Ramos: Hráči se uspokojili

10.10.2007, 18:45
Aktuality
Seville se v nové sezóně vůbec nedaří, úřadující vítěz Poháru UEFA v domácí soutěži tápe a pohybuje se na opačném konci tabulky, než všichni předpokládali. Podle kouče Ramose je možné, že hráči začali létat v oblacích.

Sevilla v Primera División odstartovala dobře, ale poslední čtyři utkání prohrála. S šesti body jí nyní patří patnáctá příčka. "Naše postavení je pro kouče problematické," říká trenér Juande Ramos. "Možná, že hráči se uspokojili a myslí si, že jsou lepší, než nyní skutečně jsou. Věří, že bez práce mohou stále vítězit, ale to je nemožné."

"Problémy, které prožíváme, nejde potlačit najednou," pokračuje kouč, který Sevillu dovedl k historickým úspěchům. "Je tu několik faktorů a ty dělají výsledný efekt. Je možné, že naše snaha a agresivita trochu poklesly."

Loni bronzový tým španělské ligy se musel na začátku letošní sezóny vyrovnat s nečekanou tragédií. Na hřišti zkolaboval Antonio Puerta, který nakonec přes veškerou snahu lékařů zemřel. "Poznamenalo nás to v mnoha směrech," přiznává Ramos. "Předsezónní příprava byla atypická a nyní se musíme srovnat hlavně psychicky."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
-Kopy-

K nááám

Reagovat
HOST*Lucas

Taky by se mi libil u Vale spolu s nim by k nam mohli jit i Alves a Jesus Navas

Reagovat
-Kopy-

Nepotřebujeme, máme Miguela respektive Joaquina...

Reagovat
HOST*Lucas

Ja vim prava strana je dobre obsazena ,ale Alves je podle me lepsi nez Miguel

Reagovat
-Kopy-

neřekl bych

Sice je Alves o trochu lepší v ofenzivě ale pro Miguela zasa hraje defenziva

Reagovat
HOST*Lucas

to je vec nazoru ,ale mas pravdu kdyby byl Alves levej obrance uvital bych ho s otevrenou naruci

Reagovat
-Kopy-

prostě měl příjít na levou stranu Abidal, do středu Sneijder a mohl být klid. Když ale chtěj šetřit na takových fotbalistech, a rači utrácet za Arizmendiho či Fernandese, tak to holt jsou slabiny.

Reagovat
HOST*Lucas

no presne na Lucha meli par mega pridat a vyhovet Portu ,ale ne raci privest Arizmendiho(podle me hodne blbej nakup za 6 mega) a hlavne Zigice do kteryho nacpali 20 mega ,proste hruza

Reagovat
-Kopy-

No já někde slyšel, že Nikola za 15 mega, ale to je jedno. On se vyplatí uvidíš, jen mě sere, že máme jedinýho rychlýho, pohyblivý útočníka - Villu, měl příjít ještě Luis García...Každopádně za Davida nemáma nahradu.

Reagovat
HOST*Lucas

A ted u Davida navic somruje Real ,ale vic nez prestup me strasi zraneni bez neho bude ofenziva jeste vic bezzuba

Reagovat
HOST*

Já nevím prečo zo Sevilli robí hned každý svetoví megatím. Pretože vyhráli 2x UEFU? No bož, keby tam hráli tími jak Barca,Liverpool,Arsenal,Manu,AC Milan... tak to vyhrajú tiež. Ale v LM nedokážu nic a to isté aj v lige. Já ich prirovnávam k La Coruni pretože tak zachvílu aj skončia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele