Půjdeme s Benitezem, varuje Torres

03.12.2007, 12:55
Aktuality
Liverpoolu se v posledních týdnech sice daří, uvnitř klubu to ale vře. Manažer Rafael Benitez má spory s americkými vlastníky klubu Tomem Hicksem a Georgem Gillettem a anglická média spekulují o jeho možném odvolání. V tom případě by na Anfield Road nastaly krušné časy, tým by totiž zřejmě opustila řada současných hvězd...

"Nemůže odejít, fanoušci ukázali své rozhodnutí a to bylo jasné," připomněl kanonýr Fernando Torres podporu příznivců Reds směrem k Benitezovi.

"Benitez vytvořil tým z lidí, kteří mu jsou hodně zavázáni. Je jasné, že pokud by odešel, uvažovala by řada hráčů o své další budoucnosti. Benitez není jenom další manažer. Vytvořil tým, důvěřoval hráčům a ti mu teď hodně dluží," dodal španělský útočník.

Napjatá atmosféra mezi vlastníky Liverpoolu a Benitezem paradoxně prospěla výsledkům. Reds bez větších problémů vyhráli posledních pět mistrovských utkání v řadě, oživili naději na postup do osmifinále Ligy mistrů a poskočili na třetí příčku tabulky Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rafa neodejde, to je jasne, zustane v liverpoolu a vyhraje letos titul, to je jasne

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda rafa je skvělý já nedokážu pochopit ty majitele kteří nechcou prodlužovat smlouvy už ted´ pak hráči dostanou novou nabídku a půjdou to fakt není draftování

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, mam vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

oooooo tak to si nejak veris ze vyhraje liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo, uvidis, ted se dostavaji do formy, ktera vydrzi dlouho, az se vrati zraneny agger a alonso tak budou jeste silnejsi, a pokud da vic sanci hobbsovi tak nemusi ani kupovat obrance

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se nepletu tak Xabi Alonso je už zdravej.. ale sedí na lavičce kvůli tomu, že se Mascherano sehrál se Gerrardem.. jestli to možná i neříkali ve středu v TV jak hráli s Portem..

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelé takoví blázni nejsou,aby nechali odejít takového trenéra. Myslím,že je to jen velká bublina a nebude to tak horké. Reds se daří a byl by nesmysl to zkazit.

Reagovat
Kapřík

To jsem si myslel o Josém taky a Abramovič ho bez skrupulí vyrazil. Do zákulisí nikdy nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

na ceskych strankach liverpoolu je kousek rozhovoru s hicksem a rikal ze to novinari jenom strasne nafoukli, ze rozhodne rafu nechcou vyhazovat, tak snad te jo pravda a zustane dlouho

Reagovat
Jajinek

Dostal neuvěřitelné peníze na posily a stejně jsou výsledky nevyrovnané. S takovým kádrem by měl být na špici Premier League. Nedivím se majitelům, že jsou netrpěliví. Liverpool nevyhrál titul už pěknou řádku let a ani nyní to nevypadá na nějakou změnu. Sám jsem zvědavý, jak dlouho Benitez to pachtění se kolem čtvrtého místa ustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, takovýhle chytráky mam nejradši

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
jtbs

za nami je len polka sezony a liverpool je na 3. mieste, takze s takymito vysledkami ako mali v poslednej dobe mozu uvazovat aj o titule

Reagovat
smazaný uživatel

jaro vždy jasně lepší než podzim, pro mě jsou největší favorit

Reagovat
smazaný uživatel

ty španělské pseudohvězdičky by si měly především uvědomit kdo je platí.....Benitez to rozhodně není....ten jen vyhazuje neskutečné prachy (cizí) komínem....

Reagovat
-Kopy-

ty seš tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool chce ligový titul a Benítez ho nezíská.

Reagovat
Zajda

!!YOU WILL NEVER WALK ALONE!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele