Pudil řídil pod vlivem alkoholu

23.08.2007, 20:03
Aktuality
Daniel Pudil nezažívá zrovna nejúspěšnější období své kariéry. V posledním ligovém kole zavinil penaltu a potom byl také zbytečně vyloučen a dnes ve dvě hodiny v noci projížděl Jabloncem nad Nisou pod vlivem alkoholu.

21letý záložník se nedostavil ani na dnešní dopolední trénink a na místo toho musel absolvovat policejní výslech v sousedním Jablonci. Strážci zákona naměřili Pudilovi v krvi přes jednu promile alkoholu a hráč byl převezen do cely předběžného zadržení.

"Fotbalista spolupracoval a nebránil se ani odběru krve, který teprve ukáže, kolik alkoholu v ní měl," řekla policejní mluvčí Ludmila Knopová. "Omlouvám se všem. Fanoušky i veřejnost chci ujistit, že svého činu hluboce lituji. Je víc než jisté, že se mi něco podobného už nikdy nestane," napsal Pudil v prohlášení, které Liberec poskytl médiím.

Pudil potvrdil, že si včerejší večeři zpestřil několika pivy a aníž by si to uvědomil, tak sedl za volant svého auta. "Když nás zastavila policie, hned mi došlo co se stalo. A především co se stát mohlo," poznamenal Pudil. Liberecký záložník určitě dostane od svého klubu finanční trest, ovšem v civilním životě mohl dopadnou ještě hůře. Řízení pod vlivem alkoholu je v Česku od určité hranice promile v krvi považováno za trestný čin. Pudilovi by v tomto případě hrozil až roční nepodmíněný trest a zákaz řízení motorových vozidel na dva roky.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*vazquez

Chlastat sa má vtedy, keď treba. A keď niekto ide auto a chlastá, tak je to průser. Ono je to aj sranda, ALE pokým nezrazí nejaké dieťa alebo niekoho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ohromná sranda.

Reagovat
HOST*vazquez

tragédia je, že oni to tak berú

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvědomil si,že má několik piv? asi bude někde problém...

Z chlapcem to jde z kopce,škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

No vracet se z večeře ve 2:00 je zvlášní, asi velká porce. A přes jednu promile bylo 1,77 - od zkoušky z první pomoci si to už nepamatuju, ale tohle určitě není z pár piv... ( leda že by to pil po párech )

Ten Pudil jde dolů - od zápasu v repre špatné výkony, teď dvakrát v krátké době poškodil svůj klub. Liberec to taky vůbec nezvládá, kalí tam i Blažek a to docela výrazně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo je podle mě jenom záminka, to by jich musel mít tak 5-6. Já bych to viděl na něco tvrdšího, třeba si šli připít, aby tu dobře dopadlo u disciplinárky. Jinak by mě zajímala ještě ta třetí osoba, nedivil bych se, kdyby to byl také nějaký fotbalista...

Reagovat
jenage

to je nejaky problem vypit 5-6 piv?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jdeš za volant, tak i docela jo...

Reagovat
HOST*

Kurva Libe de nějak hodně dolu po odchodu Víti Lavicky

Reagovat
HOST*

jj presne

Reagovat
HOST*Carlitos

Tak já měl za dvě velký Gambáňa dvanáctky 0.5 promile. To znamená, že mistr Pudil jich mohl mít tak 6, 7 možná.. velkejch dvanáctek.. se nedivim, že si pak něco 'neuvědomí'..

Tyhle fotbalisty, který maji dobrej rok, a pak jim to všechno vleze na mozek, vyloženě nesnášim. Namachrovaný šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je jen na Pudilovi, jestli na tu kritiku dokáže odpovědět lepšími výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže má tři zápasy stop, otázka jestli toho využije k pořádnýmu tréninku. Každopádně to naštvané odhodlání rychle opadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vyšším promile...

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.sport.cz/clanek/117139-trener

-sparty-bilek-byl-napaden-v-pizzerii.html

Chudák Míša .

Reagovat
smazaný uživatel

No ty komentáře sou síla, vybral sem to nejlepší:

Asi machroval jako každej sparťan... tak dostal nálož.. :-D

Z bílka asi vytekl červený žloudek :D

Asi jedna z fotbalových debat s Frantou Strakou. Ten když chytne myšlenku, tak je k neudržení :-))

Asi nechtel zaplatit:)

A bij a bij a bij spartana do hlavy!!!

Asi dostalna hubu od cikorek to viš holý hlavy nejsou populárni.

Jak se řekne čínksy fotbalista? ŤAN...A blbej fotbalista - Sparťan....

Že by ho napadla myšlenka???

Asi byl v Pizzerii někde na Žižkově, zřejmě příprava na sobotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že sa tam máte vcelku radi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Novinky.cz, tam je vždycky takový ostřejší

Reagovat
HOST*john

Nechapu, ze tento komunisticko-fasisticky (paradoxni ze?)web ma nejvetsi navstevnost. Sluzby Seznamu obdivuji, ale parovat se s Pravem nebyl zrovna dobry tah. Clanky jsou vetsinou jen vytahy CTK, nic delsiho tam nikdy neni a ty diskuze:-( Fuj.....

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem to prošel, tak je to všude +- stejný, akorát Novinky maj jinej typ diskue, kde sou všechny kecy dobře vidět, kdežto na Aktuálně nebo iDnes to zapadne...

Reagovat
HOST*vazquez

A čo môj dlhočizný príspevok spred dvoch rokov?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele