Ramosova pozice zůstává pevná

29.09.2007, 08:54
Aktuality
Sevilla po vynikajícím vstupu do sezony ubrala plyn a prohrála již ve třech zápasech v řadě. Trenér Juande Ramos se však o svou práci bát nemusí, jeho pozice je i nadále pevná...

"Jsem ohromený tím, že se o tom vůbec mluví. Juande je nejlepším trenérem v historii Sevilly. Možnost, že by odešel, jsme nikdy nezvažovali," ujišťuje prezident Sevilly José Del Nido.

Sevilla se na začátku sezony dokázala vypořádat s tragickou smrtí Antonia Puerty a vyhrála čtyři utkání v řadě. Ve třetím předkole Ligy mistrů si snadno poradila s AEK Atény a v domácí soutěži neměla problémy s celky Getafe a Huelvy. Poté přišel zlom. Vše odstartovala porážka od Arsenalu, následoval špatný výkon proti Barceloně a vše završila úterní předvapivá porážka od Espanyolu. Sevillu dnes čeká utkání se Zaragozou, v úterý pak změří síly s pražskou Slavií.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Vypadá to asi na dvě výhry

Reagovat
Xavi

Se Zaragozou to bude boj, ale Slávka to má jasny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele