Quagliarella je připraven pomoci Sampdorii, dostane vůbec šanci?

10.05.2023, 17:10
Aktuality
Fabio Quagliarella (© AFP)

Janov se po fotbalové stránce dlouhodobě dělí na dvě poloviny a ty se nyní liší jako den a noc. Zatímco CFC si před několika dny zajistilo návrat do Serie A, Sampdoria má po posledním utkání jistý sestup o patro níže. Klub je v kritické situaci, pomocnou ruku mu nabízí například Fabio Quagliarella.

Sampdoria posbírala pouhých sedmnáct bodů a její osud definitivně zpečetil nezdar na půdě Udinese - nejvyšší soutěž opouští po jedenácti letech.

"Dnešek je smutným dnem, za který bychom se rádi všem omluvili a zvláště pak fanouškům, byli vynikající. Nemělo by se ale jednat o poslední den v historii Sampdorie," napsal na sociálních sítích.

Už čtyřicetiletý útočník přišel do janovského celku v zimě 2016 a dlouhodobě plnil roli spolehlivého střelce, v sezoně 2018/2019 dokonce kraloval kanonýrům celé Serie A. S přibývajícími roky mu ale zvlhl prach a letos se netrefil ani jednou, i tak je připraven prodloužit končící smlouvu.

"Pokud budu moci udělat něco pro tyto barvy, dres a město, které je mým druhým domovem, budu tady a připraven, ať to bude práce na hřišti, nebo mimo něj. Nechci podlehnout smutku, náš tým tak jako tak nikdy neskončí," dodal.

Otázkou zůstává, jaký osud Sampdorii doopravdy čeká. Podle tisku je klub v kritické finanční situaci a hráči nedostávají výplaty. Námořníci mají dlužit 200 milionů eur, vše zhoršují šibeniční termíny na splacení půjček a také fakt, že se nedaří najít nového majitele.

Autor: Tomáš Pavlík / tuttosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Csaplárova past

On a Di Natale páni sřelci

Reagovat
Irek

Di Natale ano...

Fabio nee...

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
emisarpravdy

šutér

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Basty

Fabio dej se na trenéřinu a vyhoď tu lopatu Stankoviče . Ten člověk je nimrod i ta vyjádření do Italských novin , ten už pohřbil

Blucerchiati před 6 koly před klíčovým zápasem s Cremonense . Když jsem viděl teď jak střídal hráče v 88 minutě když už od 75 šlapali vodu 4 hráče tak bych mu jednu mrdnul

Reagovat
Zark

Snad Grande deki jednou skončí doma u interu

Je velmi kvalitní

Reagovat
emisarpravdy

Víš co je nimrod? nemyslels nýmand?

Reagovat
Furia Ceca

Kvajára by to mohli dát s Gigim na Mojžíše – dovést svý kluby do SA a skončit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele