Rabiot je v Juventusu náhradníkem, ve hře může být lednový odchod

24.09.2019, 13:52
Aktuality
Adrien Rabiot před letošní sezonou po letech plných spekulací konečně změnil dres a po několika měsících nemůže být se svou volbou spokojen. Francouzský záložník se zatím neprosazuje v Juventusu, angažmá v italském klubu tráví mezi náhradníky a podle některých zpráv není vyloučeno jeho další stěhování...

Stále teprve čtyřiadvacetiletý Rabiot byl dlouhodobě hráčem PSG, v prvním týmu debutoval již v sezoně 2012/2013 a opakovaně se spekulovalo o jeho odchodu z Paříže. K tomu nakonec došlo po loňské sezoně, fotbalista odmítl prodloužit končící kontrakt a nakonec zamířil do Turína.

Na severu Apeninského poloostrova Rabiot uzavřel pětiletý kontrakt a s ročním příjmem devět milionů eur se stal druhým nejlépe placeným hráčem celé Serie A. Tomu zatím neodpovídá jeho herní vytížení, na trávníku se objevil jenom ve druhé půli duelu v Parmě, přednost před ním dostává krajan Blaise Matuidi.

"Co si musí Rabiot myslet? Že Matuidi je hodně silný konkurent," vyjádřil se na toto téma o víkendu trenér Maurizio Sarri.

Rabiot dle tisku není se svou situací spokojen a pomalu mu začíná docházet trpělivost. Ve hře by mohl být i případný lednový odchod ze Staré dámy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (128)

Přidat komentář
icka

Maminka zařídí.

Reagovat
patas92

Maminka vám vyhlásí válku

Reagovat
smazaný uživatel

to byl tatínek ne?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Nová doba..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč ale pořád mi na té fotce připomíná Orlando Blooma kříženýho s kokršpanělem.

Reagovat
snuff24

Ja vím proč, to bude marihuana

Reagovat
Zark

Me strihorukeho edwarda

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pingla z Gold Baru

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si myslel?

Reagovat
pobody's nerfect

Šlo mu o to být na hřišti nebo o prachy?

Reagovat
krisa

to se ukáže v tom lednu, nebo max po sezóně, jestli bude ochoten odejít jinam za menší plat, nebo bude trucovat za 9 mega v juventusu. Druhý nejlépe placený hráč serie A

Reagovat
Kily8

Mohli mu dať taký plat, lebo ho mali zadarmo.

Reagovat
Seydou Doumbia

O tom se tu kdysi vedli dlouhé debaty...plat není hodnocení kvalit hráče, ale často toho, zda tým něco stál a nebo byl zadarmo, no

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně ještě nikdy nepřestupoval za peníze. S tím by se mělo rychle něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Má 7, stejně jako Ramsey a Dybala

Reagovat
technecium

Co to je za módu, že si každý myslí, že musí okamžitě hrát a nemusí pro to nic dokázat?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

šílenost

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fenixLFC

zalezi s cim tam prichadzal. mohli ho privadzat s tym ze bude hrat zaklad, ze bude clen a timu alebo podobne postavenie, to nevieme. ale v pripade juventusu by neprekvapilo keby mu slubia zaklad a potom ho oklamu. emre by vedel hovorit...

Reagovat
The Krupy

Fekir tiež

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

Áno? Co by také povedal?

Reagovat
10

slíbit někomu základ, ty si mimo realitu

Reagovat
fenixLFC

jediny mimo realitu si ty. ked sa hrac rozhoduje kam pojde tak ulohu hra aj to ake psotavenie v time mu slubia. ale samozrejme, juventus nemoze mat ani naznak, ani tien toho ze by mohol neico spravit zle aj on...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, který jakémukoliv hráči (nejde-li o Ronalda či Messiho) slíbí místo v základní sestavě, je nekompententní idiot. A je jedno, jestli je ve vedení Juventusu, Liverpoolu nebo Realu Madrid. Prostě je to idiot. Naprosto každý si musí svoji pozici vykopat a dokázat na hřišti, že si to místo zaslouží. Cenovka, renomé, životopis, sorry, nezájem. Chceš makat? Ukaž co v tobě je. Na nějaké CVčko ti sere pes. Včera si byl možná hvězda, dneska seš hovno. A možná seš hovno jen v jedné lize a ve druhé zazáříš, je mi to jedno. Ale chceš hrát tady? Tak žer trávu a ukaž, že na to máš.

Reagovat
Zark

Reagovat
Svatej

Jako myšlenka pěkná, ale rozesmála mě už jen ta představa, že takhle potřebuješ zoufale nalákat hráče do klubu a tohle mu strelis mezi oči jako přemlouvací a motivační řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus Rabiota zoufale nepotřeboval. Juventus zoufale potřebuje hráče jako je Ndombele, ne hráče jako je Rabiot. Hrát za Juventus je výsada. Hráči se mají prát o místo v týmu, ne klub o to, aby hráče přemlouval. To je holá blbost.

Reagovat
Svatej

Ty jsi mě nepochopil. Za posledních XX let k vám neprestoupil jen rabiot 45x za sebou, aby jsi tu tvou myšlenku mohl vztáhnout jen na něj. Přestoupilo k vám velký množství hráčů a ať chceš nebo ne, spoustě z nich jste do prdele lézt museli. Nedokážu si fakt představit, jak přijdete do Neapole, zaplatíte jim 100 míčů za Higuaina a jeho osobně pak vymrdate na tři doby, že je to stomilionovy hovno a že dáváte ty prachy na to, aby kryl záda Zazovi a Mandzukicovi, pokud se nebude vic snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín byl v té době TOP 5 útočník v Evropě. Bavíme-li se o hráči takového formátu, přistupuješ k němu trochu jinak. Ale pointa je v tom, že si to místo musí zasloužit. Nehledě na to, že Higuaín se musel těžce podřídit stylu hry, kdy už to z jeho pozice nebyla "neapolská hra na něj", ale musel svou hru podřídit týmu, což mu taky dělalo problémy a hra podle toho vypadala. Ber v úvahu kontext věci, ale zachovávej podstatu. Hráčům se "leze do prdele" maximálně tím, že se jim dá šílený podpisový bonus - Can, Ramsey, Rabiota, tito pánové jsou toho zářným důkazem. Ale ani jeden z nich neměl, nemá a nikdy nebude mít místo v sestavě jisté. A konkrétně Higuaín přicházel ve stejném světle, jako vloni Ronaldo. Jen s tím rozdílem, že Higuaín nepředvedl to, co Ronaldo a taky dost nelibě pocítil.

Reagovat
Svatej

Jak říkám. Já celou dobu chápu, co se snažíš vyjádřit a dokonce bych s tím postojem obecně sympatizoval, ale ten tebou zvolenej extrem byl takovej, že vyloženě až zněl arogantně a nutilo mě to k reakci..

Higuaina jsem zvolil jako jedinej případ vymykajici se tebou zmíněným Ronaldo i a Messim, ale našli bychom jich X dalších. Když do hráče narves tolik milionů a ještě mnoho dalších do něj chceš narvat, tak mu těžko vyjádří, že je to prostě kus hovna a je ti fuk, co je zač. To, že musí makat, je snad jasný absolutně každým s výjimkou pár nenapravitelnych hovad..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to expresivní vyjádření. Kdybych to řekl diplomaticky a zabalil to hovno do krásného dárkového balení, tak řeknu: "Adriene, jsi ohromně talentovaný hráč, dlouho tě sledujeme. Představujeme si, že bys mohl zaujmout důležitou roli v týmu, protože jsi záložník nesmírných kvalit, máš potenciál hrát na velice těžko se profilující pozici mezzaly. Máš potřebnou dynamu, parádní techniku. Svými herními vlastnostmi vyplníš další dílky v naší skládačce. Nemáme malých cílů, chceme vyhrát ligu, pohár i ligu mistrů. Víme, že je o tebe poměrně velký zájem, nabídneme ti solidní finanční podmínky, zvlášť i s ohledem na tvůj další vývoj. Věříme, že se můžeš stát pevnou součástí naší rodiny Juventusu. Přichází nový trenér, všichni hráči u něho budou na stejné startovní čáře. Můžeš dokázat všem pochybovačům, že se v tobě mýlili. Dáme ti potřebnou šanci, abys to dokázal." Opravdu chceš číst tyhle blafy? Jsou to jen diplomatický kecy, omáčka. Vedení ti může slíbit co chceš, ale pokud na tréninku nemakáš a neukážeš zapálení, tak hrát nebudeš. V Juventusu seděla na lavičce spousta dobrých hráčů, kteří měli v životopise úžasné věci, ale i přesto se před ně dostali hráči druhého třetího sledu, protože ti byli právě hladoví a ochotní žrát tu trávu.

Reagovat
Svatej

Nejhorší je, že je tu fakt slušná pravděpodobnost toho, že to podobným způsobem při vyjednávání funguje.. Ti hráči jsou dneska veskrze prerostly mimina, kteri maj ten jejich vnitřní motor poháněnej jejich egem, prachama a cílený podkurovanim. Všechno za ně vyřizují jejich rodice/agenti/obojí v jednom a jsou schopni se jako Neymar rozbrecet na tiskovce po vytrucovanym přestupu, nebo fňukat po 6 neodehranych zápasech..

Věřím že na tréninku to vystřízlivění často nakonec dostanou a trenéři jako Conte si s nima bez kompromisu vytrou prdel, jiní to zas neudělají tak přímočaré, ale se stejným výsledkem, každopádně to už bývají fáze, který jsou po tom vyjednávání.. A nebo se fakt pletu a je to takhle drsný už u samotnyho jednání, jen by mě to překvapilo v tyhle době chození po špičkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si v zasedačce plkají co chtějí. Pokud je management natolik hloupý, že slíbí hráči něco, co nemůže splnit, tak je to jejich boj. Trenér musí pracovat s tím, co mu přivedou a když hráč nepodává výkony (a to nejen v zápase, ale především v tréninku), tak hrát nemůže. Z pozice trenéra by mi bylo úplně jedno, co hráči nahoře naslibují. Prací trenéra je postavit tu nejlepší možnou sestavu a nechat hrát hlavně hráče, kteří budou jezdit po zadku a dají do toho 100 %. Pokud s tím má vedení problém a jako trenéra by mě vyhodilo, pak je to v pořádku, protože v klubu, kde je pozlátka víz než charakter, přece trénovat nechci. To vztažení na sebe je nadsázka, samosebou.

Reagovat
Svatej

A jen teda ještě doplním, že bych chtěl být i u tohohle rozhovoru, kdy do hráče narves 15 míčů týdne před zdaněním a on tak má jeden z nejlepších platu v lize i v Evropě během toho, co mu budeš dávat tenhle kartáč... Chápu, co se snažíš vyjádřit a vlastně by se mi ten přístup dost libil, ale takhle kdybych měl já odhadovat, kterej z těch extrému funguje v praxi, tak vážím teda víc na ten se slibovanim určitých roli, protože ten tvůj přístup by fungoval možná tak v době Fergusona..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty těm hráčům ale neslíbíš roli. Ty jim zacpeš hubu penězi. A to je taky špatně. To stejná hloupost, jako jim slibovat roli v týmu. A Juventus teď zacpává hráčům, hlavně cizincům, ústa penězi. Že se k domácím hráčům a hráčům z ligy vedení chová jako k póvlu, to už je vážně do nebe volající a ten triumvirát nahoře by se nad tím měl hodně rychle zamyslet. Ten chlapec, Dybala, kterého se snažil celé léto udat, byl včera nejlepší na hřišti a podal nejlepší individuální výkon, jaký kdo z hráčů Juventusu zatím letos předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
anonym

Říct hvězdě hned na začátku, jsi hovno, žer trávu a makej! Nic nemáš jistýho Pojď k nám!. Hehe.

Nakonec i ta cenovka a renome rozhodují.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme hledět na renomé a cenovku, pak si nemá Rabiot na co stěžovat. Z PSG odešel jako uplakaná malá holka a přišel zadarmo, byť ano, dostal tučný podpisový bonus, aby mu na začátek zavřeli pusu. Takže ve své podstatě "přišel jako hovno".

Reagovat
anonym

Ale jo, zrovna Rabiot je hvězda-nehvězda. Tam to naprosto sedí. Taky je mi milejší přístup, když záleží hlavně na výkonnosti. S tím s tebou souhlasím. Jen jsem si to představil ad absurdum u toho vyjednávání, jak napsal Svatej. To zase souhlasím s ním, že musíš dělat kompromisy.

Renome a cenovka do určité míry rozhodovat vždycky bude. Já si hned představil Coutinha. Přišel za nehorázný prachy a s CV hvězdy. Být to nouname, tak ho na základě výkonů museli odstřelit mnohem dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coutinho je taky trochu extrém. Hráči za stovky milionů nepřestupují každý den. Určité kompromisy můžeš dělat u hráčů nad 100 milionů. Ale dneska i ti "lehce nadprůměrní" přestupují v řádech desítek milionů, což ovšem neznamená, že jsou to hvězdy. A CVčko tě dostane na nějakou pozici, to ano, ale abys v té pozici obstál, musíš makat. Dostaneš příležitost se ukázat a když to nezvládneš, tak dřív nebo později půjdeš, což koresponduje s tím, co píšu. Nezajímá mě, kde si pracoval před tím, zajímá mě, co skutečně umíš a jak to můžeš využít v náš prospěch. A pokud Rabiot neukazuje potřebnou kvalitu, tak hrát nebude.

Reagovat
anonym

Tak Rabiot je špatný příklad toho, co píšu. On je hráč s talentem, který nikde pořádně neukázal. Nemůže si dupnout. Tam, jak píšu, s tebou naprosto souhlasím. Jen nechápu, jak jste ho mohli takhle přeplatit. Logicky se to dělá u hráčů s kterýma prostě počítáš i do základu. Ale na to si nadával i ty sám, pokud vím.

Když si vezmeš Coutinha, tak měl reálně poloviční hodnotu. A stojím si za tím, že i kdyby přišel za 80 milionů, tak by stejně dostal tolik šancí, kolik v Barceloně měl. Přicházel s určitým jménem, CV - Liverpool. Měl tenhle status lepšího hráče, prokázal už své schopnosti jinde. Nakonec neměl výkonnost a šel o dům dál. Tam není o čem, že? Ale nikdy mi nevymluvíš, že jsou hráči s kterýma jednáš jinak. Určitě jim vedení a nebo trenér přislíbí dostatek šancí na to se do základní sestavy dostat. A bude to fungovat individuálně jinak v Juve a nebo Manchesteru podle lidí, přístupu a konkurence. Ale to tvý CV je první věc na základě čehož tě nový zaměstnavatel bude chtít a hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, nadával jsem a nadávám pořád, protože mi přijde hloupé platit tolik peněz. Ale to je hra agentů, bohužel.

Tak já nerozporuju to, že zájem o hráče máš na základě CV, ale rozporuju to, že šanci dostaneš až podle toho, jak se budeš jevit v tréninku a jak se sžiješ s prostředím, jak si zvykneš na tým, jestli se naučíš řeč a další věci. Pokud tyhle věci hráč neakceptuje a nepodstoupí, tak o to méně šancí dostane.

Reagovat
Bandita_Harry

Krásne napísané, ale s nejakou víziou a plánom sa tam ten hráč kupuje, mladí hráči čo majú po 1 dobrej sezóne ako Jović a pod sa v tíme ako Real dokázať musia, iní sa kupujú ako priame posilnenie základnej zostavy, to ze bude hrať holý kokot a niekto ho posadí je úplne iná vec, ten hráč tam vždy už len prestupom do toho tímu nejak patrí, takže aj Rabiot išiel do Juve s tým že bude využívaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale vizí není, že mu slíbíš místo a on bude od začátku hrát. Takhle to vážně nefunguje. Rabiot rozhodně nepřišel do základní sestavy ale na rozšíření kádru a aby se ukázal. Mladý hráč s potenciálem, který musí teprve dokázat, že za něco stojí. Zatím ukázal pár skvělých momentů, ale taky pár mizerných momentů. Nehledě na to, že zatím víc než jeho super výkony je slyšet jeho pláč a stěžování si. Je odehráno 6 zápasů sezóny z vyhlídkových 60. Přišel z horší ligy do týmu, který třetí rok po sobě "vyhlašuje útok na vítězství v LM". Tady nejsi ve Spartě, že tě postaví a ty ve třech zápasech ukážeš, že seš prašivej, tak tě na dva zápasy posadí, pak zjistí, že nemají jiné varianty, tak stejně hraješ. V Juventusu si to místo musíš vykopat. Kdyby se nezranil Chiellini, sedí De Ligt taky na lavičce. Ti hráči zatím nic nedokázali a musí v tréninku předčít ty starý páky. Ibrahimović by mohl vyprávět hodiny, jak hod Vieira, Zebina, Thuram a další řezali jak malýho fakana, aby ukázal charakter, že na to má. Rabiot nic zadarmo nedostane. I tu příležitost hrát v základní sestavě si musíš zasloužit, zvlášť, když nejsi o nic zvlášť lepší než zbytek záložníků v týmu, kteří znají klub, prostředí a ligu.

Reagovat
Bandita_Harry

jasne len ze mu mohli povedať že sním počítajú do základnej zostavy aby podpísal... inak ako hovoríš, by mal na začiatku držať hubu a makať ešte neskončil ani september a už chce odísť, Fabinho minulý rok začal pravidelne nastupovať až niekedy v novembri alebo decembri a teraz je to jasná voľba do základu...mal by si brať príklad hlavne keď dvaja z tej zálohy už dosluhuju... Trpezlivosť je cnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to spíš tak, že nikdo nevíme, zda si vůbec něco takového Rabiot myslí, či to dokonce někde řekl. Celá ta diskuse je spíš o tom příkladu, o modelové situaci. Věřím, že se Adrien kousne a bude o své místo v týmu bojovat a že se poučil ze situace v Paříži.

Reagovat
janinho

tam čokoľvek vysvetlujes zbytocne, on to aj tak nepochopí... kks, že chlapcovi čo v PSG presedel poslednu sezónu na tribúne juve sľúbil zaklad... totálna sialenost. to by neslubili ani eriksenovi po tejto sezóne a nie nejakému rabiotovi čo zatiaľ dosiahol veľké hovno a je viac znamy hadkami a vedenim PSG nez svojimi kvalitami.

Reagovat
10

Juventus v tý době měl úplně jinýho trenéra např. Myslíš si, že mu sportovní ředitel "slíbil základ" a pak šel za Sarrim a řekl mu, že tenhle bude hrát, protože mu to slíbil? Na úkor ostatních? Pak si mimo realitu opravdu jenom ty.

Reagovat
Zark

Tak mu to treba slíbili ale pak uviděli že v priprave hrál howno tak usoudili že se musí ještě aklimatizovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Dřív hráči museli něco dokázat..holt jiná doba. Jinak docela se mu divím, měl nabídky z tolika klubů za stejný prachy kde mu nabízeli i jistotu základu a velice brečel jak má srdce pro Juventus...at jde do hajzlu a spláchne se tam. Měl by se vrátit do PSG k Nemyarovi a Icardim už by to byla sestavička snů

Reagovat
10

v 90% případů tohle dělají média, hráč si to třeba ani nemusí myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Nejako to mám problém pochopiť.

Dáte druhý najvyšší plat v celej SA hráčovi, ktoré posadíte na lavičku a prakticky ani nestrieda?

Reagovat
krisa

přišel zadara, takže Juve ho po sezóně střelí třeba za 20 a furt se jim to vyplatí. Kdyby mu nedali tuhle raketu, šel by zadara jinam. Toho brali na kšeft.

Reagovat
Sandstorm

Jasný za 20 mega to je byznys jak prase pro Juve. Plat 9 mega plus podpisovy bonus v podobný výši.

Reagovat
krisa

lepší než drátem do oka a kdyby se chytnul, tak mají super hráče. Prodělají na tom sotva

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Jak myslíš že se točí prachy ve fotbale..žádná výchova talentů..skoupíš hráče co je volný, když se povede, máš hvězdu, když ne, prodáš pořád nad cenou, nemužeš prodělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ako tak rozumiem. Ale ako sa má chytiť, keď ani len nestrieda?

Reagovat
Talker

Není to 9 v čistým, takže výrazně víc (15?), co Juve zaplatí? K tomu podpisový bonus. Každopádně pokud ho prodají, tak to bude třeba za 30-40, takže na tom stejně vydělají.

Reagovat
Hagi79

A kdo mu dá takovej plat?

Reagovat
krisa

nikdo. Se právě uvidí, jestli mu jde o prachy, nebo čas na hřišti

Reagovat
Fenix

Reagovat
Bandita_Harry

Treba zapracovať do tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ho k nám, ale s Edíkem by tak přišel až za 3 sezony

Reagovat
r.mrazik

bereme v lednu na hostovani

Reagovat
Sandstorm

To at hraje radši Pereira než tenhle hajzlik.

Reagovat
r.mrazik

hajzl to sice je,ale na hostovani bude ok

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Sandstorm

Nemyslím si, že privadet takový hráče na hostování je pro MU ta správná cesta.

Reagovat
r.mrazik

nemysli no

Reagovat
Sandstorm

Ty bys měl ale začít myslet.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nemyslet...

Reagovat
Sandstorm

Když někoho z Juve do středu zálohy, tak jedině Bentancura.

Reagovat
Miguel19

Proč další průměrák?

Reagovat
r.mrazik

protoze je lepsi nez to co tam mame/nemame...

stejne nikoho lepsiho v lednu nesezeneme

a neni to prumerak

Reagovat
Sandstorm

No prumerak... každopádně dokáže být velmi nekonzistentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako tvá stolice.

Reagovat
mayday

A ty máš konzistentní stolici?

Reagovat
smazaný uživatel

Já seženu cokoliv . Kilo za kilo a je tvoje.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Ten by vám hodně pomohl

Reagovat
r.mrazik

oproti tomu co tam mame ted? rozhodne ano

Reagovat
Svatej

Ona to nebyla ironie ta hostivacka a klidně i přestup by dával obrovskej smysl.. Snad budete hloupí..

Reagovat
r.mrazik

ok,obcas tady netusim,co je ironie a co neni...asi jako u ruznych uctu Ovcacka

Reagovat
smazaný uživatel

Vaší středové záloze by momentálně pomohl i Horvát (všechna čest Pavlovi) a to už nehraje..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hector17

Nechápu proč nehraje místo Khediry nebo Matuidiho. Snad dnes Ramsey-Pjanič-Rabiot

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš vyhodit Turka nebo černocha ze základu. Leckdo by to mohl označit za rasismus.

Reagovat
Hector17

to je fakt

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale aby hráli všude černí francouzi a bílý bude sedět rasismus není?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej v demokracii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

do Boleslavi na hostování dobrej

Reagovat
RadekVonCZE

Holčička

Reagovat
kylo ren

Kylo ren

Reagovat
Gazdo

Dobra postava ale pekne ho dokurvili....

Reagovat
smazaný uživatel

9 mega a sedi? Tak preco ho kupovali?

Reagovat
C-M@ster

Takovýhle kokoty kupuje Woodward, takže mám trochu strach.

Nabídne mu 300k týdně a základ.

Reagovat
Sandstorm

Tak on by ten základ hrál a ani by mu ho nemusel nabízet. Takový kokoti sice kupoval což se špatným výběrem manažerů zapricinilo, že sme tam, kde sme. Ale toto léto ukazuje, že by se to mohlo změnit. Ještě by to ale chtělo, aby tu vizi někdy dokončili tak aby měl manažer k dispozici kádr, který potřebuje. A ne že posílí obranu a útok se zálohou nechají na další přestupák.

Reagovat
Sandstorm

Stačilo přivést 2 hráče a letošní ambice mohli být vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas pravdu, ale jinak souhlas

Reagovat
Sandstorm

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

On umí zahrát fantasticky, ale má pokřivenej charakter.

Marně koukám, že by v City, Liverpoolu nebo třeba Spurs byl vyloženě nějakej zlatokop nebo netýmovej hráč.

Reagovat
Sandstorm

Přesně. Hráči jako Rabiot nám nepomuzou dostat se tam kam chceme. My musíme vybírat hráče i podle charakteru a mentality a ne jen pro to, že má hráč status hvězdy a je zrovna k dispozici.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rip

Tak zatím to vypadá, že v lednu odejdou nespokojení Emre, Rabiot, Mandzukic. Kdo dál, leden je ještě daleko.

Reagovat
Pony Slaystation

Jak poetické. Matuidi byl vypuzen z PSG s tím, že ho nahradí Rabiot. Rabiot za dva roky uteče do Juve, aby kryl záda Matuidimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Matic/Scott

Pogba - Rabiot

Záloha na parádu

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť ty vole odehráli 5 zápasů

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý nejlépe placený hráč "ligy"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horší DMko neznám, teda pokud vlastně DMko je a je to celkem jedno. Ten se na tu hru vyjebává jak bych to čekal spíš od útočníka po ztrátě míče. No nic čekal jsem, že tyhle hráče co Juve získalo za darmo budou chtít střelit pokud se neosvědčí, tak snad něco zarobí. Ale co Rabiot čekal fakt nevím.

Bentancur, Can, Khedira, Matuidi, Pjaca, Pjanić, Rabiot, Ramsey... řekl vlastně někdo Juventusu, že nehrajou FIFU? a hlavně, že když se podepisujou hráči na volnej transfer, že se pak co nejdřív prodávají se ziskem?

Reagovat
The Krupy

Ja som normálne zabudol že k nám prišiel

Reagovat
r.mrazik

neser

Reagovat
The Krupy

No fakt. A ani zápas s Parmou som ako jediný zatiaľ nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč hňupe. Nic neumíš a ještě vymejšlíš pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Jemu to fakt přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslí mikrofon? Přijde z černochligy a myslí si, že skočí rovnou do základu.. Ať tahle, stejně hraje hovno

Reagovat
janinho

čakal som to až po roku ale od začiatku som hovoril že si ten pajac v juve do lopty nekopne a pôjde s plačom o dum dal...

chceli ho kvalitné kluby kde by hrával a on sa im vysmial ze nemá záujem. tak dúfam že si na tej tribúne ešte pol roka posedi aby videl aký je kkt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele