Rangers jsou bez manažera, Van Bronckhorst byl odvolán

21.11.2022, 12:38
Aktuality
Jenom jeden rok a tři dny nakonec vydržel Giovanni van Bronckhorst ve funkci manažera Rangers. Glasgowský klub někdejšího nizozemského obránce angažoval loni jako náhradu za Stevena Gerrarda a nyní nebyl spokojen s výsledky, vše tak vyústilo v rozvázání spolupráce...

Rangers loni sice neobhájili mistrovský titul, velký úspěch ale zaznamenali v Evropské lize, kde dokráčeli až do finále a v něm těsně nestačili na Frankfurt. Letošní sezonu začali kvalifikací do hlavní fáze Ligy mistrů, v níž chyběli dlouhých dvanáct let, jinak ale fanoušci mnoho důvodů k oslavám neměli.

Skotský celek v milionářské soutěži propadl, prohrál všech šest zápasů a na dálku bojoval s Plzní o titul nejslabšího účastníka Ligy mistrů. Daleko k dokonalosti má i situace v domácí nejvyšší soutěži, ze druhého místa Rangers ztrácejí na Celtic už propastných devět bodů.

Informaci o chystaném odvolání někdejšího kormidelníka Feyenoordu dnes dopoledne přinesl tisk, vedení následně vše potvrdilo v poledne.

"Chci Giovi poděkovat za tvrdou práci, kterou zde během dvanácti měsíců odvedl a která také přinesla úspěchy v podobě finále Evropské ligy a výhry ve Skotském poháru. Poslední výsledky se bohužel neshodují s očekáváním klubu ani trenéra a dnes jsme dospěli k zásadnímu rozhodnutí. Všichni v klubu Giovi přejeme spoustu úspěchů do budoucnosti," komentoval celou situaci předseda Douglas Park.

Autor: Tomáš Pavlík / rangers.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
schuby

Gerrard návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit ten paklub!

Reagovat
lampas

Reagovat
Gelu28

paklub je Slávie ubrečená každej o vás ví že už přes 100 let brečíte

Reagovat
Front hell

Tak zrovna po posledním vzájemném zápase, tady brečeli jen fans Baníku

Reagovat
Salfovic

On je dostane do finále EL a oni ho po půl roce vyhodí, to je nevděk

Reagovat
Coutinho10

co do finále EL, ale skupinový fáze LM, nicméně ztráta 9 bodů na Celtic po 15 zápasech je dost

Reagovat
Zark

ale je to pořád lepší než 15 bodů po 9 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Finále EL>skupina LM. Samozřejmě to myslím čistě sportovně.

Reagovat
Mass

Asi jim přestala vycházet taktika "Hraj zákeřně a když se to soupeři nelíbí, obviň ho z rasismu a potom mu dej pěstí zezadu"..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele