Rada duel s Alkmaarem za klíčový nepovažuje, chce potvrdit výkony z EKL

24.11.2021, 18:48
Aktuality
Petr Rada (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Liquid

Zeptal bych se tu všech dvou fanoušků Jablonce, byli byste pro odvolání Rady i v případě, že by postoupil ze skupiny? Samozřejmě výsledky plichtou v Kluži a plichtou Kluží s Dány by to Jablonci stačilo (počítá se s těsnou výhrou Aklmaaru v Jablonci a výhrou v HDC doma proti Dánům).

Reagovat
PavlíčeQ

Hrozně těžký ti odpovědět v tenhle moment nějak jednoznačně. Vedle (ne)postupu bude rovněž dost záležet na tom, kolik bodů ještě uděláme do konce podzimní části v lize. Teoreticky si dokážu představit, že zůstane i v případě nepostupu a já s tím budu v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za nesmysl ??

Pro Jablonec je priorita EKL, protože nemají peníze a mají možnost si zajistitt peníze i pro následující sezónu. Plus se prodá opět určitě nějaký hráč...

Jabka nemají kádr, aby byli schpni uhrát 3 soutěže.

A určitě nechtěli jít cestou Slovácka. ... i za mě je perspektivnější tato cesta, protože ti hráči jsou vidět v evropě.

A určitě pro Jabka je cesta se ještě poprat o nějaký evropský pohár, i kdyby do 10.místa.

Reagovat
božský John

Jo, at uz jde. A s nim i urvanej Vodicka, kterej buh vi jak dela body v CFL. Celkove by se melo zmenit uvazovani sportovniho useku FKJ. Mlady kluci by meli dostavat vic prostoru v acku, oba ty tymy by mely byt vedeny nejak koncepcne (typicky hra becka by se mela odrazet ve hre acka - coz by usnadnilo adaptovani mladych kluku v prvnim tymu) a hlavne jako spojeny nadoby a ne dva solo tymy, kde si kazdej hraje na svym pisecku.

Tohle vsechno by se melo zmenit. A hlavne tem starym strukturam podekovat a nastartovat neco novyho bez Kluckyho, Rady i Vodicky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele