QUEIROZ SE ZATÍM DRŽÍ

12.04.2004, 15:56
Aktuality
Spekulace, které byly vyvolány včerejší prohrou Realu Madrid s Osasunou (0:3), že by měl dostat padáka současný trenér Carlos Queiroz, se nepotvrdily. Naopak sportovní ředitel Jorge Valdano ujistil, že s ním Real stále počítá.

Real včera dostal výprask! A prezident Florentino Pérez přiznal, že jeho tým je v největší krizi za poslední čtyři roky. Teď bude mít hodně práce, aby "alespoň" získal španělský titul. Proto se ještě včera večer objevila na některých internetových serverech zpráva, že současný kouč Queiroz dostane padáka!

Tohle tvrzení dnes sportovní ředitel španělského velkoklubu Jorge Valdano odmítl. "My s Carlosem Queirozem i nadále počítáme. U Realu nekončí," řekl. "Nevím, proč by měl hned dostat vyhazov."

Proč? Valdano se ještě ptá, tak mu to připomeneme: 1) Real byl vyřazen z Ligy mistrů, kde chtěl letos 100% uspět - vypadl ale už ve čtvrtfinále s Monakem! 2) Potupná prohra v domácí lize s Osasunou 0:3, sesazení z prvního místa v tabulce! 3) Krize, která za dob Vicenta dela Bosquea vůbec nebyla. Luis Figo dokonce hovoří o únavě.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (10)

Přidat komentář
antimadrista

A eště prohra ve finále Copa del Rey se Zaragozou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bolí nejvíc

Reagovat
Mr.Jindros

at ho vyhodej

Reagovat
HOST*Nitri

Já vím,že realu se ted nedaří ,ale každý říká,že má každé hvezdy,ale třičtvrtě týmu jsou španělé a né jako Chelsea,kde je to naopak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, za a) Figo má pravdu, pokud Queiroz nerozumí tolik španělsky, ať si to vyříká s krajanem a hlavně ať TROCHU obměňuje sestavu, kde mají hráči pak nabrat zkušenosti? Logicky, když nechá hrát (jak už tady posté píšu) pořád stejnou sestavu, pak se samozřejmě dostaví únava a zranění.

za b) Když nedostal padáka Rijkaard a přitom pos... co mohl, nevím, proč by ho měl dostávat Queiroz, i když na druhou stranu za c) dost dobře nechápu proč vyhodili Del Bosqueho.

a konečně za d) nový trenér by to za těch pár kol nevytrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byť fanda Barcy, tak naprostej souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos dostali odchovanci šancí jako nikdy předtím. Je ale velkou chybou vedení, které neodhadlo, že v této generaci další "Casillasové" nebo "Raúlové" prostě nejsou. Nejenže neuspěli Bravo, Mejía, Borja, Núňez, Juanfran, Jordi či Paredes, ale dokonce se "podařilo" výrazně zastavit slibný vývoj Pavóna s Portillem.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou bohorovností jste to už trochu přehnali, nic nejde samo

Reagovat
PJ

Na zčátku sezóny sem tu Queiroze obhajoval (aby taky ne, když přišel z Manchesteru ). Ale jak je vidět, tak na to nemá, možná by uspěl s menšim týmem, ale na tým typu Real prostě jako hlavní kouč nemá. Má velký hvězdy, chce je všechny nechat hrát, ale nedochází mu, že to nejsou roboti. Teď už by změna nic nezachránila, na to je pozdě, ale myslim že by ho v létě měli vyměnit....

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele