Puel uvažuje o dalším angažmá, zájem v Evropě o něho je

17.05.2019, 23:01
Aktuality
Na další angažmá se pomalu chystá Claude Puel. Už sedmapadesátiletý francouzský trenér koncem února skončil v anglickém Leicesteru City a od té doby dostal hned několik nabídek. Ty odmítl a po práci se poohlíží jinde, láká ho především španělská liga...

Puela do svých služeb chtělo získat několik anglických týmů pohybujících se ve druhé polovině tabulky Premier League a ani jeden z nich neuspěl. Nepochodily ani bohaté kluby z Asie.

"Byly to lukrativní nabídky, ale nebylo to nic pro mě. Chtěl bych jít do klubu s ambicemi a znovu si zahrát v Lize mistrů," nechal se slyšet Puel.

Puel v minulosti jako hlavní trenér pracoval pro AS Monaco, Lille, Olympique Lyon, Nice a Southampton, než se před rokem a půl přestěhoval do Leicesteru. Aktuálně o jeho příchodu uvažují v Marseille, Nantes, Saint-Étienne nebo Rennes, přání ohledně angažmá ve španělské lize by mu pak mohl splnit Real Sociedad.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový looser si nemůže vybírat

Reagovat
Pride

*loser kokote

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako debile

Reagovat
Rudnevs

No ako s nickom Joey Barton by som radšej asi držal hubu...

Reagovat
Rudnevs

Neviem prečo mi tento tréner príde celkom sympatický... Prial by som mu nejake dobré angažmá.

Reagovat
wishmaster

V čom konkrétne ak sa môžem opýtať? Za mňa je to tréner bez akejkoľvek charizmy, a po taktickej stránke bez schopnosti zareagovať nad vývoj zapasu. Taktiež mi to prišlo, že mal veľmi chladné vzťahy s hráčmi či už v Leicestri alebo v Sotone.

Reagovat
Pride

Ty chladné vztahy pramenili z toho nedostatku charisma jak si zmínil. Měl zůstat v Nice, to je klub akorát pro něj.

Reagovat
Rudnevs

Tak to dík za poučenie... Ja PL nejak moc nesledujem, akurát viem, že Puelov kamarát a mentor bol Wenger, spolu boli v Monaku, keď bol Puel ešte hráč a získali titul. Potom následne bol trénerom Puel a taktiež s nimi získal titul. Plus má zaujímavý životopis a prišiel mi proste i z tváre ako celkom sympaťák.

Ale neviem, podľa toho, čo vravíš, asi neni moc dobrý tréner. Čo som čítal v predošlých diskusiách, tak tam o ňom tiež vraveli, že je to proste úplný priemerák, zbytočný tréner a podobne.

Reagovat
Whitemedia

V Anglii mě jeho týmy hrozně nebavily, ale tak třeba mu jiná liga sedne víc..

Reagovat
Ross Geller

Chce trénovat ve Španělsku, tak to bych viděl na Barcelonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele