Radebe chce, aby Parreiru u týmu JAR nahradil Jihoafričan

22.06.2010, 10:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
domingo

Aha, a domácí trenér bude hráče z domácí ligy určitě ignorovat.

Je to blbost, Parreira je sice trochu překonaný trenér, ale určitě nezklamal. Klasickou bolestí JAR je neschopnost vyhrávat zápasy (i přes pohledný fotbal), bylo to tak vždycky a jestli to má někdo změnit, je to profesionál ze zahraničí. Pokud to vůbec jde.

Reagovat
Arne

Proč vůbec nepovolal Rouwena Fernandéze?

Reagovat
domingo

To nevím. S Josephsem jsou přibližně stejně staří a zkušení, asi si ho prostě vybral... já počítal s tím, že Fernandez bude dvojka. Ale jasnou jedničkou je Khune, takže pravděpodobně chtěl na posty, u nichž se nepočítá, že si zahrajou, vzít co nejvíc borců z domácí ligy, kvůli fanouškům a tak.

Reagovat
Arne

Mě Fernandez připadá rozhodně kvalitnější než Khune, ten mě za ten zápas a půl moc nepřesvědčil... Fernandeze jsem ale za poslední rok takřka neviděl, takže třeba šel hodně dolů, nevím. Každopádně jeho absence v týmu mě hodně překvapila.

Reagovat
domingo

Tak Khuneho posadit nemůžeš, to je ikona. Chytá za nejpopulárnější klub v zemi, v repre za poslední 2 roky nechyběl snad ani zápas, měl výbornou formu, lidi ho milujou, navíc je mu teprve 23.. ten rok, kdy začal chytat v repre, vyhrál snad všechny individuální ceny, který jsou v JAR možný, loni chytil penaltu Villovi... v JAR se navíc často dává domácím gólmanům přednost, viz Arendse, který taky na MS chytal na úkor Vonka.

Reagovat
domingo

A kdybych se měl vyjádřit za sebe, tak Khuneho považuju za dobrýho gólmana (na africký poměry) s vynikajícím reflexem a velkým potenicálem, ale je hodně temperamentní, občas dost nervák a sem tam dělá minely. Potřebuje hodně ustálit, každopádně na domácí MS bych ho do té brány dal taky, on je tak sebevědomý, že ho ta šance, navíc s domácími fanoušky v zádech, musí (musela) hnát hrozně dopředu. Viz to jeho prohlášení o vuvuzelách... lidi ho za tohle milujou

Reagovat
Arne

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

neúspech ako neúspech, hádam si nemysleli, že mexiko zdolajú a s uruguajom to bolo otvorené... bodaj by sme aj my hrali aspoň tak, ako oni...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele