Rabiot se koncentruje na výkony, spekulace zatím neřeší

13.03.2023, 11:28
Aktuality
Adrien Rabiot (© AFP)

Adrien Rabiot bude po čtyřech letech znovu řešit další budoucnost. Francouzskému záložníkovi dobíhá kontrakt v Juventusu a o novém zatím nejedná. Sám prodloužení spolupráce nevyloučil, aktuálně se ale koncentruje výhradně na své výkony...

Francouzský reprezentant za několik týdnů oslaví 28. narozeniny a do Turína přišel v červenci 2019 zdarma z PSG. O jeho služby se už nyní zajímá Newcastle United, fotbalista požaduje roční plat deset milionů eur.

"O takových věcech v současné chvíli neuvažuji. Jsem rád, že mohu pomoci týmu, pak se uvidí. Jsem zde šťastný, proto také dávám tolik branek a určitě přidám i další," nepochybuje.

Rabiot letos odvádí Juventusu cenné služby a v italské nejvyšší soutěži dal už sedm branek. Poslední dvě zaznamenal včera do sítě Sampdorie, kdy se podepsal pod výhru 4:2.

"V určitých situacích musí každý vzít odpovědnost na sebe, byl to důležitý gól a pomohl nám k výhře. Zápas jsme začali dobře a poté dostali dva góly, které jsme inkasovat neměli. Problém je v mentalitě, musíme na ní zapracovat a udržet koncentraci po celý zápas. Tyto výpadky nás dnes stály dva inkasované góly," myslí si.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Thelvin

Je nějaký fotbalista, který se nekoncentruje na výkony a řeší spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všichni. Výjimkou je například právě Rabiot.

Reagovat
Thelvin

Tak pak je supr, že nás o tom informují

Reagovat
krisa

tihle obětaví fotbalisti, to je vždy učiněný poklad. Třeba jako Bruno F., který zase dělá to, co po něm chce trenér

Reagovat
Furia Ceca

Ano, třeba právě Rabiot první 3 sezóny v Juve.

Reagovat
Eichel

Reagovat
herbage

Rabiot spekulace neřeší, rozhodne se až na základě nejvyšší nabídky, až budou prachy přesně vyčísleny černě na bílém

Reagovat
Furia Ceca

Letos podává paradní výkony Škoda, že až ve chvíli, kdy mu jde o budoucí angažmá, ať už u nás, nebo jinde... Já osobně bych ho neprodlužoval, protože desítka je za mě moc, navíc je u něj to riziko, že jakmile budu vědět, že má na další tři, čtyři, pět sezón svý jistý, sklouzne zase ke svým starým "dobrým" výkonům. Dodneška mám před očima, jak šel do souboje s Insignem a odlítl od něj jak balon od kaktusu. Prostě jednou sezónou nemůže smýt fakt, že byl ty 3 předchozí úplně nahovno. To si při vší úctě řekněme na rovinu.

Reagovat
Kapřík

Souhlas, za ty prachy je to bláznovství. On asi nemá vnitřní motivaci hrát za Juve a podle toho to pak může zase vypadat.

Reagovat
Airus

Přesně proto teď hraje dobře a přesně proto nešel do UTD. Jde mu jen o prachy. Jeho potenciál a talent viděli všichni už dávo, jen se nemohli usnést nad jeho nasazením a "hlavou."

Takhle si zase zvednul cenovku, někdo mu dá mega smlouvu na 5 let a bude hrát totální hovno.

Hlavně že maminka bude spokojená

Reagovat
Zark

Stejně bych ho poslal do prdele, za ty marné roky. Místo něj by mohli hrát klidně naší mládežníci, a nebo nějaká low cost volba s pětinovým platem

Reagovat
risk je zisk

Ty ponnytaily by mely zakazat...

Reagovat
Airus

Tomuhle se říká manbun a je to ještě horší než ponytail

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele