Rakušanům pomohla k postupu na ME i "panenkovská" penalta

09.09.2015, 14:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
domingo

Hrozne jsem jim to pral, hrajou fakt hezky

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně by postoupili i kdyby postupovalo jen 16 týmů...

Reagovat
didosh

To u mě je to poslední repre které bych přál ale odehráli dost dobrých zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

ti Schwarzenegger opichal starou?

Reagovat
didosh

Ne!jeho matka mi zlomila srdce....

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
oli9

PO dlouhé době mají Rakušané zase mančaft který se někam dostal já jim to přeju

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Alaba na středu? Lepší jak na beku?

Reagovat
Uwe háže buly

Ani ne, na beku je světová špička a v záloze je jen širší světová špička

Reagovat
didosh

Alaba hraje super všude.

Reagovat
Furia Ceca

Hm, těch Jugošů a Turků tam teda taky nemaj málo + Alaba, jeden Pakistánec a jeden Maďar... Tenhle trend se mi dlouhodobě nelíbí. Aspoň že ten Kovačić reprezentuje Chorvatsko, byť jako rodák z Lince mohl taky reprezentovat Rakousko.

Reagovat
didosh

Reagovat
jenculko

Este ze len Junuzovic narodil v Jugoslavii ostany sa narodili v Rakusku. Alaba rodicov ma ani neviem odkial vsade ale narodil a vyrastal vo viedni rozprava aj s viedencinou. Okrem Junuzovica je Harnik narodeny v Nemecku, Okotie v Pakistane a Garics v Madasku ostatny v Rakusku sa narodili. Polka nich mozno ani nema tusenie odkial ich priezvisko pochadza. Na kurze som mal spoluziacku co pytala ohladom priezviska ci neni nahodov slovenske a bolo to cisto ceske priezvisko

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba má myslím rodiče z Filipín a Nigérie, A v nějakém rozhovoru jsem četl, že se považuje za Vídeňáka. Osobně s takovými repre hráči nemám vůbec problém, byl vychovaní v Rakousku, je nelogické aby hrál za Filipíny nebo Nigérii.

Özila v mládí také lanařili Turci a jeho vyjádření bylo: " Proč bych měl hrát za Turecko, kde jsem strávil míń času než ve Španělsku na dovolené." Řekl to ještě před angažmá v Realu.

A Löw se vyjádřil, že rozhodně neplánují vzít Rafinhu, který získal nebo v brzké době získá německé občanství, že to neni styl, jak chce německý fotbal pracovat.

Reagovat
Furia Ceca

Já osobně si myslím, že by se mělo jít po rodičích... Pokud je hráč napůl Srb a napůl Rakušan a vybere si Rakousko, tak ok. Ale nelíbí se mi třeba Shaqiri, kosovskej Albánec narozenej v Jugoslávii a reprezentující Švýcarsko. A naopak: super je třeba Subotić, Srb narozenej na Floridě, kterej do 21 let reprezentoval USA, ale v seniorský repre šel do Srbska. No a pak je tady kategorie hráčů, kteří třeba mají původ ve dvou zemích a vyberou si tu třetí, ve který se narodili. Proti tomu asi nejde mít námitek, byť mně se to třeba taky nelíbí... By mě zajímalo, co by si v takovým případě vybral Ibrahimović, jestli Bosnu nebo Chorvatsko.

Reagovat
jenculko

Proste ten Shaqiri od malicka vyrastal v Svajciarsku to mi pripada logicke ze tam aj bude reprezentovat :) Ale take je ine ked niekto vyrastal ako Eduardo v Brazilii alebo este kopa hracov je takych zopar aj na Slovensku je a len v tom state su 5 ci kolko rokov dostanu obcianstvo a hraju to sa mi taktiez moc nepaci

Reagovat
Furia Ceca

Harnikovi rodiče jsou ale Rakušani, takže u něj je vše ok.

Reagovat
jenculko

Otca ma Harnik Rakusana a matku Nemku ale to len detail :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele