QUEIROZ: CHCI NISTELROOYE NEBO HENRYHO!

10.02.2004, 21:55
Aktuality
Trenér španělského velkoklubu Realu Madrid Carlos Queiroz prozradil, o které hráče má veliký zájem. Jsou jimi Ruud van Nistelrooy z Manchesteru United a Thierry Henry z Arsenalu! Právě někdo z těchto útočníků by mohl přijít na Santiago Bernabeu.

Nedávno Ruud van Nistelrooy podepsal z Manchesterem United novou smlouvu, takže jen tak levný by pro Real Madrid určitě nebyl. V posledním zápase proti Evertonu navíc dal dvě branky a za dva a půl roku jich tak v United nastřílel už 101. Red Devils se ho určitě nebudou chtít zbavit...

"Ruud van Nistelrooy je vynikající střelec, sám to potvrzuje v Manchesteru United. Real Madrid má také skvělé střelce, ale van Nistelrooy, by nám jenom pomohl," chválí nizozemského střelce Queiroz.

Každý mluví o tom, že Thierry Henry je lepší útočník než van Nistelrooy, ale statistiky ani Queiroz to potvrzují. "Já bych si raději vybral Ruuda, má větší cit pro hru a umí téměř s každé pozice dát gól," řekl Queiroz. Statistiky píší - Ruud van Nistelrooy za dva a půl roku nastoupil ke 131 zápasům a v nich nastřílel 101 gólů. Thierry Henry je v Arsenalu už od léta roku 1999, objevil se ve 236 utkáních a dal zatím 136 gólů.

Ale vraťme se k zájmu Realu Madrid. Španělský velkoklub nakupuje každé léto jednu velkou posilu a po Figovi, Zidanovi, Ronaldovi a Beckhamovi by to prý mohl být právě van Nistelrooy nebo Thierry Henry. Útočník Arsenalu ale nedávno řekl, že se mu nikam přestupovat nechce, protože se cítí v Arsenalu jako doma a konečně našel ten pravý tým, který mu přirostl k srdci. Jenže londýnský klub staví nový stadión a tíží jej finanční problémy. Na to, jaký je Henry fotbalista, dostává plat průměrného hráče, což by se mu v Realu Madrid určitě nestalo. Zájem o Henryho měl další londýnský klub - Chelsea. Nabízela mu pohádkový plat, ale on odmítl a stejně by mohl odmítnout nabídku i Realu Madrid. "Vůbec se mi nechce odcházet z Arsenalu," říká i nadále Henry.

Naopak do Anglie by mohl zamířit Luis Figo, zájem projevila Chelsea a Manchester United. Jak to všechno skončí to nevíme, ale Real Madrid dává přednost van Nistelrooyovi a až pak Henrymu.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*montechristo

Velmi zajímavé informace, ale gramatika pokulhává. Je smutné, že si to autoři, kteří to ventilují ven směrem k dychtivým čtenářům, po sobě nezkontolují.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, nevím nevím, Ruud prodloužil kontrakt a Henrymu se moc do Madridu nechce. Ovšem poslední slovo mívají obvykle fotbaloví bossové. Dle mého skromného názoru však Real dalšího útočníka nepotřebuje...

Reagovat
HOST*Miguel

Taky si to myslim. Radsi bych investoval do obrany a nebo do zalohy (figo pryc a misto neho joaquin)

Reagovat
HOST*

Myslím že máš pravdu Henry tam na sto procent nepujde

Reagovat
HOST*Vito

Ja ti dam joaquina !!! Leda prd ten pude do juventusu Ale dalsi utocnici do realu...nevim nevim, spis obrance.....a kdyz uz utocnika nejakou nadeji do budoucna ne ? Torres, Cassano, Tevez ......

Reagovat
HOST*yarda

Joaquína nedáme, to radši Turín zbouráme!!! S tím Tevezem nicméně souhlasím, moc se mi proti AC Milán líbil.

Reagovat
HOST*TOTTI

Cassana sa nechytajte!

Reagovat
antimadrista

By musel odejít Ronaldo...

Reagovat
HOST*saviola7

Ruud do Realu nikdy neodejde. Je to nejlepší útočník na světě a Fergusson by ho nikdy nepustil. To by to mohl Manchester zabalit. Takového střelce by nikde nesehnal. Ruud je zkrátka pro MU nenahraditelný a myslím, že tam zůstane až do konce kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Queirozovi skromnost opravdu nechybí. S Ronaldem jsou všichni spokojeni. Jestli si toho zatím nikdo nevšiml, tak dává víc gólů než Nistelrooy a Henry. Joaquín do Juve? To je naprostá blbost. On sám chce jít 100% do Madridu, a proto už odmítl MU nebo Řím. Jenže Figo je momentálně tahounem Realu, tak nevím nevím ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele