Pulisic hattrickem sestřelil Burnley. Podal fantastický výkon, hodnotil Lampard

27.10.2019, 12:44
Aktuality
Úsměvy na všechny strany včera večer rozdával Christian Pulisic. Talentovaný americký reprezentant po delší době dostal šanci v základní sestavě Chelsea a měl obrovský podíl na triumfu 4:2 na půdě Burnley. Někdejší hráč Dortmundu si na své konto připsal hattrick a chválou na jeho adresu nešetřil například manažer Frank Lampard...

Pulisic po dvaceti minutách otevřel skóre, těsně před odchodem do kabin navýšil vedení Blues a v 56. minutě zkompletoval hattrick. Krátce na to se prosadil i Willian, domácí oba své zásahy zaznamenali až v samém závěru.

"Způsobem, jakým v posledních týdnech trénoval a vlivem, jaký v případě přítomnosti na trávníku měl na hru, všem jasně řekl, že je třeba s ním počítat a jakým talentem disponuje. Mám z něho radost, něco takového potřebujeme od všech ofenzivních hráčů - aby představovali hrozbu pro soupeře a byli nemilosrdní v zakončení. Dnes ukázal kompletní balení," radoval se Lampard.

21letý Pulisic přišel na Stamford Bridge loni v lednu za 64 milionů eur z Dortmundu a následně byl do německého celku zapůjčen na hostování. Jeho start v Londýně zkomplikovala letní účast na Gold Cupu a své možnosti následně naznačil v utkání o Superpohár proti Liverpoolu. Další týdny mu už tolik radosti nepřinesly, Lampard ho po prvních kolech na čas posadil na lavičku a začátkem měsíce mladíka nezařadil do nominace na zápas proti Lille.

"Jsem z něho nadšený. Spousta řečí ohledně Christiana byla směřována na jeho cenu a fakt, že za svou zemi hraje dobře a v USA je považován za hvězdu. Z mého pohledu jsem o to šťastnější vzhledem k tomu, že znám pozadí celého příběhu. Vím, jakému tlaku jste po takovém přestupu vystavováni," nechal se dále slyšet Lampard.

"Také jsem věděl, že v létě reprezentoval svou zemi a měl jenom týdenní dovolenou. Pak vám ostatní vyčítají, že se nedovedete přizpůsobit Premier League a já se snažil vyrovnat se s tím tím nejlepším možným způsobem, jaký jsem viděl a dal mu minuty na trávníku. Dnes si plně zasloužil místo v základní sestavě a podal fantastický výkon," zakončil Lampard.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
cr7sux

Pulisic hattrick a fotka lamparda

Reagovat
cr7sux

*okay, cituje se tam jen lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic je tam len tak mimochodom...

Reagovat
smazaný uživatel

Dva tři roky a Chelsea bude neskutečná mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden dva roky

Reagovat
Front hell

A nebo třeba taky né.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým má extrémní potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát se to říkalo o Arsenalu? Nebo třeba naposled Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tady to funguje trosku jinak

Reagovat
Front hell

Aha,tak to potom jo.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak jinak?

Reagovat
Csaplárova past

Třeba tak, že Chelsea neprodává tak často své klíčové hráče. Vlastně málokdy chtěli hráči odejít z důvodu toho, že chtějí do "lepšího" klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard a Curtios jsou jen belgické výjimky.

Reagovat
Front hell

Za poslední rok a půl si vybrečel přestup váš brankář, tenhle rok odešel vás nejlepší hráč. Dneska ti mladí už nemají potřebu splatit týmu vloženou důvěru. Stačí aby se kolem nich začal motat Real nebo barca,nebo aby jim někdo nabídl lepší peníze a jsou pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Hazarda se to dalo čekat a už byl nejvyšší čas, přeci jen uz neni nejmladší, ale vydržel tam dlouho a Courtois chtěl za dětma a jsem rad, ze je pryc, Kepa je mnohem lepší...a pokud tam bude Lamps, tak ti hráči, mladí hráči tam budou, ptz budou pod ním hrát, ptz on jim ten prostor dá, ptz je dobře zná

Reagovat
Csaplárova past

Otázka zněla - kolikrát se to říkalo o Chelsea a co funguje jinak oproti zmíněnému Arsenalu. Fakt chceš porovnávat odchody z Arsenalu s těmi z Chelsea? Hazard a Courtois jsou snad jediné případy poslední dekády. Chelsea vždy dokázala své klíčové hráče udrzet. Prakticky je nemusela ani nijak přemlouvat, ti hráči neměli důvod odcházet. Takže tvé ohlédnutí do budoucnosti vzdálené jen rok a půl je strašné krátkozraké.

Reagovat
Csaplárova past

Oprava .... * Otázka zněla, kolikrát se to říkalo o Arsenalu .... mělo být napsano.

Reagovat
Front hell

Já tady neporovnavam nikde Arsenal,tam jsou ty odchody kapitola sama o sobě.. To jsi trošku mimo. Tady se řeší Chelsea. Mluvíš tady o dekádě a za poslední rok a půl vám zdrhli dva klíčoví hráči. To jde vidět že ty časy se prostě mění. Už nebude moc nových lampardu, Čechů, drogbu atd. Co byli schopni a ochotni zůstat celý fotbalový život v jednom mužstvu a to mužstvo táhnout ať bylo dobře nebo špatně. Hráli jste o tituly, tak proč by někdo odcházel. Teď stačí 3 roky nic nevyhrát a mladá kostra týmu půjde za větší šanci.

Reagovat
Csaplárova past

Přečti si ještě jednou celý strom diskuze od příspěvku "Ten tým má extrémní potenciál.". Záhy zjistíš, na co sem reagoval a jakým směrem diskuze směřovala ...

Reagovat
Front hell

Ano já se bavím čistě o Chelsea. Někdo zmínil Arsenal a ty už kombinujes. Stejně jako já. Reaguji pouze na Chelsea ne že tam někdo zmínil Arsenal. Zkus reagovat jenom na mě a ne na celý strom diskuse. Jinak z Arsenalu taky hráči neodcházeli pokud vyhrával tituly. Pak ty tituly těsně utikaly a utíkali i hráči. Teď vám to šlape,ale tvrdit že za 3 roky to bude mašina je mimo.

Reagovat
Front hell

Klidně může být,ale klidně se můžete motat kolem 10 místa.

Reagovat
Csaplárova past

Kombinuješ především ty. Reagoval sem na úplně někoho jiného a na úplně něco jiného. Tys mi na tuhle reakci odpověděl a tak se tu bavíme o nesmyslu.

Reagovat
Front hell

Dobře,tak kombinují já. Jak už jsem psal třeba se pletu a vám tahle sestava zůstane dlouho. Osobně si to nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kostra jsou vsechno odchovanci a ty tam budou chtít byt dlouho a ten Lampard ještě k tomu dává větší jistotu

Reagovat
r.mrazik

to se rikalo naposledy o slepicich...a kde ty lonsky kurniky jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic, Abraham, Tomori, Reece James, Hudson-Odoi, Mount, loftus cheek.. Takové mladé talenty by mohl závidět kterýkoliv klub v Evropě. Až skončí zákaz přestupu a bude možnost ještě přivést 1-2 posili, tak dávám Chelsea 1-2 sezony a budou na urovni City a Liverpoolu. Ten tým má extrémní potenciál..Takový United nebo Arsenal můžou jít závidět. A to se o Chelsea mluvilo před touto sezonou že jsou z TOP6 v největších sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Zase pozor, tři roky zpátky měl Real také ohromně našlapanou lavičku, vyhráli titul a hovořilo se o tom, že budou třeba 5 let v kuse dominovat... A všichni vidíme, jak to dopadlo...

Reagovat
nani92

jj, vyhral len 3 LM

Reagovat
smazaný uživatel

fluke

Reagovat
avicii

musim suhlasit, CFC vyzera ze najskor pojdu na nasu a uroven City prave oni

Reagovat
Front hell

Guendouzi, saka,willock, martinelli, Tierney, saliba, uvidíme co holding, Pepe je taky ještě mladý tam se uvidí až na konci sezóny. Takže si myslím,že zrovna takový Arsenal nemá co závidět. Nehledě na to že vám zrovna zákaz přestupů nejvíce pomohl. A k těm mladíkům. Není nikde řečeno,že budou takové výkony předvádět pořád. Víc alli od slepic. Nechám se překvapit,ale honit tady po 10 kolech že budete na úrovní city nebo live. Trošku pokory a zdravého rozumu

Reagovat
TheTopFootbaler

"ukázal kompletní balení"

Reagovat
TheTopFootbaler

Když nastoupil Ole, byli jsme k neporažení. Ještě bych se soudy ohledně Lamparda počkal, jeden nikdy neví, kdy se to může zvrtnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Frank začal hodně zle a postupně se zlepšuje

Reagovat
TheTopFootbaler

Začal zle jenom zápasem, který byl úplně random. Od té doby mu to šlape, ne?

Reagovat
bandwagoner

Ne, je videt zlepseni hry. Ze zacatku neskutecne horela obrana, coz se lepsi (ale porad je tam dost prace). Taky v zakoncovani je Chelsea klinictejsi. V United to na me pusobilo jako typicka euforie po zmene trenera, jasne ze tam byla po par vyhrach Oleho asi skvela atmosfera, ale jen na atmosfere se dlouhodobe stavet neda.

Jako kdyby Lampard prisel a hral jen se zkusenejma a sehranejma hracema jako Luiz, Giroud, Willian, Pedro, Cahill, atd. a vyhralo by se na zacatku sezony par zapasu, tak bych se dost bal, ze je to jen euforie z Lamparda, ktera brzo skonci. Ale tim, ze nechal hrat mladiky, ktery spolu predtim v Premier League nehrali a tim, ze je videt postupny zlepsovani hry, tak je tady celkem logicky predpoklad, ze se Lampardovi bude darit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Uznávám. No Chelsea její situaci závidím, aspoň nechcípáte nudou, když na svůj tým koukáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pak ztráty s Valencií, Leicesterem a Sheffieldem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Aha, moje chyba, myslel jsem, že pak už to šlo hladčeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná si to sedat, začíná se to zvedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo jsme ho tam prodali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele