt neskutečné

Reagovat
ACSeRw!n

prijde to jenom mne, nebo je tohle MS zatim takovy vo nicem ? jasny, meli sme tady nejaky prekvapeni, trapas od RvB a haluz vyhru Sherrock, ale jinak co se prumeru tyce, tak dost slabota.. nikdo se zatim poradne neukazal

Reagovat
ronaldik

Průměry hodně slabý, však zatím jen White zahrál nad 100, což je bída. Sherrock je protlačovaná, tak doufám, že jí dá Suljović na prdel.

Reagovat
ACSeRw!n

taky doufam, ze ji nalozi.. je to cirkus

Reagovat
ronaldik

Šaráda pokračuje Bohužel, s touto podporou davu porazí Sherrock i Dobeyho, ale Daryl ji už sundá, protože ten je na nepřízeň davu zvyklej

Reagovat
ACSeRw!n

at priste hrajou kvalifikace s chlapama a pak se ukaze, kolik se jich tam dokaze kvalifikovat..

Reagovat
penepi

PDC je sukromna organizacia, ktora si moze stanovit pravidla ake len chce. A z marketingoveho hladiska nemohli spravit vela lepsich veci ako nasadit tam aspon dve zeny.

Reagovat
ACSeRw!n

tak o tom zadna

Reagovat
penepi

A co je na tom? S tym musia byt skuseni hraci uplne vyrovnani a zas nie je to ziadny extrem. Plus stuple do usi tiez existuju. Mlada je podarena, snad dojde co najdalej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

Nádhera. Ale posral to kvalitne.

Reagovat
ACSeRw!n

ja byl all in na Kurze..

Reagovat
Orlandiiik

jsem zvědavej jestli to Mensur ustojí, asi se na něj bude slušně bučet

Reagovat
penepi

Nádherný zápas. A Jackpot znova zvládol otočiť, to ma najviac teší, keďže už dlho na tom nebol mentálne najlepšie.

Reagovat
ACSeRw!n

zatim za me rozhodne nejlepsi zapas, co jsi moznost na MS videt.. mel sem vsazeno na Webstera, ale po takovymhle zapase nemuzu bejt ani nasranej 6x ton+ check outs

Reagovat
penepi

Mna ale dojíma, že naozaj super zápas, vysoké zatvorenia, Webster skoro trafil 9D, človek si pozrie priemery a proste 92 a 94.

Reagovat
ACSeRw!n

jj... je to dost ovlivneny tim jednim brutalnim setem, jinak tak velky prumery nemeli..

Reagovat
tomasinho

Za mě toto a Aspinall s ratajskim. A samozřejmě kvalitou Chizzy s De Zwaanem.

Reagovat
ACSeRw!n

muj cernej kun udelal vcera statement Wright se uz ted trese..

Reagovat
tomasinho

Škodaaaa, comeback by to byl snový z 0:3 a 0:2 na legy. Škoda rebrejku hned v úvodu posledního setu, tam se Wright znovu chytil na zavírání. Fandil jsem jak nikdy, škoda ale.

Reagovat
ACSeRw!n

jako skoda jo.. ale za ten vykon si to nazaslouzil.. hrube pod jeho moznosti ale tak furt je strasne mladej, takze konzistence vykonu chybi..

Reagovat
smazaný uživatel

De Zwaan vs Chizzy

Reagovat
penepi

Asp

Reagovat
Sali5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sali5

Díky bohu, že té komedii je konec, kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Též je někomu Duzza tak protivný jak mně?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne brutalne. Uplne ho nenavidim. Sere me jak vypada, jak se tvari i jak haze. Fakt zlatej MvG oproti nemu.

Reagovat
ACSeRw!n

jj. strasne nesympatickej typek

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusak

Reagovat
penepi

Nefandil som mu v este ani jednom zapase a asi ani proti Gerwynovi nebudem, ale nejak mi nevadi, beriem ho ako ozivenie z BDO a kvalitny je, to sa musi nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitri musi kopnout tatu do prdele a najmout si poradnyho psychologa. Vsak si to prohral jenom sam.

Reagovat
penepi

The Asp. A Dimitri ma zacal iritovat, vsak vyzera ako najdepresivnejsi clovek na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne se tam trapi. Je mi ho lito. Pritom talent neskutecnej.

Reagovat
ACSeRw!n

no to nevim jak.. uprimne hru jeste na top10 neukazal.. CF pro nej super

Reagovat
smazaný uživatel

Samotnou hru ma na TOP3, ale hlava je uplne v prdeli. Vsak od zacatku je videt, ze se tam trapi, boji, je nervozni, umira.. Tohle musi resit s psychologem.

Reagovat
ACSeRw!n

sam moc dobre vim, ze hlava je velka cast hry.. to musis brat jako soucast

Reagovat
ACSeRw!n

to, co ted MvG udelal, pri nabehu Labana na devitku, sem jeste nevidel teda.. nazory?

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
ACSeRw!n

a MvG ten leg vyhral, i presto, ze ztracel asi 300 bodu, takze to zafungovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Toto je slušný prúser.

Peníze, pro vítěze mistrovství světa BDO jsou o polovinu menší než v minulém roce!

Díky tomu, že je prodáno pouze 15% lístků a začátek MS je téměř za dveřmi došlo k velkým změnám.

Vítěz turnaje mužů už nezíská 100 000£, ale pouze 50 000£. Vítězka turnaje žen místo 20 000£ získá pouze 8 000£! Vítěz finále juniorů měl slíbenou slušnou částku 5000£ a však nyní se o odměně v turnaji juniorů nehovoří vůbec. Vyjádření o změnách vydalo k dnešnímu dni ředitelství BDO.

Reagovat
ACSeRw!n

je to demence.. vubec nechapu, proc to z Lakeside presunuli do O2.. pekna picovina

Reagovat
penepi

Ako tipujete PL? Osobne neocakavam vobec ziadne prekvapenia a 9 hracov bude prvych 9 v rebricku po MS, cize:

1. MvG

2./3. Price

2./3. Wright

4. Cross

5. Smith

6. Anderson

7. Gurney

8. Aspinall

9. Wade

Cisto teoreticky Chisnall (10.) / Lewis (13.) namiesto Wadea, ale neverim tomu vobec.

9 challengerov by som si tipol takto nejak:

Aberdeen - Hendo

Nottingham - Sherrock

Cardiff - Clayton (hypoteticky Jamie Lewis, ale nedavalo by to zmysel)

Dublin - O'Connor

Exeter - Humphries

Liverpool - netusim, mozno Lewis/Chizzy/Duzza/Evans

Newcastle - Dobey

Rotterdam - de Zwaan & DVdB

Reagovat
smazaný uživatel

Je isté, že znova bude tento formát?

Reagovat
penepi

ano

Reagovat
ACSeRw!n

souhlas, hodne by me prekvapilo, kdyby to slozeni nebylo presne jak pises

Reagovat
ACSeRw!n

a v Liverpoolu mozna Bunting

Reagovat
ACSeRw!n

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/81647919_10157951492968485_7521806573723713536_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ohc=lDSBziUEZUoAQnaeRzZN6vyOI96LS3nlHPBItTOx7uAxIIyZxnhVpzhDA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=5348f02ba9bfe94b237980ec845516a0&oe=5E65F821

bohuzel zapas sem nemel moznost videt, ale chci to videt urcite ze zaznamu.. prej Wright neco udelal, co Price rozhodilo a od ty doby hral hovno.. a pak se zase choval jak kokot a malem doslo ke zraneni..

Reagovat
mistr129

Price říkal něco, že porazí Petera 6-0, tak ten za ním po prvním vyhraným setu došel a něco mu říkal Na konci si ani nepodali ruku, navíc jako na tom obrázku házel Price skoro furt.

Reagovat
penepi

Fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ale, ze nepadl ten 9darter (nebo ze mu wright ten leg neukrad )

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme sem mu nefandil, ale vubec mi nevadi, ze to jednou taky vyhral.. at si to uzije za jeho hru v prubehu celyho turnaje si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za druhý kolo s Malicdemem.

Reagovat
smazaný uživatel

Durrant v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Wadea?

Reagovat
penepi

Ano. Akoze obhaja si to, lebo za posledny rok maju prakticky identicky zarobok, pricom na MS bol Duzza lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, + na prvé dva turnaje Hendo + Sherrock

Reagovat
ACSeRw!n

na toho sme zapomeli.. urcite si to zaslouzi vic, nez Wade.. udelal naky major semifinale

Reagovat
fefo

Vobec nechapem preco, za co.

Reagovat
ACSeRw!n

mel vysledky na Sky turnajich.. taky ho nemam rad, ale uspechy proste v jeho prvni sezone mel a taky s sebou trosku taha "auru BDO", coz tomu asi taky pomohlo

Reagovat
fefo

To mi furt pride malo na PL, ale co, aspon bude koho hejtovat

Reagovat
penepi

Ma trochu nestastny ksicht (ako keby za to mohol), ale inak mi ten hate pride dost umely a nestastny. Ved nemal ziadny incident a klobuk dolu ako sa dokazal za jeden rok vytiahnut. Ale fandit mu nebudem.

Reagovat
fefo

Jasne, hate je prehnane slovo, nikto ho nema za co hateovat. Iba je skratka stary, nudny, skaredy a neuveritelne pomaly Ja by som v PL urcite radsej videl Wadea.

Reagovat
tomasinho

Neměl incident? Jenom je to ufňukaná kunda blbá, to asi nikdo nezaznamenal

Reagovat
penepi

Kedy, kde, co? Ocakavam ale aspon 10 prikladov, lebo stazovat sa stazuje kazdy jeden hrac na pravidelnej baze, ked zrovna nevyhrava. Niektori aj ked vyhravaju.

Reagovat
tomasinho

Grandslam a jeho ufňukané reakce na Smithe. To samé matchplay a kecy, jak si zaslouží respekt a bla bla. Který mu nikdo nebere, jen to správně pojmenovalo vícero hráčů, kde byl problém. A on si vztahovačně vzal na sebe, aby dělal chudinku ze sebe.

Reagovat
penepi

To robí každý druhý Smithom počnúc.

Reagovat
penepi

https://www.slovaksteeldarts.sk/nike-premier-league-po-tretom-hracom-dni-opat-novy-leader/?fbclid=IwAR2I71Nt8GQuXEu9PIPO8xUDCAuoj6xwD7RNeGRdlKPEgxylqIgbc3hd6W4

Slovenska Premier League, pri niektorych tych priemeroch rozmyslam, ze zacnem konecne chodit po turnajoch.

Reagovat
ACSeRw!n

hm... pomerne hratelny.. proti me typek v lize posledne nahozy 100, 100, 180 a 121 zavreni bullem.. az pak sem zjistil, ze byl i na par zapasech v PDC, jmeno sem bohuzel zapomel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty 41, 60, 22, 85 a 5..

Reagovat
ACSeRw!n

no on zacinal.. ja sem k terci jenom 3x a hodil sem naky hovna no

Reagovat
krisa

dobře Karel!!!

Reagovat
ACSeRw!n

a Lisa sem rad, ze ukazala, kdo je dlouhodobe konzistentnejsi a lepsi hrackou nez Sherrock

Reagovat
penepi

Tak asi hej, ked to hra o dost dlhsie. Ale Fallon ma daleko vacsi potencial.

Reagovat
ACSeRw!n

tak urcite, mladsi je o dost.. ale v Q school hrala dobre jenom jeden den

Reagovat
ACSeRw!n

Kaja Zlej v prvnim turnaji vypad v last 32, potom co vyradil Huybrechtse a Kinga, slusnej start do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jn ale ten los brutalni a dneska Smith

Reagovat
ACSeRw!n

dneska tezky prvni kolo no

Reagovat
ACSeRw!n

ale ten Asp dneska..

Reagovat
penepi

buduca svetova 1

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Je dobrej a bude se zlepsovat, ale je to takova stala trojka dejme tomu.

Reagovat
ACSeRw!n

Barry vypada lip

Reagovat
ACSeRw!n

tak jak to lita?

Reagovat
tomasinho

Během karantény to lítalo dobře, hrál jsem x hodin denně a šlo to znát. Jenže po ní ubyl čas na trénink a už vůbec nebyl na turnaje zatím. Tím pádem to zas šlo dolů. Ale trpěla dost ruka, zápěstí, rameno, křeče v prstech a nad nimi

Reagovat
penepi

Aký avg cca?

Reagovat
tomasinho

Hrál jsem hlavně kratší zápasy kratší zápasy v aplikaci. Ale dokázal jsem se dostat na 80 cca, občas výš. Nejlepší leg mám furt 14 šipek několikrát, což dá průměr legu 107 nebo tak něco. Rád bych se dostal do 12 no aspoň.

Reagovat
penepi

Velmi pekne. Ja mam rekordny leg sice na 13 sipiek, ale priemer dokazem vytiahnut iba na nejakych 75.

Reagovat
penepi

Kazdopadne minule som mal nabeh na 9D po dvoch 180 a nakoniec som to zavrel 17. sipkou

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem behem lockdownu trenoval dost.. ale pak sem z toho byl spis v hajzlu, protoze mi prislo, ze se spis zhorsuju, nez zlepsuju jinak pak sme dohravali ligu ve zrychlenym formatu a tam si furt drzim asi 30% uspesnost zapasu

Reagovat
penepi

Pfuh, čo to tam ten MvG včera stváral? 16.67 % na doubles, to je horšie ako ja

Reagovat
ACSeRw!n

dost dlouho mel prumer asi 78

Reagovat
tomasinho

Smith come on, doufám, že by to mohl být konečně jeho čas na major. Akorát se obávám toho kreténa Durranta, hraje dobře a zas dobře zavírá, z toho spodku podle mě dojde do finále.

Reagovat
penepi

Jackpot Hlavne dnes dúfam bude pomsta proti DVdB (inak nič proti nemu) za ten nešťastný zápas na posledných MS.

Reagovat
ACSeRw!n

Durrant ted vylitne

Reagovat
tomasinho

Omg, ten Vincent je idiot. Takovou kravinou se nechá rozhodit a projede vyhraný zápas. Durranta už regulérně hejtím, po Wadovi druhý nejméně oblíbený hráč na okruhu. Ale nutno uznat, že je clutch jako prase, to zavření přes bull i pak těch 115, jako klobouček. Těšil jsem se na klidné SF, kde by mi nikdo nevadil, no bohužel. Snad ho Dimitri sejme.

Reagovat
fefo

What a day, Neil Warnock signs Lionel Messi and I beat Michael Van Gerwen Durrant.

Reagovat
penepi

Hrá jak boss

Reagovat
fefo

To zavretie 167 bola chutovka, ale inak sa neho neda pozerat kazdopadne v pozapasovom rozhovore spominal, ze je si vedomy, ze jeho hra moze vyzerat nudne (MWG pred zapasom ze je “boring and he sucks energy from you) a tym trochu u mna stupol

Reagovat
penepi

Vyzerá jak uspávač hadov, to je fakt. Nie je to týpek, ktorému by si išiel zrovna fandiť, ale hrá s neskutočným prehľadom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

rad ho nemam, ale chova se rozumne, neni to zadnej kreten..kazdopadne mit proti MvG 3:0, to je pecka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

Smith

Reagovat
ACSeRw!n

jako aby MvG vymenil sipky v prubehu trunaje, to sem jeste nevidel.. je fakt, ze tech poslednich par veceru to byla silena tragedie.. vcera uz to celkem slo, ale tezko rict, proc je v krizi

Reagovat
penepi

MvG

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

Nemám proti nemu nič, je to sympaťák, ale aspoň trochu zmena. Navyše taká facka aj jemu môže len pomôcť, lebo poslednú dobu je ozaj úplne mimo a jedno playoff bez divákov prežije.

A o Aspovi som tu písal, že to je budúca svetová jednotka, za tým si stojím. Rovnako si myslím, že v priebehu nejakých 5 rokov by mohol vyhrať MS.

Reagovat
ACSeRw!n

gratulace Aspinallovi, ten kluk je neksutecnej.. dostal se z hoven a ted profikem.. porad je mladej a narozdil treba od Smitha to ma v hlave v poradku a ma naturu viteze a bojovnika

Reagovat
ACSeRw!n

velka skoda, kluci hrali vyborne.. chce to pristi rok uz dostat nejakej v pohode los a snad uz bude postup

Reagovat
smazaný uživatel

No posral to Karel, 3 sipky na brejk a nedat. To bych cekal od Gawlase.

Reagovat
smazaný uživatel

Price tu hral naprosto fantasticky. A Clayton vic, nez slusne. Zaslouzene.

Reagovat
ACSeRw!n

Gezzy jasnej mistr sveta

Reagovat
penepi

Nebude. Je tam viacero borcov, čo si s ním v dlhom formáte vytrú riť.

Reagovat
ACSeRw!n

napriklad ??

Reagovat
penepi

Wright (viď. minulý rok), Durrant a osobne si myslím, že MvG na MS vystrelí.

Reagovat
ACSeRw!n

Wright souhlas, ale jinak tam moc nikoho nevidim. Jestli si opravdu Mike skripnul nerv v zadech, tak to je hodne neprijemny. Ja to mel a nemoch sem si ani dojit na hajz.. Nicmene MS je daleko a samozrejme bych mu to pral, ale pokud tam nebude crowd, tak mu neverim vubec,

Reagovat
penepi

Smith posledné dva dni ukázal, že čo sa týka prirodzeného talentu má ho spomedzi aktívnych hráčov možno aj najväčší na svete (akurát Ando mi napadá, kto je možno ešte prirodzene talentovanejší), akurát ho zráža hlava. To je aj jediný dôvod, prečo ho moc nemusím, ten jeho uplakaný ksicht, keď sa mu nedarí, je otrasný. Inak mám dosť podobný štýl odhodu, tiež mám rád bully a dres má asi najkrajší na okruhu. Ak by sa ale mentálne posunul trebárs vďaka spolupráci s nejakým psychológom, tak môže byť aj svetová 1 si myslím.

Reagovat
ACSeRw!n

na Smitha mam stejny nazor pokud bude Ally Pally prazdna, tak ma sanci to MS vyhrat, jinak ani nahodou.

Reagovat
penepi

Je to dement

Reagovat
penepi

Minule som narazil na video niečo typu najväčšie one-season wonders v darts a na prvom alebo druhom mieste bol Jamie Lewis. To je ten, čo dva roky dozadu na MS vylial Wrighta s avg vyše 107, čo je doteraz 6. najlepší výkon v histórii MS, a nakoniec to dotiahol do semifinále. Akurát čítam, že nedávno ohlásil koniec kariéry, a to mal teraz len 29. Škoda ho, to bol velký sympaťák.

Reagovat
penepi

Tak sorry, to už sú tri roky, neskutočne ako to letí. To by malo tiež znamenať, že po týchto MS Cross dosť stratí v rankingu.

Reagovat
penepi

Aj keď jemu sa vlastne už odčítali minulý rok. Tento rok sa budú MvG odrátavať peniaze za 2019, tomu hrozí aj strata 1. miesta.

Reagovat
ACSeRw!n

ma dartisis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Tak asi to nebude až také hrozné s tým Lewisom, práve postúpil na MS.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Prehrávať komplet celý zápas a nakoniec vyhrať, akože Wade je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

rad ho samozrejmne nemam, ale vcera sem mu to pral

Reagovat
penepi

Ja s Wadeom nemám problém, ale som rád, že nie som jediný komu príde Dimitri totálne nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pro me je Dimitri nejoblibenejsi hrac. Ale Wade mi nevadi.

Reagovat
penepi

Jj, proti gustu... Na mna posobi podobne ako Smith - ze sa kazdou chvilou na stage rozplace - akurat ma urcite lepsiu hlavu. A ked som ho pocul rozpravat po vyhre na Matchplay, to bolo ako krizenec buzny a polodementa

Reagovat
smazaný uživatel

Nema lepsi hlavu. Dimitri ma asi nejvetsi talent ze vsech hracu na tour, ale nejhorsi hlavu. Prisuzuju to veku a doufam, ze se to bude zlepsovat.

Reagovat
penepi

Ako Smith ma, ten je talentovo predsa len este o level vyssie. Dimitri uz navyse vyhral major a posledne dva roky spravil obrovsky pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc by mel byt Smith talentove vyse. V cem?

Reagovat
penepi

Smith, co sa tyka odhodu, presnosti a skorovania, ma prirodzeny talent asi aj najvacsi zo vsetkych aktivnych hracov. To nie je len moj nazor, ale hovoril to napriklad aj tusim Mardle, z hracov minimalne Gurney a Anderson. Akurat rozhodujuce zapasy/momenty nezvlada kvoli mentalnej nestabilite. Zatial. Ked nie je pod tlakom, tak co sa tyka scoringu, priemerne je hadam aj najlepsi na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezke, ale to jsou vsechno subjektivni dojmy. Stejne tak ja vidim jako nejvetsi talent Dimitriho, kterej je jeste o dost mladsi a kterej ma stejnou neli vetsi scoring power a zavirani, pokud je v hlave v pohode. Ale jakmile o neco jde, tak se rozsype. Ale ja nemam ani nic proti Smithovi, obecne je mi tehle labilnich hracu hrozne lito, protoze to sam mam dost podobne.

Reagovat
penepi

Dojmy mas ty, navyse nespravne. Average za tento rok za vsetky zapasy Smith 96.45, DvDB 93.95. Checkout percentage Smith 40, Dimitri 39. Ja hovorim de facto o 9 dart average (priemer prvych 9 sipiek, cize v podstate scoring power ocistena o pozicie na zatvarani) a teraz ti to v rychlosti nenajdem, ale videl som na Twitteri statistiku, ze Smith mal toto cislo za rok 2019 najvyssie na okruhu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Mě začíná tež pěkně srát. Ale furt je to mladý hráč a proti Wadovi jsem mu přál, i proti Duzzovi, kterého taky nemůžu vystát.

Reagovat
mistr129

Existuje nějaký český zpravodajský web o sipkach?

Reagovat
ACSeRw!n

tak to po pravde netusim a jestli jo, tak bude kvalita asi vo nicem

Reagovat
penepi

Musim si zaflexit - na treningu zatial osobny rekord 7 perfektnych sipiek a nakoniec zavretie po 11 sipkach, osobny rekord. Skoda, ze hned potom potrebujem na zavretie dvojnasobny pocet sipiek

Reagovat
ACSeRw!n

nam ted zase povolili amatersky sport, ale v rouskach uz se tesim na zapasy, to bude neco

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Já mám rekord furt 14, jednou jsem byl po 9 na zavírání s šancí na 12, ale dojebal jsem to.

Reagovat
penepi

Ten King je ozaj najnesympatickejší čurák na okruhu, spolu s Priceom. V semifinále a finále som úprimne fandil MvG, to sa mi už dlho nestalo.

Reagovat
tomasinho

Souhlas, King je čurák a nezvladajko totální.

Akorát já začínám mít Gezzyho rád. Nedělá kokotiny na soupeře, soustředí se na svůj výkon a čím dál víc se zlepšuje. V hlavě krom MvG asi nejlepší hráč momentálně, za letošní sezonu pro mě jednička. Hrozně jsem si oblíbil jeho zápasy, asi u toho jako fanoušek Smithe odpočívám a sleduju, jak to vypadá, když někdo není v hlavě kretén jako Smith

Reagovat
penepi

Kokotiny na súperov práveže stále robí a prehry nezvláda asi najhoršie zo všetkých. Inak súhlas, že aktuálne je s MvG a Wrightom najlepší na okruhu, to sa mu nedá uprieť. Teším sa na MS, MvG vyzeral byť odpísaný, ale evidentne je späť. Ak bude hrať ako cez víkend na PC, tak nemá konkurenciu.

Reagovat
tomasinho

No právě že nedělá. Však oslavuje normálně, neřve hráčům do ksichtu atd. Že oslavuje, to je v pohodě, to dělá i MvG. Ale jinak mi přijde, že se dost uklidnil, soustředí se na svou hru a je to znát, udělal obrovský kus vpřed.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jsem tu po dlouhé době hoši. Skolil mě covid, byl jsem 8 dní v nemocnici (kde jsem sledoval Grand slam ), týden už doma, ale na hodu je to poznat, navíc se kurevsky rychle unavím ještě. Zas musím trénovat skoro odznova, když jsem tři týdny neházel.

Jinak teda včera MvG back to his best, už jsem v tom ani nedoufal po tom skřípnutém nervu, ale bylo super vidět ho zase takto. Aspoň nějaká jistota v mém sportovním životě je zpět. Teda krom toho, že Smith všecko dojebe

Každopádně krátce ke Smithovi, souhlasím se vším, co jste tu v poslední době o něm psali. Já ho teda mám rád, ale ztrácím s ním nervy. Teď po tom půlroce, kdy hrál prd, hrál skvělé šipky. 2 tituly na winter series, na GS taky fajn, jen to s De Sousou brutálně dojebal.

Teď hrál každý zápas nad 100, skvělé výhry s Krcmarem, Garym i De Sousou, všude hrál parádně a dokonce nezvykle na něj i dokázal otáčet. Proto jsem mu věřil i na Wrighta, zvlášť, když z 1:4 otočil na 6:4, v tu chvíli měl 107 skoro a 6/7 na doublech. Jenže nedal 2 šipky na 7:5, pak ten smolný 9-dart pokus, kdy mu Wright pak zavřel 12. šipkou. To ho zlomilo, ztratil další leg. Za stavu 6:8 ale měl 3 šipky na to vrátit se do zápasu, ale tady už to byl klasický Smith a dojebal to. Zas ty doubly hrál rychle, zbrkle. Mohl zabojovat, ale totálně si to zas dosral.

O to víc mě to sere, když jsem pak viděl, co za mrdku zahrál Wright v SF. 84 průměr, pustil do finále trolla Kinga s 92. To jsem byl fakt nasraný, že tam mohl být Smith. Ale, MvG by stejně nedal, zas by se sesypal. Ono prostě když mu to jde, tak je radost se na to dívat, ale tím víc je frustrující vědět, že nikdy nic nevyhraje prostě s tou hlavou. Fakt mu normálně nevěřím, že někdy něco uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Covid je fake

Reagovat
tomasinho

Jojo, kéž by 20% plic zasažených no, budu se z toho nějakou dobu ještě dostávat.

Reagovat
penepi

Vitaj naspäť a hlavne sa daj teda dokopy

Reagovat
tomasinho

Díky. Už je to mnohem lepší ale, sem tam kašel, únava, ale je to čím dál tím lepší. Holt jsem astmatik, k tomu navíc s kily navíc, tak mě to trošku vzalo, ale budu ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel si strach?

Reagovat
tomasinho

Trochu jo, ale dýchat jsem mohl furt sám. Spíš jsem se po přesunu do nemocnice dost uklidnil, že jsem pod kontrolou. Byli jsme tam s mamkou oba, takže doma jsme se jeden o druhého nedokázali postarat. Naštěstí ona měla mírnější průběh jak já, měl jsem strach spíš o ní, má dost rizikových faktorů. Takže lepší, že jsem to schytal víc já, protože jsem mladší a spíš se oklepu.

Reagovat
tomasinho

Jinak teda doufám, že jste všichni zdraví a v poho. Já už se taky uzdravuju, snad to půjde rychle. A ať to lítá

Reagovat
tomasinho

https://www.youtube.com/watch?v=E1Rfhn50WSI

Top kompilace, prostě Special One

Reagovat
penepi

Toto je velký král

Reagovat
ACSeRw!n

velkej borec.. proste v triplech je dobrej, pocitani uz horsi

Reagovat
tomasinho

Kareeeeeeeeeel

Reagovat
penepi

Akože rozbil to tam dnes suverénne

Reagovat
ACSeRw!n

parada ja mu po pravde moc neveril, ale dneska luxus prumery

Reagovat
penepi

https://twitter.com/ochepedia/status/1335682444750680068

Smith by mal seriózne pouvažovať nad zmenou prezývky

Reagovat
smazaný uživatel

Wade je podle me uplne nejlepsi hrac na doublech a stredech. Skorovani nema tak high, ale to zavirani, to je mazec.

Reagovat
penepi

A to ako dokáže zapnúť v rozhodujúcich momentoch je tiež neuveritelné, v tom je asi tiež najlepší na svete.

Reagovat
ACSeRw!n

MvG 358 pokusu

Reagovat
penepi

Zajtra nám oficiálne štartujú Vianoce. Kurva ale tešil som sa, že aspoň darts budú s fanúšikmi, navyše pôvodne povolených 1000 je skoro polovica kapacity West Hall, takže by to aj dobre vyzeralo. Nakoniec ale iba zajtrajší otvárací deň (aj to nemôžu spievať a aj kostýmy sú zakázané), od 16. do 23. decembra úplne bez divákov. Takže tento rok to bude smutné

Komu inak fandíte? Je nás tu 5 a pol, takže nejaký prehlad už mám, ale nech viem detailne

Za mňa top Lewis (Adrian) a Cullen a potom v závese Aspinall, Gurney, de Zwaan. A nech je haluz, tak aj Sedláčekovi, nech sa zvýši povedomie o darts u nás trochu

Reagovat
ACSeRw!n

MvG, Price, de Zwaan, VvdV, Barry, van Duijvenbode, de Sousa a Ilagan a pak samozrejme Sedlacek, ale jenom, protoze je to cech

Reagovat
Zaschrona

Ze špičky mám nejraději Dimitriho, Crosse a Whitlocka + teda Garyho, jakkoliv v poslední době u něj mám pocit, že ho to už vůbec nebaví. Z ostatních Sedláčka, Jamieho Lewise, Hoppa a pak obecně přeju skoro vždy spíš hráčům mimo Británii a Holandsko, aneb fandím šipkám, ať se stanou i na nejvyšší úrovni globálním sportem. A v poslední době teda dost žeru de Sousu.

Reagovat
smazaný uživatel

DvdB, Gurney a Wright.

Reagovat
ACSeRw!n

to je skvadra

Reagovat
penepi

Wright je kral, z tej top 3 urcite najsympatickejsi. A Gurneyho sipky sa mi pacili, vyborne sa mi s nimi hra (aj ked aktualne pouzivam tie Lewisove), tak som si ho tiez oblubil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Hoppa.

Reagovat
ACSeRw!n

je mi to jasny

Reagovat
negrles

Ricky Evanse zboznuju a pak ještě přeju Aspinallovi

Reagovat
tomasinho

Smith, De Zwaan, MvG, Aspinall, už i Price. Mám rád i Cullena třeba nebo Chizzyho, dost se to může i proměňovat, ale ta topka je stálá docela.

Reagovat
mistr129

Wright, Anderson a van den Bergh

Reagovat
smazaný uživatel

Wade, Cullen a Petersen.

Reagovat
penepi

To hľadisko je hrozné, to nech je fakt radšej bez divákov

Reagovat
ACSeRw!n

jak ve skole.. a zakaz kostymu, fandeni, stani.. bez divaku lepsi

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Klascikej Sedlacek, jak o neco jde, tak nezavre ani hovno.

Reagovat
ACSeRw!n

to byl zapas dvou jantaru.. je videt, ze nervy v klicovej moment tam jeste nejsou, u toho double 10 se vylozene zesral a nepomohla mu ani marnost soupere

Reagovat
negrles

Ještě jak Joyce přehodil těch 106

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste si prihraje na D7 a trefi to prvni sipkou

Reagovat
negrles

Tak jak Sedláček nezavrel těch D10 na tři šipky, tak už jsem stejně nevěřil, ze by to dal, i kdyby měl další možnost

Reagovat
ACSeRw!n

asi nedal no, nervy v kyblu

Reagovat
negrles

Hunt s Ashton super zapas, jen jsem to přál víc Lise

Reagovat
penepi

Ja nie

Reagovat
ACSeRw!n

taky ne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ACSeRw!n

dneska pro me zapas dne de Sousa - R. Smith.. to muze bejt ohnostroj

Reagovat
tomasinho

Vincent pěkný obrat, kvalitní zápas. Večer se těším na De Zwaana se Searlem a i Clayton s Hendem by mohl být fajn zápas.

Reagovat
ACSeRw!n

takovejch 180 a k hovnu chtelo by to trenovat zavirani

Reagovat
penepi

Totalne si to posral doublami. Inak na tychto MS si vsimam trend, ze vela zapasov vyhra hrac s nizsim priemerom.

Reagovat
ACSeRw!n

v set play to zas az tak prekvapivy neni, prohrajes 0:3 a pak treba vyhrajes 3:2

Reagovat
penepi

To je pravda. Ale tento rok sa mi zdá, že je toho aj tak viac ako po minulé roky. Aj de Zwaan včera - na legy prehral 4:9 a avg mal skoro o 6 bodov lepší.

Reagovat
tomasinho

Zklamání no. Celkově mě to letos nějak nebaví zatím, nedostal jsem se do toho vůbec. Snad to po vánocích bude lepší.

Reagovat
penepi

Ja sa priznám, že väčšinu zápasov ani nepozerám. Je to o ničom bez tých divákov a samotné zápasy tiež moc nenadchli zatiaľ. Spolieham sa ale na to, že po Vianociach to bude lepšie, to už plánujem pozerať všetko.

Reagovat
penepi

Inak ale celkovo aj posledné dve MS boli také nudnejšie. Neviem, či to mám len ja tak utkvelé, ale neviem si vybaviť veľa dobrých, vyrovnaných zápasov. Posledné výborné MS mám zafixované 2018/19, čo vyhral Cross. No a na záver asi moj najoblúbenejší zápas na MS ever https://www.youtube.com/watch?v=MOJQoL6MBhE

Reagovat
ACSeRw!n

jo, tohle je jeden z nejlepsich zapasu, co sem kdy videl

Reagovat
penepi

Lewis sa zosral Dnes som mu veril, lebo Price nemá dobré štarty do MS. Minulý rok skoro vypadol s O'Connorom (ten tiež v zlomovom momente miscountol), rok predtým vyletel s Aspinallom. Ale ak bude takto hrať, tak vyletí v osemfinále s De Sousom. Naopak MvG v top forme - ale práve preto si myslím, že to nevyhrá

Reagovat
ACSeRw!n

Lewis muze bejt rad, ze vubec hraje sipky. To, ze se dostal na MS byl malej zazrak. Nedokazu si predstavit, ze by postoupil.

Reagovat
penepi

Nebol od toho vôbec ďaleko, Price hral biedne.

Reagovat
penepi

Nevie niekto, čo je s Alanom Norrisom? Tento rok vôbec nehral.

Reagovat
ACSeRw!n

nejsem sem jistej,ale mam dojem, ze zdravotni problemy, ale uz to je strasne dlouho, co sem neco cet

Reagovat
penepi

A inak Jackpot je neschopný kokot, ale ani ma to už neprekvapuje. V hre mám už iba Aspinalla a Gurneyho, ak vyhrajú svoje zápasy, v osemfinále pôjdu proti sebe.

Reagovat
penepi

*a Cullena samozrejme

Reagovat
ACSeRw!n

a zase ten brekot do medii.. hleda vzdycky chyby kde muze

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

co to bylo ??? tkolik missnutejch doublu sem snad jeste nevidel.. totalni silenost.. mel sem na +3.5 setu a byly to teda nervy, hruza

Reagovat
penepi

Lennon fantastických 15 % na doubloch

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon totalni curak. Vyjebanej zasranej curak.

Reagovat
penepi

Nebodaj si mal na neho podané?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A Cross dalsi mega curak. Jebu na to, posledni sazky tohle.

Reagovat
penepi

Nechcem rýpať, ale obidva tipy boli úplná blbosť

Reagovat
ACSeRw!n

ja na crosse mel taky.. 1.9 byla dobra value, ale na pocet setu by byla jistota

Reagovat
penepi

Ešte pri Crossovi to vzhladom na ten kurz chápem, však keby Duijvenbode nezavrel 99, tak vyhrá. Ale Lennona nechápem vobec. Petersen tento rok menil krídla a za 2020 má najvyšší počet 180s na celom okruhu (3. najvyšší 171+) a 9. najvyšší average. Pred šampionátom bol aj podla kurzov medzi top 10 favoritmi na titul. A včera mal avg síce len 89, ale pri 25 % zatváraní je to fantastické číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tyhle chytroliny, co sem prijdou po zase a davaji svoje tipy, jak to bylo jasny, primo miluju. Lennon vcera prohral jenom proto, ze mel zavirani tak 5%. Jinak byl lepsi.

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tomasinho

Duijvenbode je sice nesympatický kokot, ale jeho výhru jsem čekal, byl lepší a Crosse drželo jen zavírání. Asi to i vítám, Cross mě nebaví a navíc konkurence Smithe v žebříčku, takže ten se mepropadne snad až tak moc.

Reagovat
negrles

Rickyyyyy perfektně se zvedl po tom prvním tragickém setu

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady ten chytrak? Ten samozrejme musel vedet, ze Smith prohraje s typkem co trenuje po hospodach.

Reagovat
penepi

Nerob tu zo seba kokota, prosím ťa. Keby si tu bol dal ten tip s Lennonom, tak ti napíšem aj pred zápasom, že si myslím, že to je blbosť. Tak tu teraz nevyplakávaj ako malý chlapec za to, že nevieš podávať.

Reagovat
penepi

A porovnávať zápas Smith v Lowe s Lennon v Petersen len ukazuje, že o šípkach vieš vela

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ACSeRw!n

bullied boy

Reagovat
penepi

Využime návrat darts na podnetnú diskusiu - ako a kedy ste sa dostali k ich sledovaniu?

U mňa to paradoxne bolo cez BDO Niekedy v 2012 som to zazrel na Eurosporte, kde bežali MS a prvým oblúbeným hráčom bol Tony O'Shea. O rok neskôr som sa dostal aj k PDC vďaka finále MS Taylor - MvG, potom som začal sledovať aj Premier League a už sa to nabalovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja počas MS 2014. Tuším jeden z prvých zapasov čo som videl bol 9 Carter Terryho Jenkinsa a vyradenie prasiaka Taylora. Dovtedy som šípky sledoval len občasne ako kulisu.

Reagovat
mistr129

2016 běžel na Fandovi záznam finále Premier League MvG-Taylor. Pak jsem sledoval prakticky celý Světový pohár, u kterýho mě to chytlo víc

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe to musi bejt nuda sledovat, kdyz predem vis, jak vsechno dopadne.

Reagovat
penepi

kiežby

Reagovat
ACSeRw!n

pamatuju si, jak sem prepinal programy v tv a tehdy davali jeste MS PDC na Sport1.. pri tom prepinani me zauaja uzasna atmosfera a hned sem byl chycenej rok 2012 nebo 2013

Reagovat
smazaný uživatel

ja tusim 07 finale Taylor vs Barney.. Rayomd vtedy vyhral ak si dobre pamatam

Reagovat
tomasinho

Já později, asi MS 15/16, během Vánoc jsem nějak začal koukat, zaujala mě Garyho devítka v SF s Klaasenem. A od té doby koukám.

Reagovat
penepi

MvG si formu nacasoval naozaj skvele a lahsiu cestu za titulom ako tento rok asi este nikdy nemal. Jedini dvaja hraci, ktorym som veril, ze by ho mohli pripadne porazit {de Sousa a Wright) su uz out.

Reagovat
tomasinho

Já si teda nemyslím, že De Sousa měl nějakou šanci jej porazit, já mu osobně moc nevěřil. Před turnajem jsem měl jen jednoho hráče, který ho dokáže porazit. A ten tam furt je - Price. Pár setů mu může vzít Dimitri ještě, jinak to finále dá prostě určitě.

Reagovat
penepi

De Sousa ma fantasticku fazonu a hlavne ma v poriadku hlavu. Ved aj vcera zahral 104 average, akurat Kingovi sa tiez dari no. Pricea si MvG namaze na chleba. Neverim, ze tam ten arogantny nechutak postupi, ale ak ano, MvG mu da tak 7:2, 7:3.

Reagovat
tomasinho

No já bych neřekl úplně, že má v pohodě hlavu. Hlavně MS je něco jiného, nemá zkušenosti se zápasy na sety atd. A hlavně měl těžký los, i kdyby dal Kinga, tak Price.

Nechápu, kde se bere to tvoje podceňování Price, letos to byl nejlepší hráč během roku. Hlavu má furt po MvG nejlepší. MvG má teď lepší formu a furt bude favorit, furt je i v hlavě jinde. Ale Price je furt favorit číslo 2 a pokud fakt má někdo aspoň malou šanci ho porazit, tak je to právě Price. Nesmíš dopustit, aby ti emoce zatemnily rozum. Že ho nemáš rád, to je jedna věc. Ale na základě toho neuznat kvality.

Reagovat
penepi

Price je odporný čurák, to dokážem zhodnotiť aj bez emócii. Ale teda k veci, keď chceš fakty bez emócii, tak Price určite nebol najlepší hráč počas roku, to sú zas tvoje emócie. Najlepší bol Wright - prvý vo všetkých podstatných štatistických ukazovateľoch. Potom sú tam na približne rovnakej úrovni MvG, de Sousa a Price.

Nepodceňujem ho. Aktuálne je tam určite druhý najväčší favorit. Iba hovorím, že proti Michaelovi v top forme nemá šancu v zápase hranom na 7 víťazných setov. Každopádne Price môže pokojne vyletieť teraz s Kingom, ten zatiaľ hrá lepšie šípky a keď sa nedá rozhodiť Priceovými oslavami, postúpi.

Reagovat
tomasinho

Statisticky možná, ale 2 majory (grand prix a world series finals) + world cup, kde neprohrál snad jediný zápas. K tomu dvě finále (UK Open a PCH finals). To neměl Wright ani MvG, k tomu několik výher na PCH. Výsledkově nikdo lepší než on nebyl. To je prostě taky fakt.

Reagovat
penepi

World series finals nie je major. Ak tam rátaš aj nerankingové turnaje, v tom prípade vyhral aj Wright dva "majory" - European Championship a Masters (+ teoreticky tam môžeme rátať aj minuloročné MS). MvG ako jediný vyhral dva skutočné majory - UK Open a PCH. V Pro Tour rankingu je Price 1., Wright 2., MvG 3. - to sú ale zanedbatelné rozdiely.

Reagovat
ACSeRw!n

jsou to tv turnaje, coz je brano jako major turnaj.. ale souhlas, ze ty opravdu velky jsou na Sky Sports

Reagovat
penepi

V tom prípade okej, ja som mal vždy zaužívane, že napríklad PL sa neberie ako major a podla toho som bral aj ostatné turnaje, kde sa prachy nepočítajú do OOM.

Reagovat
ACSeRw!n

PL je dokonce v tzv. tripele crown - MS, Matchplay a PL

Reagovat
penepi

jj, ale čo pozerám, tak oficiálne to nemá ani samotná PDC rozdelené, čo považuje za major a čo nie

Reagovat
penepi

Pyramídu by som dal asi takto:

MS

PL, Matchplay

Grand Slam, UK Open, PCH, ECH, Grand Prix

a potom pre mňa osobne "nemajors"

World Cup, Champions League, Masters, World Series

PCH events, European Tour

Reagovat
penepi

Aj z PDC mi odpísali v tom duchu:

At the PDC, we class tournaments as televised or non-televised and do not refer to the term Major.

Reagovat
ACSeRw!n

ale tak televised sou i world series.. ale asi to proste sjednotili pod jeden vyraz

Reagovat
tomasinho

Tak Players Championship finals nebo Euro Championship jsou taky na ITV ne? Podle TV bych to nebral.

Jako majory beru prostě krom MS: Masters, UK Open, World Matchplay, Grand Prix, Euro Championship, WS finals, Grand Slam a Players Championship finals. Letos nebyla ještě Champions League no.

Pak je zvláštní kategorie World Cup no, to je týmová soutěž, ale jako do výčtu úspěchů to počítat můžeme.

Reagovat
tomasinho

Tvl ten Gary. Ať už jde regulérně do prdele a ukončí kariéru, když ho to tak nebaví. Sledovat ho při hře a hlavně pak při těch rozhovorech, to je fakt na blití. Ty jeho debilní kecy, výmluvy, osočování všech okolo. Jde vidět, že ho to už nebaví vůbec, tak ať skončí. Aspoň by nezabíral místo v PL.

Reagovat
penepi

Suljovic ju kus kokota a na Garyho mieste by som mu asi hodil sipku do hlavy. Dobre to poznamenal po zapase, ze ked bolo treba, Mensur vedel hrat aj rychlo. Kazdy ma svoje tempo hry, to je uplne v poriadku, ale ked uplne evidentne zdrzuje aj po odhode, tak nech ide do pice.

Reagovat
tomasinho

Sám to moc dobře ví, že Mensur hraje pomalu. Ono Garyho je hrozně lehké rozhodit, zvlášť poslední dobou. Je to jeho problém. Že to Mensur přeháněl, to je fakt. Ale že je Gary ufňukaná princezna, to je fakt. Je úplně jasně vidět, že ho to nebaví a je to fakt utrpení ho sledovat.

Reagovat
penepi

Teba by to proti Mensurovi bavilo? Áno, Gary senilnie a rád si zapičuje, ale za včerajšok sa mu nedá nič vyčítať. Keby si hral proti evidentne nešportovému súperovi, tiež by si sa posťažoval. A to bol ešte velmi mierny.

Reagovat
tomasinho

Mně pomalejší tempo nevadí, jasně, může tě naštvat, že někdo taktizuje, nejlepší odpověď je ale hrát svojí hru a ukázat mu, že to nefunguje. Úplně přistoupil na jeho hru, ukázal, že mu to vadí a budil ho k tomu, ať to dělá dál.

Reagovat
penepi

Nakoniec to ale s prehladom zvládol, posledné dva sety sa od toho krásne odosobnil.

Reagovat
tomasinho

Jo, ale stejně měl potřebu plakat, jak kdyby prohrál. Smithův výbuch mě sere teď ještě víc, mohl mu to pak natřít. Takto si Gary dojde do SF, ale pro MvG fajn, bude to víc easy jak Durrant třeba. Snad tam ale půjde Duijvenbode. Sice je to nesympatický čurák taky, ale je oživením a hraje super momentálně. Aspoň nenudí.

Reagovat
penepi

Keď poukáže na evidentne nešportové správanie súpera, to nepovažujem za plakanie. Ando ale podla mňa vypadne s Petersonom, tam by bolo parádne QF Devon v DvD

Reagovat
tomasinho

Snad Devon začne hrát jako na podzim, ten jeho první zápas byl nezvykle špatný. Jinak hrál celý podzim parádně.

Reagovat
ACSeRw!n

Petersen dneska vyhori si myslim

Reagovat
tomasinho

S tím nudným kamioňákem, kterému to Smith daroval, těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Suljovic ocividne taktizoval prvy set, ten jeho ultra pomaly nastup na odhodovu lajnu ma sral tiez. Toto v sipkach nema co robit, ma hadzat sipky a nie sa snazit rozculit supera.

Reagovat
tomasinho

Zas nedělejme, že se nikdy netaktizovalo. Však Taylor byl největší mistr mind games.

Reagovat
ACSeRw!n

podivej se na nejaky zapasy Petera Manleyho, to je kral

Reagovat
tomasinho

Jojo, koukal jsem

Reagovat
ACSeRw!n

vsak i po konci rikal, ze se na to mozna vysere.. ale nepochybuju o tom, ze hodne veci delal Mensur schvalne

Reagovat
tomasinho

Jo, já tomu i věřím, že je dělal schválně.

Reagovat
penepi

Samozrejme, že 9D som zrovna nevidel Bunting/Searle/Clemens/Ratajski v semi

Reagovat
ACSeRw!n

Wade prumer setu 66 to by mel proti me problem, kdybych hral dobre

Reagovat
penepi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Jako ono nebylo o co stát, reakce komentátorů nic moc, samozřejmě žádný hype z publika a Wade to navíc ani trochu neslavil, nudnější devítku jsem snad živě neviděl

Reagovat
tomasinho

Jojo, přesně tak. Hlavně, že ten zmrd vypadl ale. Buntinga mám rád, scouser power

Reagovat
ACSeRw!n

byl odevzdanej, uplne ten zapas zahodil.. mozna mel i vsazeno, tezko rict.. ale kazdopadne koncentrace 0.. trefi devitku a ani se neraduje, aby zkusil neco zmenit, ovlivnit tim taky trosku soupere apod proste nic

Reagovat
penepi

Tak ale to je klasický Wade

Reagovat
ACSeRw!n

dneska to byl extrem uz se tesim, az se zase bude vymlouvat, ze mel psychicky problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Wadea. Tiež som zmeškal

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych pozdravil Penepiho s tim, ze jsem mel vsazeno Buntinga za 3.7, tusim, ze on vedel, ze vyhraje Wade.

Reagovat
penepi

Neviem, kde som niečo také písal

Reagovat
smazaný uživatel

To prece nemusis psat, ty vis jak vsechno dopadne.

Reagovat
penepi

Ňufo, vychilluj trochu, svet bude krajší

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej si zase az skonci nejakej zapas a pak na to napis svuj tip.

Reagovat
penepi

tak ale píšeš to ako keby som ja mohol za to, že ty sem tie tipy pridáš po zápase. či čo mám predvídať, čo podávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo by napsat svoje tipy pred zapasem a nemudrovat po nem, jak to bylo jasny.

Reagovat
penepi

rozumne, mal som si tu z toho spraviť tipovacie okienko a každý deň sem hádzať tipy len aby som sa náhodou potom nedotkol tvojho krehkého ega

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To si mohl, kdyz vis, jak to dopadne, tak si mohl aspon pomoct nam ostatnim.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

Ratajski se naucil anglicky

Reagovat
penepi

nemylis si ho so Suljovicom? ci ani Ratajski nevedel nic?

Reagovat
ACSeRw!n

Ratajski vubec neumel, ale evidentne si bere hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Cullen naprosto famozni vykon, snad to da, MvG nasadil God Mode.

Reagovat
mistr129

Reagovat
penepi

Kurva škoda toho bullu

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hnuj, at jde ta prisera do prdele. NAprosto nezasliuzeny.

Reagovat
tomasinho

Green machine!

Reagovat
penepi

Nemôžem ho vystáť. Okrem toho, že vyzerá, rozpráva a chodí ako dement po obrne, tie jeho excentrické oslavy sú vyslovene trápne. Emócie sú dobré, patria k tomu, ale spolu s Priceom to preháňajú ako šašovia.

Každopádne včera velká škoda (pre mňa ako fanúšika Cullena). Keby trafil tú D9 v druhom sete, tak mu mohol dať aj 4:0.

Reagovat
tomasinho

Já mám Cullena taky rád, ale prostě pro dobro turnaje jsem to přál MvG. Já ty oslavy úplně chápu, já jsem podobný typ no

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

vsera neskutecnej obrat!! ani 19x maximum nestacilo.. takhle otaci mistr sveta..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

Daryl skvele aspoň moje posledné želiezko v ohni živí nádej

Reagovat
tomasinho

BUNTIIIING!

Paráda, už jsem myslel, že to posral. Moc jsem mu to přál. Searle mi navíc vadí, ty jeho vlasy ulízané za ucho tvl, hnus. Snad Bunting dá i Ratajskiho, toho taky moc nemám rád, nesedí mi vůbec jako osobnost. Ale obdivuju jeho stálé zlepšování se. Ale come on Bunting, Scouser power!

Reagovat
penepi

Bunting vyzerá ako Peter Griffin a obdivujem jeho 12g šípky, takže mu odpustím aj to, že je fanúšik Liverpoolu. Snáď si v semi zahrá s Darylom

Reagovat
tomasinho

Zajímavé, že já fandím i Smithovi a Cullenovi, kteří fandí Man United Bunting a Chizzy LFC no

Jinak SF si snad zahraje, ale s Pricem. A po boji podlehne, Price pak vyzve MvG ve finále

Reagovat
tomasinho

Lol Devon brutálně blbý na zavírání. Škoda, herně na to měl, ale jako mentálně byl jinde. Škoda. Snad ho dá teda ve čtvrtfinále Aubergenius

Reagovat
tomasinho

Aubergenius Konečně venku i další mrdka po Wadovi. Krása, jsem zvědavý, co na jeho oslavy bude říkat queen Gary

Teď pauza, bo LFC. Ale pak záznam, Gezzy a Chizzy come on.

Reagovat
penepi

Na Duzzovu hru sa ťažko pozerá, je celkom nudný, ale inak je úplne v pohode. Bezproblémový, rozumný chlapík bez incidentov.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo ten Dimitri. Nejvetsi talent siroko daleko, ale ta hlava.

Reagovat
tomasinho

Včera krásné výsledky fakt. Přál bych si semifinále MvG vs Duijvenbode a Price vs Bunting. Finále MvG vs Price.

Jinak vám všem přeju vše nej do dalšího roku, ať je méně zkurveny jak tento. A co je hlavní a nejdůležitější - ať to lítá

Reagovat
20fredy20

Dufam ze to Iceman da, je riadne namotivovany, medzi supermi ale asi moc kamaratov nema.

Reagovat
tomasinho

Tvl, jestli to Bunting ještě posere, tak mě jebne. Teď při tom stavu 4:2 měl 1:0 a 4 šipky na D8 na brejk. Mohlo být hotovo. Úplně ho vrátil do zápasu.

Reagovat
tomasinho

Yees! Krása ty jo, Scouser power teď se jde fandit Aubergeniovi

Reagovat
penepi

Tá Dirkova posledná 180, borec Každopádne fandil som Garymu, prvé dva zápasy teda na parádu. Bodaj by sa chcel večer aspoň jeden z dvojice Chizzy/Gurney pridať.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad oba ale chozzy ho naposled porazil v 2013.

Reagovat
penepi

https://www.dartsdatabase.co.uk/HeadToHead.aspx?plaKey=1395&plbKey=4101

V 2016. Ale aj tak je tá štatistika pre neho hrozivá

Reagovat
penepi

Každopádne Chizzy je heavy scorer, ak by k tomu pridal aj dobré doubles, ktoré má zatial skvelé, šanca tam určite je. Ale skôr by som veril Garymu v semi. Spomedzi aktívnych top hráčov s ním má Michael najmenej priaznivú bilanciu vzájomných zápasov.

Reagovat
penepi

Price prechádza ani sám nevie jak. Má solídne doubly, ale už tretí zápas, čo išiel do posledného setu a ešte ani raz nezahral 100+ avg. S týmto vo finále nepochodí. Ak teda vyradí Buntinga, čo tiež nie je vôbec isté.

Reagovat
tomasinho

Hele, nechci být jako dolar a nechci, ať si připadáš, že dělám to stejné. Ale tohle je už fakt joke, co předvádíš ohledně Price. A nevykecáš mi, že ti prostě hate k němu zatemňuje rozumný úsudek. Že neví jak. Jako, říct tohle o zápase, kde ani jednou neprohrával, to je fakt docela úlet. V zápase byl jasně lepší, vždycky vedl a právě nějakou chybou na doublu dal vůbec Gurneymu šanci se dotáhnout a ten z vyššího čísla zavřel. Malý výpadek tam měl před tím posledním setem, ale jinak hrál fakt dobře. Hrál to, co mu stačilo. K čemu bylo MvG, že hrál furt nad 100, k hovnu, na to se nikdo ptát nebude, kolikrát zahrál nad 100. Wright loni haluzácky utekl z lopaty Malicdemovi a vyhrál titul. To je i známka jeho psychické odolnosti, že ty zápasy zvládá pod tím tlakem.

Reagovat
penepi

Si sa opustil. To, že nevie jak, bolo samozrejme napísané trochu nadnesene, ale nič to nemení na fakte, že už druhý jeho zápas sa rozhodoval až v poslednom legu a tretí zo štyroch v poslednom sete. To nepovažujem zrovna za postup s prehladom. To nie je ani žiadne zatemnenie, či čo to splietaš, ale holé fakty. Rovnako tak platí, že ako jediný zo semifinalistov nezahral na tomto turnaji 100+ avg. Nemusí to - ako píšeš - v konečnom dôsledku nič znamenať, ale je tu opodstatnený predpoklad, že ten titul nevyhrá ak bude hrať svoj doterajší štandard, lebo priemer 96-97 je na semi(finále) proste máličko.

Uvidíme, ako sa to vyvinie, oba zápasy sú strašne nevyspytateľné. Bunting dnes zahral 101, ak by to zopakoval, nie je dôvod, prečo by nemohol vyhrať. Anderson si načasoval formu najlepšie ako mohol a Chizzyho ani nemusím komentovať.

Reagovat
tomasinho

Tak ono obecně i ty průměry jsou často dost nadhodnocené, nic to neřeší, jestli 101 nebo 98 třeba, důležité je v jakých momentech co hraješ. Bunting taky hrál teď 101, ale předtím 2x 95 a 97. Price měl špatné to první kolo akorát, kde měl pod 92, pak mezi 97-100, to je furt super. Jeho soupeři vždycky zahráli něco podobného, proto není ostuda, že hrál víc setů. A čím delší zápasy, tím ten průměr prostě klesá, to neudržíš vždycky tak dlouho. Proto i MvG měl ty vyšší průměry v těch jasných zápasech. Hrát dneska s Chizzym 9 setů, taky Chizzy klesne prostě o něco.

Nemyslím si, že by prostě 97 mohlo být málo na SF nebo i finále. Klidně to může v pohodě stačit a bude zasloužený šampion, ať už zahraje někdy nad 100 nebo ne. Zbytečně moc se to řeší, ani sami hráči to tak neřeší prostě.

Reagovat
penepi

Jasné, je to o momentum, a to Price zvláda ukážkovo, ale v práve v zápasoch s dlhším formátom už ten average má nejakú výpovednú hodnotu a nie je tak skreslený.

Reagovat
penepi

Napríklad dnes to bol zaslúžený postup, v zásade bez akýchkolvek problémov. V zápase proti Darylovi, po ktorom som to včera písal, prehral napríklad na počet legov a avg a checkout mali identické. Preto neviem ako si prišiel na to, že bol včera jasne lepší, tam zas u teba chýba nejaká objektivita.

Reagovat
tomasinho

Proč by u měla chybět objektivita? Já nejsem jeho fanoušek, z téhle čtveřice mu sice přeju titul, ale není to pro mě žádná jednička nebo tak, to je furt Smith.

Tak včera tam sehrály roli ty dva legy od stavu 4:2, které oba byly 3:0 pro Gurneyho. Mírný výpadek, ale prostě Gurney ani jednou v zápase nevedl. Dotahoval stále a jen díky chybám Price to dotáhl.

Reagovat
penepi

Lebo písať, že bol niekto "jasne lepší", pričom prehrá na celkový počet legov a štatisticky boli úplne vyrovnaní, nie je zrovna známka objektivity. Bol to absolútne vyrovnaný, "remízový" zápas, ktorý si na konci Price postrážil. Ja nehovorím, že to včera bolo nezaslúžene; ako som písal, to že nevie ako, som myslel nadnesene. Ale jasne lepší rozhodne nebol.

Reagovat
tomasinho

No podle mě byl, Gurney vždycky jen přišel zezadu a zavřel, když Price udělal chybu. Ty čísla zkreslily ty dva sety, hlavně ten na 4:4 prostě nebyl na podání Price a dost mi přišlo, že ho vypustil. To není omluva, má hrát naplno, ale dejme tomu těch skoro 6 setů byl lepší, 2 měl výpadek. Ale to je fuk no, teď už to nezměníme, oba jsme si trošku nadsadili Ty, že neví jak a já, že byl jasně lepší. Ale lepší prostě byl

Reagovat
penepi

Tak ano, to bol. V tom sú šípky krásny šport, že sú asi najobjektívnejšie. Keď vyhráš, tak si proste lepší. Samozrejme s výnimkou extrémnych prípadov, keď súper nezavrie 20 match darts. Ale to je tiež na pováženie, má lepšie zatvárať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chizzy

tomu chybel jen ten nine darter ve 4. setu

Reagovat
penepi

To čo som práve videl. Chizzy, milujem ťa

Reagovat
Zaschrona

Chizzy jeden z nejlepších výkonů, které jsem kdy viděl. Naprosto zaslouženě.

Reagovat
tomasinho

Loooooooool ten Chizzy, to byloo asi nejvíc wtf, co jsem v šipkách zažil Jako senzační výkon, takto vypráskat MvG, wow. Tady se dohadujeme, jestli má Price šanci nebo nemá s MvG a bum, MvG out ve čtvrtfinále. Chtěl bych doufat, že to Chizzy zopakuje v semifinále, ale moc tomu nevěřím, vždycky mi přišlo, že má z Garyho až moc respekt. Bude zesraný a cítit šanci na finále = posere to, jak to umí. Ale chtěl bych se mýlit.

Reagovat
tomasinho

Každopádně finále Chizzy vs Price by bylo fajn, přál bych to klidně oběma. Obávám se ale, že tam bude Gary, tomu to z těch 4 přeju úplně nejméně.

Reagovat
tomasinho

A ještě jeden postřeh, ta MvG legacy jak kdyby dostává trhliny. Začíná prostě ztrácet tu svou auru a na to, jak býval dominantní a jak dlouho je jednička, tak tři tituly jsou furt málo. Hlavně 1 za poslední 4 turnaje, prohry s Crossem, Wrightem i dnes, kdy prostě byl jasný favorit. Na to, jak byl celý rok mimo asi ok, ale po tom Players Chamionship a výkonech tady je tohle šok. Jakkoliv Chizzy zahrál skvěle, on mu to ulehčil, dal mu ten pocit, že ho může dát, to u něj nebývalo zvykem. Jsem na něj zvědavý další roky, ale tímhle stylem a tempem tu nálepku GOAT Taylorovi nevezme nikdy.

Reagovat
penepi

Tak on si hlavne nastavil tú latku strašne vysoko a všetci ho teraz hodnotia podla 2016/17. Bolo ale jasné, že na takej úrovni nemôže hrať dlhodobo. Stále je ale dominantný a v každom zápase, do ktorého ide, je favorit. Napríklad za tento rok získal do OoM najviac bodov (peňazí), akurát teraz ho predbehne Price no.

Čo sa týka tej GOAT nálepky, myslím, že Philovi ju nezoberie.

1. Michaelov postoj pri odhode - problémy s chrbtom - sám povedal, že určite nebude hrať tak dlho ako Taylor.

2. Môžeme sa baviť o tom, že počet Taylorových titulov je skreslený tým, že v tej dobe mal malú konkurenciu, ale jeho celokariérny average je vyše 102, Michaelov je zatiaľ o vyše 1 bod nižší, takže aj v tomto ohlade je pozadu. Plus roky dozadu boli terče aké boli, tie dráty boli hrubšie, doubly/triply sa triafali ťažšie, o to viac je Taylorov average famózny. A MvG ten svoj už asi nevytiahne.

Reagovat
tomasinho

No uf, dneska už o průměr nad 100, když je to teda tak důležité Buntinga mám rád, ale pro finále bude lepší prostě Price. Škoda, že nejspíše s Garym, Chizzy bohužel hraje dobře, standard, ale ne to co včera (jasně, všichni jsme to čekali, že to nezopakuje, ale i tak). Chizzymu bych to moc přál a Garymu finále vůbec nepřeju. Celý rok hraje hovno, sere na to úplně, jenom furt pičuje na všecko. Ale formu načasoval dobře no. Snad mu to ale nebude stačit, nechci, aby srovnal MvG. A ztráta jedničky by MvG mohla nakopnou k tomu, aby zase zabral.

Reagovat
penepi

Gary rutinérsky Strašne dobre sa mi na neho pozerá, odhod má asi najprirodzenejší a najelegantnejší na celom okruhu (do minulého roka bol v tomto u mňa jednotka Barney).

Reagovat
tomasinho

Za mě co se týče odhodu, tak Beaton asi. Ale ten hlavně postoj učebnicový.

Reagovat
mistr129

Je někde nějaký přehled, popřípadě pravidlo, po kterých setech jsou přestávky?

Reagovat
20fredy20

https://youtu.be/gunMhzpHoog

Dneska vecer Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah paradny je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu dneska fandite?

Gary -

Gezzy -

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sali5

Reagovat
penepi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
havrys99

Reagovat
20fredy20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

Maddisonova oslava dnes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

On hrál i nějaký ten online turnaj během jarního lockdownu s PL hráči.

Reagovat
20fredy20

Aku dal oslavu?

Reagovat
tomasinho

Stoupl si na šestnáctku a házel imaginární šipky

Reagovat
tomasinho

Jinak, jak vidíte PL? Já sice přeju dneska Pricovi, ale pro PL by bylo lepší, kdyby vyhrál Gary, protože jinak bude Cross, který tam po letošku nemá co dělat. V případě výhry Price.

MvG, Price, Wirght, Cross, Gary, Duzza, Asp, Dimitri, De Sousa a desátý Wade/Chizzy.

Smith si to posral a asi už by neměl být po tom MS, třeba by mu to pomohlo.

V případě výhry Garyho bez Crosse a asi oba Wade a Chizzy.

Reagovat
tomasinho

Wade je sice pičus a je nudný jako prase, ale prostě je dobrý no. Chizzy si o to řekl teď, sice 1 top výkon by mu to neměl zajistit, ale i tak. Duijvenbode má čas ještě.

Reagovat
penepi

Tento rok budú mať asi najťažšie rozhodovanie.

MvG, Wright, Price, Anderson (úplne nepodstatné, či dnes vyhrá alebo prehrá) to majú isté. Rovnako tam asi bude obhajca Duzza. Potom záleží dosť od toho či budú uprednostňovať OoM, ktorý je za dva roky, alebo sa budú pozerať iba na prize money z uplynulého roka.

Tipol by som Wade, Chizzy, DvDB, de Sousa a Smith.

Reagovat
penepi

Kurva, chýba mi tam Aspinall. Tak ten namiesto Smitha

Reagovat
tomasinho

No když nevyhraje Gary, tak je Cross 4. a automaticky tam bude. Proto je důležité, kdo dneska vyhraje. Když vyhraje Gary, půjde na 4. místo místo v OoM, jinak tam zůstane Cross a bude po trapné sezoně hrát PL i tak a zabírat jedno místo.

Reagovat
penepi

Ak je aj na tento ročník v platnosti pravidlo, že prví 4 v OoM sa automaticky kvalifikujú, tak potom tam bude aj Cross, to máš pravdu. Ale Anderson na betón dostane wildcard aj keď dnes prehrá. V OoM bude v prvej 10 (8.) a za minulú sezónu dokonca 3., pričom to dotiahol do finále najprestížnejšieho turnaja a je to proste legenda. Nie je dôvod, aby tam nebol. Keď tak nenominujú de Sousu alebo Chizzyho, je tam toho.

Reagovat
tomasinho

Jo, však Gary bude určitě. Však jsem ho tam taky napsal v mém původním příspěvku, Gary je jasný prostě. Jen mi vadí ten Cross no.

Reagovat
penepi

Jáj, ja som slepý, som ho prehliadol Cross by tam nemusel byť, ale prežijem ho, popravde nie je pre mňa v ničom horší/lepší ako Wade, Smith alebo Chizzy.

Reagovat
tomasinho

To není, ale sezonu měl horší než všichni ostatní, i loňská PL mu nevyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tam cepete toho De Sousu? Vsak neni nicim zajimavej.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, sorry. Je zajimavej tim, ze pocita jak cetto.

Reagovat
havrys99

Reagovat
tomasinho

Holt vyhrál major, je zábavnej tím, že neumí počítat. Ale hlavně prostě major winner, to nemohli přehlédnout. A taky zas nový trh - Portugalsko.

Reagovat
ACSeRw!n

dlouhodobe hraju velmi kvalitni hru a vyhral big turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze hraje slusne, ale nic zvlastniho. Jo, vyhral jeden turnaj.

Reagovat
penepi

Za posledný rok je v rebríčku 6., to ti je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam diky tomu turnaji. Jinak cela ta ctyrka na hrane jsou lepsi hraci.

Reagovat
penepi

Vychádzaš z čoho? Lebo nie sú. Čo sa týka najdôležitejších štatistík ako priemer a checkout, de Sousa bol posledný rok štvrtý najlepší po Wrightovi, MvG a Priceovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sledujes sipky posledni rok? Neni vsechno o prumeru, checkoutu. Ta ctyrka je na vysluni roky, maji za sebou super vysledky, desitky tisic fanousku. De Sousa vyletel posledni rok, ale neni vubec nicim zajimavej, neumi pocitat akorat.

Reagovat
penepi

Presne tak, nie je všetko len o priemere a checkoute, ale aj o marketingovom potenciále. A ten má de Sousa ďaleko väčší ako napríklad Chisnall alebo Wade. To, že nie je ničím zaujímavý, je pri všetkej úcte akurát tvoj irelevantný subjektívny názor. Marketéri Sky Sports majú na to evidentne iný pohlad.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je to, co celou dobu tvrdim. Opravdu nema vyssi marketingovy potencial nez Wade, CHizzy, Gurney apod.

Reagovat
penepi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Smat se muzes jak chces, ale podivej se na cisla, kolik lidi ty sipkare sleduje. Schvalne na co prijdes.

Reagovat
tomasinho

Tak to je logické, když někdo hraje 15 let a někdo 2. Sledování není jediný ukazatel marketingového potenciálu. Už jen to, že je to neprobádaný trh, žádní další nudní dřevorubci z Anglie, ale prostě showman, který neumí počítat a hraje v druhé své sezoně na úrovni top 10 a má velký TV titul. Ještě s tou přezdívkou Special One, ten potenciál je tam právě velký zpropagovat šipky v Portugalsku atd, pro PDC je to výhodné dostat se na úplně nový trh. Plno lidí si kvůli tomu koupí třeba PDC TV atd.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Bude zalezet na Masters, ale podle me si to pohlida Chizzy.

Reagovat
penepi

Price sa teší jak keby tam boli diváci, že mu ozaj neni kokotno

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to zapnul a kdyz jsem videl, jak rve, tak jsem chvili myslel, ze tam nekoho pustili dost weird, ale aspon to ma vetsi naboj

Reagovat
penepi

Je to extrémne cringe, hlavne v týchto podmienkach

Reagovat
smazaný uživatel

tedka po tom 5. setu ale zatim neskutecny na tech d20

Reagovat
havrys99

Zatím skvělý finále. Hodně brejků, 170, tohle můžou dopadnout jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Gary zatím prisernej.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
mistr129

Dávat panáka při kazdym Priceově hoowaaah nebyl dobrý nápad

Reagovat
havrys99

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

Pat a Mat Tam keby boli diváci, tak Price nedá ani 50 match darts

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny finále.

Reagovat
20fredy20

Whuaaaaaaaaaa Iceman nadhera nova svetova 1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
penepi

MvG, Price, Wright, Anderson, Durrant, Aspinall, Cross, De Sousa, Dimitri a posledný zatial nepotvrdený. To bude celkom určite jeden zo štvorice Wade/Chizzy/Smith/Gurney

Reagovat
tomasinho

Jojo, šalamounsky to vyřešili, sice docela dehonestace těch dalších, takové potupné "nezasloužítě si to hned, musíte bojovat". Ale aspoň šance pro Smithe, snad se mu Masters povede.

Reagovat
tomasinho

Gezzyyy Zaslouženě, dneska byl na terči většinu času jeden hráč a neposrat se při těch doublech v závěru, i ten průměr je jinde. Ale jinak zavíral skvěle, šel si pro to a Gary prostě nezahrál dobrý zápas, scoring ani zavírání, nic ho nepodrželo. Gerwyn to moc chtěl, ta jeho vůle je šílená. A že řval, no ježiš. Je jedno, jestli je prázdná hala nebo ne, neřve pro diváky. Finále MS je nápor na emoce ještě vyšší, já se divím, že neřval častěji, ale to asi bylo tím jasným skóre. Každopádně gratulace, jak jsem psal pár dní zpátky, za mě prostě v téhle sezoně nejlepší hráč a zasloužený mistr světa. Zároveň doufám, že MvG to nakopne a vrátí vše do normálu

Reagovat
penepi

Zaujímavé je, že okrem neho si nikto takto nepotrebuje ulavovať. Aj ten Michael to robí tak s polovičnou intenzitou a keď to dáva zmysel po dôležitom legu/sete. Tento šašo reve pomaly aj keď trafí 100. Však nech si hučí kolko chce, ale vyzerá a pôsobí ako kokot.

Reagovat
tomasinho

No mně nepřijde, že by řval víc jak MvG třeba. V tom finále PCF s Kingem řval skoro po každém legu. Mně to nevadí, někdo hází ksichty, zatíná pěst, někdo křičí. To prostě nepředěláš, je emotivní a evidentně mu to i pomáhá. Já jsem taky emotivní typ, ale je to horší, protože ukazuju i ty negativní emoce, ty on skrývá většinou a ukazuje ty pozitivní, které ho nabudí a mohou i soupeři ukázat, že je v pohodě. Pokud neřve hráčovi do ksichtu jako tehdy Garymu, tak mi to nevadí, ať si řve jak chce.

Reagovat
penepi

Však ako nejaký zásadný rozdiel tam nebude, preto ma obaja iritujú Ale tento Price je predsa len aj oproti MvG dosť hrot. Myslím, že keď niekto takto huláka a niekto si zatne päsťou, to je podstatne odlišné. Ale inak súhlasím, keď tým nijak neporušuje pravidlá je to čisto jeho vec, len teda tlieskať tomu nebudem.

Reagovat
20fredy20

Presne tak, sport je o emociach a prave preto Gerwyna tak milujem .

Reagovat
smazaný uživatel

- teda az na tu posledni vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Sipkari, potrebuju radu. Koupil jsem si sisalovej terc Harrows a uplne se mi nezda jeho upevneni. Kazdopadne stejne bych ho rad prenasel, mate nekdo zkusenosti se stojanem na terc?

Neco jako tohle?

https://game-center.cz/cz/stojan_na_sisalovy_terc_mission_rotapro-p-18018.html?gclid=CjwKCAiA_9r_BRBZEiwAHZ_v18b7-kP4EoUXmbWFAvdV_Tbw96Daw4RsAj4ilY_07pcV4VYz0GY7ahoCbdsQAvD_BwE

Zustane to rovny? Nezacne se to ohybat? Diky.

Reagovat
ACSeRw!n

ja to mam navrtany na zdi, ale co sem slysel od lidi, tak tyhle stojay sou super, ikdyz hazis sebevic tezkejma sipkama ,tak se to nehne ani o pid

Reagovat
smazaný uživatel

Ani pri vyndavani? Kazdopadne to rad slysim :)

Reagovat
ACSeRw!n

to vylozene nevim, ale nemyslim si

Reagovat
krisa

bohužel zkušenosti nemám ale i vzhledem k ceně, bych čekal, že to bude stabilní dostatečně. Neumím si to ale moc představit na tohle házet. Navíc je otázka jak by na samotném terči bez zdi drželo okruží a světlo.

Pokud chceš být mobilní, ještě existují popruhy na dveře, ale s nimi taky zkušenosti nemám a k nim potřebuješ správný prostor před dveřma.... nebo si sebou vozit i dveře

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem si to poridil. Jako zadna slava, pri hazeni v pohode, pri vyndavani se terc rozklepe no, takze chvilku se musi pockat, kdyz hraji s nekym.. Za terc jsem si postavil ping pongovej stul na kterej jsem hodil deku, takze takhle no..

Reagovat
penepi

https://www.youtube.com/watch?v=cEWuqrku9fI

Toto je moj nový oblúbený hráč Celkovo odporúčam ten kanál, zaujímavé tam má niektoré videá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší ta část se Simonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Asi starnem, ale včera sa mi normálne dobre pozeralo na Gerwyna. Bez teatrálneho hulákania zahral svetový výkon hodný šampióna. A už dlhšie pozorujem na sebe, že MvG mi začína vadiť menej a menej, teraz sa to ešte asi umocnilo tým, že stratil #1, lebo včera som sa na konci pristihol, že mi ho je trochu lúto, že prehral.

Reagovat
ACSeRw!n

on se totiz uz chova uplne jinak, nez driv.. hlavne behem hry teda, po zapasy se vzdy choval jako profik a vzdy pogratuloval souperi, ne jak jiny hraci..

jinak Johnny skvely vykony po celou dobu turnaje, zaslouzeny misto v PL

Reagovat
penepi

Parádny je. Síce čisto technicky má asi jeden z najhorších odhodov na okruhu (to hovorili v jednom z tých mini dokumentov na Nova Sport), ale očividne to je celkom jedno. Inak aj King mi začína byť celkom sympatický.

Reagovat
ACSeRw!n

no Johnny haze skoro poslemu, jak zacira ty onic, to nechapu proste King uz mi taky urcite vadi mnohem min, nez driv.. ale furt ho rad nemam.. on nema rad fanouosky, takze ja jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Adam !! aneb jak se behem dvou let dostat od prvniho hodu v zivote k drziteli pdc karty je mi cti, ze sem si s nim jednou mel moznost zahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno! Tak to je parada. Ja si poridil terc a snazim se denne aspon hodku dve hazet, ale neprijde mi, ze bych se zlepsoval.

Reagovat
ACSeRw!n

ja to mel nedovano stejne.. prislo mi, ze se zhorsuju.. ale pak sem prekonal krizi a hraju uz lip. nez predtim.. to ti proste jenom pride, ze se nezlepsujes, jenom se nekdo zlepsuje rychlejc nez druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny co mi jde, jsou stredy. Ale zbytek je traga.

A strasne jsem bojoval a bojuju vubec s uchopem sipky.

Reagovat
penepi

By ma inak z nejakého biologického hľadiska zaujímalo, čím všetkým a do akej miery je determinovaný talent v šípkach, keďže je to omnoho menej komplexné ako trebárs futbal. Že či má taký Gawlas proste pevnejšie držanie lakťa, lepší zrak alebo lepšiu koncentráciu, prípadne všetko dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj taky jsem nad timhle premyslel, kazdopadne se divim, ze zrovna ty neco nevis

Reagovat
penepi

Zlatý

Reagovat
krisa

je to borec a šílený talent. Měl s námi loni hrát softy ale než pořádně začala sezóna, tak se zlepšil natolik, že nám do toho hodil vidle a šel hrát superligu Teď už na softy nebude mít čas tuplem. Jsem přesvědčený, že tam nebude do počtu a že má na to uhrávat solidní výsledky a kartu si udržet

Reagovat
ACSeRw!n

nehrajete nekdo pres Dart Counter? by sme mohli dat EF turnaj

Reagovat
penepi

Chcem si objednať nový terč, takže potom by som sa keď tak pridal. Čo tam potrebujem, asi aby mi to nejak snímalo terč, že?

Reagovat
ACSeRw!n

pres tuhle appku se hraje bez kamery

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam, ale klidne bych to casem zkusil. Ale asi na to nebudu mit techniku.

Reagovat
ACSeRw!n

staci mobil a zaplatit si "ultimate" ucet coz sou myslim 2 dolary mesicne

Reagovat
ACSeRw!n

jde to i bez ultimate, ale nemas statistiky a muzes hrat snad 3 zapasy tydne

Reagovat
tomasinho

Wow, I'm in.

Reagovat
mistr129

Nedávno jsem se tu ptal, zda existuje nějaký český/slovenský web o šipkách. Jelikož jsem narazil jen na iam180.sk, který je ale mrtvý, tak jsem tady udělal:

http://sipkyinfo.cz/

https://www.facebook.com/sipkyinfo.cz

Podotýkám, že je to zatím dost demo verze, tak kdybyste objevili nějaké chyby nebo měli nápady na vylepšení, tak budu jen rád.

Reagovat
ACSeRw!n

nevim no, mne prijde, ze klasicky weby uz sou mrtvy.. vsichni maj vsechno na soc. sitich

Reagovat
ACSeRw!n

jo to ses ty, co to promoval na FB ve skupine Sipkari tak to uz odeme like mas ze vcera

Reagovat
mistr129

To nejsem já, ale bylo to na mou zadost

Reagovat
ACSeRw!n

get well soon Barney

Reagovat
penepi

Clayton aktuálne najlepší hráč na svete, neskutočný je

Reagovat
ACSeRw!n

vcera dva legy za sebou dohromady na 20 sipek, sileny

Reagovat
smazaný uživatel

TOP3.

Calyton, De Souza a Dimitri.

Reagovat
penepi

Dimitri ee. Zadarilo sa mu teraz v PL, ale napríklad predtým na PC úplne zhorel. Čo sa týka aktuálnej formy (prípadne aj iných štatistík, ale to už je spoplatnené), odporúčam sledovať toto http://www.dartsorakel.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím ale o PL.

Reagovat
penepi

Ja o celkovej forme. A myslel som, že aj ty, lebo potom by si nemohol zaradiť de Sousu do top 3, keď je na spodku tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim co chces resit na celkovy forme, kdyz se ted hraje PL. Takze forma = vykony na PL. A Sousa je sice dole, ale nahozy ma neskutecny.

Reagovat
penepi

Ako píšem, PC. V PL môžeš porovnávať len 10 hráčov, na PC všetkých card holderov. A náhody sú pekné, ale podstatné je hlavne zatvárenie, takže keď niekto nevie zatvárať, formu nemá. Trebles for show, doubles for dough.

Reagovat
smazaný uživatel

Musis brat v potaz, ze je na PL poprve. Ta hra tam proste na TOP3 je.

Reagovat
penepi

To áno. Inak paradox, že zatial average majú najvyšší práve Clayton, de Sousa a Dimitri, ale zároveň títo traja majú najhoršie doubly.

Reagovat
ACSeRw!n

co? top3 jako v cem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak PL zatim super. Teda Durrant tam nema co delat, ale zbytek krasne vyrovnanej, trochu lito mi je toho De Souzy, protoze minimalne jednu vyhru mit mel, skoda ze neumi zavirat, protoze v nahozech je ted mozna nejlepsi na svete.

Reagovat
Zaschrona

Pořád nechápu, jak to mohl Duzza vloni vyhrát. Zvlášť teda teď, protože hraje od té doby čím dál tím hůř.

Reagovat
penepi

Nemá sebavedomie. On to aj hovoril v jednom rozhovore, že keď má svoj deň, tak si verí na každého a keď nie, tak má problém trafiť aj velký single. Minulý rok mal skvelú formu a vyhral to zaslúžene.

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis mrzi, ze mel diky tomu jisty misto letos. Protoze se svoji formou to tam vsem vylozene kazi. Pro kazdyho izy bod, o nicem.

Reagovat
ACSeRw!n

covid a hlava, psychika je klicova

Reagovat
penepi

Všetci priemery pod 100, Clayton 106 a je až 8. Síce len o skóre a bod za štvrtým, ale aj tak. Inak Wright má zatial 77 % úspešnosť doublov, tiež celkom choré číslo.

Reagovat
Mihi

Pozerám PL prvýkrát a je to super. Najradšej mám mr.misscount Josého Sousu, keďže on je fakt záruka akcie a zabavy. Jedna otázka - je váha v šípkach výhodou? Pýtam sa preto, lebo každý hráč tam má pivný sud.

Reagovat
penepi

S väčšou váhou má človek pevnú ruku, čo je určite výhoda, ale na to nemusíš byť nutne tlstý. Skôr to vychádza z celkového životného štýlu hráčov pri tomto športe. Ale aj zopár chudých hráčov je medzi špičkou - Aspinall, Cullen, Noppert...

Reagovat
ACSeRw!n

de Sousa jede jako blazen 50x 180 za myslim 7 zapasu v PL a ted o vikendu radil na Super Series. including 9 darter

Reagovat
penepi

Haluz, ako sa to na vrchole vyrovnáva. Ešte dva roky dozadu dominoval MvG, potom dlho nikto a za ním konštantne hráči ako Anderson, Wright, Suljovic, Smith, Wade, Cross, Price, Gurney... Teraz tam nabehli de Sousa, Dimitri, Clayton, Aspinall, vynikajúcu formu má už dlho Cullen. Všetci majú kvalitu na to, aby sa mohli stať aj svetovou jednotkou. A to som ešte nespomenul hráčov z druhého sledu, ktorí nedávno vystrelili. Do budúcna počítam, že vysoko pôjde Heta, samozrejme DvD.

Reagovat
smazaný uživatel

Heta?

Reagovat
penepi

Nepoznáš ho, či sa čuduješ, že som ho menoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznám, ale nevidím jedinej důvod, proč by měl patřit k top..

Reagovat
penepi

Netvrdím, že bude #1 alebo vyhrá MS, ale na top 10 môže útočiť v pohode. Už teraz čo sa týka priemerov patrí medzi 20 najlepších a ide stále hore, a to kartu získal iba pred rokom. V ProTour je 13.

Reagovat
ACSeRw!n

https://dartsnews.com/pdc/van-duijvenbode-sets-180-record-during-latest-pdc-super-series jestli se dokaze srovnat psychick, tak to bude velka hrozba pro ostatni..

Reagovat
penepi

Dnes začínajú letné MS, konečne s divákmi a bez obmedzení, viac som sa na nejaký turnaj tešil naposledy rok a pol dozadu na MS. Som hlavne zvedavý, v akej forme sa vráti Price, na PC vyzeral slušne a asi bude poriadne nažhavený, určite topfavorit na titul. Dnes o jeho výhre nepochybujem, teoreticky by ho mohol v druhom kole zaskočiť Clayton, ale to by musel zahrať inak ako mesiac dozadu na PC13. MvG je v dobrej časti pavúka, ten asi pôjde tiež ďaleko. Ak by som si mal tipnúť víťaza, tak de Sousa.

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si myslel, ze to Jose da ale asi se fakt nevyrovnal s tim horkem, nekolikrat to na nem bylo znat.. ale tak zase pro nej zkusenosti pro priste.. zatim top3 favorite asi Price, MvG a Dimitri.. Ratajski zatim hraje super prumery, ale proti nic moc hracum a ve velkym zapase to podle me nezvladne

Reagovat
penepi

Smith prekvapil no On niekedy vytiahne tú svoju masterclass a je schopný poraziť každého, ale s tou svojou hlavou a tým ako sa to na vrchole stále viac a viac vyrovnáva nemá moc šancí byť medzi úplnou špičkou. Skôr by som povedal, že je reálnejšie, že ho čaká podobný osud ako má A. Lewis. A Dimitri neskutočný borec a profesionál, vyzerá, že dozrel a hlavu už má úplne v poriadku. Verím mu na obhajobu.

Reagovat
penepi

Snakebite & Dimitri Myslím si, že tento turnaj definitívne predznamenal trend do budúcna a že žijeme asi najkrajšiu šípkovú dobu. Po rokoch (možno nudnej) dominancie Taylora a MvG sa tá špička extrémne vyrovnala. Michaelova výkonnosť oproti 2015-19 samozrejme poklesla, ale udržiavať tie jeho robotické výkony by bolo skoro nadludské. Takže viac je to o tom, že viacerí hráči dozreli na tú úroveň 97-100 avg. A pokial si niekto neuletí ako tento turnaj Wright, tak každý major môže vyhrať tak 10 hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak semifinále MvG vs Wright - najlepší zápas za posledné roky čo som mal možnosť vidieť.

Reagovat
havrys99

Reagovat
ACSeRw!n

jedinej Wright hral fakt dobre, zbytek na jejich moznosti spis prumer..

Reagovat
ACSeRw!n

koukal nekdo ? nam proste na WC stesti nepreje.. nejdriv v prvnim kole Nizozemsko, Anglie a Belgie a ted ve dvojicich odehrajou prumer 103 (Gawlas 122) a taky to na postup nestaci jinak skoda Rakouska, tem sem to sakra pral

Reagovat
penepi

za mňa ideál, Škótom som fandil najviac

Reagovat
Zaschrona

Ten systém mě fakt nebaví. Zrušil bych za mě dvouhry a hrál jen delší čtyřhru a klidně bych na začátek udělal skupiny, ať týmy nejedou po jednom zápase a smůle na los hned domů.

Za mě teda taky škoda Rakušanů, bylo by hezké je vidět vyhrát, je to škoda. Ale Hendo si to teda za ty výkony zasloužil.

Reagovat
ACSeRw!n

dvouhry bych taky zrusil, to mi pride jako uplna demence.. Henda mam rad a skvele zaviral, takze proc ne

Reagovat
ACSeRw!n

Adam jede

Reagovat
tomasinho

Ty jo, tady je mrtvo I mojí vinou, nějak nebyl čas. nerozjedeme to tu trochu zase? Blíží se nám konec grandslamu, brzo bude i MS.

Reagovat
penepi

Akurát dva dni dozadu som niečo hladal ešte v tej predošlej diskusii a som si spomenul na teba. Patrilo by sa, ale dúfam, že tradične to tu ožije počas MS.

Reagovat
tomasinho

Taky doufám. Já se snažím sledovat všechno. Netelevizní turnaje alespoň výsledkově, zbytek vesměs koukám. Jen někdy nezastihnu úvod turnaje a pak se do toho emočně nedostanu. Ale baví mě to furt.

Dneska jsem zvědavý, jak Smith v hlavě zvládne dlouhý formát zápasu proti MvG. Podle mě prostě nemůže mít šanci. Mardle minule říkal, že mu vyhovují delší zápasy, jenže podle mě pro něj je ideální takový ten střed, 10-11 vítězných legů. Ale uvidíme. Hlavně, aby zítra Price sundal Wada. A zvědavý jsem na Sherrock dneska taky. To její hypování od Sky je šílené, ale je fakt, že hraje výborný turnaj.

Reagovat
penepi

MvG je vo forme, tam Smith nemá moc šancu si myslím. Priceovi prasiakovi samozrejme nič dobrého neprajem, takže budem dúfať, že Wade uhaluzí niečo. Fallon je super, je to hlavne skvelý marketingový produkt pre Sky a PDC, takže ten hype je pochopitelný, ale napríklad tie Mardlove sračky, že by mala dostať kartu a ísť do PL, sú totálne prehnané.

Reagovat
tomasinho

No já se obávám, že do té PL ji nějak procpou. Ale uvidíme, snad ne. Jinak souhlas. Až teda na to, že já přát neumím nic Wadovi.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud si sma vyhraje tour kartu, tak at ji do ty PL daj, jinak ne..

Reagovat
penepi

Vyhrá kartu a bude 90. v rebríčku, to za mňa rozhodne nie je materiál na PL. Ale ok, beriem, že wildcard si môžu udeliť komu chcú. Ale nemyslím si, že by jej to prospelo, skončila by suverénne posledná a uhrala by možno tri body.

Reagovat
ACSeRw!n

poprvy hraje BO31 a avg ma zatim 101.. pro me neco neskutecnyho.. sanizrejme marketingove se o tom ani nemusime bavit

Reagovat
penepi

Parádna je, dnes jej najlepší výkon v kariére. Ale narážal som skôr na to, že objektívne je v rebríčku stále xy lepších hráčov. Na druhú stranu majú 6 wildcards a môžu si tam dať koho chcú, to je pravda. Ale pravdepodobne bude musieť vyhrať aspoň dva zápasy na MS, aby sa v OOM dostala do TOP64, lebo inak by kartu mohla získať až v kvalifikácii a hráčov PL oznámia vždy po finále MS...

Inak Smith

Reagovat
tomasinho

No loni si nechali jedno místo až po Masters, tak kdo ví.

Reagovat
penepi

aha vlastne áno a dali tam Claytona, čo sa ukázalo ako výborný krok, beriem späť. no veď uvidíme, možno ju tam dajú aj bez karty a možno tam naopak nebude ani s kartou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

There is only one Fallon Sherrock

Reagovat
tomasinho

Bullybooooy

Wow, výkyvy to mělo, závěr nervózní, ale tohle byl asi jeho nejlepší zápas mentálně, co jsem viděl. Z těch big matches. Ještě možná SF MS, ale tam byl tehdy s Aspem favorit.

Teď mu nikdo nevěřil, ale on dělal přesně to, co měl. Hrál dobře, v úvodu skvěle, pak solidně zavíral a hlavně - trestal chyby soupeře. Byl připraven, měl ten zabijácký instinkt. A taky neprojevoval konečně žádné emoce zbytečně. Žádné pozitivní ani negativní, 100% koncentrace. Tak to má vypadat. Jen škoda, že na Wrighta vůbec neumí a nejspíš prohraje.

Reagovat
penepi

Inak o Smithovi som v poslednej dobe viackrát zachytil jednak od fanúšikov, čo s ním majú osobnú skúsenosť, ale aj od nejakých novinárov, že je to najarogantnejší hráč na okruhu Ale teda dnes naozaj profesionálne, bez zbytočných emócii, klobúk dolu.

Reagovat
tomasinho

Tomu moc nevěřím teda. Podle toho, co vím, čtu, sleduju, se všemi hráči vychází dobře, přijde mi oblíbený. Možná je trochu ukňouraný občas, není asi úplně nejostřejší tužka v penále, ale arogantní mi nepřijde no Spíš možná chce mít víc soukromí, je to rodinný typ a proto se to novinářům může zdát, když chce mít klid od nich.

Reagovat
ACSeRw!n

Wright je fak klaun vzdycky v prvnich kolech zkousi naky debilni sipky a pak kdyz mu tece do bot, tak se vzdy vrati k tem, s kterejma hazi nejlip.. a dneska byl teda nehratelnej od nakyho toho 20. legu

Reagovat
tomasinho

No nehratelný nebyl. Hrál skvěle, ale ve většině těch legů měl Smith minimálně jednu i víc šipek na double.

Reagovat
penepi

Snakebite nachádza stratenú formu a teraz poraziť toho waleského burana

Reagovat
ACSeRw!n

Gezzy si to pohlida doufam

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Ach jo, tohle je pro mě nejbolestivější porážka za hodně dlouhou dobu. Měl to pod kontrolou, i když oba v úvodu zavírali blbě, tak vždy našel tu šipku nebo velké zavření, aby se udržel brejk napřed. Škoda, že za toho stavu 12:8 přišla ta pauza. Ale i tak.

Za stavu 12:8 byl na příjmu na 90 a Wright zavřel 170. Nakopnul se, 10 darter brejk na 10:12 a udržení podání na 11:12. Dotud asi od Smithe v pohodě, neměl co s tím moc dělat a Wright to stáhl krásně.

Pak ale za stavu 12:11 nedal Smith na 88 dvě šipky na D14 a dovolil Wrightovi stáhnout brejk. Za stavu 12:12 přišla jedna šipka na to, aby měl znovu brejk. Zase nedal. A konečně poslední klíčový moment, 12:13 a 4 šipky, kterými mohl srovnat na 13:13 a zastavit ten rychlík jménem Wright.

Zase ale choknul naprosto. Neberu Wrightovi, že od té 170ky hrál úžasně, možná by vyhrál i tak, ale Smith se zas a znovu v klíčové momenty posral a příliš u to ulehčil. Teď zas mu bude trvat 150 let, než se z toho dostane psychicky. Je ale brutální, jak on na Wrighta neumí. Děsně mě to mrzí, tím, jak působil včer a chvíli dneska, jsem myslel, že by konečně mohl přijít jeho čas.

Bohužel nic a ve finále teda Come on Gezzy

Reagovat
penepi

za sumár, pozeral som f1, takže toto som sledoval len cez skóre na mobile. Wright mal tuším ešte nejak v polovici zápasu avg okolo 94 a nakoniec skoro 101, takže ozaj musel potom neskutočne zapnúť

Reagovat
tomasinho

Jojo zapnul skvěle, vytáhl zavírání i scoring. Ale prostě od stavu 12:11 měl Smith dát aspoň jeden z těch 3 legů. Moc mu to přihrál a ještě ho víc nakopnul Wrighta. Toho nejvíc nakopla ta 170ka na 9:12, málem to bylo 8:13 a to by byl finiš.

Reagovat
tomasinho

Gezzy až na poslední dva legy paráda, Wright naopak špatný. Nebylo co řešit.

Reagovat
tomasinho

Tak co, už se nám to blíží. Těšíte se?

Koho vidíte jako favorita. Po 150 letech snad nevidím MvG jako top 2 favorita, před ním mám Price a Wrighta. MvG bych to ale klidně zase přál. Nejvíce sice Smithovi, ale žiju v realitě. Z chokerské ulity nevystoupí

Nějací černí koně, tajné tipy?

Reagovat
penepi

Tip: keď sa pozriem na zoznam majstrov sveta, tak prakticky vždy vyhral nejaký topfavorit. Aj ten Cross bol síce 4 roky dozadu až 20. nasadený, ale reálne patril v tej forme k svetovej špičke. Wright dva roky dozadu síce keby nezavrel 140 proti Malicdemovi, tak vypadne hneď v 2. kole, ale inak mal vtedy super formu a jeho výhra tiež nebola žiadne prekvapenie. O ostatných sa ani nemá zmysel baviť, tam je to úplne jasné. Ten formát dlhých zápasov je jednoducho taký, že nejaké velké prekvapenie sa nedá čakať. Preto čakám, že vyhrá Price/Wright/MvG/Clayton. Ak by som si mal tipnúť, tak Clayton alebo MvG.

Čierny kôň: keď už by som mal silou mocou tipnúť nejaké prekvapenie na celkového víťaza, tak Cross. De Sousa je schopný hádzať ako blázon, ale jemu vôbec napríklad neverím, príde mi taký, že keď proti nemu súper zapne, tak je vybavený. Ak je reč o tom, kto môže ísť ďaleko (aspoň nejaké QF/SF), tak Searle, Cullen.

Inak klasika, najviac fandím Lewisovi a Cullenovi, potom v závese Aspinall a Gurney a samozrejme mám ďalších, čo sú mi sympatickí, ale to už skôr od zápasu k zápasu.

Reagovat
tomasinho

Mám to podobně s těmi favority. Akorát mám mezeru mezi tou top 3 a Claytonem. Ten sice letos nabral množství sebevědomí a zvládal těžší momenty, ale nějak mu nevěřím no. Já bych spíš než Crosse nepodceňoval ani Wada, furt dokáže být konzistentní. A pochopitelně Dimitri nebo Asp v závěsu. S Josem jsem na tom podobně. Rád bych samozřejmě věřil Smithovi, ale on prostě na tu top špičku mentálně nemá,

Reagovat
penepi

Jj, aj Wadea som chcel spomenúť, ale ten ak pôjde všetko podla plánu bude hrať v osemfinále proti Cullenovi, takže nemohol som

Reagovat
tomasinho

Já moc na los právě ještě nekoukal. Až teď se dívám a má malá důvěra ve Smithe je ještě menší. Na osmifinále Clayton, na čtvrtfinále Price Pokud se o Claytona nepostarají Clemens nebo Barry, ale tomu nevěřím.

Ve 3. kole se těším na případný souboj Bunting - Duijvenbode. Dirk je letos trochu z formy, ale loni hrál skvěle. Obávám se taky, že Bunting si své top MS vybral už loni, ale patří k mým top 5 nejoblíbenějším hráčům, tak mu budu přát.

Totéž Searle vs Noppert ve 3. kole a José vs Mensur. Jak jsme se bavili, nedivil bych se, kdyby už Mensur poslal Josého domů. Pokud ne, tak se v osmifinále o to postará Asp.

Také Humphries vs Cizzy ve 3. kole vypadá zajímavě.

Zkusím si tipnout minimálně čtvrtfinále z každé části pavouka, pak děj se vůle boží.

Price - Smith (tady trochu homer pick, spíš tam bude Clayton)

Cullen - Van den Bergh

Wright - Aspinall

MvG - Gurney

SF

Price - Dimitri

Wright - MvG

Finále Price vs MvG

A nakonec to po prvním týdnu bude úplně jinak stejně

Reagovat
penepi

Inak celkom škoda, že Benecký nedostal zaujímavejšieho súpera. S Joyceom hral pred rokom Sedláček, takže celkom aj nuda.

Reagovat
tomasinho

Jojo, Joyce je nuda. Hratelný je, ale spíš čekám výhru Joyce. Případně pak King no.

Reagovat
ACSeRw!n

a navic Joyce hral posledni turnaje slusne, tohle bude hodne tezky

Reagovat
Darren Fletcher

Gureny a Aspinall, moja dvojka potom este Wright, Fallon nech sa predvedie a neviem si spomenut ako sa vola ten mlady Anglican co nedavno potrapil Price-a bol to celkom emotivny zapas...?

Reagovat
penepi

Hm, Brooks?

Reagovat
Darren Fletcher

jasne! tak jemu budem fandit tiez, pripravujem si konika dobuducna

Reagovat
ACSeRw!n

jasnej favorit pro me je Gezzy.. za nim MvG a Clayton.. zbytku vubec neverim

prekvapit by mohli Aspinall, Searle nebo Barney

Reagovat
penepi

Ešte jedno meno mi napadlo - Gary Anderson. Jasné, nemá vôbec nijak okúzlujúcu formu, ale to mal naposledy v 2018. On to má proste v piči. Už dávnejšie som čítal, že skoro vôbec netrénuje. Ale stále je to asi najprirodzenejší talent na celom okruhu a ak na nejakom turnaji zapne, tak sú to MS. Koniec koncov aj minulý rok dokráčal až do finále.

Reagovat
tomasinho

Jojo, je možné, že na MS zase zapne no. Asi bych se ani nedivil.

Reagovat
penepi

Za posledných 11 ročníkov bol 9x vo finále jeden z dvojice MvG/Gary, prípadne obaja.

Reagovat
ACSeRw!n

jj, Gary taky urcite.. uz ted bylo videt, ze precejenom mu forma leze nahoru a jak budou dlouhy zapasy, tak tam od vzdycky exceluje

Reagovat
ACSeRw!n

*on

Reagovat
pobody's nerfect

Kromě zmíněných věřím de sousovi a myslím, že se konečně zvedne i Gurney. Na titul to nebude, ale aspoň čtvrtfinále dají

Reagovat
czechfant

Tipuju Price nebo Sousa

Reagovat
ACSeRw!n

cmon Andry

Reagovat
penepi

Potešil, pekný zápasík. Ako povedal Mardle, Jackpot je síce 38. v rebríčku, ale objektívne na svete určite nie je 37 lepších hráčov. Snáď sa zdvihne a vráti sa kam patrí, ale bude to mať kurevsky ťažké, ďalší zápas Ando.

Reagovat
ACSeRw!n

tojo, ale tohle byl pro nej strasne dulezitej zapas, prohrat to, tak to bude mti velkej vliv na ranking a sebevedomy a pak uz se vezes.. ted muze bejt proti Garymu bez nervu a muze prekvapit

Reagovat
penepi

Tak on práve aj minulý rok vypadol v prvom kole a predtým ešte aj v 2018 (vtedy začal jeho pokles). Ale jo, keby aj dnes nebodaj vypadol, tak by bol už úplne v prdeli. Ako som tu minule písal, Gary na MS je strašne ťažký súper, ale na 3 víťazné tam ešte šanca je.

Reagovat
ACSeRw!n

bude to mit strasne tezky, ale verim, ze minimalne udela dobrej zapas

Reagovat
penepi

Edhouse is the new Eidams

Reagovat
ACSeRw!n

snad ne

Reagovat
ACSeRw!n

crowd klasika debilci

Reagovat
penepi

Dobre mu tak

Reagovat
penepi

Naozaj som si nemyslel, že niekedy uvidím, ako obaja profíci v rámci jedného legu netrafia terč.

Reagovat
ACSeRw!n

jo, to bylo celkem sileny.. hned mi to zvedlo sebevedomi

Reagovat
ACSeRw!n

posledni dva zapasy luxus a ted sem zvedavej na toho 16 letyho nemce a Lisu

Reagovat
penepi

O'C to našťastie zvládol. Na Schmutzlera som aj ja velmi zvedavý.

Reagovat
penepi

Jackpot škoda. Ale zaslúžená prehra, mal tam viacero svetlých momentov, ale inak to nebol bohvieaký výkon. Snáď sa z toho nezosype, lebo dnes fakt mohol len prekvapiť. On musí začať konečne hrať aj cez rok, túto sezónu mal fakt úbohú. Treba spraviť nejaký dobrý výsledok na UK Open, kvalifikovať sa cez PCs na Matchplay a dostať sa budúci rok naspäť do top 32, lebo inak to bude už len horšie.

Reagovat
ACSeRw!n

ja pred tim zapasem usnul dneska Benecky a Pual Lim

Reagovat
Sali5

To je dopíči klasika toto.

Reagovat
ACSeRw!n

kokot posranej.. vede 2:0, myslis si, ze se mu nemuze nic stat a vymejsli tam nejaky zavreni 150 pres 3x bull, totalni disrespect vuci souperi.. skoda, ze ho to nevytrestalo

Reagovat
penepi

aj Jackpot to včera skúšal, ja som sa náhodou pobavil na tom ale škoda toho, vela nechýbalo. Ten Joyce má asi najškaredší odhod na celom okruhu

Reagovat
ACSeRw!n

no v pripade Lewise to bylo predpokladam spis z frustrace, kdyz prohraval a uz nevedel co delat tady to bylo vylozene gesto toho, ze souper je hovno

Reagovat
penepi

jo, je pravda, že Lewis mal už v podstate prehraný leg, lebo Ando bol tuším na D20

Reagovat
penepi

Neverím tomu, že som dobrovoľne dopozeral tento zápas.

Reagovat
ACSeRw!n

sileny.. prumery jak u nas na lize

Reagovat
penepi

Borlandova nástupovka

Reagovat
ACSeRw!n

do pici tak to sem asi jeste nevidel, 9darter v sudden death legu na MS, mazec zapas

Reagovat
penepi

Neuveritelné sa stalo skutočnosťou, videl som devinu v priamom prenose.

Reagovat
mistr129

Reagovat
redyyz

Reagovat
ACSeRw!n

mazec kam se sipky posouvaj.. vcera hrajou neskutecnej zapas dne dva youngsteri, dva dny po sobe padne devitka.. za par sezon bude snad devitka v kazdym druhym zapase

Reagovat
penepi

jj, kvalitou to ide stále hore, ale zas toto je čisto len zhoda náhod, tento rok to bola len 4. devina v TV zápase a inak tie prvé dve tiež padli deň po sebe

Reagovat
penepi

https://pbs.twimg.com/media/FG6PVknXMAI5Ruw?format=png

toto je neskutočná stat, 140 je už častejšia ako 100, o 20 rokov aj 180 bude

Reagovat
ACSeRw!n

husty

Reagovat
Wat

Ross Smith Skvělej zápas a ještě lepší závěr posledního setu.

Reagovat
Heisenberg

Dobře se zvednul, hlavně po ztrátě druhýho setu tím nejhorším způsobem (Family Guyovi to prvních 5 legů lítalo jak ve vichřici a Smith trefoval všechny doubly, načež samozřejmě Bunting vyhrál 3 legy za sebou a 1:1).

Reagovat
ACSeRw!n

theres only one Fallon Sherrock

Reagovat
penepi

Clayton neskutočný

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rufus

Naprosto skvělý. Škoda, že se s Icemanem potkají už ve čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

clayton, barry tak tohle byla neskutecna kvalita.. takove zavirani si nepamatuju, kdy jsem videl, jedina skoda, ze claytonovi nevysel 9 darter

Reagovat
Darren Fletcher

viete co som si uvedomil pri zapasoch Sherrock? ze jej riadne fandim, ked sa jej zadari, je to radost ako ked da moj tim dolezity gol..akurat pri sipkach je o cosi castejsia. no a ked uz je stara von, tak nech zije Daryl Gurney!

Reagovat
$dolar$

Ja obecne zenam v muzskych kategoriich nefandim. Ale u Fallon se mi libi, jak je skromna.

Reagovat
ACSeRw!n

sipky sou v tomhle jiny.. je normalni, ze hrajou turnaje zeny s chlapama, stejne tak vetsina tymu ma nejakou zenu

Reagovat
penepi

Kingos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
penepi

Dnes by inak Hempel mohol prekvapiť, Petersen ak bude hrať ako počas sezóny, tak tiež prehrá.

Reagovat
ACSeRw!n

na Devona bych si fakt nevsadil no.. ten bude mit dost mozna velky problemy.. nikdo nevi, v jaky forme se ukaze Dimi, ale melo by to stacit si myslim

Reagovat
ACSeRw!n

dobrej read.. takze mame rugbistu, hazenkare.. sem zvedavej, kdo bude dal u tech hazenkaru se tomu ale nedivim no.. jednou byl u me kamos, kterej hazenou dlouho hral, on sipky drzel tak po paty v ruce a ptal se me co ma delat, tak sem mu rek, at trefuje tamto maly cerveny policko a on prvnim hodem hodil 180 to bylo asi 5 let zpatky.. sem mu rikal, at trenuje a muze mit budoucnost, ale on me poslal do pici, ze ho to nebavi.. Hampel je tam kde je za 4 roky, Gawlas za 2, Gezzy taky za malo.. takze to jde i po tricitce se tomu venovat uplne v klidu

Reagovat
penepi

Tak to je ale prirodzený talent, škoda ho. To mi trochu pripomína mojho tatka. Ten síce nikdy nehral hádzanú, ale keď som si zaobstaral prvý terč niekedy 8 rokov dozadu, tak si raz prišiel hodiť, mieril na stred a trafil bull-25-bull

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ACSeRw!n

Vincent a ted v pristim kole poresit Wadea

Reagovat
smazaný uživatel

to co bylo za doubly

Reagovat
penepi

Robot. Aj to jeho zhadzovanie, hádam neminul ani jeden triple pred zhodením si nad double. Ale to jak to cpe do T20 aj keď si ju zablokuje prvou šípkou, tak to dovidenia.

Reagovat
Orlandiiik

Proč je Durranta dnes tak velký kurz ? Co mi uteklo ?

Reagovat
havrys99

Šílená forma, nevyhrál od 7. července.

https://www.livesport.cz/hrac/durrant-glen/dSBZXOFH/vysledky/

Reagovat
ACSeRw!n

mel covid a pak se nedokazal dostat zpatky, brutalni propad formy

Reagovat
tomasinho

Je strašný, i dneska byl. Humphries, Searle naproti tomu solidní, O'Connor taky, mohl by Smithe provětrat dost. Cullen hodně těsně teda, už jsem měl strach.

Smith mě včera potěšil ale, průměr, zavíráním hlavně. Hned hraje jinak, když se mu povede začátek no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Podobně tak Aspinall a Mr. Brightside před chvílí.

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
penepi

Reagovat
Dan Gubić

Poobedné šípky, SKY Sports stream.

http://streamgo.to/y_1

Dnes to vyzerá na výbornú ponuku zápasov. príjemnú zábavu

Reagovat
Dan Gubić

Heta má podobný štýl vrhu ako ja. Dokonca teraz hodil aj moje časté skóre, 262 zaokrúhlil na 240

Inak Damon je jeden z borcov čo má predpoklady kedykoľvek explodovať na veľkom turnaji medzi top špičku. Neviem aký má pavúk, navyše dnes mu zatiaľ Woodhouse čelí viac než zdatne.

Reagovat
ACSeRw!n

nemyslim si, ze Heta ma na top10.. aspon aktualne.. jinak ma Wrighta ted, takze asi konecna

Reagovat
penepi

Podla mňa do pár rokov tam bude. Za 2021 je 18. v prize money a 13. v Pro Tour.

Reagovat
$dolar$

Boooooze Woodhouse paradni nahozy a nezavre ani vrata od garaze.

Reagovat
Dan Gubić

Častokrát bol Luke na dabloch pod tlakom (aj keď pravda občas premárnil aj obrovský náskok.)

Ako zvykol hovoriť jeden z top šípkarov prvej vlny na SVK v ´80 rokoch Jožo Stopka - aj keď máš slabší leg hlavne sa prepracuj na zatváranie. Aj keď si na podaní a súper ide zatvárať prvý.

Má to 2 efekty - A) veľa borcom to zamáva v hlave že ak nedá je malér B) Aj s veľkým koncom nad 100 máš šancu S tromi šípkami ukončiť leg (bez ohľadu že reálne zavreš nejaký koniec okolo 150 či viac je ako teoretická nádej futbalistov Slovenska po 5 kvalifikačnom dueli.

Ale raz za čas môžeš chytiť aj kapra za 170 o Bingu ani nehovorím. Minule mi tam 180ky skákali jak vyhladované pleskáče na udicu.

Reagovat
penepi

Dolan škoda, ale Rydz hral fakt výborne.

Reagovat
tomasinho

Mensur to byl zápas ty vole Jako toto projet, to mu bude v hlavě zůstávat dlouho. Soutar ale klobouček za to, jak se zvednul a bojoval. A ten finiš, wow

Reagovat
ACSeRw!n

Barney dneska vyhra

Reagovat
penepi

Velmi ťažký zápas na tipovanie, ale jj, je to možné, vyzerá byť v pohode, zahral druhý najvyšší priemer prvého kola. Na druhú stranu Cross mal na konci roka dobrú formu, teším sa na to.

Reagovat
ACSeRw!n

Barny army ho potlaci, ikdyz to bude proti anglicanovi.. Cekam to hodne vyrovnany a u obou prumery kolem 95.

Reagovat
ACSeRw!n

prvni hod a uz ted je jasny, ze to bude dneska crazy atmosfera

Reagovat
wild

Az dnes som sa konecne naplno dostal k tohtorocnym MS.. come on Barney

Reagovat
ACSeRw!n

dneska Ally Pally spadne

Reagovat
penepi

bude otočka

Reagovat
wild

btw kedy sa Barney oficialne vratil k sipkam? ja som to zistil az teraz pocas MS pocas roka to moc nesledujem. Hral nejake turnaje uz pred MS?

Reagovat
penepi

na začiatku tejto sezóny

Reagovat
wild

Reagovat
Dan Gubić

Barney 170 finiš

Párkrát som to dnes podal bol tam okolo 8 až 10 kurz že padne 170ka a podľa zákona tento zápas som to nevsadil. Raymond je jak znovuzrodený radosť ho sledovať.

Reagovat
wild

Barney dnes pohorel na double..

Reagovat
ACSeRw!n

velka bida a pak uz to na nej dolehlo

Reagovat
Dan Gubić

Tak škoda že pokračovanie nedali na zajtra, Nedela. To vždy je 26.12. volný den a pokračuje sa až 27.12?

Mal to vykryť bohatý program Premierleague zajtra ale už 1. zápas LFC odložený, potom ďalšie dva odložené, a to ešte nevieme čo bude na poslednú chvílu. Snáď sa niečo odohrá a fanúšik PL si príde na svoje.

Od pondelka ale valíme znovu šípky. Inak našiel som psychologický recept ako pravidelne hádzať Bingo 180. Ak má niekto záujem o recept nech sa ozve. Nezaručujem, ale mne to v poslednej dobe nehorázne funguje. Už to len vyladiť na úpravách a zatváračkách

Reagovat
Darren Fletcher

a to ti mame pisat ss? ved davaj sem :D

Reagovat
penepi

Len tak pre zaujímavosť, podla FDI (to je zjednodušene povedané niečo ako ELO pre darts a počíta sa to podla algoritmov na základe všetkých možných štatistických ukazovateľov) má aktuálne najväčšiu šancu na titul Price (až 35 %), Clayton (23 %) a MvG (13 %). Takže vo štvrťfinále dosť možno predčasné finále.

Tiež ma zaujalo, že Wright - Heta to vyhodnotilo ako 50:50 zápas a v prípadnom 4. kole bude Searle proti obom favorit.

Reagovat
ACSeRw!n

asi to hodne pocita s aktualni formou.. kde proste Searle ted exceluje a ty dva moc ne

Reagovat
$dolar$

Wright nemá formu?

Reagovat
penepi

Akože má, PCF mu fakt vyšlo, ale predtým na GS síce dokráčal až do finále, ale reálne mu na tom turnaji vyšiel jeden a pol zápasu (proti Fallon a druhá polovica zápasu proti Smithovi). Ale neni to forma ako v lete, keď suverénne vyhral Matchplay a bol vtedy najlepší na svete, išiel potom dole a až teraz sa zdvihol, tak uvidíme, či to potvrdí na MS.

Searle hral výborne konštantne celú sezónu. Na PCF vlastne prehral vo finále práve s Wrightom o jedinú šípku. A ono to berie do úvahy aj výkony zo SuperSeries, kde bol ku koncu sezónu Searle jednoznačne lepší ako Wright.

Reagovat
$dolar$

Určitě nemůžeš říct, že Wright nemá formu.

Reagovat
ACSeRw!n

Dirk pohled na toho blbecka Smitha poslednich par setu byl k nezaplaceni

Reagovat
$dolar$

Ross mi nevadí, ikdyz to je občasný rvani je totálně hrany. Ale Dirka mám rád.

Reagovat
penepi

ja som to doprial Rossovi, ako jeden z mála tam vyzerá ako človek

Reagovat
ACSeRw!n

takze Vincent ma covid.. celou dobu tam byl a trenoval s Dirkem a MvG.. Dirk je evidentne cistej.. tak co ted Michael

Reagovat
$dolar$

Achjo.. Prohrat s tihle Smthem, fakt lempl.

Reagovat
ACSeRw!n

zaslouzene vyhral vic konzistentni hrac

Reagovat
$dolar$

Ja nikde nepsal, ze to bylo nefer. Ale nasralo me to.

Reagovat
penepi

Súhlas s oboma. Inak dúfam, že Vincko je posledný prípad covidu, bola by fakt škoda, keby sa turnaj dojebal takýmito walkovermi.

Reagovat
penepi

Kurvafix, škoda

Reagovat
wild

Paradny zapas

Reagovat
$dolar$

Ty pico, tolik sanci to vyhrat a on mu to daruje.

Reagovat
$dolar$

Boze ten Cullen, prohrat s timhle hovnem a jeste po takovy otocce

Reagovat
penepi

Jebne ma fakt. Kokot s priemerom o 6 bodov nižším ide ďalej.

Reagovat
$dolar$

Jeste mi posral snad vsechny tikety.

Reagovat
tomasinho

Taky mě málem jeblo. Otočí to, vyhraje 6 legů v řadě, má brejk v rozhodujícím setu a pak toto

Reagovat
smazaný uživatel

MVG končí - Covid

Reagovat
Dan Gubić

Kruté. Dalo sa to trochu čakať, videl som foto kde vianočný večer oslavoval s Vincentom a DVD... Ešte chudák Dirk ak bude musieť odstúpiť

Reagovat
$dolar$

To asi ne. Kdyz uz vcera hral.

Reagovat
Dan Gubić

Snáď máš pravdu aj keď test môže vyjsť pozitívne až po pár dňoch.

Reagovat
rufus

Právě, klidně se může stát, že pozitivní test bude mít až před zítřejším zápasem..

Reagovat
ACSeRw!n

rigged turnaj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mistr129

super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

s na piču koncom

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ty pico ne... Fakt musi vsechno vychazet proti mne, vsechny tesny zapasy. Huybrechts, Cullen ted tohle..

Reagovat
tomasinho

Magor, viděl jsem v rozhovoru, jak říkal, že to prostě bude dělat, že to je je on a pomáhá to zůstat "interested". Tak nechápu, jestli se nudí nebo jak Mardle to tež nechápal moc. Každopádně i s tímto se dostal na druhé místo a je mistr světa, tak asi pro něj no problem.

Reagovat
Stana95

ale i takto je to svým způsobem zajímavý on je prostě extravagantní naplno a všechny to baví, a o to taky jde

na druhou stranu jsem za ty jeho včerejší šipky hodně rád, měl jsem vsazeno že Heta uhraje aspoň 2 sety jak je vyměnil, tak to pak byl strašnej válec

Reagovat
mistr129

Podle mě v tom může být i ten faktor, že se mu pak pocitově lépe hází s těma normálníma šipkama, když se k ním vrátí Kdyby s nima házel od začátku, tak sice ty první dva sety třeba hraje o dost líp, ale ty další by zase hrál hůř než jak tomu bylo ve skutečnosti

Reagovat
penepi

Takto nejak to vnímam aj ja. Je to typek, v súkromnom živote totálny introvert a už na pohľad dobrák od kosti a na pódiu najväčší showman na okruhu.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
penepi

Tak aj Chizzy out

Reagovat
rufus

hmm, to už začíná být fakt moc..

Reagovat
penepi

aj tak to vyhrá Clayton, takže je to jedno

Reagovat
ACSeRw!n

myslis ze nechyti omikron ?

Reagovat
penepi

Chcem veriť, že viac ich už nebude, lebo ak to nebodaj chytí ešte nejaký Clayton/Price/Wright, tak to ozaj bude trápny turnaj a radšej nech to zrušia.

Reagovat
ACSeRw!n

meli by to odlozit o par tydnu.. ale ted uz je to stejne asi jedno no

Reagovat
rufus

Měli to udělat hned. Teď už je i na tohle pozdě..

Reagovat
tomasinho

To by ale vůbec nic nevyřešilo.

Reagovat
penepi

Omikron vlna by mala byť rýchla, o 1-2 mesiace by už mal byť klud. Ale je pravda, že kvôli kalendáru na novú sezónu by sa to ťažko riešilo. Ak bude treba, tak finále určite posunú, ale inak nie.

Reagovat
rufus

Jen aby mu Bully boy dneska nevystavil stopku..

Reagovat
penepi

ten sa klasicky zoserie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
rufus

Takze jak?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

zruste to ty vole

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ja to mrda, De Sousa prohraje s timhle hovnem? Jako vazne?

Reagovat
ACSeRw!n

prohrtat s hasicem, kterej pres vanoce nemel ani cas trenovat, to uz je neco

Reagovat
ACSeRw!n

mel si dat na to ze da vic 180 jako ja

Reagovat
penepi

Reagovat
wild

Akoze je to picovina cele..pochybujem, ze divaci su testovani. Pokial su hraci ockovani, tak by ich nemali testovat alebo nech to zrusia cele. Toto je cirkus

Reagovat
ACSeRw!n

pry ma covid i dost lidi ze stuffu PDC a organizatoru.. dodrzuji tam jen zakladni opatreni dany vladou, na cokoliv na vic serou

Reagovat
penepi

Velmi som sa tešil na tento turnaj, po dvoch rokoch v Ally Pally s plným hladiskom, ale prestáva sa mi to páčiť. Traja hráči už mimo, pričom si myslím, že všetci traja by postúpili, z toho jeden topfavorit na titul + ktovie kolko ich ešte pribudne. A to 3 moji oblúbenci už vypadli a posledný je na pokraji vypadnutia, a to je len 3. kolo.

Reagovat
$dolar$

Ja si myslim, ze by vyhral Humphries.

Reagovat
Wat

Rydz se s tim teda nepáral, precizní výkon.

Reagovat
$dolar$

Rydz luxusni forma. Soutara musi taky dat.

Reagovat
penepi

Hádže pekne a výborne, ale akože chalan by mohol so sebou niečo robiť, nedá sa na neho pozerať, mastný nechuťák.

Reagovat
ACSeRw!n

ukaz foto, ty playboji

Reagovat
penepi

ide skôr o to, že tento by aj mohol vyzerať relatívne normálne, ale pôsobí jak týždeň neosprchovaný feťák, čo sa o seba nestará

Reagovat
$dolar$

Vypada jak kdyby se priposral no.

Reagovat
ACSeRw!n

za 35 minut vyreseno 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje letošní MS Omicron, nebo aspoň 1 hráč vydrží zdravý až do finále?

Reagovat
ACSeRw!n

klasickej White

Reagovat
penepi

Škoda, ale na druhú stranu proti Crossovi by nemal šancu, takto to bude aspoň zaujímavé.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda clayton je top typek, ale skvely zapas

Reagovat
tomasinho

Ty vole, já se ještě teď třesu. To byly nervy. Ale top top zápas, kde Michael prohrát, asi bych mu nemohl moc co vyčítat. Hrál výborně, trefoval doubly vždy, když měl. Byl koncentrovaný, nedával najevo emoce. Poslední měsíce tak působil, ale potom, co pustil Wrighta z 12:8 na 12:16 jsem nevěřil, že uvidím brzy takový koncentrovaný výkon.

Start Jonnyho úplně šílený, jak MvG v top formě, trošku to opadlo a Smith toho využil a skvělými sety 3 a 4 srovnal. Tam jeden z nich ztratit, je hotovo. Po dalším brejku a vedení 3:2 už jsem věřil, ale po srovnání na 3:3 jsem to viděl černě. Přeci jen Smithova hlava vs rozhodující set, kdy musí dotahovat. Fakt jsem mu absolutně nevěřil ani jako skalní fanda.

Když po zavření 112 vedl 2:1, věřil jsem, pak Clayton zavřel 120 a zas nic. Nervy šílené až do samého konce, za stavu 3:4 last dart na D6, jinak by Jonny šel na D12 na výhru. Šílenost, ake obrovská radost. Konečně zvládnutý velký a těžký zápas. Škoda, že to bylo "jen" osmifinále, tady ten duel by si zasloužil být dále. Tak skvělý byl. Že Smith na doublech přehraje Claytona a jako dost možná hráče sezony jej porazí v tiebreaku, nečekal bych to. O to sladší to je.

Škoda jen, že ta část pavouka je tak smrtcí. Porazíš v úžasným thrilleru Claytona a čeká tě Price. Už to asi bude na Michaela moc, i když Gezzy nehraje až tak skvěle letos teda zatím. Stejně. I kdyby ho Smith dal, vyletí v SF s Wadem, to by bylo typický

Na závěr je třeba pochválit tu vzájemnou úctu obou soupeřů, skvělý sportovní zážitek díky oběma.

Reagovat
penepi

Grats a držím palce v qf. Jeden z top 5 zápasov, čo som kedy videl. Zároveň samozrejme pre mňa veľké sklamanie, ale o to viac si ma Jonny získal.

Reagovat
tomasinho

Díky, jojo, bylo to top. Já mám Jonnyho taky rád, nevadí mi, je profi, sympaťák. Ale dnes to nešlo jinak. Škoda toho pavouka a že jsou takto spolu brzo.

Pokud nic, tak doufám, že si dneškem Smith vybojoval alespoň PL.

Reagovat
tomasinho

Rydz jede jak pila, paráda od něj. Dobey - Humphries byl top zápas, skvělé průměry, tiebreak, ideální konec. Wade zas proklouzává ani neví jak. Ještě nemá jedinou 180ku. Snad ho Merv zastaví už.

Reagovat
ACSeRw!n

Gary "no score" Anderson

Reagovat
tomasinho

Podle mě si myslel, že má 82 a ne 72. Proto hrál na T14, dal single = 58 a on myslel, že má 68 a šel na 60ku

Ale jako trapas no. Celý ten zápas byl bídný, Cross hrozný, Gary měl vyhrát 4:1, pak 4:2, pak nechal Crosse se zvednout, ale stejně vyhrál. Jako nevím, ten spodek se mi nelíbí, přál bych to někomu z těch mladých, ale asi finále udělá Wright myslím.

Reagovat
penepi

ja dúfam, že budú pekne anglické a škótske semi

Reagovat
ACSeRw!n

urcite si myslel, ze ma 82 a ne 72 no.. samozrejme, ze ten triplne pak trefil jak nic

jinak finale Gezzy - Gary

Reagovat
tomasinho

Já bych chtěl finále Smith - Humphries, ale to je podle mě hodně nereálné. Spíš čekám klasiku Price vs Wright.

Nevěřím, že Rydz na 5 setů dá Wrighta. Totéž na 6 Humphries. Taktéž Gary nemá tu konzistenci jako Wright podle mě, takže by vzájemný zápas vyhrál spíš Snakebite. Být v té dolní části MvG, věřím, že Wrighta v SF dá, takto asi ne a cokoliv jiného než Wright ve finále by mě překvapilo.

Z horní části bych samozřejmě chtěl Smithe, ale obávám se, že ten výkon nezopakuje a Gezzyho nedá. A i kdyby, na Wada neumí, takže se nezbývá modlit za Kinga

Přání pro čtvrtfinále - Smith, King, Rydz, Humphries.

Realita: Price, Wade, Wright, Gary.

SF: Price over Wade, Wright over Gary.

A finále Price - Wright něco jako 7:4 nebo 7:5.

Reagovat
penepi

Wright vyhrá

Reagovat
tomasinho

Nedivil bych se vůbec.

Reagovat
tomasinho

https://ibb.co/fpvmzts

Musím se pochlubit. Přišel mi nový Blade 6 triple core. Boží, tenčí drátky, lepší sklon. Skvěle vypadá.

Reagovat
penepi

ja som išiel na klasiku a pod stromček si doprial ten najnovší ofiko PDC, s kt. aj teraz hrajú

Reagovat
tomasinho

Já měl předtím unicor eclipse pro tuším. Přemýšlel jsem tež nad klasikou, ale hodně lidí psalo, že Winmau jsou kvalitnější, Blade 5 prý býval super, tak jsem zkusil šestku teď, Vím, že na Unicorn si občas stěžují i hráči, že jim padají z toho šipky atd. Jako já jsem neměl problém s tím předtim, vydržel snad 4 roky

Reagovat
ACSeRw!n

Unicorn je hroznej shit.. Mam ho ted a uz nikdy vic taky budu brzo kupovat Winmau

Reagovat
penepi

Tiež som viackrát zachytil, že Winmau je lepší, ale neviem, čo je na tom pravdy. Mal som pred týmto starý unicorn 8 rokov a šípky mi z neho vypadávali iba posledný rok, kedy už boli tie segmenty proste objektívne dojebané. Ale aj to vyriešilo nabrúsenie hrotov, takže pohoda.

Reagovat
tomasinho

Jo, já asi 4 a čtvrt roku. Ale zkusil jsem změnu a uvidím no. Snad taky vydrží. Zatím to vypadá super.

Reagovat
penepi

Inak som to len ja, čo mám pocit, že tento turnaj je nejaký slabší oproti minulým ročníkom? Samozrejme, bolo tam aj viacero výborných zápasov, 2x 9D, ale inak celkom nuda, plus aj tie tri vypadnutia kvôli covidu. 2018-2020 ma bavili o dosť viac.

Reagovat
tomasinho

No mě to baví furt podstatně víc jak loni bez těch diváků no. Jsou hluchá místa, ale i super zápasy no. Smith - Clayton boží, v závěsu hnedka Gurney - Cross a Dobey - Humphries. Top zápasy no.

Reagovat
penepi

Určite ma to baví viac ako pred rokom (21), ale ako píšem, tie roky predtým (min. 18-20) ma to bavilo určite viac. Asi robí svoje aj to, že tento rok sú kvôli covidu a opatreniam skoro 100 % publika anglickí burani. Keď tam po minulé roky tvorili Nemci a Holanďania skoro polovicu hladiska, tak to bolo zaujímavejšie aj z hľadiska atmosféry.

Reagovat
ACSeRw!n

co se tyce kvality hry, tak se to spis vratilo do normalu.. nejaky 2,3,4 roky zpet to vypadalo, ze pokud nebudes hrat avg 105+, tak nemas sanci vyhtat ani zapas

Reagovat
tomasinho

Jojo, když si vzpomenu na SF a F MvG 2017, tak to byly úplné šílenosti ty průměry. S Barneym i Garym.

Reagovat
penepi

Podla mňa postúpi večer Smith, v semifinále pukne, Wade zahrá priemer 90, čo mu bude stačiť na postup do finále, kde porazí Anderson s priemerom 92.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, nestraš. Radši prohrát dneska s Pricem než pak s Wadem. Ale byl by to takový klasický Smith no

Quarterfinalists - Overall Average

99.83 Smith

98.64 Wright

97.16 Rydz

96.46 Humphries

95.29 Price

93.69 Anderson

90.18 King

88.52 Wade

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tomasinho

Tvl, to byl trapas toto- Čtvrtfinále MS a jemu stačilo 85 na výhru 5:0...

Reagovat
tomasinho

Nejhorší na tom je, že ten blb si udrží 4. místo nejspíš a má jistou PL... Zas se každý týden dívat na ten jeho otravný ksicht. Teď má jak neupravené vousy, tak je ještě nechutnější.

Reagovat
tomasinho

I když on stejně vyhrál UK Open, tak by tam asi byl. Pak krom top 4 počítám s Claytonem, Garym. To je 6. Pak je další vlna Smith, Dimitri, Jose, Asp, Cross, obávám se i Sherrock bez karty.

Reagovat
ACSeRw!n

Sherrock zatim ne. Na tomhle MS vubec nezazarila. Vidim to na Price, Wright, MvG, Wade, Gary, Cross, Smitch, Clayton, Dimi a asi De Sousa. to by musel dneska a zejtra predvest naky vykony snu, aby se tam Humprheis dostal. Zbytek bez sance,

Reagovat
penepi

jo, presne títo vychádzajú aj mne ako najlogickejšia volba, to sú inak všetci aktuálne top 10 OoM. Ešte ten Humphries má šancu, ale neviem, či by mu semifinále stačilo. Rydz by musel určite aspoň finále dať.

Reagovat
tomasinho

Já bych ji tam taky nedal, ale tak nějak tuším, že o ní přemýšlí. Jsou toho schopni.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyby hrala lip a vyhrala jeden, nebo dva zapasy, tak bych tomu veril

Reagovat
tomasinho

Furt to je pro ně reklama jako prase a marketingový tahák. Ale doufám, že máš pravdu. Aspoň doufám, že si vybojuje kartu a jako platný člen PDC pak? Why not. Teď bez karty by to byl stejně výsměch těm hráčům s kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

wade naprosty valec

Reagovat
tomasinho

85 avg

Reagovat
smazaný uživatel

hraje, co potrebuje na to, aby vyhraval bez ztraty setu

Reagovat
penepi

Inak toto je dobrá poznámka. Všímam si už dlhšie, že častokrát borci hrajú to, čo potrebujú. Keď hrá súper relatívne slabšie, tak aj oni majú priemery nižšie a naopak zapnú, keď aj súper hádže dobre. Napr. Price proti Huybrechtsovi iba 92 a dnes proti Smithovi 100. Anderson proti Whiteovi len 90, proti Crossovi to vytiahol na 97. A Wade je stále top hráč, čiže toto možno tiež bude faktor, že dokáže zapnúť proti silnému súperovi.

Reagovat
tomasinho

Humphries škoda sakra. Ten 5. set ztracený z 2:0 asi rozhodl. Pak v tom dalším měl šanci na brejk za stavu 1:1 i 2:2 a definitivně to ztratil. Ale hodně sympatický turnaj od něj zase, třetí čtvrtfinále ve čtyřech letech je hodně dobrý počin.

Reagovat
ACSeRw!n

jak proste Gary vstoupi na Ally Pally stage, tak se to v nem prepne a hraje jak world champ

Reagovat
tomasinho

No dneska ale dost mizerně zavíral, minimálně v první půlce zápasu. Pak to trošku zlepšil, ale pokud bude mít takto skvělou hru a mizerné zavírání, tak ho Wright porazí prostě.

Reagovat
tomasinho

If you look through Gary Anderson’s record in the PDC Worlds it’s top-drawer. The lowest seeded players he’s ever lost to was RVB (13) in 2013. Always dangerous.

His record:

2022: Red question mark ornament

2021: RU Lost to Price (3)

2020: L16 Aspinall (12)

2019: SF MVG (1)

2018: QF Taylor (6)

2017: RU MVG (1)

2016: Trophy

2015: Trophy

2014: L16 MVG (2)

2013: L16 RVB (13)

2012: QF Whitlock (5)

2011: RU Lewis (5)

2010: L32 Baxter (7)

Reagovat
penepi

Frajer Nie nadarmo bol počas dominancie MvG druhý najlepší hráč sveta. On keby sa tomu venoval ako ostatní, tak je dnes s prehladom svetová 1.

Reagovat
ACSeRw!n

neuveritelnej Rydz.. samy ton plus checkouty.. Wright z toho musi bejt dobre v pici

Reagovat
penepi

20% vs 86% na doubly no keď začne zatvárať, tak to otočí, len musí začať

Reagovat
smazaný uživatel

wright uz jsem mu uplne neveril, tak bud on nebo wade

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
penepi

On alebo Ando

Reagovat
rufus

Wright nebo Smith idealne.

Reagovat
penepi

Veď zato

Reagovat
aither

Price

Reagovat
smazaný uživatel

hm price

Reagovat
ACSeRw!n

Gezzy, Gezzy Price

Reagovat
$dolar$

Nemocnej kokot. 3x ho brejkne při jeho servisu a pokaždé mu to hned daruje zpátky.

Reagovat
ACSeRw!n

ale hovno daruje.. proste Price je pod tlakem lepsi

Reagovat
tomasinho

No je fakt, že měl brejk 3x v setu proti podání, často i pak měl lepší rozjezd, ale posral set up shot a ztratil brejk no. Dost zapříčinil Price, ale nemůžu říct, že by Smith nemohl udělat lépe.

Reagovat
ACSeRw!n

takze pro me v semifinale ani jeden sympatickej hrac a crowd se zase predved

Reagovat
penepi

Vyšší priemer, checkout %, 22:16 na legy, toto by bolo hodne kruté, ak by Smith nedal

Reagovat
tomasinho

Reagovat
$dolar$

Zaslouženě, ale mělo to bejt tak 5:2 max.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Myslím konkrétně dneska, jinak je Price lepší hráč. Ale dneska byl Smith ve všem lepší, na legy o hodne, akorát ho pokaždé srazila psychika, když byl blízko.

Reagovat
ACSeRw!n

dulezity je, kdo vyhrava paty legy v setu, coz byl vetsinou Price, ale potreboval to jeste v tom jednom legu potvrdit, ale 2x to hodil blbe no

Reagovat
$dolar$

Důležitých je spousta věcí. Třeba potvrzování brejku. Kdyby dneska potvrzoval, tak je to 5:1.

Reagovat
ACSeRw!n

brejky sou dulezity, ale v set play u tech top top hracu o neco min, tam proste muze kdykoliv brejk prijit, s tema nahozama co maj

Reagovat
$dolar$

Nárůstu stranu podle mě rozhodl ten fanoušek, ktwrej vyvedl Price z míry a v ten okamžik mu Smith utekl.

Reagovat
tomasinho

No právě naopak, přišlo mi, že po tom na pár minut rozhodil spíš Smithe. Akorát si proti sobě poštval diváky, kteří do té doby byli ok, jenom tam bylo pár kreténů, kteří hvízdali. Smith říkal, že řvali i při jeho hodech a taky se mu to nelíbilo. Price se nechal zbytečně unést. U těch match darts a doublů v 9. setu se mu to vymstilo.

Reagovat
KnoxXx

tak snad Gary s Michaelom vo finale

Reagovat
$dolar$

Takže Wade bude novej champ? Přál bych mu to.

Reagovat
penepi

Smith sa proti nemu môže poraziť len sám, ale samozrejme to je úplne kludne možné, že po týchto svetových výkonoch proste vybuchne. Vo finále by som Wadeovi veril ale len proti Andersonovi, ten aj pred rokom proti Priceovi hovno zahral.

Reagovat
tomasinho

Od roku 2014, Smith vyhrál proti Wadovi 1 zápas ze 17, 15x prohrál a 1x remíza. Já z toho mám fakt strach. Wade má max avg 93 na turnaji, ale známe své lidi. Umí se dostat na 95-96 a dobře zavírat. Fakt se toho bojím a byl by to klasický Smith. Porazit dva ze čtyř nejlepších hráčů a pak prohrát s Wadem. V téhle formě a hlavně s tímhle setupem v hlavě to ale prostě musí vyjít. Fakt ta forma obou nemůže být víc rozdílná.

Reagovat
Dan Gubić

Fantastický večer. Vďaka Michael.

Reagovat
tomasinho

Jako wow, fanoušci sehráli svou roli, ale Smith wow. I kdyby to Price dal a vyhrál 5:3, výkon byl výborný. Skoro ve všech setech proti podání brejk napřed, víc legů, lepší doubly dneska. A na jeho poměry silná hlava, kdy 4x dotahoval a vždy srovnal, vytáhl super výkon, reakce na devítku taky boží. Tyto dva zápasy to byl jiný člověk, místy hloupě pokažené set up shots, když měl rozjetý leg dobře, ale jinak top. Vysoké závěry, zavírání v pravý čas.

Přes 101 a přes 50% na zavírání, víc chtít nemůžu asi. Teď se jen modlit, ať to vydrží a vydrží i Wade s touto formou.

Reagovat
penepi

Gerwynko už vyplakáva na instagrame, to je fakt zamindrákovaný tragéd.

Reagovat
ACSeRw!n

jako sorry, ale rvat tam naky hovna do odhodu to fakt nema se sipkarskou kulturou nic spolecnyho.. smutny, ze na to poukazuje zrovna rugry hrac

Reagovat
penepi

V hladisku je špeciálne tento rok vela idiotov, o tom sa nemusíme samozrejme baviť. Ale Price na to aký je fenomenálny talent by už mohol prestať v kuse vyplakávať, to nerobí naozaj nikto len on. Neviem si predstaviť takého MvG, žeby po prehre zajebal príspevok "CHEATS". Ako malý chlapec. Čuduje sa, že na neho stále vela divákov bučí, ale práve tým neustálym poukazovaním na to im prihráva, lebo vidia, že to funguje a ľahko sa mu dá dostať pod kožu. Keby bol nad vecou a jeden rok nič neriešil, tak sa z neho možno stane aj vyslovene oblúbený hráč. Nech si zoberie príklad z Kinga, ten bol tiež dlho neoblúbený, ale mal tých divákov u prdele, bral si štuple do uší, nič neriešil a teraz patrí k oblúbencom.

Reagovat
tomasinho

Lidi jsou dementi, ale devítku slavili a do toho momentu, kdy tam asi jeden kretén něco řval, tak ani nijak moc nebučeli mi přišlo. Pak se Price naštval a trošku si je i sám poštval proti sobě. Já ho chápu prostě, ale musí zachovat trochu dekoru a nepostovat takové věci na sociální sítě no.

Reagovat
$dolar$

Svého času to dělal Anderson. Ještě o dost víc.

Reagovat
penepi

Anderson sa zvykol sťažovať na súperov, nie na divákov.

Reagovat
penepi

Za mňa to nedáva zmysel. Minimálne v rámci UK nie, Ally Pally je proste klasika. A tento rok je špecifický kvôli covidu a cestovným opatreniam, po minulé roky to nebolo ani zďaleka také vypuklé, keď bolo v hľadisku vždy veľa Holanďanov/Nemcov/Škótov...

Reagovat
ACSeRw!n

to by melo smysl pokud to bude pokracovat jako na letosnim MS

Reagovat
penepi

Všade inde by to bolo ešte horšie. Stačí sa pozrieť na turnaje v Nemecku, Rotterdam som zažil na vlastnej koži. Wales a Škótsko by boli ešte o triedu nevraživejšie ako Anglicko.

Reagovat
ACSeRw!n

asi mas pravdu ja byl na ET v Nemecku, Rakousku a Cesku a na PL v Londyne a teda vsude to bylo v pohode

Reagovat
$dolar$

Ono kdyby nebyl covid, tak je tam daleko víc cizinců a nebylo by tam nadbytek anglických buranu.

Reagovat
Dan Gubić

Ideme Wade má zázračnú schopnosť stiahnuť protivníka do svojho nižšieho priemeru a tam ho potopiť skúsenosťami. Michael nedaj sa stlačiť pod 95 priemer inak máš problém.

Reagovat
penepi

velmi nevyspytatelné zápasy dnes, prvý na pohlad jasný a ani 6:0 by ma neprekvapilo, ale Wade to kludne môže uhaluziť, on je dokonalý oportunista

Reagovat
smazaný uživatel

Pls, máte niekto fajn stream?

Reagovat
Dan Gubić
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
smazaný uživatel

skoda 4. setu, tam to mel james srovnat, vest 2:0 na legy pri servisu a prohrat.. ale smith byl skvely na doublech, dnes nebylo moc kudy, protoze cisla pod 100 zaviral strasne lehce

Reagovat
Dan Gubić

neviem tipnúť tento druhý zápas... chcel by som drámu až do konca ale niečo mi hovorí že Wright kruto Garryho rozbije. 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

no zacal az moc nabusene ale gary se z toho neposere. btw to se mi zdalo, nebo tam rozhodci posrali skore, i kdyz jim to wright opravoval?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi fakt jo ted jsem to checkoval pres livesport a mel tam odepsanou tu 115 i kdyz hodil 79 a i jim to pak ukazoval, jako hodne divoky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale dobrý zápas a dôstojné semifinále.

Reagovat
penepi

Pekný zápas, zahral maximum, na čo má, využil všetky šance okrem tejto jednej. Škoda jej, mohlo to byť ešte o čosi zaujímavejšie.

Reagovat
tomasinho

No uf, zbytečně ztracený 3. set, ale pak to otočka ve 4. to napravila. Od stavu 5:1 trošku nervy, Wade šel nahoru a potřebuje pochvalu za vysoké závěry a boj. Ale Michael byl jinde, průměr klesl na 101, ale i tak super. Druhé finále za 4 roky, tak snad už to dá. Obávám se, že pokud tam bude Wright, tak pohoří. Wright je taková druhá verze Wada, akorát s průměry o 5-10 bodů lepšími. Taky ví, jak vyhrát už a zavírá ve správné chvíle.

Každopádně Smith paráda, tři takové protihráče porazit, pořád hrát tak skvělé šipky okolo stovky a ještě zavírat vždy 45% a lépe. Takto je těžko k poražení v této formě. Navíc zvládá i těžké momenty, úplně jiný člověk, než ho znám. Že by konecně jeho čas? Furt jsem střízlivý a věřím asi jeho soupeři, přeci jen tam bude někdo hodně zkušený.

Reagovat
penepi

Absolútne legendy. Wright titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Toto byl úplný top kvalitou. Gary škoda úvodu, ale wow. Šipkový koncert. Moc šancí Smithovi nedávám.

Reagovat
penepi

Pri Smithovi som velmi zvedavý, čo s ním zajtrajší výsledok spraví. Ak svoj prvý major vyhrá rovno na MS, tak sa to v ňom môže konečne zlomiť a bude hrať permanentne ako monštrum, lebo potenciál má aj na to, aby bol svetová 1. Ak prehrá, tak buď si odnesie to pozitívne, že to dotiahol do finále, alebo ho to už úplne dojebe.

Reagovat
Dan Gubić

Nehorázny zápas. V dobe keď sa hore tlačia mladí dravci tak dve absolútne legendy zahrajú classic match... Až to človeka odrádza od tréningu Dáš za celý rok ´21 dokopy 35X Bingo, a títo borci to nahádžu za hodinu a pol ok, sprav to Michael Smith, fandíme ti celá rodina.

Reagovat
ACSeRw!n

chtelo by se napsat, ze se do finale dostali dva hraci, ktery na turnaji hrali nejlepsi hru.. tomuhle vyjadreni ale vystavil stopku covid

Reagovat
penepi

Uff, myslíš, že by MvG zahral lepšie? Podľa mňa vzhľadom na sezónu akú mal by určite nebo lepší ako Gerwyn a toho Smith zaslúžene porazil. A Wright je ešte o trochu vyššie.

Reagovat
Dan Gubić

Snáď kvalitné finále. Obaja super hráči aj charakterovo, nech vyhrá lepší aj keď vždy prajem titul šipkarovi čo to ešte nedokázal. Smith je navyše liverpool pozitív tak mu to prajem viac.

Stream:

https://fbstream.tv/live/stream/sky-sports-darts-fb-2/

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 7:4 wright, snad nebudou divaci moc kokoti..

Reagovat
andrew96

Budou.

Reagovat
mistr129

Co to je

Reagovat
smazaný uživatel

bdo is back ?

Reagovat
wild

What a start

Reagovat
penepi

Pub leg. 28 šípiek, najhorší leg celého turnaja. Inak Wright skúsene zatial

Reagovat
Dan Gubić

a to je super inšpirácia aj pre pub hráčov že občas sa aj na 29 šípku dostanú na double

Reagovat
wild

Smith sa nastastie rozbehol a vyzera to na pekne finale

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
tomasinho

The tradition of announcing the line-up for the Premier League Darts after the World Darts Championship is now over, it has been confirmed.

Matt Porter announced this on Monday evening with the PDC Chief Executive not giving a reason why. However, sources report to DartsNews that this has been decided because the PDC and Sky Sports have not yet reached an agreement on the line-up.

Škoda

Reagovat
havrys99

woow, to je nahoru dolů

Reagovat
$dolar$

5:4 *2:0 a prohrát z toho to je fakt.umeni, dement debilni

Reagovat
tomasinho

Ach jo, to je kretén fakt. Wright vypadá mimo, energie žádná v tom zápase, má 2:0 v setu při podání na to, aby vedl 6:4 a takto to dojebe. Jasně, Wright zahrál skvěle, ale nemůže prohrát prostě dva legy při svém podání v řadě. Tohle mu může zlomit vaz definitivně, teď prostě musí jeden set uhrát proti podání s tím, že Wright je lepší v hlavě a v koncovkách.

Každopádně mě to ale vůbec tak nebaví jako Smithovy zápasy s Claytonem a Pricem nebo skotské semifinále. Je to nějaké bez energie, oba jsou trochu mimo a mají wtf momenty na doublech. A vypadají dost unaveně.

Reagovat
tomasinho

Hotovo, tohle už jde hodně rychle pro Wrighta. On prostě bude navždy choker, to fakt není možné. Celkově od vedení 4:3 hraje hrozně, ale ten set pak uhrál na 5:4 a nakoplo ho to. Ten set rozhodl. Smith odpadl a Wright už trefuje vše. Úplně sám ho rozjel sám svou debilitou, stejně jako na podzim, když prohrál z 12:8 12:16.

Reagovat
penepi

Extrémna koncentrácia (sústredenie na každú šípku v takto dlhom zápase, im museli ísť vybuchnúť hlavy) a áno, aj fyzická únava. Tri dlhé zápasy tri dni po sebe. V tomto smere možno PDC spravila chybu, že nenechala finále na Nový rok. Hráči by tak mali na Silvestra deň volna na regeneráciu.

Reagovat
$dolar$

Neuveritelnej curak.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, tohle mě jako fanouška tak moc bolí ty vole. So close, Wright byl dneska k poražení, vážně byl. Vypadal dost bez energie, průměr měl dlouho dost horší. Tohle prostě není o tom, že by ho přehrál.

Reagovat
$dolar$

Ne, tohle je čistě o tom, že to prase je totální debil.

Reagovat
Darren Fletcher

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze neumi sazet

Reagovat
smazaný uživatel

je to frajer, 9 legu v rade, ale nez ze by smith uplne odesel (jako jo odesel, ale ne totalne) jen 5x ho pustil v tech 9 lezich (sklonuje se to tak? ) na doubly.

Reagovat
penepi

Krásny a absolútne vyrovnaný zápas, ktorý rozhodli proste skúsenosti. Doprial som to viac Snakebitovi, ale na konci mi bolo Smitha velmi lúto, sympaťák.

Reagovat
tomasinho

No nic, tak jsem to obrečel s ním. Taková šance, Wright below par prostě, měl ho na lopatě, blíž už asi nemohl být. A kdo ví, jestli ještě někdy bude. MvG bude hladový jako nikdy, Price to samé, Wright je elita prostě, Gary na MS taky, do toho Clayton. Bude to těžké. Myslel jsem, že když už si poradil s Claytonem, Pricem i neoblíbeným Wadem, že už to prostě osud a musí. Hrál na turnaji asi nejlépe ze všech, hrál svůj nejlepší turnaj, lepší než 2019. A zase k ničemu. Tohle bude bolet.

Znám to jako fanda Murrayho. Taky mu trvalo po druhém a třetím GS finále, než se vzpamatoval. Ale tohle ho bude myslím bolet ještě déle. Kvůli průběhu, proti MvG 3 roky zpět nebyl ready. Teď byl a celý turnaj ukazoval mentální sílu, jakou ještě nikdy neměl. No, bohužel. Wright zaslouženě, ten konec byl perfektní. Ale stejně, ta pachuť tam bude, ten 10. set měl dohrát prostě.

Reagovat
tomasinho

Mimochodem nesnáším takové ty chlácholivé kecy typu "tvůj čas přijde", jakmile vyhraje jeden, rozjede se ".. Takové věty mu jsou úplně k ničemu, to je jak když ti holka, že "jsi kamarád". A to vím, o čem mluvím, protože to je story of my life.. Tohle mu nepomůže, vědět, že je tak blízko a furt nic, to je snad ještě horší, než dostat 1:7 třeba. Na jeho místě bych si za tyhle kecy vraždil asi.

Reagovat
penepi

však ale presne toto je ten problém, takáto porazenecká mentalita

Reagovat
fefo

Som rad ze vyhral Wright, trochu ma mrzi ze to muselo byt prave proti Smithovi. Nova sport by uz nemusela volat zleho Kaju, tie jeho debilne komentare sa nedaju pocuvat.

Reagovat
penepi

treba prepnúť zvukovú stopu, skoro celé MS som to mal na anglanoch s výnimkou možno troch zápasov, kedy sa tiež nedalo počúvať Mardla ako fandí domácemu. jeden ten český komentátor je ale celkom fajn

Reagovat
fefo

Praveze ceski komentatori mi vobec nevadia, prave naopak. Problem mam len so Sedlackom a pravidelne ho tam daju na finale, aby mi zhnusil vrchol turnaja.

Reagovat
penepi

Ten anglický komentár ale odporúčam, je to "ich" šport a prirodzene sú v tom doma, tá pridaná hodnota informácii a postrehov je niekde úplne inde.

Reagovat
tomasinho

Jinak, dáme na novou sezonu nový článek? Scrollovat to na mobilu je za trest.

Reagovat
tomasinho

https://www.eurofotbal.cz/clanky/smith-muze-za-to-evropa-55002/

Kdyžtak tematický pomalý přesun sem. Na novou sezonu.

Reagovat
Darren Fletcher

tematicky by bol tentoraz s wrightom v nadpise

Reagovat
tomasinho

Hledal jsem no, ale moc jich není, kde by bylo tak málo komentářů. Ale klidně najdi nějaký.

Reagovat
penepi

Na prvom príspevku máš vpravo dole malú šípku, na ktorú keď klikneš, hodí ťa to hneď dole. Ale inak je mi to jedno.

Reagovat
Zaschrona

Problém je, že se to tu moc dlouho načítá, hlavně z mobilu.

Reagovat
penepi

Samozrejme, ako chcete. Tak teda môžeme ísť sem nech aj tematicky ladíme -- https://www.eurofotbal.cz/clanky/wright-doporucil-arsenalu-eto-oa-32912/#forum

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

https://www.denik.cz/ostatni_sport/kdyz-vam-pankac-rozkope-sen-murray-od-tercu-dal-ceka-na-titul-a-resi-hypoteku-20.html

Nepsal to nikdo z vás? ta paralela s tím mým příspěvkem o trošku výš je pozoruhodná. Akorát teda Smith není krajan Murrayho že jo, ten je Skot jak vyšitý.

Reagovat
ACSeRw!n

kdyby mel nahodou nekdo stream na Senior Worlds, tak to sem poslete dik

Reagovat
ACSeRw!n

naky prekvapeni dnes bude ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele