Ramos definitivně v Tottenhamu

28.10.2007, 09:40
Aktuality
Anglický Tottenham byl bez manažera pouze dva dny, včera pozdě večer se novým kormidelníkem londýnského klubu stal Juande Ramos. Bývalý kouč Sevilly nahradil Martina Jola a jeho prvním úkolem bude dostat klub ze sestupového pásma...

Kohoutům vůbec nevyšel vstup do letošní sezony. V tabulce Premier League jsou až na osmnácté příčce, v Poháru UEFA se sice kvalifikovali do základní skupiny, tu však začali domácí porážkou s Getafe. Právě tímto utkáním nakonec přetekl pohár trpělivosti a manažer Martin Jol byl požádán, aby ze své funkce odstoupil.

Juande Ramos byl s angažmá na White Hart Lane spojován již delší dobu a kvůli této příležitosti odešel ze Sevilly. S tou v posledních letech slavil velké úspěchy a celek z Andaluzie sbíral jednu trofej za druhou.

"Moc si vážím možnosti pracovat v Tottenhamu Hotspur, klubu s velkou tradicí a historií. V Anglii jsem chtěl pracovat už ve chvíli, kdy jsem začínal svou trenérskou kariéru," prohlásil po svém jmenování do funkce Ramos.

V dnešním utkání s Blackburnem povede Spurs Clive Allen, Ramos pak na White Hart Lane začne úřadovat v pondělí. 53letý Španěl se s vedením Tottenhamu dohodl na smlouvě do léta 2011 a stává se jedním z nejlépe placených kormidelníků světa - během necelých čtyř let si totiž přijde na 25 milionů liber. Jeho asistentem bude Marcos Alvarez a s přípravou týmu by mohl pomáhat i bývalý záložník Tottenhamu Gustavo Poyet, o jehož příchodu se již několik dní jedná.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

teď si každýho podáme Ramos to tam zvedne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele