Queiroz možná přijde o práci, Kolumbijci měli oslovit Sampaoliho

20.11.2020, 14:38
Aktuality
Nejistou pozici na lavičce národního týmu Kolumbie má po uplynulém týdnu Carlos Queiroz. Jihoamerický výběr nezvládl kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa do Kataru a tisk začal spekulovat o odvolání zkušeného portugalského kouče, svaz pak podle některých zpráv začal pracovat na příchodu nového kormidelníka...

Kolumbie nejprve prohrála doma 0:3 s Uruguayí a tento týden si ještě zhoršila reputaci v duelu na půdě Ekvádoru, kde schytala debakl 1:6. Dva špatné výsledky se podepsaly pod atmosféru v kabině, po závěrečném hvizdu druhého duelu mělo dojít na rvačku mezi hráči a v klidu rozhodně nezůstává tamní svaz.

Kolumbijci se už začali porozhlížet po novém trenérovi a jedničkou na jejich seznamu je Jorge Sampaoli, který aktuálně vede brazilské Atlético Mineiro. Zde mu běží smlouva do prosince 2021 a sám Sampaoli by rád dokončil probíhající sezonu, tu má klub rozehranou skvěle a je na prvním místě tabulky.

60letý Sampaoli má s mezinárodním fotbalem zkušenosti díky působením u reprezentací Chile a Argentiny, na klubové úrovni vedl Emelec, Universidad de Chile, Sevillu nebo Santos.

Autor: Tomáš Pavlík / Global Esporte

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele