QUEIROZ: BECKHAM? TEN NEODEJDE!

03.03.2004, 14:56
Aktuality
AC Milán chce koupit Beckhama! Psaly včera italské a španělské noviny. Dnes toto tvrzení ale popřel trenér Realu Madrid Carlos Queiroz, který tvrdí, že nepřipadá v úvahu, aby se o přestupu Beckhama jednalo.

Jak jsme vás včera informovali, o Davida Beckhama se zajímá AC Milán. Již delší čas se o něj zajímá i FC Chelsea, ale dnes všechny informace vyvrátil trenér Realu Carlos Queiroz. "David Beckham přece odejít nemůže! Každý zápas nám pomáhá a my bychom ho měli prodávat? Nepřipadá v úvahu!" říká.

Španělský list Marc otiskla zprávu, že by měl Becks stát kolem 1,5 miliardy korun. "Peníze nehrají roli, my Davida neprodáme," stojí si za svým Queiroz. Jenže tohle tvrdí Quieroz a ne vedení, které má přece jen větší pravomoc v ovládání klubu.

Téma: "Beckham odchází" určitě nebylo poslední a do začátku Eura 2004 se s tím ještě setkáme. Právě David Beckham se o Euru nechal nedávno slyšet: "S reprezentací bych chtěl postoupit co nejdál, nejlépe vyhrát," řekl.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zas nejaky blbost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyměním Ayalu za Beckhama

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele