Raffael zůstane v Gladbachu, prodloužil smlouvu o rok

07.03.2019, 14:39
Aktuality
Borussia Mönchengladbach se bude i během nadcházejícího ročníku spoléhat na služby zkušeného Raffaela. Ofenzivní univerzál se s "Hříbaty" dohodl na prodloužení spolupráce...

Raffael, který dříve oblékal i dres Herthy BSC, se do Borussie přesunul v létě 2013 z Dynama Kyjev a okamžitě se zařadil mezi hlavní opory ambiciózního německého klubu.

Během letošního ročníku sice 33letý Brazilec vinou zdravotních komplikací nastoupil pouze do osmi ligových zápasů, přesto se dohodl na smlouvě i pro nadcházející sezónu.

Rodákovi z Fortalezy by se tak mohlo splnit přání, aby v porýnském klubu uzavřel aktivní hráčskou kariéru. "Raffael byl během uplynulých let naším nejproduktivnějším útočníkem a jsme rádi, že ho budeme mít k dispozici i v příští sezóně," pochvaloval si prodloužení smlouvy sportovní ředitel Max Eberl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Větší stadion by mohl do budoucna mít Eintracht Frankfurt. Fanoušci bundesligového klubu, kteří jsou zapojeni do dění kolem Commerzbank Areny, požadují zvětšení celkové kapacity z 52 na 60 tisíc míst, přičemž zároveň chtějí více než jednou navýšit kapacitu na stání na rovných 20 tisíc. (kicker.de)

To by bylo skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele